Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Misafirler im gitti kahvaltiyi bence ucuz atlattim...
2 dilim peynirli borek...
Menemen...
2- 3 zeytin
2 lokma peynir
1 dilim ekmek...softadaki başka hicbirseye elimi uzatmadim bile....

Ben olsam gitmezdim sinirimi bozan insanlarla geziceğime tek başıma gezerim daha iyi bi mp3 al yanına tak kulağına oh mis

kısır yiyebilirsin.6 kaşık kadar.akşamınada sebze yemeğinden susuz yerinden 8 kaşık bir kasede yoğurt yedinmi tamam.günlerde anlaşıp salata cinsini yapsanız hiçkimse kilo almaz.çok güzel salatalar var.mesela rende kerevize sarımsaklı yoğurt ekle.havucu rendele ve 1 çay kaşığı yoğurtla hafif öldür ve yine sarımsaklı yoğurt.kabağı rendele yine 1 çay kaşığı yağla suyuı çekinede kadar kavur.üzerine yine sarımsaklı yoğurt.havuç doğra bürüksel lahanası karnıbahar brokoliyi tuzlu suda haşla az yağ sirke sarımsak limonla soso yapıp ye.hatunlar bunu yapsa günlerde kilo sorunu olmaz.bende günlerse kendimi kaybetip çeşit çeşit yapıyordum.şimdi yine yapıyorum ama en az 2 çeşit salatayıda ihmal etmiyorum

spana gelince ovvv ne tatlıdır şimdi.tam sevilmelik hoplata hoplata seveceksin.benimkiler kocaman kazık oldular.sevilecek yanları kalmadı.ana sütünü bulmuş sıpada sütenmi soğuyacak daya gitsin ağzına.

buğün 17500 adımdan fazla oldu.leslieyi yaptım sonrada normal sporumu.yorucu oldu.hepsi birden zor olacak.jillian ve tiffany ede bir bakayım interneten.birde callen diye bir hatun var.yanılmıyorsam balerinmiş.rahmetli olmuş.oda sıkıştırma üzerine müthiş.ancak 70 kiloya düştükten sonra yapacağım.

böyle insanlar herzaman olacak etrafında biri gidip biri gelecek.butür insanları hatır için bile hayatına sokma.sana sinirden başka hiçbirşey vermez.birde kıskanç insanlar doğru giden işini terse bile çevirir.kendinden uzak tut.onlarla gezide ne yapacaksın.boşver başka bir turla sevdiğin insanlarla git

Ben olsam gitmezdim sinirimi bozan insanlarla geziceğime tek başıma gezerim daha iyi bi mp3 al yanına tak kulağına oh mis

kesinlikle katiliyorum....

haklısınız bende aynısını düşündüğüm için gelmeyecem dedim. aklıma geldikçe sinirleniyorum yaptıkları.Neyse başka zaman sevdiklerimle giderim en azından eglenirim :)
Hepinize çok teşekkürler iyi ki varsınızzzzz

iki gündür çok zor şeyler yaşıyorum evliliğim yolunda gitmiyor bu aralar öyle olunca pek bişi yiyemedim

sabah: 2 dilim ekmek 12.5 gr light peynir

ara: yok

öğle: 1 kaşarlı tost çay

ara: 1 kivi çörekotlu lifli bisküvi 2 ceviz

akşam: 2 kaşık ebegümeci 2 kaşık yoğurt

ara: 1 portakal

Misafirler im gitti kahvaltiyi bence ucuz atlattim...
2 dilim peynirli borek...
Menemen...
2- 3 zeytin
2 lokma peynir
1 dilim ekmek...softadaki başka hicbirseye elimi uzatmadim bile....
Kahvaltin cok guzel olmus canim.

Bu salata tarifleri harika
Bu rahmetli ilemi yapicaksin canim hareketleri. Buyuk cesaret
En iyisini yapmissin canim. İsin olmasin negatif insanlarla :100::101:

Canim hersey olacagina varir, sen Rabbime sigin zaman ver biraz kendinize. Biz yanindayiz anlatabilirsin canim

Kizlar yarin sabah kilo bildirim gunu unutmayin ve rform liste yapicak. Kac gundur yok ama beklicez artik yarin.

Bugun aksam yemegi sonrasi tam iki saat yurudum ben. Uff ayaklarim bacaklarim cok agridi.

teşekkür ederim canım her zaman hissediyorum desteği zaten iyi ki varsınız düzelmicek bişi değil de işte zaman alıcak biraz

Önemli bişey değildir canım inşallah valla herkeste ayrı bi dert evlilik çok zor insan kardeşiyle anlaşamıyo valla evlenecekler iyi düşünsün:)

günaydın.calleni bende interneten indirdim.oldukça eski bir videoydu.kadının bel rahatsızlığıolunca kendi kendine geliştirmiş.iş sıkıştırmaya ve gerilmeye dayalı bir spor.balerinlerin gerilme hareketlerini esneme hareketlerini koymuş.başlangıçta yapmak 1 saatimi aldı.alışınca 20 dk kada tamamalaya biliyorsun.herşey 100 sayı jadar tekraralanıyor.canın çok yanıyor.bu sporu yapmış hatunların başlangıcını ve sonrasını nerdeyse gün gün resimlemiş.ancak bu spor biraz kilo verdikten sonra yapılacak cinsten

diyete herzaman karşılaştığım ve pes etiğim noktaya geldim.günlerce diyete uyup deli gibi sporunu yaparsın.nerdeyse aç yatar aç kalkarsın ama tartında birden 3 kilo fazla görürsün.buda motivasyonunu mafeder.neyaparsam yapayım zayıflıyamıyorum diye diyeti bırakırsın.ben böyle kaç kere bıraktım.miletin 15 kilo verdiği sürede benden 4 kilo ancak gider.sonra bir çıkarsın tartıya bu 4 kilonun 3 kilosu geri gelmiş.boşa kürek çekmek gibi geliyor.
şuan yine o noktadayım.dün tartımda nerdeyse 80 gördüm.şok oldum.yemek yok spor çok ama kilo gideceğine geliyor.tartım bozuldu sandım gitim başka tartıda yine tartıldım oda beni aynı gösterince sinirim bozuldu.regli döneminde böyle süprizler yaşardım.ama şimdi reglide yok.neyse bağırsak sorunudur dedim.ilcımı kulandım 78 indi.sabah oldu 76.9 indi.anlıyacağınız su depolamışım.

dün vitamin ilacı içmiştim ilaçtan sonra deli gbi su içtim.suya bir türlü doyamadım.herhalde o yaptı.şimdi bildirimde ne yapsam kilo almadığımı biliyorum.ama tartıda böyle gösteriyor.şimdi yeni kiloyu yazarsam gelecek hafta abartılı kilo kaybı olacak.

3.5 ayda bunu 3 kere yaşadım.hemde regli haricinde halada diyete devam ediyorum.kendimce artık buna diyet demiyorum beslenme tarzı diyorum.elbet bir noktada bu direnç kırılacak yada ben yine pes edeceği.

insanlar diyete olduğunu görünce kilo kaybetmeni bekliyor.kilo az gidincede sanki yalan söylüyor gibi oluyorsun.hani diyeteyim deyip sürekli atıştırdığını sanıyorlar.yani benim işim çokkk zor hatunlar.

ben bildirimimi yine yapayım değişmemiş olarak ele alayım.diğeri sağlıksız bir bildirim olacak

76.1/76.1/0/&0

bu şekilde bildirimde bulınayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…