Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Elime telefonumu alamiyorum kayinvalidem bende az once misafirlerimi yolcu ettim kahvaltiya gelmisler habersizdim ama sagolsunlar guzel gecti...
Bildirime gec kaldim ama kusura bakmayin lutfen elime telefonu alinca oyun oynuyoraun diye bagiriyor ...

kızlar kiloları alayım,
çok hastayım ama yine de görevimin başındayım :)
sagolasin canim benim...gecmis olsun sanada...

listeyi bu hale getirmeyi basaran eleman benim bu yuzden ozur dilerim sizlerden kusura bakma ugrastiricam senide....

sagolasin canim benim...gecmis olsun sanada...

listeyi bu hale getirmeyi basaran eleman benim bu yuzden ozur dilerim sizlerden kusura bakma ugrastiricam senide....

görmemişim canım kusura bakma.
herkesten bildirim geldi teşekkürler arkadaşlar.ben de 3 gibi diyetisyenden gelince bildirim yapıcam ve yayınlıycam.hayırlısı bakalım.

Rform (72,4 / / / %)
umutincisi (79 / 79 / 0 / 0 %) Sabit
anathema8( 85 / 84,7 /0,30 / 0.35%)
makbule007 (66 / 65,4 / 0,60 / 0,90%)
BLUEmoon2009 (75.1 /74,9 / 0,20 / 0,26%)
donbul ( 76,1 / 76.1 / 0.0 / 0.0%) Sabit

14. takım ortalaması: %

şimdili durum bu,ben 3 gibi yazıcam ve ortalama hesaplıycam.
eksik yada hatalı bir bildirim varsa beni uyarırsanız sevinirim.

Rform (73,9 / 73,4 / 0,50 / 0,67 %)
umutincisi (79 / 79 / 0 / 0 %) Sabit
anathema8( 85 / 84,7 /0,30 / 0.35%)
makbule007 (66 / 65,4 / 0,60 / 0,90%)
BLUEmoon2009 (75.1 /74,9 / 0,20 / 0,26%)
donbul ( 76,1 / 76.1 / 0.0 / 0.0%) Sabit

14. takım ortalaması: % 0,36

kızlar listemizin son hali bu uygun mudur?
ve nerede paylaşacaktım ben bunu bana link gönderebilir misniz?

cuma guruplarının ortak paylaşım alanında olmalı.oraya girip listeyi orda yazacaksın yanılmıyorsam linkini bilmiyorum.ana sayfadan diyet guruplarına girip bulabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1037
buraya canım ellerine sağlıkkkkk

of ya valahi üzüldüm bir haftadır çabaladım şurada bir 500 gr düşeyim diye ödemin kurbanı oldum.dün solgarın vitaminini içmiştim.vitamin içtikten sonrada durmadan su içtim.3 saate yakın spor yaptım adım sayarım enson baktığımda 17500 deydi.sonra kontrol etim 18500 olmuş.vitamin bende doping etkisi yaptı.eşim vitamin iç dedi.bende kalsın dedim.herhalde bugün 4 saat spor yapar ve 5 litre su tutardım.

sindirim hızı çok düşük boşaltım hızı kaplumbağa hızında olan ve çok ödem tutan bir vatandaş olarak sabah kilomla akşam arasında bende 2 kg fark ediyor.sabah aç karnına tartılıyorum.akşamda yatarken tartılıyorum net 2 kg oluyor.sizinde böylemi.bu bana normal geliyor.

Dukan amcanın kitabını okumuştum.dukan amca bir zayıflama çifliği kurmuş burada vatandaşlara diyet yaptırıyor.şimdi vatandaşı akşam tartıp yatırıyor.zayıflama çifliği olduğu için vatandaşın gizlice yeme olayıda yok yani yemek şansı 0 .bu vatandaşı dukan amca sabah bir tartıyor adam akşamkinden 500 gr fazla.dukan amca sonunda diyorki insan vücudu yemek yemesede kiloda artış olbilir.bende dukan amcanın yalancısıyım

bugün 4 gün diyetinin 1 gününü bitiriyorum.esmer pirinçten pilavımı yaptım.2.5 subardağı esmer pirinci 2 tatalıkaşığı yağ ve baharatla pişirip dolaba koydum.bugün baklagil olarak kurufasulye yedim.nohut yeşil mercimek sarı mercimek seçeneklerimde var.yoğurdumuda yedimmi tamam.limonata vardı ama malum midede ülser olduğu için o limonatayı içemem.yeşil sebze olarak bakla yedim.yarın pirincin içine yeşilikleri ekleyip pirinç salatası yapabilirim.pirincin tadıda aynı buğday gibi.hani şu aşurelik buğdayı haşlarız ya aynı onun tadında.

sporu sabah yapıp bünyeyi şaşırtım.12000 adım kadar atım yürüyüş bandının6.8 zinde 20 dk joking yaptım 20 dk hızlı yürüyüş.ondan sonra karın bisikleti uzay yürüyüşü ardındanda tüm kas guruplarımı çalıştırdım.eve geldim ve 2 saat dinlendim.dün sporu aşırı abartınca bugün normal spordan sonra tükenmişlik sendromu yaşadım.bunu aşmak için masaj aletini ağrıyan yerlerime takarak dinlendim.kendimi dinlenmeye verdim.

sabah: 2 dilim ekmek light labne

ara yok 4
öğle: 4 kaşık müsli 1 bardak süt

ara : 1 mandalina 2 kuru kayısı 10 badem

akşam: 1 kaşarlı pide light kola roka salatası

ara: 18 gr şekersiz çikolata
1 elma

sabah: 2 dilim ekmek light labne

ara yok 4
öğle: 4 kaşık müsli 1 bardak süt

ara : 1 mandalina 2 kuru kayısı 10 badem

akşam: 1 kaşarlı pide light kola roka salatası

ara: 18 gr şekersiz çikolata
1 elma

kızlar inanamıyorum 1 kaşarlı pide 732 cal imiş nerdeyse bir öğüne eşit yani günü yaklaşık 1500 cal ile kapatmış oldum uff ya ben onu lahmacun gibi düşünüp yemiştim yoksa ağzıma sürer miyim

Tatlim merak ettim bu kadar sporla ne kadar kilo verdigini cidden cok ozeniyorum sana yaa :))

Gecmis olsun canim. Liste hassasligin icin ayrica tesekkurler :)
Liste sirlamasi kisilerin giris tarihi ile baglantili.

Tatlim yag kasa donusmez. Yag yapisi ile kas yapisi ayridir. Spor yaptigimizda yag hucresi bosalir kaslarimiz sekillenmeye baslar. Kas yagdan agirdir o yuzden spora basladigimiz ilk aylar seklen incelsekte kiloda agir gelebiliriz. Kaslarimiz calismay basladiinda ise biz uyurken bile yag yakarlar bu da duzenli spor yapma aliskanligi ile olur.

Kilo vermissin tebrikler canim.
kizlar telden giriyorum cidden cok zor. Pc esimde o ise gidince ancak alabilirim sabirla bekliyorum gitmesini telden liste ve sayfa kontrolu cok zor cunku.

teşekkürler canım ne bileyim işte kas artıp yağ azalınca bende yağ kasa dönüşüyor diye uydurmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…