- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.181
sagolasin canim benim...gecmis olsun sanada...kızlar kiloları alayım,
çok hastayım ama yine de görevimin başındayım :)
listeyi bu hale getirmeyi basaran eleman benim bu yuzden ozur dilerim sizlerden kusura bakma ugrastiricam senide....kaptan çok haklısın ama ciddi rahatsızım,2 gün hiç yürüyemedim.şimdi ancak biraz yürüyorum ama hala hiç halim yok.listeyi yapıcam,yüzünü kara çıkarmıycam inşaallah.
geç mi kaldım yorum için bilmiyorum ama,canını sıkan herkesi hayatından uzaklaştır gitsin dönüp bakma bile.ne yapacaksın oralara giip olnlardan ilgi mi dileneceksin.hiç gitme daha iyi.bir sürü tur var ayarla birini onlarla git en azından bir sürü yeni insan tanırsın.
canım bu liste hatalı geçen hafta kaptan bu listenin kullanılmasını istememişti.ben asıl listemize bildirimini ekliycem.ben de sizleri çok özledim.
sagolasin canim benim...gecmis olsun sanada...
listeyi bu hale getirmeyi basaran eleman benim bu yuzden ozur dilerim sizlerden kusura bakma ugrastiricam senide....
yapmıştım sabah.ilk ben yazmıştım
76.1/76.1/0/%0
bu hafta benim verdiğim kilo tam beli deyil.biraz sorun vardı.şimdi yavaş yavaş atım.dün nerdeyse 80 çıkmıştım.şimdi normale düşmeye başladım.76 doğru indim.o yüzden sağlıklı bir kilo bildirimi olmuyacağı için kilo vermemişim kabul edin.yoksa haftaya abartılı bir kilo düşüşü olur oda doğru olmaz
sagolasin canim benim...gecmis olsun sanada...
listeyi bu hale getirmeyi basaran eleman benim bu yuzden ozur dilerim sizlerden kusura bakma ugrastiricam senide....
Rform (73,9 / 73,4 / 0,50 / 0,67 %)
umutincisi (79 / 79 / 0 / 0 %) Sabit
anathema8( 85 / 84,7 /0,30 / 0.35%)
makbule007 (66 / 65,4 / 0,60 / 0,90%)
BLUEmoon2009 (75.1 /74,9 / 0,20 / 0,26%)
donbul ( 76,1 / 76.1 / 0.0 / 0.0%) Sabit
14. takım ortalaması: % 0,36
kızlar listemizin son hali bu uygun mudur?
ve nerede paylaşacaktım ben bunu bana link gönderebilir misniz?
Rform (73,9 / 73,4 / 0,50 / 0,67 %)
umutincisi (79 / 79 / 0 / 0 %) Sabit
anathema8( 85 / 84,7 /0,30 / 0.35%)
makbule007 (66 / 65,4 / 0,60 / 0,90%)
BLUEmoon2009 (75.1 /74,9 / 0,20 / 0,26%)
donbul ( 76,1 / 76.1 / 0.0 / 0.0%) Sabit
14. takım ortalaması: % 0,36
kızlar listemizin son hali bu uygun mudur?
ve nerede paylaşacaktım ben bunu bana link gönderebilir misniz?
sabah: 2 dilim ekmek light labne
ara yok 4
öğle: 4 kaşık müsli 1 bardak süt
ara : 1 mandalina 2 kuru kayısı 10 badem
akşam: 1 kaşarlı pide light kola roka salatası
ara: 18 gr şekersiz çikolata
1 elma
Tatlim merak ettim bu kadar sporla ne kadar kilo verdigini cidden cok ozeniyorum sana yaa :))sporu sabah yapıp bünyeyi şaşırtım.12000 adım kadar atım yürüyüş bandının6.8 zinde 20 dk joking yaptım 20 dk hızlı yürüyüş.ondan sonra karın bisikleti uzay yürüyüşü ardındanda tüm kas guruplarımı çalıştırdım.eve geldim ve 2 saat dinlendim.dün sporu aşırı abartınca bugün normal spordan sonra tükenmişlik sendromu yaşadım.bunu aşmak için masaj aletini ağrıyan yerlerime takarak dinlendim.kendimi dinlenmeye verdim.
kaptan çok haklısın ama ciddi rahatsızım,2 gün hiç yürüyemedim.şimdi ancak biraz yürüyorum ama hala hiç halim yok.listeyi yapıcam,yüzünü kara çıkarmıycam inşaallah.
geç mi kaldım yorum için bilmiyorum ama,canını sıkan herkesi hayatından uzaklaştır gitsin dönüp bakma bile.ne yapacaksın oralara giip olnlardan ilgi mi dileneceksin.hiç gitme daha iyi.bir sürü tur var ayarla birini onlarla git en azından bir sürü yeni insan tanırsın.
canım bu liste hatalı geçen hafta kaptan bu listenin kullanılmasını istememişti.ben asıl listemize bildirimini ekliycem.ben de sizleri çok özledim.
Tatlim yag kasa donusmez. Yag yapisi ile kas yapisi ayridir. Spor yaptigimizda yag hucresi bosalir kaslarimiz sekillenmeye baslar. Kas yagdan agirdir o yuzden spora basladigimiz ilk aylar seklen incelsekte kiloda agir gelebiliriz. Kaslarimiz calismay basladiinda ise biz uyurken bile yag yakarlar bu da duzenli spor yapma aliskanligi ile olur.harika
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de böyle durumlarla karşılaştığım çok oluyor yasaklı bişi yemiyorum spora da devam ediyorum ama baskülde aşağı gidecek diye bi hevesle çıkıyorsun bi bakıyorsun 2 kilo fazla ama o hemen gidiyor sonra bende milleti boşver canım yaa ama şu yağ ölçerli baskülü alınca daha net görüyorum düzenli spor yaptığımız için vücut bazen yağı kasa dönüştürüyor kilo veremesen de inceliyorsun aslında en sağlıklı çözüm mezura inceliyorsak sorun yok aslında ama o da çok uzun sürede sonuçları görebilirsin biz hemen olsun istiyoruzvewlhasıl zor bu işler zor
çok geçmiş olsun canım hemen vereyim
makbule007\66\65.4\%%0.90
ve kızlar sonuç olarak bu ay 1.7 kilo vermiş oldum buna da şükür ama yağ oranından baktığımda tam 4 kilo yağdan vermiş ve 2 kilo kastan kazanmış görünüyorum
teşekkürler canım ne bileyim işte kas artıp yağ azalınca bende yağ kasa dönüşüyor diye uydurmuşumTatlim yag kasa donusmez. Yag yapisi ile kas yapisi ayridir. Spor yaptigimizda yag hucresi bosalir kaslarimiz sekillenmeye baslar. Kas yagdan agirdir o yuzden spora basladigimiz ilk aylar seklen incelsekte kiloda agir gelebiliriz. Kaslarimiz calismay basladiinda ise biz uyurken bile yag yakarlar bu da duzenli spor yapma aliskanligi ile olur.
Kilo vermissin tebrikler canim.
kizlar telden giriyorum cidden cok zor. Pc esimde o ise gidince ancak alabilirim sabirla bekliyorum gitmesini telden liste ve sayfa kontrolu cok zor cunku.
Gecmis olsun canim. Liste hassasligin icin ayrica tesekkurler :)
Liste sirlamasi kisilerin giris tarihi ile baglantili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?