Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

harika ben cozuttum bugün biraz sanki

ayda 2 kilo normal olan zaten.matematiksel olarakda ayda 2 kilodan fazla veremeyeceğimiz.ben hesabını yaptım.ve günde 2 saat spor yapsamda topu topu ayda 2 kilo gidiyor.fazlası sudan kayıp

acelemiz yok zaten temmuzda memlekete gideceğiz daha 6 ay var 6 ayda her ay 1,5 kilo versem eder 9 kilo ohooo benim için yeter de artar bile yaza tığ gibi gideceğim görenlerin dudakları uçuklayacak hele o benimle dalga geçen kızlar çok hırslı gördüm kendimi

sabah : 1 simit 1 kaşık labne 1 domates

ara: yok

öğlen: 1 kase mercimek çorba 2 dilim ekmek

ara: 10 badem 20 gr kuru üzüm 3 kuru kayısı

akşam: 200 gr domates çorbası
1 tabak tirşik(tirşik yılan otu diye bilinen otun uzunca süreler pişirilmesi ile yapılan bir çorba çok sağlıklı olmakla birlikte sıfır yağ vardı)
120 gr tavuk but

ara: 1 sütlü kahve
1 portakal
çikolata kaplı lifli bisküvi23 gr

45 dk spor yapıldı 3 litre su içildi

bencede çatlasın kızlar

güzel yemek ve güzel spor bugün kendinle gurur duya bilirsin

bahar çarpması oldum sanki.2 gündür hava güzel olunca cadelere vurdum kendimi.hava sıcak ama rüzgar var.insanı yanıltıyor.hafif bir baş ağrısı girdi gibi.migren gibi deyil.rüzgar çarpması.eee güzel havaya kanar atarsan kendini yolara böyle olur

şimdi 7 otlu çayımı içiyorum.mate çayı 7 otlu çay isveç şurubu 9 otlu çay derken ben bayağı alıştım şu salama bitki çaylarına.içmek artık zor gelmiyor.

sarımsaklı yeşil çaymı yeşil çayın sarımsaklısıdamı varmış.ben bitki çayıyla aram iyi olmadığı için hiç merak edip bakmamışım.sarımsaklı yeşıl çay hımmm.koku yapmıyormu.benim sarımsak ve soğanla aram çok iyi deyildir.tüketirim yemeklerede koyarım ama azıcık

yok canım ben hiç koku hissetmedim yeşil çay değil de karışık bitki çayı güyaa metobolizma hızlandırıyormuş ama benim metobolizma mübarek kaplumbağa

yok canım ben hiç koku hissetmedim yeşil çay değil de karışık bitki çayı güyaa metobolizma hızlandırıyormuş ama benim metobolizma mübarek kaplumbağa

diyetisyen bana bunun için mate çayını önerdi.7 otlu çay ve 9 otlu çayın içnde var 5 biryerde denen çayın içindede var.denebakalım belki faydası olur

aslında en iyisini yapmışsın heryönden kafanı kilo vermeye kanalize etmek kendini firenleme yöntemleri bulmak bu senin bu konudaki cidiyetini gösterir.
dimi yaa yoksa perswmbe bildirim gunu hafta sonu esim evde diye ipin ucu kaçıyor. ..pazar gunu de bildirim yapacak olmam cok iyi olacak insallah...

kızlar ben geldim. iyibir başlkangıç yapamadım yarına inşallah diyorum.
her yeni gun yeni bir baslangic degil mi zaten bizim icin . yilmak yok canim bigun mutlaka olacak...

Bugün leslie yaptım 1 mil bakalım yarın adım sayarla yapıyım
Bu aksam bende yapicam leslie artik kac mil olur bilmem...onceleri 5 mil yapiyordum ama simdi zirt pirt kizim emmek icin uyaniyo olmuyor yani...

Evet yaa bende su sunnete kadar bi 5 kilo versem yine raziyim .kendime elbise diktiricem ozel olarak...ah bi zayiflasammmm...oglumun sunneti olucak arkadaslar insallah ilerde resimlere bakinca yuzumde guzel tebessumlerle hatirlamak istiyorum...

yarın kesinlikle başlıyorum. bu ne yaaa. ne kadar iradesiz bir insanım. kendimden sogudum resmen. Yarın başlıyorum ve bozmadan devam ediyorum saçmalıklarıma son veriyorummmm

sabıra va spora devam

yarın kesinlikle başlıyorum. bu ne yaaa. ne kadar iradesiz bir insanım. kendimden sogudum resmen. Yarın başlıyorum ve bozmadan devam ediyorum saçmalıklarıma son veriyorummmm

iradeni kaybetme yarın diye birşey yok.sabah fazla kaçırdın yada sabah öğle fazla kaçırdın akşama diyetine uy .ertesigün başlarım deyince bu sefer akşamda yiyorsun.1 günde yediklerini telafi etmek için 3 gün uğraşacaksın.

en başta bende kaçırdımı aman yarın yaparım başlangıcım yarın olsun diyordum.ama şimdi öyle deyil diyetin ilk günlerinde ister istemez kaçırıyordum .baktım böyle olmayacak 1 öğünde kaçırdımmı diğer öğünde kaçırmıyordum.öyle böyle alıştım giti.uzun süren diyetlerde birgün geliyor artık sabrın bitiği zamanlar oluyor.elbet ozaman kendimize ödül verip 1 gün abartmadan sevdiğimiz şeylerden 1 parça tüketebiliriz.bunu her 3 kiloda her 5 kiloda yada ayda 1 kendini ödülendir.

hep pazartesiye erteleyenlerden olma.

dün tartılara baktım yağı ölçenler 45 liradan 70 liraya kadar var.burada arkadaşın biri bana yağ ölçaen tartının vücuda düşük bir elektirik akımı göndererek hesapladığını söylemişti.banada mantıklı geldi.çünkü yağın yoğunluğu ile kasın yoğunluğu farklı makine bunu elektirik yardımıyla hesaplıyabilir.diyetisyendeki tartıda öyle birşeymiş.diy-70 arası para vereceğime gidip bir tartı alayım.o yüzden iyice bir araştırıp öyle alacağım.alıpta memnun olan arkadaşlarım varsa bana ne almama konusunda tavsiyelerini beklerim

sagol canım ilgin için. Başladım inşallah bugün haydi BİSMİLLAHH

4 gün diyeti diye bir diyeti sizle paylaşmıştım.4 gün 4 gün diyeti guruplamış ve hergüne ayrı bir liste vermiş bazende 4 gün aynı şeyleri yiyorsun.aslında şimdi benim elimde olan diyet listesine yakın bir beslenme tarzı.fakat verdiği listedekilerle daha rahat zayıflanacağını söylüyor.burada fiber içeren besinlerin faydasından söz etmiş.bu fiber bayağı işe yarıyormuş.kan şeke.midede çok şişerek tokluk hisini artırıyor kolestrolü düşürüyor ki bu insanın hareketliliğini artırırp kendini daha canlı hisetmesini sağlar depresyon sandığımız şey bazen basit şeyler olabiliyor kandaki kolestrolün arması gibi.kolestrol düştümü kendini daha canlı hisedersin.buda mutluluk hormonunu daha çok salgılaman lazım.kısaca fiber besinle iyiymiş.birde fiber besinleri daha çok çiğnemek gerektiğinden çüğneme dürtümüzüde tatmin edermiş.şimdi yetişkin bir bayan günde 20 gr erkekse 30 gr fiber almalıymış fiber şu aşağıda verdiğim besinlerde çokça varmış

elme
arpa
fasulye
yabanmersini
kahverengi pirinç
bulgur
havuç
kereviz
kuskus
salatalık
kurutulmuş bezelye
bakla
mercimek
ceviz
yulaf ezmesi ve yulaf kepeği
armut
çilek
domates
buğday kepeği
buğday ekmeği
buğdaylı kahvaltılık gevrek
kabak

tanıdık geldimi sizlere bunlar her diyetisyenin listesinde muhakkak vardır.sebebide çok faydalı olması

4 gün diyetindeki listelere uyuldumu normalden biraz daha fazla kilo verme şansı olduğunu söylüyor kitap.ben diyetisyene gitiğim için bunu uygulama sansım olmadı kitabı okudum.genel diyet kitaplarından çok farkı yok ama hem kitap ince herşeyi okuya biliyorsun hemde listeler uygun yani sürdürüle bilirliği yüksek bir diyet.bu önümüzdeki hafta diyetisyene gidecem.diyetisyenin verdiği listeyi deyilde bu 4 gün diyetini 1 ay yapacağım bakalım ne olacak.liste benimkinden biraz farklı.bu listeyi daha önce paylaşmıştım.guruba ilk katıldığım haftanın birinde.isteyen arkadaşlarım deneye bilir.ben gelecek hafta bu diyetim bitince uygulayacağım.kaybedecek birşey yok.kilodan başka.listede kahverengi pirinç ve karnı yarık otundan farklı bulamayacağınız değişik hiç birşey yok.listede sabah öğle ara diye ayırmamaış birgünde hangi besinden ne ölçüde tüketmen gerektiğini söylemeiş.hangi saate yersen ye.

sagol canım ilgin için. Başladım inşallah bugün haydi BİSMİLLAHH

birbirimize destek için burdayız.yargılamak hatalı olur. niye bozdun neden yedin gibi şeyler karşıdaki insanı mutsuz eder.bu yüzden diyeti bozduğumuzda destek ararız.yargılanacağımız yere neden yazı yazalım.bende dayanamayıp bozacağım günler olacak ve onu burda yazacağım ozaman sende bana destek olursun.böyle böyle zayıflayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…