Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın.bugün çok suçluyum.yememem gereken bir tatlıyı yedim.yine aylık tatlı kırizlerinden birini yaşadım.aşlık yoktu tamamen oburlukla ilgili bir olay.
24 ocakta enson yaşamışım ve 100 gr şekerpare yemişim.hemde sabah aç karnına.
sabah sabah tulumba tatlısı götürdüm.146 gr kadar oda 350 cale falan denk geliyor.
diyorum ya oburum.ne var yemeyiver.ama onca zaman kendini kasınca arada gazını alacaksın vücudun
yaklaşık 2 kıriz arası 3 hafta.buda iyi.aslında biraz meyve tatalısı yapsaydım şekersiz sütle falan bu olmazdı.bir kaç kere kabak tatalısından 1 kibrit kutusu kadar yedim.şekersiz şekilde pişmiş olanlarından.kısaca biraz meyve pudingi falan yapayım

neyse bugün yapabilirsem jok atmayı 60 dk yaparım.vitaminimide içtim.arada sırada içmem gerekiyor.belkide bu ani atakların sebebi vitamin eksikliği.bugün 3.5 aydan sonra ilkez tahlil yaptıracağım.daha doğrusu cuma günü yaptırdım sonucu bugün alacağım.yarın 10 dada diyetisyenle randevum var.diyetisyenin tartısıyla benim tartım farklı gösteriyor.benim tartıda ben 2 kilo fazla göstermeye başladım.geçen haftadan bu yana.biraz düşmüş eski kiloyu göstermeye başlamıştı.ancak 4 kilo yerine 2 kilo kadar fazla gösyteriyor.umarım fazlalıkları atarımda perşembeye normal kilomu görürüm.bu arada belim yarım cm daha incelmiş.artık 87 cm.bu ay yaklaşık belimdeki incelme 5 cm oldu.basen daha çok incelmişti.ancak bu hafta basen sabit bel incelmiş.

küçük hedefim belimin 90 cm aşağısına düşmesiydi.şimdi bu ay bunu başardım inşalah yeni aydada belim 85 altına iner.gayrete devam.bir tatalı kaçamağı beni yıldırmaz.aksine ben onu buğün 1 saatte yakarım.böyleliklede suçluluk duymama gerek kalmaz.çünkü uzun soluklu diyetlerde herzaman kaçamak olur.ve zanman uzadıkça bu kaçamakları azaltmayı başarmak önemli.ben çok azaltım.buda bir artı

bendeki bu 2 kiloya yakın su tutmasının sebebini çözdüm.20 gündür yediklerime bakınca hiç et balık yumurta yani proteyin hiç yok sadaca 1-2 kere süt içmişim yoğurdu bile yememişim.diyetimde genelde sebze ve meyve içerikli olmuş.tabi birde karbonhidrat.hiç proteyin yok.şu 4 gün diyetindeki baklagiler olmasa proteyin 0 olacak nerdeyse.yediğim peynirde 25-30 gr.dukan diyetinin tam zıtı.dukanda sebze yedinmi vücut 1 günde 2 litre bile su tuta biliyordu.ben onun aynısı olmuşum.sürekli sebze ve meyve su tutulmasını artırmış.şimdi 4 gün diyetinin 2 modülüne geçtim.burada 2 yumurta 1 dilim hindi füme sandiviç var sandiviçide yağsız etle yapabilirsin birde bakliyat.yani proteyin alımı var.4 günün sonuda perşembeye geliyor.bakalım bunları yiyerek atabilecekmiyim.en azından 2 kilonun 1 kilosu daha gider öbür kilonun kas olduğunu biliyorum.bu ay max bir kas artışı yaşadım.

sabah ayna karşısında kendime baktım.artık altan sağlıklı bir vücudun hatları görülmeye başladı.hemde şu kilomla obez sınıfına girmeme rağmen.karnım gergin durmaya başladı.belim kalın ama karnıma baktımı gergin.tabi genç kızlar gibi olamayız 3 çocuk doğurdum.ama derim kaliteliymiş.yani sarkma tehlikesi azmış.bayan estetik uzmanım söylemişti.2 sene önce boynumdaki yağ bezesini alırken.şanslı guruba giriyorum.şimdide basenler yukarı çıkıp yuvarlaklaşmaya başlamış.tabi oda büyük ama en azından toparlanma yolunda.65 kiloya indimi yani 10 kilo falan sonra daha iyi olacak.inşalah karnım sarkma.bunun için çok çaba sarfediyorum.karnımın sarkmasını engelemek birde kolarımın zayıfladıktan sonra yarasa kanadı gibi salanmasını engelemek için.çabamın sonuçlarını şuan alıyorum.ama bir 10 kilo sonra ne olur bilmem.inşalah bu şekilde sıkılaşmaya devam ederim.

biraz daha kilo verdimi şu sıkılaşma sporlarını ekliyeceğim.callen diye ölmüş bir hatunun 70 lerdeki kaydı var elimde interneten indirdim.sadece esmneme ve sıkıştırma.süper bi olay kendini zorluyorsun.ama yapanların gün gün resmini çekip koymuşlar.sonuç gerçekten harika.ama 70 inmem gerek.şuan yaparsam zaten kas oranım artıyor kaslarım dahada çıkar.ve incelemem.yağ dokum azalır ancak kaslı ama kalın hatlı olurum.zaten hatunda uyarmış.bu hareketleri düzenli yaptığınızda kaslarınız artacağı için kiloda artış olbilir diyor.bende zatenbu kas artışı var abartmayayım

calleni sizlere öneriyorum.başlangıçta 1 saat yapıyorsunuz.ama 5-6 günden sonra hareketleri 20 dk bitirebiliyorsunuz.öyle hoplama zıplama yok.sıkıştırıp germe bayağı zorluyor.önce eğilmekte bile zorluk yaşıyorsunuz sonrada alışıp yapıyorsunuz.bunu sistemli yapınca çok güzel sonuçlar elde edbilirsiniz.yanılmıyorsam 6 gün yapıp 1 gün dinlenerek 1 ay boyu yapılıyordu.yinede interneten bir bakın.faydasını göreceksiniz.çamaşır sıkar gibi vücudunuz sıkılıyor

yalnızca benim indirdiğim video 70 lerde çekilmiş.hata heveslenip kitabınıda indirmiştim.o herhelde silindi ama videosu bilgisayarımda duruyor.yakında 1 ay sabahları onu yapacağım.belkide çok zayıflamayı beklemeden haftayas başlarım.bu hafta şu jok olayını 40 dkkada tutmayı başarayım.bu hafta arkadaşımla gideceğim o tatilini bitirdi yeniden başlıyacak kendisi çok zayıf.oda diyetisyene gidip zayıflamış 6-7 kilo kadar vermiş.ancak diyetisyendeki bir spor aletinde haftanın 3 günü 15 dk spor yapmış.anladığım kadarıyla bu hareketler calleninkiler gibi sıkıştırma.yani kilo olarak çok kaybetme ama incel fikrine dayalı.çok faydasını görmüş.olduğundan çok zayıf duruyor.k,losu 58 ama görseniz 50 ancak dersiniz.bu yüzden bu sıkıştırma haraketleri önemli.muhakkak interneten bakın indirin ve yapın.bir sürü yapan var ama siz eski olanı bulun 1 saatlık falan.hatunun kendisi var 70 lik annesi bile var.makyaj giyim çok komik ama inanın hareketleri yapınca hiçbirşeyi komik görmeye haliniz kalmıyor

Ankarada biraz abartıp 1 kilo almıştım belki cabuk alındığı için çabuk gitmiş olabilir bakalım ya inşallah bu haftada böyle gider bakıyım diyetisyenim listemi değiştiricekmi

Bende dün toz tatlandırıcı aldım onunla yapıcam tatlılarımı tavsiye ederim bu arada benimde 2 haftada 1 günüm var o günler kendime izin veriyorum yoksa dayanamam zaten

aslında ben bugün buna başlayıp sizin adınıza deneye bilirim.bakın

basen=108
bel=87
bunu baz alıp 1 ay deneyim.4 gün diyetinin faydasını görmeye başladım.tartımdaki fazlalıkların ilkez gr gr aşağıya düşüşünü seyretim.şişlikle birlikte 78.8 civarında çıkıyordum 4 günün sonunda 78.3 çıktım.su yavaş yavaş gidiyor.hele bu yeni 4 lü gün proteyin esaslı herhalde indiğim 76.1 e tekrar kavuşacağım.kilo almadığımı biliyorum.yoksa cm olarak incelmezdim.

neyse yapayım ve 6 gün sonra cumartesi ölçüleyim.

haklısın arada olmasa diyet çekilmez . bende sporla telafi ediyorum.ogün normalden azdaha fazla yapıyorum 2 günde halediyorum

ben nerdeyse her gün tartılıorum dayanamıyorum valla

hoş geldin canım harika bir dönüş olsun

Hoşbuldum canımm.evet güzel döndüm. bu sefer istediğim kiloya inecem buna inanıyorum.ya bu arada bende her gün tartılıyom yaaa.

kalp kalbe karşıdır bende bugün sana yazacaktım sesin çıkmıyo diye sende yokmuşun meğer . sende hoşgelsin sevgili rakibemmmm. herşey yolunda mı bilmiyorum ama kafaya takıp üzelerek düşünerek sadece kendime zarar veriyorum. çok duygusal bir yapım var bu yüzden de çok yara alıyorum. neyse can çıkmadan huy çıkmazmış napalım :)

günaydın kızlar,
çok fena bir hafta sonuydu,cuma akşamı antibiyortiğim almadım malum sevgililer günü ve cumartesi sabah yine yürüyemeyerek uyandım

pazar biraz iyi gibiydi ( kızımı kreş arkadaşlarıyla tiyatroya götürüp,(içlerinden biri karlar ülkesi tshirtü giydi diye) karlar ülkesi tshirtü almya gittim.malum çok yoruldum.ve bu sabah YİNE YÜRÜYEMİYORUM VE ÜSTÜNE SOĞUK ALGINLIPI GELMİŞ

çok fenayım ve yetiştirmem gereken işler var akşama eşim yok ( yine bodrumda,dünya ona güzel valla) yardımcıma akşam bende kalmasını teklif ettim umarım kalır çünkü çoooooooook kötü

bu aradi diyet hak getire,patlattım tüm hafta sonu.dün yatmadan önce hiç sevmememe rağmen çikolata yiyordum düşünün artık.

ama topluycam da desteğinize ihtiyacım var.motivasyonum düştü yine.

ve sizlerle hoşuma giden yapılabiliriliğini yüksek gördüğüm bir diyet paylaşmak istiyorum.

PAZARTESİ
Kahvaltı : Tam tahıl ekmeği ve light kaşar ile hazırlanmış tost, ıhlamur çayı
Ara : 2 adet kuru incir
Öğle : Izgara balık, salata, 1 dilim tam tahıl ekmeği

1. Ara : 1 adet orta boy kivi
2. Ara : Probiyotik yoğurt
Akşam : Haşlanmış sebze, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam tahıl ekmeği
Ara : 1 adet portakal

SALI
Kahvaltı : Yarım simit, beyaz peynir, yeşil biber, kuşburnu çayı
Ara : 5 adet badem
Öğle : 1 adet orta boy armut
Akşam : Izgara tavuk, küçük boy fırın patates, 1 kase cacık, maydanoz salatası

Ara : 1 adet orta boy nar

ÇARŞAMBA
Kahvaltı : 1 tatlı kaşığı kayısı marmelatı, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak süt
Ara : 2 adet mandalina
Öğle : Zeytinyağlı bezelye yemeği, bulgur pilavı, yoğurt salata

1. Ara : 1 adet kivi
2. Ara : 1 avuç leblebi
Akşam : Ton balıklı salata, 2 dilim esmer ekmek
Ara : 1 adet orta boy portakal
4429
PERŞEMBE
Kahvaltı : 1 yumurtalı omlet, 5 adet zeytin, tam tahıl ekmeği, yeşil zeytin
Ara : 1 adet elma
Öğle : Cevizli az yağlı ve kepekli makarna, salata, ayran

1. Ara : 10 adet fındık
2. Ara : 1 küçük boy muz
Akşam : Izgara biftek, mevsim salatası, yoğurt
Ara : 1 bardak sür

CUMA
Kahvaltı : 1 bardak süt ile hazırlanmış tahıl gevreği, 1 kaşığı kuru üzüm
Ara : 1 adet orta boy armut
Öğle : Kuru fasulye yemeği, az miktar bulgur pilavı, cacık, salata

1. Ara : 3 adet ceviz
2. Ara : 2 adet mandalina
Akşam : Çorba, ıazgara, tavuk, salata, yoğurt
Ara : 1 adet elma

CUMARTESİ
Kahvaltı : Beyaz peynir, 5 adet zeytin, tam tahıl ekmeği, maydanoz, roka, 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Ara : 3 adet kuru kayısı
Öğle : 1 kase yoğurt, yarım kase tahıl gevreği, 1 tatlı kaşığı bal, 10 adet fındık, yarım muz
Ara : 1 adet orta boy nar
Akşam : Izgara köfte, pirinç pilavı, salata

Ara : Probiyotik yoğurt

PAZAR
Kahvaltı : 1 yumurtalı menemen, 5 adet zeytin, beyaz peynir, tam tahıl ekmeği, bol yeşillik, 1 bardak şekersiz açık çay
Ara : 10 adet fındık
Öğle : Tavuklu salata, ayran

Ara : Sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi
Akşam : Zeytinyağlı taze fasulye yemeği, yoğurt, tam buğday ekmeği, roka salatası
Ara : 1 adet portakal

hamsi severlerden özür dileyerek başlıyorum.hayatımda hamsiden nefret etiğim kadar birde sardalyadan ederim.bu iki baslığı neden yakalayıp denizden çıkarırlar bilmem.benim eşimde hamsi hastası.kendi iç anadolu bölgesinden benim yarım akdeniz yarım karadeniz.ancak hamsiden nefret ediyorum.eşimin hatrı olmasa o balık benim kapımdan giremez.Allah afetsin ama temizlerken hiçbir balık onun kadar pis kokmuyor simsiyah suyu akmıyor.piştikten sonrada tadı kötü.eşim sevdiği içinde herşeyini yaparım.ama elimden geldiğince eve girmemesi için çabalarım.
ancak dün eşimle çarşıya çıkınca almasını engeleyemedim.iyi temizleyemedikleri için ben evde kılçıklarını çıkararak temizliyorum.biraz önce temizledim.elerimi saf çamaşır suyuyla yıkadım ama kokusu geçmedi.belkide piskolojiktir.ama sev-mi-yo-rum.pişirdimi eşim ısrar ediyor.inanın burnumu tıkayarak çiyneyip yutuyorum.denemediğim yol kalmadı.çok açken yiyeyim ozaman tatlı olur dedim aç kalmayı tercih etim

bugün şikayet günüm nedeni pazartesi olması.yatak örtülerini çıkar çamaşır yıka.dolap düzelt.kızımın dolabını açtım bütün kıyafetler birbirine girmiş.raflar karmakarışık.şimdi katladığım çamaşırları nereye koyayım .mecburen döktüm düzeltim.biraz sonrada çamaşırlarını katlar koyarım.oğlanın dolabı daha düzgün ben hergün azıcık çaki düzen veririm.ama kız dün düzelti.neresini düzeltiyse.hamsiden sonra birde dolabı görünce çileden çıktim.daha 2 yatak değiştirdim 2 ip çamaşır topladım 800 adım olmuş.vede işin başındayım.

bugün adımsayarı evdede takayım dedim.hiç evde takmamıştım.gün boyu kaç adım olacak bir hesap yapmak istedim.sadece bugünlüük olsun.yoksa adımsayarımı evde hiç takmadım.yarın diyetisyene göstereceğim.o evdekiyle birlikte bir günümü görsün diye bugünlük taktım.

çok çok geçmiş olsun canım yaa .hastaşığını atlatsan diyetinde kolaylaşır.biran önce iyleşirsin inşallah

mola verdim ara öğünümü yiyorum.ara öğün olarak 1 armut yedim.malum sabah tatlı yiyince sabah kahvaltısı güme giti.şeker açlık hisini çok uyandırdığı için sabır gösterdim.meyvemi yedim.yavaş yavaş kana karışarak açlık hisimi azaltır.bende bu ani açlıklara tatlı ve beyaz ekmek neden oluyor.esmer ekmeğim yoksa bir dilim beyaz ekmek yedimi karnım eskisinden daha çok acıkıyordu.şimdi esmer ekmeğim yoksa hiç ekmek yemiyorum.bunun sonucu açlık ataklarımın daha acısız geçmesi ve zamanla yok olması oldu.

geçmiş olsun tatlım diyet listesi bayağı çeşitli.yemeklerini yapıp hazır tutarsan uygulanabilir bi diyet.bende 4 gün diyetimin 2 modülüne geçtim.28 gün süren bir diyet.4 günü giti bile

14. takıma bi bakiiim dedim keyifler biraz kaçık olsa da diyetler iyi gidiyor anlaşılan. ben de bu akşam hangi sebzeyi ve yesem diye düşünmekten yoruldum ve çareyi liste diyetlerinde buldum. başka türlü olmayacak anlaşılan. akşama ne pişirsem diye düşünürken insanın canı türlü türlü şey istiyor sonra çok şey yiyorsun liste diyeti iyi geldi bana ; listenin dışına çıkamıyorsun çünkü
senin listen de güzelmiş dur kopyalayım listelerim bitince bunu da yapiiiim
geçmiş olsun tatlım diyet listesi bayağı çeşitli.yemeklerini yapıp hazır tutarsan uygulanabilir bi diyet.bende 4 gün diyetimin 2 modülüne geçtim.28 gün süren bir diyet.4 günü giti bile
donbul senin listen nasıl beişey merak ettim

Son düzenleme:
Slm kızlarrr boş gelmiyim dedimmm buyrunnn

hoşbuldum canımmm seni kararlı gördüm ve çok mutlu oldummm hayatta herşey bizler için kafaya taktığımız şeyleri ilerde düşünce gülüp geçeceğiz inan bana sen varsan herşey var gerisi yalan sen önemlisin bunu lütfen unutma sevgili rakibemm şükür bende bir sorun yok görüşrüüz tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…