Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun bildirim oncesi durum nedir diye tartiya ciktim gozlerim yuvalarından firlayacakti neredeyse....inşallah emzirmedigimdendir...yoksa yandim ben...dun gunden sinra bisey de yemedim sadece corba ve suyla gecistirdim aksami....yarin sabah nolucak acaba...simdi kahvaltıya kalabalik misafirim var hazirlik yapmam lazim umarim bi nebze olsun dusus olur....

sıkma canını ödem tutmuştur. sen devam et bi anda gitmeye başlar yine.

Kafanı takma bence vücudun su toplamıştır belki yarın belli olur sen bugün bol bol emzir

canım günde 3 kere 1 mil yap mesela böyle bebek rahat vermiyosa

Ee bu diyette et tavuk falan yokmu bu yazanlardanmı ibaret

Geçmiş olsun canım yağı falan kötüyse o yakmıştır mideni

olmaz olrmu.bu diyet listesi deyil.ben içinde fiber barındıran yiyecekleri verdim.diyet 28 günlük bir diyet.4 güne bölünmüş 7 ayrımodan oluşuyor.forma ilk katıldığım günlerde bu diyet listesinin 28 gününü yazmıştım.geçmişe bakarsan bulursun.bu diyet 4 gün boyu farklı menü veriyor bazende 4 gün aynı şeyleri yiyorsun ama hiçbir dört günün listesi aynı deyil.mesele ilk 4 günün 1 günü 4 porsiyon meyve veririken ikinci günü 2 porsiyona düşürebiliyor.bunun gibi farklılıklar var.bazen et veriyor bazen vermiyor.yani hergüne et yok.mesele son 4 günlerde atıştırmalık ekliyor.onunda listesini vermiş.100-150 kal arası mesela 60 tane balık kıreker bir atıştırmalık hakı oluyor.28 gün boyu uyguluyorsun.bu diyeti yazan doktor kilo vermenin %80 zihinsel%20 bedenseldir diyor.hayata sevdiğin şeyleri çıkarırsan diyeti sürdüremiyeceğinden falan söz ediyor.gelecek salı başlıyacağım.aslında pazerteside olur 1 günden birşey olmaz.denemekte fayda var.sporun diyet yapmaya odaklanmamızı artırdığınıda eklemiş

benim bu memelekete akrabam yok.birde buraya yeni taşındık daha pek fazla arkadaş edinemedim.3-4 komşum var onlarda öyle pasta börek işi yok.yeni olduğum içinde öyle gün falanda yok.ancak benim güne ihtiyacım yoki çocuklar ve eşimin iştahı yeter.eşim yemek olayına çok önem veriri.1 gün geçiştirsem 2 gün yemek ister.hal böyle oluncada yapıyorsun.benim evde açma börek keke tatlı eksik olmaz.yeni yeni firenledim.2 gün önce limonlu keke yaptım dün hem değişik pohaça hamuruna benzer bir hamurdan olan pide ve simit yaptım ve hiçbiri kalmadı.benimde iştahın senden kalır yanı yok.tartmamaın sebebi kaç kalori aldığımı hesaplamak.böylece ogünkü yağı ve karbonhidratı aldımmı geri kalanı sebzeyle atlatıyorum.yağsız ve hamursuz.gitiğin yerde diyet yaptığını onca emek verdiğini ve ısrara etmemelerini rica et.çünkü bu senin sağlığın.karşıdaki senin hisediklerini hisetmez.bende başta yiyordum şimdi bölüp geri koyuyor ve ısrara etmemelerini rica ediyorum.günlerdir diyet yaptığımı bozarsam onca emeğimin çöpe gideceğini falan söylüyorum.bazıları anlamıyor.bende tabakta bırakıyorum.kendimce böyle çözümler üretim.herşey yine senin elinde hayır demesini bil.lahmacun gibi şeylerin 1 tanesini yiye bilirsin.o gün lahmacun yemeye niyetin varsa ekmeklerini yeme akşam eşinle 1 lahmacun ye yanında bol marol salatası domates ve ayran bulundur.ve lahmacununu bu sebzelerle sarıp kocaman yapıp ye.hem gözün doyar hemde sebzeler sayesinde çiğneme içgüdünü tatmin etmiş olursun.

daya memeyi sıpanın ağzına yarımsaate bir bak nasıl sütünü bitiriyor.yarım kilodan fazla indirir.süt birikmesi az deyil.benim 1 litre boşaltığım günler oluyordu.sıpam emiyordu geriye akanda 1 bardağı dolduruyordu.göğsündeki sütü azımsama.

Arkadaşlar Kemer Sipariş Etmeyi Düşünüyorum. Zayıflama Kemeri kullanan Var mi İnternetten sipariş verecem ama Aklımda bir tek site var. onuda reklam etmek istemiyorum. Özel mesaj atmanız mümkün mü. Bugun sipariş edecem güzel bir kemer bulursam..

kızlar bende leslie 3 mili yaptım 45 dk bir programdı.yaparken adımsayarımıda taktım.45 dk kada 6700 adım oldu.normalde yürüyüşümle 45 dk5000 adım atıyordum.1700 adım fazladan atmış oldum.yaklaşık benim adım sayarımla 2.66 km yol ve 300 cal falan yapıyor.adım sayarımda benim adım uzunluğumu 35 cm olarak alıyor.

1 kara mili1609 metreye denk geliyor.3 mil 3x1609=4829 metre=4.8 km denk gelir. benim adımsayarda 45 dk 2.66 km yol yapmış.bunlar koşar adımı hesaplamış.çünkü koşarken adım aralığımız normal yürüyüş adımının 2 katı kadar olur nerdeyse.kısaca 3 mil denen hareketleri yaptınızmı kısaca 2.5 km yol yapmış olur ve yaklaşık 300 cal yakmış olursunuz.burada aslında 300 calden daha fazla enerji harcanır.çünkü kol hareketleride çok fazla.herneyse 45 dk leslie iyi enerji harcatıyor.

5 milik olanındada yaklaşık 500 calik enerji harcanır.buda 1 saatlik sporda yaklaşık 50.5 gr yağ kaybedersiniz.hemde ham yağ .1 ay sürekli yaptığınızı düşünün müthiş sıkılaşır ve diyete ek olarak 50.5x30=1515 gr yağ yani 1.5 kilo ham yağ kaybedersiniz.birde ham yağı kaybetiğinizde yağın kendiyle beraber tututğu suyuda vücut atar.çünkü yağ gitiğine göre onun bağladığı suda gider.kısaca 1.5 kilodan çok daha fazlasını kaybedersiniz.diyetlede 1 kilo ham yağı kaybetseniz onunda tutuğu su giderse bir ayda bu yoğunlukta bir sporla 4 kilo kaybedile bilir.ben zaten bukadarlık spor yaptığım halde giden 2 kiloyu geçmiyor.ancak direnç kırıldığı nıoktada tıkır rıkır gitmeye başlıyacakm nasipse.

hatunlar kasaba gitiğinizde 1 kiloluk yumşak yağın nekadar hacim kapladığına bakın.bu 1 kiloluk yağın aslında hepsi ham yağ deyil.içinde suda var.1 kilo kaybetiğinizde kocaman 1 büyük kase dolusu vıcık vıcık yağı vücudunuz atıyor.bu yüzden 200 gr kaybetim zayıflayamadım diye üzülmeyin.

hadi bakalım bu iradeyle eminim mükemmel sonuçlar alacaksın :)

Hımm sen günlük menülerini paylaşırsın zaten şimdi diyetisyenimi yarıda bırakmak istemiyorum bakalım ilerki zamanlarda denerim
Ben 5 mil yapamıyorum zaman sıkıntısından dolayı calıştığım için kendime 2 saat kalıyo anca yarım saat spor yapabiliyorum 5 mil yaparsan sen süper olur

yazabilirsem yeniden 28 günü yazarım.kopyalarsın.atıştırmalıkların listesi falanda var gerçi o az.

5 mili yapabilirmiyim bilmem.çünkü günde 10000 adım yürüyüp ağırlık kaldırıyorum.lelie de 6700 adım yaptı.şimdide çıkıp 10000 adımı yapacağım.nerdeyse 167000 adım olacak oda yapabilirsem tabi 600 cali geçiyor.asıl sporcular kadınlara günde 20 km yol yürüyüşüyle çok çabuk zayıflarsınız diyor.amam ancak bunu sporcular yapabilir.düşün leslieyle hızlı hareket edip 45 dk ancak 2.7 km kadar yürüyorsun.20 km git git bitmez.bizim kadın olarak 5 saat yürüyüşümüze denk gelir.kim yapabilir bunu

4 gün diyetinin ilk modülünün listesini vereyim yeniden

GİRİŞ MODÜLÜ

1 GÜN
2 bardak kahve 1 tatlıkaşığı şeker 1 paket krema yada süt kulan enfazla
2 bardak taze yeşil yapraklı sebze pişmiş yada çiğ(ıspanak,lahana,kıvırcık lahana,roka morol,kerviz gibi)
10 gr karnıyarık otu(1 tatlıkaşığı limonata yada suya karıştırıp tüket)1 bardak taze sıkılmış limonata enfazla 1tatlıkaşığı şeker ekleyebilirsin
4 porsiyon meyve(1 elma 1 portakal1 armut 2/3 bardak yabanmersini 1/2 bardak ahududu 1/2 bardak çilek)
170 gr sada yoğurt
2 bardak yeşil salata çok az yağlı
1 bardak pişmiş fasulye yada mercimek yada herhangibir baklagil
1,5 bardak pişmiş kahverebgi pirinç pilavı
her öğünde en az 1 bardak su

40 dk kardiyo çalış

2 GÜN
2 bardak kahve
2 adet çırpılmış yumurtanın tümü yada sadece beyazı
10 gr karnıyarık otu
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
2 porsiyon meyve
3 bardak yeşil salata
2 bardak taze pişmiş yada çiğ sebze
1bardak sebze suyu
1 bardak kahverengi pirinç pilavı

40 kardiyo(koşu yürüyüş bisiklet)

3 GÜN
2 bardak kahve
170 gr az yağlı yada yağsız yoğurt
3 porsiyon meyve
2 bardak taze yada pişmiş sebze
1 bardak taze sıkılmış limonata
10 gr karnıyarık otu
2 bardak yeşil salata
1 bardak pişmiş bakliyat
1 bardak lahana çorbası

40 dk kardiyo

4 GÜN
sınırsız meyve en az 3 porsiyon olacak
3 bardak yeşil salata
1 bardak taze sıkılmış havuç suyu
10 gr karnıyarık otu
2 bardak kahverengi pirinç pilavı
1 bardak lahana çorbası
2 bardak taze yada pişmiş sebze

egzersiz yok dinlenme günü

2 MODÜL --- GEÇİŞ MODÜLÜ

bu modülde 4 gün ama 4 gün aşağıdaki listeyi uygula

2 bardak kahve
1 bardak taze havuç rendeleyebilirsin pişirebilirsinde
1 bardak dilimlenmiş salatalık
1bardak çilek ahududu yada böğürtlen
1 elma
1 armut
1 bardak pişmiş baklagil
110 gr balık yada tavuk yada hindi derisiz
2 bardak yeşil salata
1 diyet kola 2 aburcubur

1gün=40 dk kardiyo
2gün=2 kez 30 dk kardio 1 sabah 1 akşam
3gün=dinlenme
4 gün=40 dk kardiyo

ABURCUBURLARA ÖRNEK 1 KEREDE AN FAZLA 150 CALİK

20 badem
yarım elma üzerine 2 tatlıkaşığı badem ezmesi
1 bardak dilimlenmiş muz
2 bardak yağsız patlatılmış mısır
1 bardak üzüm
1 büyük salatalık turşusu ve 1 ince dilim peynirle birlikte
yarım küçük avakado
1 bardak yağsız çikolatalı pudinğ
170 gr meyveli yoğurt
50 gr lokum.1 dilim üzümlükeke
1 top dondurma

ben bizim tüketebileceğimiz atıştırmalıkları yazdım.size 2 modülü verdim yani 8 günlük diyet listesi sonra 2 modül daha yazarım vaktim olursa.şimdi spora gitmeliyim

öğle yemeğinde 3kaşık pilav ve 3 kaşık kurufasulye yedim

1 mate 1de 9 otlu çay içtim

Kızlar izne gittim geldim ama moralen hala iyi degilim... Aslında iyiydim ama 2 saçma olay ve insan moralimi mahvetti. biri çıkar saglamaya çalışan bir adam. diğeri de ne yapmaya çalıştıklarını anlamadığım 2 üniveriste arkadaşım.
ilkini es geçin erkek nede oılsa. ama kızları anlamıyorum.
ben memur olmadan önce biriyle daha samimiydik sonra ben sınavı kazandım atandım kız kıskançlığından benimle küstü hemde bi sürü kötü şey söyledi. aradan baya zaman geçti bi ara bi işi düştü aradı sonra yine konuşmadık. sonra nişanlandığını duydum sonra da ayrıldıgını. ben salak yazdım buna kendine iyi bak hayat bu sıkma canını diye. o da cvp verdi konuşalım görüşelim dedi felan. ben salak tamam dedim. ama içimde bi yer hem kırık hemde kızgın. ben görüşmeyi erteledim ama sonra annemlere gittiğimde istanbula yani onlarda geldi görüştük. toplu bi yere gittik bi de foto kulubünden biri geldi bu bana laf söyleyen arkadaş aracılığıyla. ya bi baktım ben oturuyorum bunlar ben yokmuşum gibi konuşuyolar. kızdım eve gittik evde de aynısını yaptılar. bize gittik ama ben yokmulşum gibi ikisi bıdı bıdı konuşuyolar. sinir oldum. martta gezi vardı kapadokyaya aslında çok istiyorum ama önemsiz hissettiğim birileriyle de gitmek istemiyorum. sizce napayım :S sırf kendim için gitmek istiyorum ama moralimi bozarlarsa hiç zevk alamam oda var offfff çok kararsızımm

sıkma canını ödem tutmuştur. sen devam et bi anda gitmeye başlar yine.

Kafanı takma bence vücudun su toplamıştır belki yarın belli olur sen bugün bol bol emzir
insallah oyledir bakicaz artik yarinki sonuçlara bu aksami hafif ve erken atlaticam belki faydasi olur..bu arada benim sisligin sebebo ortaya çıktı zalim kisir....mahvetti resmwn beni 1 kase yemistim akabindede booooool su cay...haliyle şişti midede....kisir cok sut yapar kizimda emmedigi icin tartida arti olarak yansidi .....

senin içinde bulundugun ortam tam benlikmis...gelen oldu ayip olmasin otur ye misafirlige git ayiptir ikramı geri cevirme....dun bir dilim keki resmen gidim gidim yedimki millet agzi bos oturuyo sanmasin diye.. 1 dilim kek ve kisirla atlattim borek pogaca tatli ...diger ikramlari cevirdim benim icin buyuk basari geecekten cok ciddiyim....

hehe sabahtan beri oda sasirdi bu anacimin sevgi damarlari acildi galiba diyor....cocuk ana sutunden soguyacak resmen.....

benimde hosuma gidiyor telefonu esofmanimin cebine koyup spor yapmak pedometrem telefona yuklu ayrica pedometrem yok benim.....ben leslieyi c ok yaptim zamanida faydasi oluyorda ama jillian ve tiffany i tek gecerim direk yaglara etki ediyor vucutta farkediyor insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…