Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Az olmamışmı sanki diyetin güzel gidiyor ama gördüğüm kadarıyla devam ediyosun dimi bürge hanıma

evet canım devam ediyorum biraz direndi kilolar ama sanırım kırdım direnci son iki günde her gün birazcık daha az çıkıyorum :) işte öğle yemeği yüzünden birazcık az oldu ama yine de 1200 cal yakın

Bence cok faydalı bilgiler paylaşıyosun şahsen ben hiç sıkılmıyorum okurken hepsine cevao yazamıyorum ama takibimdesin:)

memnun oldum canım..
bugün

200 gr kavun
1 portakal
yarım armut
140 esmer pirinö pilavı
60 gr haşlama nohut

yedim.12600 adım atım.bunu dışarda yaptığım için 1saat 50 dk sürdü.

Slm kızlar iyi akşamlar hepinize

herkes nasılmış bakayımmmmm. artık boşlamak yokk. herşey yolunda ve ben mutluyumnmm :))))

umutum incim sevgili rakibem nihayet fırsat bulup gelebildimmm 2 haftadır yoktummm sanırım sende yoktunnn herşeyin yolunda olmasına ve çok mutlu olmana çok sevindimmm mutluluğun daim olsun bitanemmm bi slm vereyim dedimm hadi artık ne olur boşlama canımm az kaldı nisana

bugün yine saçma span beslendim kızlar öğünler ya çok fazla ya çok az

sabah: 4 dilim tam tahıllı ekmek 5 zeytin 2 yk labne 1 domates roka maydanoz

ara: yok

öğlen: 7-8 yaprak sarma 2 kaşık yoğurt ayran

ara: 10 badem

akşam: 1 elma 1 portakal

bugünde kimse yok bende diyet günlüğüme bugün yiyeceklerimi gireyim dedim.neyse orayı haletim birde bakayım bizim gurup ne alemde .ama kimsecikler yok ben 4 gün diyetinin 4 günündeyim.ilk gün su tutma olayından tartıya çıkmamaıştım.ama 2 günde sanki 500 gr daha aşğıya çekti.ancak benim tartıda hala 2 kilo kadar fazla çıkıyorum.bu su tutmasının haricinde kas artışıyla ilgili ola bilir.çünkü 20 günde belden 4 basenden 6 cm incelmiş.bu yağın gitiğini gösteriyor.okuduğum 4 gün diyetinde bugibi olayların yaşanabileceğini zayıfladığınızın engüzel kanıtı vücudun incelmesidir diyor.vücudun incelmesi yağ katmanında azalma demek.buda 4 santimlik bir bel incelmeside 20 günde çok iyi bence.basendende 6 cm.nerdeyse toplamda 10 cm inceldim.bu yüzden moralim yerinde.bu 4 gün diyetide yavaş yavaş su dengemi yerine koyuyor.

şimdi gidip biraz yürüyeyim.yarın spor salonuna girerim.bugün karma gün çok kalabalık.dünde karma gündü kapıyı açıp içeri baktım kokuya dayanamayıp kaçtım.hem nefesiz hemde ter.bayanlar gününde böyle olmuyor.hafta içi karma günlerdede olmuyor.ancak hafta sonu öğleden sonra salona girilmeyeceğini öğtrendim.çok güzel bir hava var dışarı çıkıp yürüyeyim

bende bugün yürüdüm biraz dışarıda yavaş yavaş benim geçen hafta biraz can sıkıcı geçmişti malum. ama eşimle iyiyiz çok şükür şimdi. bende hemen ipleri elime aldım ve bugünden itibaren düzeni tekrar sağladım. pazarıma gittim yeşil yeşil sebelerimi aldım marketten de et tavuk balık aldım haftalık planlamamı da yaptım. bu hafta evde akşam pişen yemekten ertesi gün okula götüreceğim ki böylelikle okulda da öğün aksamasını ve olabilecek mide rahatsızlıklarını önlemek için bu hafta bildirimden sonra 300 gr daha gitti sanki direnci kırıyorum gibi hissediyorum umarım öyledir perşembeye 64.9 da olsa 64 ü görsem keşkehedef bu sporu da aksattım geçen hafta ama bu hafta oraya da sürekli devam edeceğim işte haftalık planım bunlar kızlar umarım uyabilirim

buraya da yazım de hem sizde yorum yaparsınız dedim bu hafta yemeyi planladıklarım

pazartesi:
öğlen:taze fasulye, yoğurt, bir dilim ekmek

akşam:6 tane köfte, ayran, salata

salı:
öğlen: 6 tane köfte, ayran, 1 demet roka

akşam: zeytinyağlı pırasa, yoğurt, bir dilim ekmek

çarşamba:
öğlen: zeytinyağlı pırasa, yoğurt,1 dilim ekmek

akşam: 120 gr derisiz tavuk, ayran, salata

perşembe:
öğlen: 120 gr tavuk, ayran, 1 demet maydanoz

akşam: brokoli yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek

cuma:
öğlen: brokoli yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek

akşam: 120 gr hamsi, salata, 1 dilim ekmek

cumartesi:
öğlen: karnabahar yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek

akşam: 120 gr dana ızgara, salata, ayran

pazar:
öğlen: 1 tane palamut, salata 1 dilim ekmek

akşam: kabak yemeği, 1 dilim ekmek, yoğurt

kahvaltı: 1 yumurta 2 yk labne 2 dilim ekmek bol yeşillik

ara öğün1: yok

ara öğün2: 3 kuru kayısı 2 mandalin veya 1 portakal 10 badem

ara öğün3: 1 portakal veya 1 elma veya 1 nar

bu haftayı işte böyle planladım kızlar hem beni takip edebilin yanlış yapar mıyım hem de belki birilerine fikir olur diye paylaştım. tabi bunlara ek olarak günde 2 fincan bitki çayı 3 lt su ve 40 dk spor da planlamaya dahil. aslında su ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun DVD sine de başlamak istiyorum ama üşeniyorum belki ona da başlarım ama kararlıyım yarın ayın 17 si. ben 17 martta 62 kg görmüş olacağım. İNŞALLAH DESTEĞİNİZLE amma çok yazdım yahu renkli renkli güzel oldu ama

Evet canım 1.3 kg vermişim ufak kaçamaklara ragmen:)

harikasın tatlımmm ben o kiloyu tam 3 haftada veriyom ya maşallah bende kendime diyet günlüğü açtım şimdi. dombul arkadaşım gibi kimseyi bulamayınca orda yazacağım artık. böylece kendimi daha net izleyebileceğim. duygularımı falan yazarım.

bu arada arkadaşlar günlüğümün adı diyet değil ömür boyu sağlıklı beslenme
beklerim

senin adına sevindim.bende cm olarak incelince mutlu oldum.benimde direnç kırılacak.daha doğrusu kaybetiğim yağ miktarı kazandığım kasın altına düşerse.neyse küçük hedef herzaman iyi.3 hedefime ulaştım.
1-düzenli spor
2-cm incelme
3-diyete alışıp başlangıcın biraz daha altında olmam

önümdeki küçük hedefim 75 ulaşmak.4 gün diyetini 28 gününüde tamamlamak.40 jok atmayı haftanın 5 günü yapmak.şimdi bu 3 hedefime bu ay ulaşırsam çok mutlu olacağım.gelecek ayda 3küçük hedef belirliyeceğim.böylelikle büyük hedefime varacağım.10 aylık sürecin 3.5 ayını bitirdim ve yaklaşık 5-6 kilosunu verdim.geriye 6.5 ay kaldı.yavaş vermem devam ederse hedefimi 12 aylık bir süreye çıkartabilirim

çok güzel pilan yapmışsın.pilan yapmak çok iyi ve herzaman kazançlı çıkarsın.bende yiyeceklerimi pilanlayıp ona göre alış veriş yapıyorum

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 yk labne 1 domates 1 yumurta roka

ara: yarım nar

öğle: 1 palamut roka salatası 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 10 badem 3 kuru kayısı yarım paket çörekotllu diyet bisküvi

akşam: 200 gr taze fasulye 200 gr yoğurt

ara:1 portakal

sen zaten idolümsün canım sporlar hele mükemmel ben 3 gün yapıp b-dört gün ekiyorum ama bu hafta her gün yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…