- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.141
Ben olsam gitmezdim sinirimi bozan insanlarla geziceğime tek başıma gezerim daha iyi bi mp3 al yanına tak kulağına oh misKızlar izne gittim geldim ama moralen hala iyi degilim... Aslında iyiydim ama 2 saçma olay ve insan moralimi mahvetti. biri çıkar saglamaya çalışan bir adam. diğeri de ne yapmaya çalıştıklarını anlamadığım 2 üniveriste arkadaşım.
ilkini es geçin erkek nede oılsa. ama kızları anlamıyorum.
ben memur olmadan önce biriyle daha samimiydik sonra ben sınavı kazandım atandım kız kıskançlığından benimle küstü hemde bi sürü kötü şey söyledi. aradan baya zaman geçti bi ara bi işi düştü aradı sonra yine konuşmadık. sonra nişanlandığını duydum sonra da ayrıldıgını. ben salak yazdım buna kendine iyi bak hayat bu sıkma canını diye. o da cvp verdi konuşalım görüşelim dedi felan. ben salak tamam dedim. ama içimde bi yer hem kırık hemde kızgın. ben görüşmeyi erteledim ama sonra annemlere gittiğimde istanbula yani onlarda geldi görüştük. toplu bi yere gittik bi de foto kulubünden biri geldi bu bana laf söyleyen arkadaş aracılığıyla. ya bi baktım ben oturuyorum bunlar ben yokmuşum gibi konuşuyolar. kızdım eve gittik evde de aynısını yaptılar. bize gittik ama ben yokmulşum gibi ikisi bıdı bıdı konuşuyolar. sinir oldum. martta gezi vardı kapadokyaya aslında çok istiyorum ama önemsiz hissettiğim birileriyle de gitmek istemiyorum. sizce napayım :S sırf kendim için gitmek istiyorum ama moralimi bozarlarsa hiç zevk alamam oda var offfff çok kararsızımm
kesinlikle katiliyorum....Ben olsam gitmezdim sinirimi bozan insanlarla geziceğime tek başıma gezerim daha iyi bi mp3 al yanına tak kulağına oh mis
insallah oyledir bakicaz artik yarinki sonuçlara bu aksami hafif ve erken atlaticam belki faydasi olur..bu arada benim sisligin sebebo ortaya çıktı zalim kisir....mahvetti resmwn beni 1 kase yemistim akabindede booooool su cay...haliyle şişti midede....kisir cok sut yapar kizimda emmedigi icin tartida arti olarak yansidi .....
senin içinde bulundugun ortam tam benlikmis...gelen oldu ayip olmasin otur ye misafirlige git ayiptir ikramı geri cevirme....dun bir dilim keki resmen gidim gidim yedimki millet agzi bos oturuyo sanmasin diye.. 1 dilim kek ve kisirla atlattim borek pogaca tatli ...diger ikramlari cevirdim benim icin buyuk basari geecekten cok ciddiyim....
hehe sabahtan beri oda sasirdi bu anacimin sevgi damarlari acildi galiba diyor....cocuk ana sutunden soguyacak resmen.....
benimde hosuma gidiyor telefonu esofmanimin cebine koyup spor yapmak pedometrem telefona yuklu ayrica pedometrem yok benim.....ben leslieyi c ok yaptim zamanida faydasi oluyorda ama jillian ve tiffany i tek gecerim direk yaglara etki ediyor vucutta farkediyor insan...
böyle insanlar herzaman olacak etrafında biri gidip biri gelecek.butür insanları hatır için bile hayatına sokma.sana sinirden başka hiçbirşey vermez.birde kıskanç insanlar doğru giden işini terse bile çevirir.kendinden uzak tut.onlarla gezide ne yapacaksın.boşver başka bir turla sevdiğin insanlarla gitKızlar izne gittim geldim ama moralen hala iyi degilim... Aslında iyiydim ama 2 saçma olay ve insan moralimi mahvetti. biri çıkar saglamaya çalışan bir adam. diğeri de ne yapmaya çalıştıklarını anlamadığım 2 üniveriste arkadaşım.
ilkini es geçin erkek nede oılsa. ama kızları anlamıyorum.
ben memur olmadan önce biriyle daha samimiydik sonra ben sınavı kazandım atandım kız kıskançlığından benimle küstü hemde bi sürü kötü şey söyledi. aradan baya zaman geçti bi ara bi işi düştü aradı sonra yine konuşmadık. sonra nişanlandığını duydum sonra da ayrıldıgını. ben salak yazdım buna kendine iyi bak hayat bu sıkma canını diye. o da cvp verdi konuşalım görüşelim dedi felan. ben salak tamam dedim. ama içimde bi yer hem kırık hemde kızgın. ben görüşmeyi erteledim ama sonra annemlere gittiğimde istanbula yani onlarda geldi görüştük. toplu bi yere gittik bi de foto kulubünden biri geldi bu bana laf söyleyen arkadaş aracılığıyla. ya bi baktım ben oturuyorum bunlar ben yokmuşum gibi konuşuyolar. kızdım eve gittik evde de aynısını yaptılar. bize gittik ama ben yokmulşum gibi ikisi bıdı bıdı konuşuyolar. sinir oldum. martta gezi vardı kapadokyaya aslında çok istiyorum ama önemsiz hissettiğim birileriyle de gitmek istemiyorum. sizce napayım :S sırf kendim için gitmek istiyorum ama moralimi bozarlarsa hiç zevk alamam oda var offfff çok kararsızımm
Ben olsam gitmezdim sinirimi bozan insanlarla geziceğime tek başıma gezerim daha iyi bi mp3 al yanına tak kulağına oh mis
kesinlikle katiliyorum....
böyle insanlar herzaman olacak etrafında biri gidip biri gelecek.butür insanları hatır için bile hayatına sokma.sana sinirden başka hiçbirşey vermez.birde kıskanç insanlar doğru giden işini terse bile çevirir.kendinden uzak tut.onlarla gezide ne yapacaksın.boşver başka bir turla sevdiğin insanlarla git
haklısınız bende aynısını düşündüğüm için gelmeyecem dedim. aklıma geldikçe sinirleniyorum yaptıkları.Neyse başka zaman sevdiklerimle giderim en azından eglenirim :)
Hepinize çok teşekkürler iyi ki varsınızzzzz
Kahvaltin cok guzel olmus canim.Misafirler im gitti kahvaltiyi bence ucuz atlattim...
2 dilim peynirli borek...
Menemen...
2- 3 zeytin
2 lokma peynir
1 dilim ekmek...softadaki başka hicbirseye elimi uzatmadim bile....
Bu salata tarifleri harikakısır yiyebilirsin.6 kaşık kadar.akşamınada sebze yemeğinden susuz yerinden 8 kaşık bir kasede yoğurt yedinmi tamam.günlerde anlaşıp salata cinsini yapsanız hiçkimse kilo almaz.çok güzel salatalar var.mesela rende kerevize sarımsaklı yoğurt ekle.havucu rendele ve 1 çay kaşığı yoğurtla hafif öldür ve yine sarımsaklı yoğurt.kabağı rendele yine 1 çay kaşığı yağla suyuı çekinede kadar kavur.üzerine yine sarımsaklı yoğurt.havuç doğra bürüksel lahanası karnıbahar brokoliyi tuzlu suda haşla az yağ sirke sarımsak limonla soso yapıp ye.hatunlar bunu yapsa günlerde kilo sorunu olmaz.bende günlerse kendimi kaybetip çeşit çeşit yapıyordum.şimdi yine yapıyorum ama en az 2 çeşit salatayıda ihmal etmiyorum
spana gelince ovvv ne tatlıdır şimdi.tam sevilmelik hoplata hoplata seveceksin.benimkiler kocaman kazık oldular.sevilecek yanları kalmadı.ana sütünü bulmuş sıpada sütenmi soğuyacak daya gitsin ağzına.
Bu rahmetli ilemi yapicaksin canim hareketleri. Buyuk cesaretbuğün 17500 adımdan fazla oldu.leslieyi yaptım sonrada normal sporumu.yorucu oldu.hepsi birden zor olacak.jillian ve tiffany ede bir bakayım interneten.birde callen diye bir hatun var.yanılmıyorsam balerinmiş.rahmetli olmuş.oda sıkıştırma üzerine müthiş.ancak 70 kiloya düştükten sonra yapacağım.
En iyisini yapmissin canim. İsin olmasin negatif insanlarla :100::101:haklısınız bende aynısını düşündüğüm için gelmeyecem dedim. aklıma geldikçe sinirleniyorum yaptıkları.Neyse başka zaman sevdiklerimle giderim en azından eglenirim :)
Hepinize çok teşekkürler iyi ki varsınızzzzz
iki gündür çok zor şeyler yaşıyorum evliliğim yolunda gitmiyor bu aralar öyle olunca pek bişi yiyemedim
sabah: 2 dilim ekmek 12.5 gr light peynir
ara: yok
öğle: 1 kaşarlı tost çay
ara: 1 kivi çörekotlu lifli bisküvi 2 ceviz
akşam: 2 kaşık ebegümeci 2 kaşık yoğurt
ara: 1 portakal
yazabilirsem yeniden 28 günü yazarım.kopyalarsın.atıştırmalıkların listesi falanda var gerçi o az.
5 mili yapabilirmiyim bilmem.çünkü günde 10000 adım yürüyüp ağırlık kaldırıyorum.lelie de 6700 adım yaptı.şimdide çıkıp 10000 adımı yapacağım.nerdeyse 167000 adım olacak oda yapabilirsem tabi 600 cali geçiyor.asıl sporcular kadınlara günde 20 km yol yürüyüşüyle çok çabuk zayıflarsınız diyor.amam ancak bunu sporcular yapabilir.düşün leslieyle hızlı hareket edip 45 dk ancak 2.7 km kadar yürüyorsun.20 km git git bitmez.bizim kadın olarak 5 saat yürüyüşümüze denk gelir.kim yapabilir bunu
Kahvaltin cok guzel olmus canim.
Bu salata tarifleri harika
Bu rahmetli ilemi yapicaksin canim hareketleri. Buyuk cesaret
En iyisini yapmissin canim. İsin olmasin negatif insanlarla :100::101:
Canim hersey olacagina varir, sen Rabbime sigin zaman ver biraz kendinize. Biz yanindayiz anlatabilirsin canim
iki gündür çok zor şeyler yaşıyorum evliliğim yolunda gitmiyor bu aralar öyle olunca pek bişi yiyemedim
sabah: 2 dilim ekmek 12.5 gr light peynir
ara: yok
öğle: 1 kaşarlı tost çay
ara: 1 kivi çörekotlu lifli bisküvi 2 ceviz
akşam: 2 kaşık ebegümeci 2 kaşık yoğurt
ara: 1 portakal
Kahvaltin cok guzel olmus canim.
Bu salata tarifleri harika
Bu rahmetli ilemi yapicaksin canim hareketleri. Buyuk cesaret
En iyisini yapmissin canim. İsin olmasin negatif insanlarla :100::101:
Canim hersey olacagina varir, sen Rabbime sigin zaman ver biraz kendinize. Biz yanindayiz anlatabilirsin canim
Bugun aksam yemegi sonrasi tam iki saat yurudum ben. Uff ayaklarim bacaklarim cok agridi.
Önemli bişey değildir canım inşallah valla herkeste ayrı bi dert evlilik çok zor insan kardeşiyle anlaşamıyo valla evlenecekler iyi düşünsün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?