- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.161
bende dün yürüyüş bandındaki hızı 7.8 çıkardım.biraz koştum.tempomu zorladım.akşam hertarafımda kas ağrısı vardı.iyi çalıştırmışım.
diyete herzaman karşılaştığım ve pes etiğim noktaya geldim.günlerce diyete uyup deli gibi sporunu yaparsın.nerdeyse aç yatar aç kalkarsın ama tartında birden 3 kilo fazla görürsün.buda motivasyonunu mafeder.neyaparsam yapayım zayıflıyamıyorum diye diyeti bırakırsın.ben böyle kaç kere bıraktım.miletin 15 kilo verdiği sürede benden 4 kilo ancak gider.sonra bir çıkarsın tartıya bu 4 kilonun 3 kilosu geri gelmiş.boşa kürek çekmek gibi geliyor.
şuan yine o noktadayım.dün tartımda nerdeyse 80 gördüm.şok oldum.yemek yok spor çok ama kilo gideceğine geliyor.tartım bozuldu sandım gitim başka tartıda yine tartıldım oda beni aynı gösterince sinirim bozuldu.regli döneminde böyle süprizler yaşardım.ama şimdi reglide yok.neyse bağırsak sorunudur dedim.ilcımı kulandım 78 indi.sabah oldu 76.9 indi.anlıyacağınız su depolamışım.
dün vitamin ilacı içmiştim ilaçtan sonra deli gbi su içtim.suya bir türlü doyamadım.herhalde o yaptı.şimdi bildirimde ne yapsam kilo almadığımı biliyorum.ama tartıda böyle gösteriyor.şimdi yeni kiloyu yazarsam gelecek hafta abartılı kilo kaybı olacak.
3.5 ayda bunu 3 kere yaşadım.hemde regli haricinde halada diyete devam ediyorum.kendimce artık buna diyet demiyorum beslenme tarzı diyorum.elbet bir noktada bu direnç kırılacak yada ben yine pes edeceği.
insanlar diyete olduğunu görünce kilo kaybetmeni bekliyor.kilo az gidincede sanki yalan söylüyor gibi oluyorsun.hani diyeteyim deyip sürekli atıştırdığını sanıyorlar.yani benim işim çokkk zor hatunlar.
kızlar kiloları alayım,
çok hastayım ama yine de görevimin başındayım :)
harika
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de böyle durumlarla karşılaştığım çok oluyor yasaklı bişi yemiyorum spora da devam ediyorum ama baskülde aşağı gidecek diye bi hevesle çıkıyorsun bi bakıyorsun 2 kilo fazla ama o hemen gidiyor sonra bende milleti boşver canım yaa ama şu yağ ölçerli baskülü alınca daha net görüyorum düzenli spor yaptığımız için vücut bazen yağı kasa dönüştürüyor kilo veremesen de inceliyorsun aslında en sağlıklı çözüm mezura inceliyorsak sorun yok aslında ama o da çok uzun sürede sonuçları görebilirsin biz hemen olsun istiyoruzvewlhasıl zor bu işler zor
kızlar kiloları alayım,
çok geçmiş olsun canım hemen vereyim
makbule007\66\65.4\%%0.90
ve kızlar sonuç olarak bu ay 1.7 kilo vermiş oldum buna da şükür ama yağ oranından baktığımda tam 4 kilo yağdan vermiş ve 2 kilo kastan kazanmış görünüyorum
benim teselimde o tatlım.ama burada yazıp paylaşıyoruz.birden böyle çıkınca insanları kandırmış gibi hisediyorum.en nihayetinde yüz yüze deyiliz.açıklama yapmayıp kilo vermemişim demekte olmaz çünkü nasıl spor yaptığımı nelar yediğimi paylaşıyorum.insanlar demezmi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
mezura üzerinden inceldiğimi görüyorum.birden bire incelmeyide beklemiyorum.benim işim çok zor.bir kere 80 den 75 şe 1 senede düştüm 75 den 70 şede 1 senede düştüm.sonra dukanı yaptım bıraktım hooop 82.5 bu yüzden mucize diyetlere ilaçlara artık bakmıyorum.bu beslenme tarzını yaşam şeklim yapmaya çalışıyorum.
yani ilerdede bu şekilde olay yaşayabileceğim için arkadaşlarla paylaşıp beni anlamasını istedim.ben yine spora devam edeceğim ve listeme uyacağım
kızlar kiloları alayım,
doğru söylüyorsun canım vallahi bende aynı senin gibi düşünüyorum acelem yok bu benim hayat şeklim olmalı artık benim eskiden bu kadar yavaş değildi kilo vermem ama bende her gördüğüm diyete hoop balıklama dalıp sonra bırakınca ver al ver al metobolizma napsın işte şimdi böyle ayda iki kiloya seviniyorum ama güzel inceldim herkes farkediyor sen kilo vermişsin diyorlar çok hoşuma gidiyor valla
Kizlar yarin sabah kilo bildirim gunu unutmayin ve rform liste yapicak. Kac gundur yok ama beklicez artik yarin.
Kızlar izne gittim geldim ama moralen hala iyi degilim... Aslında iyiydim ama 2 saçma olay ve insan moralimi mahvetti. biri çıkar saglamaya çalışan bir adam. diğeri de ne yapmaya çalıştıklarını anlamadığım 2 üniveriste arkadaşım.
ilkini es geçin erkek nede oılsa. ama kızları anlamıyorum.
ben memur olmadan önce biriyle daha samimiydik sonra ben sınavı kazandım atandım kız kıskançlığından benimle küstü hemde bi sürü kötü şey söyledi. aradan baya zaman geçti bi ara bi işi düştü aradı sonra yine konuşmadık. sonra nişanlandığını duydum sonra da ayrıldıgını. ben salak yazdım buna kendine iyi bak hayat bu sıkma canını diye. o da cvp verdi konuşalım görüşelim dedi felan. ben salak tamam dedim. ama içimde bi yer hem kırık hemde kızgın. ben görüşmeyi erteledim ama sonra annemlere gittiğimde istanbula yani onlarda geldi görüştük. toplu bi yere gittik bi de foto kulubünden biri geldi bu bana laf söyleyen arkadaş aracılığıyla. ya bi baktım ben oturuyorum bunlar ben yokmuşum gibi konuşuyolar. kızdım eve gittik evde de aynısını yaptılar. bize gittik ama ben yokmulşum gibi ikisi bıdı bıdı konuşuyolar. sinir oldum. martta gezi vardı kapadokyaya aslında çok istiyorum ama önemsiz hissettiğim birileriyle de gitmek istemiyorum. sizce napayım :S sırf kendim için gitmek istiyorum ama moralimi bozarlarsa hiç zevk alamam oda var offfff çok kararsızımm
canım ben kendimi ekledim istersen buna eklet öyle paylaş. bu arada seni gördüğüme sevindimmmmmm
***14. TAKIM 348. ETAP ***
umutincisi (79/ 79/ 0/ 0%)Sabit
anathema8( 85 / // %)
makbule007 (66/ / / %)
BLUEmoon2009 (75.1 / / / %)sabit
donbul ( 76,1 / / / %)
Rform (73,9 / / / %)
14.TAKIM ORTALAMASI:%
valla canım ben bunu paylaşım alanından aldım bilmiyorumkaptan çok haklısın ama ciddi rahatsızım,2 gün hiç yürüyemedim.şimdi ancak biraz yürüyorum ama hala hiç halim yok.listeyi yapıcam,yüzünü kara çıkarmıycam inşaallah.
geç mi kaldım yorum için bilmiyorum ama,canını sıkan herkesi hayatından uzaklaştır gitsin dönüp bakma bile.ne yapacaksın oralara giip olnlardan ilgi mi dileneceksin.hiç gitme daha iyi.bir sürü tur var ayarla birini onlarla git en azından bir sürü yeni insan tanırsın.
yok canım geç kalmadın bende aynısını düşünüyorum gitmeyecem teşekkür ederim valla.
canım bu liste hatalı geçen hafta kaptan bu listenin kullanılmasını istememişti.ben asıl listemize bildirimini ekliycem.ben de sizleri çok özledim.
hatunlar 12 günde basenim 110 -- 108 ze belimde 89 -- 77,5 düşmüş.12 günde 2 santim incelmişim.bu yüzden kiloyu artık dert etmiyorum.yaşasın spor.bende spora gideyim.bugün karma gün öğleden sonra tıklım tıklım olur.hemde öğleden sonra az dinleneyim.kızıma matematik ve fen çalıştıracağım beraber türkçe ve ingilizce öğreneceğiz
sharikasın tatalım.bu baskülden almaktan vazgeçmiştim.ama sen böyle deyince yeniden almayı düşündüm.
şekerim kilo bildirimini alabilir miyim?
kızlar bluemoon izinli falan mı benim mi haberim yok.
bir de listeye bu hafta ilave olacak kimse var mı?o kadar yeni gelen olmuştu gruba ne oldu geri mi gittiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?