- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.241
sen zaten idolümsün canım sporlar hele mükemmel ben 3 gün yapıp b-dört gün ekiyorum ama bu hafta her gün yapıcam
harikasın tatlımmmben o kiloyu tam 3 haftada veriyom ya maşallah bende kendime diyet günlüğü açtım şimdi. dombul arkadaşım gibi kimseyi bulamayınca orda yazacağım artık. böylece kendimi daha net izleyebileceğim. duygularımı falan yazarım.
Bende dün toz tatlandırıcı aldım onunla yapıcam tatlılarımı tavsiye ederim bu arada benimde 2 haftada 1 günüm var o günler kendime izin veriyorum yoksa dayanamam zatengünaydın.bugün çok suçluyum.yememem gereken bir tatlıyı yedim.yine aylık tatlı kırizlerinden birini yaşadım.aşlık yoktu tamamen oburlukla ilgili bir olay.
24 ocakta enson yaşamışım ve 100 gr şekerpare yemişim.hemde sabah aç karnına.
sabah sabah tulumba tatlısı götürdüm.146 gr kadar oda 350 cale falan denk geliyor.
diyorum ya oburum.ne var yemeyiver.ama onca zaman kendini kasınca arada gazını alacaksın vücudun
yaklaşık 2 kıriz arası 3 hafta.buda iyi.aslında biraz meyve tatalısı yapsaydım şekersiz sütle falan bu olmazdı.bir kaç kere kabak tatalısından 1 kibrit kutusu kadar yedim.şekersiz şekilde pişmiş olanlarından.kısaca biraz meyve pudingi falan yapayım
Ankarada biraz abartıp 1 kilo almıştım belki cabuk alındığı için çabuk gitmiş olabilir bakalım ya inşallah bu haftada böyle gider bakıyım diyetisyenim listemi değiştiricekmi
Bende dün toz tatlandırıcı aldım onunla yapıcam tatlılarımı tavsiye ederim bu arada benimde 2 haftada 1 günüm var o günler kendime izin veriyorum yoksa dayanamam zaten
ben nerdeyse her gün tartılıorumdayanamıyorum valla
hoş geldin canım harika bir dönüş olsun
kalp kalbe karşıdır bende bugün sana yazacaktım sesin çıkmıyo diye sende yokmuşun meğerSlm kızlar iyi akşamlar hepinize
umutum incim sevgili rakibem nihayet fırsat bulup gelebildimmm 2 haftadır yoktummm sanırım sende yoktunnn herşeyin yolunda olmasına ve çok mutlu olmana çok sevindimmm mutluluğun daim olsun bitanemmm bi slm vereyim dedimm hadi artık ne olur boşlama canımm az kaldı nisana
çok çok geçmiş olsun canım yaa .hastaşığını atlatsan diyetinde kolaylaşır.biran önce iyleşirsin inşallahgünaydın kızlar,
çok fena bir hafta sonuydu,cuma akşamı antibiyortiğim almadım malum sevgililer günü ve cumartesi sabah yine yürüyemeyerek uyandım
pazar biraz iyi gibiydi ( kızımı kreş arkadaşlarıyla tiyatroya götürüp,(içlerinden biri karlar ülkesi tshirtü giydi diye) karlar ülkesi tshirtü almya gittim.malum çok yoruldum.ve bu sabah YİNE YÜRÜYEMİYORUM VE ÜSTÜNE SOĞUK ALGINLIPI GELMİŞ
çok fenayım ve yetiştirmem gereken işler var akşama eşim yok ( yine bodrumda,dünya ona güzel valla) yardımcıma akşam bende kalmasını teklif ettimumarım kalır çünkü çoooooooook kötü
bu aradi diyet hak getire,patlattım tüm hafta sonu.dün yatmadan önce hiç sevmememe rağmen çikolata yiyordum düşünün artık.
ama topluycam da desteğinize ihtiyacım var.motivasyonum düştü yine.
ve sizlerle hoşuma giden yapılabiliriliğini yüksek gördüğüm bir diyet paylaşmak istiyorum.
geçmiş olsun tatlım diyet listesi bayağı çeşitli.yemeklerini yapıp hazır tutarsan uygulanabilir bi diyet.bende 4 gün diyetimin 2 modülüne geçtim.28 gün süren bir diyet.4 günü giti bilegünaydın kızlar,
çok fena bir hafta sonuydu,cuma akşamı antibiyortiğim almadım malum sevgililer günü ve cumartesi sabah yine yürüyemeyerek uyandım
pazar biraz iyi gibiydi ( kızımı kreş arkadaşlarıyla tiyatroya götürüp,(içlerinden biri karlar ülkesi tshirtü giydi diye) karlar ülkesi tshirtü almya gittim.malum çok yoruldum.ve bu sabah YİNE YÜRÜYEMİYORUM VE ÜSTÜNE SOĞUK ALGINLIPI GELMİŞ
çok fenayım ve yetiştirmem gereken işler var akşama eşim yok ( yine bodrumda,dünya ona güzel valla) yardımcıma akşam bende kalmasını teklif ettimumarım kalır çünkü çoooooooook kötü
bu aradi diyet hak getire,patlattım tüm hafta sonu.dün yatmadan önce hiç sevmememe rağmen çikolata yiyordum düşünün artık.
ve sizlerle hoşuma giden yapılabiliriliğini yüksek gördüğüm bir diyet paylaşmak istiyorum.
PAZARTESİ
Kahvaltı : Tam tahıl ekmeği ve light kaşar ile hazırlanmış tost, ıhlamur çayı
Ara : 2 adet kuru incir
Öğle : Izgara balık, salata, 1 dilim tam tahıl ekmeği
1. Ara : 1 adet orta boy kivi
2. Ara : Probiyotik yoğurt
Akşam : Haşlanmış sebze, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam tahıl ekmeği
Ara : 1 adet portakal
SALI
Kahvaltı : Yarım simit, beyaz peynir, yeşil biber, kuşburnu çayı
Ara : 5 adet badem
Öğle : 1 adet orta boy armut
Akşam : Izgara tavuk, küçük boy fırın patates, 1 kase cacık, maydanoz salatası
Ara : 1 adet orta boy nar
ÇARŞAMBA
Kahvaltı : 1 tatlı kaşığı kayısı marmelatı, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak süt
Ara : 2 adet mandalina
Öğle : Zeytinyağlı bezelye yemeği, bulgur pilavı, yoğurt salata
1. Ara : 1 adet kivi
2. Ara : 1 avuç leblebi
Akşam : Ton balıklı salata, 2 dilim esmer ekmek
Ara : 1 adet orta boy portakal
4429
PERŞEMBE
Kahvaltı : 1 yumurtalı omlet, 5 adet zeytin, tam tahıl ekmeği, yeşil zeytin
Ara : 1 adet elma
Öğle : Cevizli az yağlı ve kepekli makarna, salata, ayran
1. Ara : 10 adet fındık
2. Ara : 1 küçük boy muz
Akşam : Izgara biftek, mevsim salatası, yoğurt
Ara : 1 bardak sür
CUMA
Kahvaltı : 1 bardak süt ile hazırlanmış tahıl gevreği, 1 kaşığı kuru üzüm
Ara : 1 adet orta boy armut
Öğle : Kuru fasulye yemeği, az miktar bulgur pilavı, cacık, salata
1. Ara : 3 adet ceviz
2. Ara : 2 adet mandalina
Akşam : Çorba, ıazgara, tavuk, salata, yoğurt
CUMARTESİ
Kahvaltı : Beyaz peynir, 5 adet zeytin, tam tahıl ekmeği, maydanoz, roka, 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Ara : 3 adet kuru kayısı
Öğle : 1 kase yoğurt, yarım kase tahıl gevreği, 1 tatlı kaşığı bal, 10 adet fındık, yarım muz
Akşam : Izgara köfte, pirinç pilavı, salata
Ara : Probiyotik yoğurt
PAZAR
Kahvaltı : 1 yumurtalı menemen, 5 adet zeytin, beyaz peynir, tam tahıl ekmeği, bol yeşillik, 1 bardak şekersiz açık çay
Ara : 10 adet fındık
Öğle : Tavuklu salata, ayran
Ara : Sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi
Akşam : Zeytinyağlı taze fasulye yemeği, yoğurt, tam buğday ekmeği, roka salatası
14. takıma bi bakiiim dedim keyifler biraz kaçık olsa da diyetler iyi gidiyor anlaşılan. ben de bu akşam hangi sebzeyi ve yesem diye düşünmekten yoruldum ve çareyi liste diyetlerinde buldum. başka türlü olmayacak anlaşılan. akşama ne pişirsem diye düşünürken insanın canı türlü türlü şey istiyor sonra çok şey yiyorsun liste diyeti iyi geldi bana ; listenin dışına çıkamıyorsun çünkügünaydın kızlar,
PAZARTESİ
Kahvaltı : Tam tahıl ekmeği ve light kaşar ile hazırlanmış tost, ıhlamur çayı
Ara : 2 adet kuru incir
Öğle : Izgara balık, salata, 1 dilim tam tahıl ekmeği
1. Ara : 1 adet orta boy kivi
2. Ara : Probiyotik yoğurt
Akşam : Haşlanmış sebze, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam tahıl ekmeği
SALI
Kahvaltı : Yarım simit, beyaz peynir, yeşil biber, kuşburnu çayı
Ara : 5 adet badem
Öğle : 1 adet orta boy armut
Akşam : Izgara tavuk, küçük boy fırın patates, 1 kase cacık, maydanoz salatası
ÇARŞAMBA
Kahvaltı : 1 tatlı kaşığı kayısı marmelatı, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 bardak süt
Ara : 2 adet mandalina
Öğle : Zeytinyağlı bezelye yemeği, bulgur pilavı, yoğurt salata
1. Ara : 1 adet kivi
2. Ara : 1 avuç leblebi
Akşam : Ton balıklı salata, 2 dilim esmer ekmek
Ara : 1 adet orta boy portakal
4429
PERŞEMBE
Kahvaltı : 1 yumurtalı omlet, 5 adet zeytin, tam tahıl ekmeği, yeşil zeytin
Öğle : Cevizli az yağlı ve kepekli makarna, salata, ayran
1. Ara : 10 adet fındık
2. Ara : 1 küçük boy muz
Akşam : Izgara biftek, mevsim salatası, yoğurt
Ara : 1 bardak sür
CUMA
Kahvaltı : 1 bardak süt ile hazırlanmış tahıl gevreği, 1 kaşığı kuru üzüm
Ara : 1 adet orta boy armut
Öğle : Kuru fasulye yemeği, az miktar bulgur pilavı, cacık, salata
1. Ara : 3 adet ceviz
2. Ara : 2 adet mandalina
Akşam : Çorba, ıazgara, tavuk, salata, yoğurt
CUMARTESİ
Kahvaltı : Beyaz peynir, 5 adet zeytin, tam tahıl ekmeği, maydanoz, roka, 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Ara : 3 adet kuru kayısı
Öğle : 1 kase yoğurt, yarım kase tahıl gevreği, 1 tatlı kaşığı bal, 10 adet fındık, yarım muz
Akşam : Izgara köfte, pirinç pilavı, salata
Ara : Probiyotik yoğurt
PAZAR
Kahvaltı : 1 yumurtalı menemen, 5 adet zeytin, beyaz peynir, tam tahıl ekmeği, bol yeşillik, 1 bardak şekersiz açık çay
Ara : 10 adet fındık
Öğle : Tavuklu salata, ayran
Ara : Sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi
Akşam : Zeytinyağlı taze fasulye yemeği, yoğurt, tam buğday ekmeği, roka salatası
donbul senin listen nasıl beişey merak ettimgeçmiş olsun tatlım diyet listesi bayağı çeşitli.yemeklerini yapıp hazır tutarsan uygulanabilir bi diyet.bende 4 gün diyetimin 2 modülüne geçtim.28 gün süren bir diyet.4 günü giti bile
Hoşbuldum canımm.evet güzel döndüm. bu sefer istediğim kiloya inecem buna inanıyorum.ya bu arada bende her gün tartılıyom yaaa.
kalp kalbe karşıdır bende bugün sana yazacaktım sesin çıkmıyo diye sende yokmuşun meğer. sende hoşgelsin sevgili rakibemmmm. herşey yolunda mı bilmiyorum ama kafaya takıp üzelerek düşünerek sadece kendime zarar veriyorum. çok duygusal bir yapım var bu yüzden de çok yara alıyorum. neyse can çıkmadan huy çıkmazmış napalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?