- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.221
Az olmamışmı sanki diyetin güzel gidiyor ama gördüğüm kadarıyla devam ediyosun dimi bürge hanıma
evet canım devam ediyorum biraz direndi kilolar ama sanırım kırdım direnci son iki günde her gün birazcık daha az çıkıyorum :) işte öğle yemeği yüzünden birazcık az oldu ama yine de 1200 cal yakın
Bence cok faydalı bilgiler paylaşıyosun şahsen ben hiç sıkılmıyorum okurken hepsine cevao yazamıyorum ama takibimdesin:)
herkes nasılmış bakayımmmmm. artık boşlamak yokk. herşey yolunda ve ben mutluyumnmm :))))
Bakalım ben napcam daha tartılmadım ama yarın dayanamayıp tartılabilirim:)
hoş geldin canım harika bir dönüş olsunherkes nasılmış bakayımmmmm. artık boşlamak yokk. herşey yolunda ve ben mutluyumnmm :))))
bende bugün yürüdüm biraz dışarıda yavaş yavaş benim geçen hafta biraz can sıkıcı geçmişti malum. ama eşimle iyiyiz çok şükür şimdi. bende hemen ipleri elime aldım ve bugünden itibaren düzeni tekrar sağladım. pazarıma gittim yeşil yeşil sebelerimi aldım marketten de et tavuk balık aldım haftalık planlamamı da yaptım. bu hafta evde akşam pişen yemekten ertesi gün okula götüreceğim ki böylelikle okulda da öğün aksamasını ve olabilecek mide rahatsızlıklarını önlemek için bu hafta bildirimden sonra 300 gr daha gitti sanki direnci kırıyorum gibi hissediyorum umarım öyledir perşembeye 64.9 da olsa 64 ü görsem keşkeşimdi gidip biraz yürüyeyim.yarın spor salonuna girerim.bugün karma gün çok kalabalık.dünde karma gündü kapıyı açıp içeri baktım kokuya dayanamayıp kaçtım.hem nefesiz hemde ter.bayanlar gününde böyle olmuyor.hafta içi karma günlerdede olmuyor.ancak hafta sonu öğleden sonra salona girilmeyeceğini öğtrendim.çok güzel bir hava var dışarı çıkıp yürüyeyim
Bakalım ben napcam daha tartılmadım ama yarın dayanamayıp tartılabilirim:)
tartıldın mı kız
Evet canım 1.3 kg vermişim ufak kaçamaklara ragmen:)
bende bugün yürüdüm biraz dışarıda yavaş yavaş benim geçen hafta biraz can sıkıcı geçmişti malum. ama eşimle iyiyiz çok şükür şimdi. bende hemen ipleri elime aldım ve bugünden itibaren düzeni tekrar sağladım. pazarıma gittim yeşil yeşil sebelerimi aldım marketten de et tavuk balık aldım haftalık planlamamı da yaptım. bu hafta evde akşam pişen yemekten ertesi gün okula götüreceğim ki böylelikle okulda da öğün aksamasını ve olabilecek mide rahatsızlıklarını önlemek için bu hafta bildirimden sonra 300 gr daha gitti sanki direnci kırıyorum gibi hissediyorum umarım öyledir perşembeye 64.9 da olsa 64 ü görsem keşkehedef bu sporu da aksattım geçen hafta ama bu hafta oraya da sürekli devam edeceğim işte haftalık planım bunlar kızlar umarım uyabilirim
çok güzel pilan yapmışsın.pilan yapmak çok iyi ve herzaman kazançlı çıkarsın.bende yiyeceklerimi pilanlayıp ona göre alış veriş yapıyorumburaya da yazım de hem sizde yorum yaparsınız dedim bu hafta yemeyi planladıklarım
pazartesi:
öğlen:taze fasulye, yoğurt, bir dilim ekmek
akşam:6 tane köfte, ayran, salata
salı:
öğlen: 6 tane köfte, ayran, 1 demet roka
akşam: zeytinyağlı pırasa, yoğurt, bir dilim ekmek
çarşamba:
öğlen: zeytinyağlı pırasa, yoğurt,1 dilim ekmek
akşam: 120 gr derisiz tavuk, ayran, salata
perşembe:
öğlen: 120 gr tavuk, ayran, 1 demet maydanoz
akşam: brokoli yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
cuma:
öğlen: brokoli yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
akşam: 120 gr hamsi, salata, 1 dilim ekmek
cumartesi:
öğlen: karnabahar yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
akşam: 120 gr dana ızgara, salata, ayran
pazar:
öğlen: 1 tane palamut, salata 1 dilim ekmek
akşam: kabak yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt
kahvaltı: 1 yumurta 2 yk labne 2 dilim ekmek bol yeşillik
ara öğün1: yok
ara öğün2: 3 kuru kayısı 2 mandalin veya 1 portakal 10 badem
ara öğün3: 1 portakal veya 1 elma veya 1 nar
bu haftayı işte böyle planladım kızlar hem beni takip edebilin yanlış yapar mıyım hem de belki birilerine fikir olur diye paylaştım. tabi bunlara ek olarak günde 2 fincan bitki çayı 3 lt su ve 40 dk spor da planlamaya dahil. aslında su ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun DVD sine de başlamak istiyorum ama üşeniyorum belki ona da başlarım ama kararlıyım yarın ayın 17 si. ben 17 martta 62 kg görmüş olacağım. İNŞALLAH DESTEĞİNİZLEamma çok yazdım yahu renkli renkli güzel oldu ama
bu arada arkadaşlar günlüğümün adı diyet değil ömür boyu sağlıklı beslenme
beklerim
senin adına sevindim.bende cm olarak incelince mutlu oldum.benimde direnç kırılacak.daha doğrusu kaybetiğim yağ miktarı kazandığım kasın altına düşerse.neyse küçük hedef herzaman iyi.3 hedefime ulaştım.
1-düzenli spor
2-cm incelme
3-diyete alışıp başlangıcın biraz daha altında olmam
önümdeki küçük hedefim 75 ulaşmak.4 gün diyetini 28 gününüde tamamlamak.40 jok atmayı haftanın 5 günü yapmak.şimdi bu 3 hedefime bu ay ulaşırsam çok mutlu olacağım.gelecek ayda 3küçük hedef belirliyeceğim.böylelikle büyük hedefime varacağım.10 aylık sürecin 3.5 ayını bitirdim ve yaklaşık 5-6 kilosunu verdim.geriye 6.5 ay kaldı.yavaş vermem devam ederse hedefimi 12 aylık bir süreye çıkartabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?