- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.061
Benim telefonumda adım sayar var ama işe yararmı bilmiyorum
10000 adım kac dakkaya denk geliyo sen deneyimlisin bilirsin
Benim telefonumda adım sayar var ama işe yararmı bilmiyorum
kızlar ben geldim. iyibir başlkangıç yapamadım yarına inşallah diyorum.
neden iyi bir başlangıç yapamadın
benim de ihtiyacım olan bu diyet yap bırak yap bırak deken kendi kendimize ne kadar zarar vermişiz meğer bende bu ay yine 2 kilo verebildim ama ayda iki kilo uzun vadede olursa gayet iyi acelemiz yok bende bundan sonraki hayatıma diyetisyenin verdiği diyeti yerleştireceğim gerçekten alıştım zaten pek meyve yemezdim mesala meyveler artık daha lzzetli ve en azından her besin grubundan aldığımız için sağlık zarar görmüyor bu da en güzeliben 3.5 aydır gr gr veriyorum.geçen ay 400 gr vermişim.diyetisyenin tartısına göre.ama enson bir noktada vücut çözülecek.pes etmiyeceğim ve diyetisyenin verdiği yeme şeklini hayatımın her döneminde devam etmeye çelışacağım.asla diyet yemeği yepmıyorum aileme ne pişirirsem diyetisyenin ye dediği ölçüde yiyorum.aylarca 50 gr 50 gr kilo verebilirsin.burada sabır devreye girmeli.önce vücut senin yeni beslenme tarzına alişacak.senelerce yaptığımız aç kalma diyetini bir hafızadan silecekki ondan sonra kilo gitmeye başlasın.havalar güzeleşiyor.muhakka günde 10000 adım at.kilo vermesende çok kilo kaybaetmişsin gibi duruyor.fiziğin düzeliyor.benim tavsiyelerim bu.ilk hedefin hemen zayıflamak deyil metebolizmayı düzeltip hızlandırmak
bende indireyim bakalım kaç adım atıyorum gündeBenim telefonumda adım sayar var ama işe yararmı bilmiyorum
bozuluyor canım bende yeni aldım bi tane bu seferki yağ kas su falan da ölçüyor umarım uzun süreli olur benim tartılma günü çarşamba bi de pazar tartılıyorum şimdilik haftada ikiye düşürdüm eskiden her gün tartılırdım dün 65.4 çıktım yani 600 gr eksik ama cumartesi çok az bişiler yemiştim belki ondandır bi de afederiniz bu aralar kabızlık problemim var o da çok etkiliyor umarım çarşambaya birazcık daha eksik girerim 300 gr daha verirsem bu ayı da 2 kiloyla kapatmış olacağım benim hedefim aylık iki kilo zatentartımın önceki hasasiyeti 100 gr dı şimdi ne oldu bilmiyorum bozulmayamı başladı anlamedım.uçuk kaçık kilolar göstermeye başladı.diyeti bozmadım sporumu yaptım bu saçma sapan kilo nerden çıktı.su tutması desem tuzlu yemedim.aman gidip yeni bir tartı almalı.elin tartısı bozuldumu az tartar benimki uçuruyor.diyetisyenin tartısında geçen ay giyinik halde 77.400 çıkmıştım.1 ay olacak nerdeyse geçen hafta 76.1 düşmeyi başardım.ama şu an tartıma sabah çıktım 78.9 yuh dedim.akşam 1 dana yemişim sanki.akşam 1 kase çorba ve 3 kaşık bakla ve yarım armut hepsi bu.simit yedim diye öğle menüsünü aşağı çektim.sanki 1 simit deyil 1 dana çevirip yemişim.neyse bazan pili biterken yapıyordu şimdi bozuldu herhalde.tekrar tartıldım geldim.3 fincan çay ve kahvaltı vede 1 bardak sudan sonra şimdide 78.4 gösterdi
ne bilim istediğim gibi degil ama kararlıyım yarın dukana başlıyorum ve çok sıkı yapacam. bu perşembe kesin yine kilo almıuş çıkacam :S
benim de ihtiyacım olan bu diyet yap bırak yap bırak deken kendi kendimize ne kadar zarar vermişiz meğer bende bu ay yine 2 kilo verebildim ama ayda iki kilo uzun vadede olursa gayet iyi acelemiz yok bende bundan sonraki hayatıma diyetisyenin verdiği diyeti yerleştireceğim gerçekten alıştım zaten pek meyve yemezdim mesala meyveler artık daha lzzetli ve en azından her besin grubundan aldığımız için sağlık zarar görmüyor bu da en güzeli
bende indireyim bakalım kaç adım atıyorum günde
bozuluyor canım bende yeni aldım bi tane bu seferki yağ kas su falan da ölçüyor umarım uzun süreli olur benim tartılma günü çarşamba bi de pazar tartılıyorum şimdilik haftada ikiye düşürdüm eskiden her gün tartılırdım dün 65.4 çıktım yani 600 gr eksik ama cumartesi çok az bişiler yemiştim belki ondandır bi de afederiniz bu aralar kabızlık problemim var o da çok etkiliyor umarım çarşambaya birazcık daha eksik girerim 300 gr daha verirsem bu ayı da 2 kiloyla kapatmış olacağım benim hedefim aylık iki kilo zaten
Bugün leslie yaptım 1 mil bakalım yarın adım sayarla yapıyımniye yaramasın.bir ölç.yürümeye başladığında önce kendinde say.sonra bak aynı ise adım sayarın doğrudur demek.yürüdüğün km ölçmek için kendi adımının uzunluğunu cetvelle ölç.gerçek adımın olsun yani yolda yürür gibi.fazla açmadan.sıtandart adımın.sonra onu adım sayınla çarp ve 100000 böl.çünkü cetvel cm ölçer.onu km çevirmeliyiz
mesela benim adım uzunluğum 35 cm dün 12127 adım atmışım
35x12127=424445 cm
4244445/100000=4.24 km
yani kısaca 4 km geçmişim
ben ortalama 20 dk kada 2100 ile 2500 arası hızla yürüyorum.mesela dünkü 12127 adımı 1.48 dk atmışım.adım sayarımdaki km 4.8 yani benim hesabımdan yarım km daha fazla üç aşağı beş yukarı hesaplıya biliyorsun.yürüyüş bandında tenpolu yürüdümmü 20 dk kaç adım atabileceğini hesaplıyabilirsin.kendine 10000 adımlık mesafayi ölç ve hep o güzergahı kulan.ben öyle yapıyorum.12127 adımda yaklaşık 500 cal yakmışım.
dünkü adım sayıma göre dakikada 122 adım atmışım.20 dk 2245 adım etmiş.bu yürüyüş bandında 2500 adıma çıkabiliyor
çok hesap yaptım ama fizik temeli olduğum için hesap yapmayı seviyorum.bilimsel hesaplayıp zayıflamaya çalıştığımı söylemiştim.ama daha metebolizma düzelmediği için bilimsel verilerden elde etiğimden daha az zayıflıyorum.su tutma potansiyelim çok fazla birde boşaltım sistemim bozuk.bu yüzden normal insanlar gibi her sabah tartıya çıkıp aaa 200 gr kaybetmişim diyemiyorum.çünkü o saçma sapan diyetler boşaltım sisitemimide alt üst etti.daha yeni yeni sabahları çıktiğimda aynı kiloyu görmeye başladım.akşam kilolarımda bir önceki günle aynı çıkmaya başladı.şimdi sırada her çıktığımda bir önceki günden en azından 50 gr aşağıya düşmek.bunun içinde sabretmeliyim.sabır zayıflamanın en önemli faktörü.birde metebolizmayı bozduysan düzene koymak için 5 ayı gözden çıkar ve pes etme
Bugün leslie yaptım 1 mil bakalım yarın adım sayarla yapıyım
Bugünkü menümü gururla sunarım:)
Sabah
Türk kahvesi
2 dilim esmer ekmek
1 kk peynir
Domates
Ara
1 mandalina 2 ceviz
Öğlen
Kepekli sandviç
peynir
Marul
Ara
1 mandalina
Aksam etli mantar sote
1 dilim esmer ekmek
salata
1 kase yoğurt
Ara 2 mandalina
leslie ne acaba spor yaptıran bir hatunmu yoksa birçeşit spor şeklimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?