- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.081
Bugünkü menümü gururla sunarım:)
Sabah
Türk kahvesi
2 dilim esmer ekmek
1 kk peynir
Domates
Ara
1 mandalina 2 ceviz
Öğlen
Kepekli sandviç
peynir
Marul
Ara
1 mandalina
Aksam etli mantar sote
1 dilim esmer ekmek
salata
1 kase yoğurt
Ara 2 mandalina
ayda 2 kilo normal olan zaten.matematiksel olarakda ayda 2 kilodan fazla veremeyeceğimiz.ben hesabını yaptım.ve günde 2 saat spor yapsamda topu topu ayda 2 kilo gidiyor.fazlası sudan kayıp
Youtube leslie yaz cıkar kadın spor yaptırıyo ama sıkmıyo güzel
harika ben cozuttum bugün biraz sanki
acelemiz yok zaten temmuzda memlekete gideceğiz daha 6 ay var 6 ayda her ay 1,5 kilo versem eder 9 kilo ohooo benim için yeter de artar bile yaza tığ gibi gideceğim görenlerin dudakları uçuklayacakhele o benimle dalga geçen kızlar çok hırslı gördüm kendimi
sabah : 1 simit 1 kaşık labne 1 domates
ara: yok
öğlen: 1 kase mercimek çorba 2 dilim ekmek
ara: 10 badem 20 gr kuru üzüm 3 kuru kayısı
akşam: 200 gr domates çorbası
1 tabak tirşik(tirşik yılan otu diye bilinen otun uzunca süreler pişirilmesi ile yapılan bir çorba çok sağlıklı olmakla birlikte sıfır yağ vardı)
120 gr tavuk but
ara: 1 sütlü kahve
1 portakal
çikolata kaplı lifli bisküvi23 gr
45 dk spor yapıldı 3 litre su içildi
bencede çatlasın kızlar
güzel yemek ve güzel spor bugün kendinle gurur duya bilirsin
şimdi 7 otlu çayımı içiyorum.mate çayı 7 otlu çay isveç şurubu 9 otlu çay derken ben bayağı alıştım şu salama bitki çaylarına.içmek artık zor gelmiyor.
yok canım ben hiç koku hissetmedim yeşil çay değil de karışık bitki çayı güyaa metobolizma hızlandırıyormuş ama benim metobolizma mübarek kaplumbağasarımsaklı yeşil çaymı yeşil çayın sarımsaklısıdamı varmış.ben bitki çayıyla aram iyi olmadığı için hiç merak edip bakmamışım.sarımsaklı yeşıl çay hımmm.koku yapmıyormu.benim sarımsak ve soğanla aram çok iyi deyildir.tüketirim yemeklerede koyarım ama azıcık
yok canım ben hiç koku hissetmedim yeşil çay değil de karışık bitki çayı güyaa metobolizma hızlandırıyormuş ama benim metobolizma mübarek kaplumbağa
dimi yaa yoksa perswmbe bildirim gunu hafta sonu esim evde diye ipin ucu kaçıyor. ..pazar gunu de bildirim yapacak olmam cok iyi olacak insallah...aslında en iyisini yapmışsın heryönden kafanı kilo vermeye kanalize etmek kendini firenleme yöntemleri bulmak bu senin bu konudaki cidiyetini gösterir.
her yeni gun yeni bir baslangic degil mi zaten bizim icin . yilmak yok canim bigun mutlaka olacak...kızlar ben geldim. iyibir başlkangıç yapamadım yarına inşallah diyorum.
Bu aksam bende yapicam leslie artik kac mil olur bilmem...onceleri 5 mil yapiyordum ama simdi zirt pirt kizim emmek icin uyaniyo olmuyor yani...Bugün leslie yaptım 1 mil bakalım yarın adım sayarla yapıyım
Evet yaa bende su sunnete kadar bi 5 kilo versem yine raziyim .kendime elbise diktiricem ozel olarak...ah bi zayiflasammmm...oglumun sunneti olucak arkadaslar insallah ilerde resimlere bakinca yuzumde guzel tebessumlerle hatirlamak istiyorum...harika ben cozuttum bugün biraz sanki
acelemiz yok zaten temmuzda memlekete gideceğiz daha 6 ay var 6 ayda her ay 1,5 kilo versem eder 9 kilo ohooo benim için yeter de artar bile yaza tığ gibi gideceğim görenlerin dudakları uçuklayacakhele o benimle dalga geçen kızlar çok hırslı gördüm kendimi
dimi yaa yoksa perswmbe bildirim gunu hafta sonu esim evde diye ipin ucu kaçıyor. ..pazar gunu de bildirim yapacak olmam cok iyi olacak insallah...
her yeni gun yeni bir baslangic degil mi zaten bizim icin . yilmak yok canim bigun mutlaka olacak...
Bu aksam bende yapicam leslie artik kac mil olur bilmem...onceleri 5 mil yapiyordum ama simdi zirt pirt kizim emmek icin uyaniyo olmuyor yani...
yarın kesinlikle başlıyorum. bu ne yaaa. ne kadar iradesiz bir insanım. kendimden sogudum resmen. Yarın başlıyorum ve bozmadan devam ediyorum saçmalıklarıma son veriyorummmm
iradeni kaybetme yarın diye birşey yok.sabah fazla kaçırdın yada sabah öğle fazla kaçırdın akşama diyetine uy .ertesigün başlarım deyince bu sefer akşamda yiyorsun.1 günde yediklerini telafi etmek için 3 gün uğraşacaksın.
en başta bende kaçırdımı aman yarın yaparım başlangıcım yarın olsun diyordum.ama şimdi öyle deyil diyetin ilk günlerinde ister istemez kaçırıyordum .baktım böyle olmayacak 1 öğünde kaçırdımmı diğer öğünde kaçırmıyordum.öyle böyle alıştım giti.uzun süren diyetlerde birgün geliyor artık sabrın bitiği zamanlar oluyor.elbet ozaman kendimize ödül verip 1 gün abartmadan sevdiğimiz şeylerden 1 parça tüketebiliriz.bunu her 3 kiloda her 5 kiloda yada ayda 1 kendini ödülendir.
hep pazartesiye erteleyenlerden olma.
sagol canım ilgin için. Başladım inşallah bugün haydi BİSMİLLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?