Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün yorucu bir gündü çok yoruldum okulda bi dakka durmadım ordan spora sonra tekrar eve geldim yemek yap yarının yemeğini hazırla yenice oturdum yani

yediklerime geçeyim

sabah: 2 dilim ekmek labne biraz roka domates maydonoz

ara: yok

öğlen: 200 gr taze fasulye 3-4 kaşık yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 mandalina 10 badem

akşam: 5 köfte 2 kaşık fasulye 2 bardak ayran salata

ara: 1 portakal

bugün cumartesi gününe göre 500 gr fazla çıktım ne oluyor anlamıyorum tam da tekrar kilo vermeye başladım derken bakalım yarın nasıl olacak valla her gün tartılmayayım diorum ama gene de dayanamıyorum yaa bu aralar afedersiniz kabızda oldum off off ne zor bu kilo işleri

benim liste uzun 28 ğün ve 7 modülden olusuyor.her modülün bir amacı var

1 kaç ay önce 4 gün diyeti diye bir kitap aldım 7 modülden oluşuyor.her modül 4 gün sürüyor.kısaca 7x4=28 günlük bir diyet.

GİRİŞ MODÜLÜ

1 GÜN=
2 bardak kahve(şeker ve krema 1 tatlı kaşığını geçmiyecek)
2 bardak taze yada pişmiş yeşil yapraklı sebze
1 bardak taze sıkılmış limonata(1 tatlı kaşığı şekerle)
10 gr karnıyarık otu
4 porsiyon meyve
170 gr azyağlı yoğurt
2 bardak yeşil salata
1 bardak pişmiş kurufasulye yadamercimek yadadiğer bakliyatlar
1,5 bardak pişmiş esmer pirinç pilavı
40 dk kardiyo çalışma

2 GÜN
2 bardak kahve
2 yumurta yadas2 yumurta beyazı
2 porsiyon meyve
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
10 gr karnıyarık otu
3 bardak yeşil salata
1 bardak sebze suyu
1 bardak kahverengi pirinç pilavı
40 dk kardiyo çalışma

3 GÜN
1 bardak kahve
170 gr yoğurt
3 porsiyon meyve
2 bardak pişmiş sebze
1 bardak limonata
10 gr karnıyarık otu
2 bardak yeşil salata
1 bardak pişmiş kurufasulye yada mercimek yada diğer bakliyat
1 bardak lahana çorbası
40 dk kardiyo

4 GÜN
sınırsız meyve
1 bardak yeşil yada normal çay
3 bardak yeşil salata
1 bardak taze havuç suyu
10 gr karnıyarık otu
2 bardak kahverengipirinç pilavı
2 porsiyon sebze
egzersiz yok dinlenme günü

GEÇİŞ MODÜLÜ

4 gün boyunca aynı menü

2 bardak kahve
1 bardak havuç
1 bardak dilimlenmiş salatalık
1 bardak çilek,ahududu yada böğürtlen
1 elma
1 armut
1 bardak pişmş kurufasulye yada diğer bakliyat
110 gr tavuk hindi yadabalık(yağda olmasın)
1 diyet kola
2 aburcubur
1gün=40 dk kardiyo
2gün=30 dk iki seans kardiyo
3gün=dinlenme
4gün=40 dk kardiyo

PROTEİN ESNETME MODÜLÜ

bu modüldede 4 gün aynı diyet

2 bardak kahve
2 adet yumurta yada beyazı
1 dilim hindi füme
1 küçük protein karışımı(maksimum 200 cal)
2 porsiyon meyve
110 gr hindiyada yağsız dana etiyle sandiviç
1 bardak taze sebze
1 bardak kurufasulye yada diğer bakliyat
2 porsiyon pişmiş sebze
30 dk kardiyo
20 dk 2-2.5 kg ile ağırlık çalışma

KOLAY MODÜL

1 GÜN
1 dilim buğday ekmeği,yağlı
yarım bardak yaban mersini
yarım bardak çilek
1 bardak pişmiş fasulye yada diğer bakliyat
2 dilim sucuk-sosis olmayan pizza yada dopmetes soslu 1 bardak makarna yada 110 gr lık hamburger yada küçük boy patates kızartması yada ortaboy sosisli sandiviç yada 110 gr balık veya tavuk
1 adet 100 cal aburcubur
2 porsiyon sebze
40 dk kardiyo + 20 dk ağırlık kaldırma

2 GÜN
2 br kahve
170 gr yoğurt
1 elma
1 armut
1 bardak taze havuç
1 bardak fasulye
1 bardak yeşil çay
2 porsiyon sebze
2 aburcubur
40 dk kardiyo+20 dk ağırlık

3 GÜN
2 br kahve
1 bardak mısır gevreği 1 bardak sütle birlikte
1 elma
1 portakal
1 br üzüm
1 bardak tavuk ve pilav(tavuk yerine 110 gr balık)
1 br taze limonata
1bardak sebze çorbası
2 porsiyon sebze
2 adaet aburcubur
1 bardak maden suyu
45 dk kardiyo

4 GÜN
2 br kahve
1 waffle yada 3 adet krep 2 tatlı kaşığı şurup ile
2 adet meyve
2 br yeşil salata
2 bardak sebze
1 br makarna yanına çeyrek bardak domates sosu
2 bardak pişmiş sebze
140 gr tavuk veya hindi veya sığır eti
2 adet aburcubur
1 kutu diyet soda veya meyve suyu
dinlenme günü

HÜCUM MODÜLÜ
1 GÜN
2 br kahve
1 bardak mısır gevreği 1 bardak sütle
üzüm sınırsız
havuç sınırsız
110 gr yağsız herhangi bir et
2 bardak yeşil salata
1 adet taze meyve suyu
2 adet aburcubur
2 porsiyon pişmiş sebze
35 dk 2 set kardiyo seansı

2 GÜN
2 bardak kahve
1 dilim slam
1 bardak karışık meyve
1 bardak çay
1 bardak pişmiş mercimek
2 bardak yeşil salata
1 elma
sınırsız salatalık
140 gr balık veye tavuk veyahindi veya dana yağsız olacak
2 bardak maden suyu
1 ssat kardiyo+ 800 adım

3 GÜN
2 br kahve
1 yumurta
1 elma
1 armut
1 bardak fasulye
2 br yeşil salata
2 bardak havuç
2 aburcubur
1 br taze limonata
140 gr yağsız tavuk veya hindi
2 porsiyon pişmiş sebze
dinlenme günü
4 GÜN
2 bardak kahve
1 yumurta
1 elma
1 armut
1 bardak fasulye yda diğer bakliyat
2 bardak yeşil salata
1 br havuç
1 bardak taze meyve suyu
sınırsız salatalık
140 gr balık
60 dk kardiyo

HIZLI MOPDÜL

1 GÜN
2 br kahve
1 bardak gevrek
170 gr yoğurt
2 br yeşil salata
2 porsiyon sebze
1 bardak pişmiş kahverengi pirinç
1 br fasulye yada diğer bakliyat
2 adet abur cubur
1 bardak maden suyu
30 dk kardiyo

2 GÜN
2 bardak kahve
1 yumurtalı sebzeli omlet
3 meyve
110 gr hindi ile sandiviç
1 br taze meyve suyu
3 br yeşil salata
yarım bardak fasulye yada diğer bakliyat
150 gr sebzeli veya hindili veyaçizburger veya 4 kanat veya150 gr balık
2 adet aburcubur
1 maden suyu
1 kutu diyet kola
45 dk kardiyo

3 GÜN
2 br kahve
2 adet krep yada waffle
1 bardak yeşil çay
2 br yeşil salata
1 bardak sebze çorbası
2 porsiyon pişmiş sebze
150 gr balık
1 kutu diyet kola
30 dk kardiyo+20 dk direnç eğzersizi

4 GÜN
2 br kahve
170 gr yoğurt
1 sandiviç
2 porsiyon meyve
1 bardak yeşil salata
1 bardak fasulye
2 porsiyon pişmiş sebze
1 bardak maden suyu
dinlenme günü

ENERJİ MODÜLÜ
1 GÜN
2 br kahve
170 gr yoğurt
2 br havuç
2 br üzüm
1 bardak çorba
2 br yeşil salata
1 bardak taze meyve suyu
140 gr balık veya tavuk yada dana
2 porsiyon pişmiş sebze
40 dk kardiyo

2 GÜN
170 gr yoğurt
1 elma 1 armut
1 muz
1 salatalık
3 br yeşil salata
1,5 br çorba
2 porsiyon pişmiş sebze
2 adet abur cubur
50 dk kardiyo

3 ĞÜN
2 BR KAHVE
1 YUMURTALI SEBZELİ OMLET
2 PORSİYON MEYVE
2 BR YEŞİL SALATA
140 GR TAVUK BALIK YADA DANA
1 bardak çay
2 porsiyon pişmiş sebze
2 adet abur cubur
dinlenme günü

4 GÜN
170 gr yoğurt
2 bardak kahve
2 br üzüm
2 br havuç
1,5 br çorba
3 br yeşil salata
1 br taze meyve suyu
140 gr tavuk balık veya dana
2 porsiyon pişmiş sebze
50 dk kardiyo

şuana kadar ev ve spor ve özel işlerim de dahil adımsayarım19000 oldu.akşam yemeğini yapıp bulaşıkları haletmemle 20000 adım olcak.bunun14000 spor gerisi ev ve özel işlerimdeki yürüdüğüm yol.

menü güzel.o su toplaması.kilo artıkça su tutma artar.yani 60 kilodayken 500 gr su tutarsan 80 kiloda 2-3 kilo su tutar.ben hala onun mücadelesini veriyorum.üzülme

Canım bimde activia yoğurt var çileklisi harika probiyotik yoğurt ondan ye hem bize serbest hemen çıkarsın tuvalete ben çok seviyorum onu

menü güzel.o su toplaması.kilo artıkça su tutma artar.yani 60 kilodayken 500 gr su tutarsan 80 kiloda 2-3 kilo su tutar.ben hala onun mücadelesini veriyorum.üzülme

inşallah öyledir canım çarşambaya ödemse de suysada atmam lazım bu hafta daha katı bir spor programı uyguluyorum kendime ebru şallının DVD sine başladım 10 dk ısınma 1 saat aktif plates 20 dk da esneme egzersizlerinden oluşuyor yaptım bakalım ona da devam edeceğim

Canım bimde activia yoğurt var çileklisi harika probiyotik yoğurt ondan ye hem bize serbest hemen çıkarsın tuvalete ben çok seviyorum onu
bi de onu deneyeyim bakalım meyvelisi serbest mi canım emin misin şeker vardır onun içinde :18::18:vallahi bu da çok etkiliyor kilo vermeyi
bürge hanım bugün diyeti yeniden düzenlemiş ara öğündeki bademi çıkarmış bir de gece öğünündeki meyveyi teke düşürmüş bakalım nasıl olacak ama bu hafta çok sıkı olacağım kaçamak zaten yapmıyorum ama sağlıklı olanlardan da bir tane bile fazla bişi yemeyeceğim kafayı yiyecem artık ya çok sinir oluyorum 2 geri 1 ileri resmen

Bi sor istersen canım ama ben yiyorum yazıyorumda birsey demedi bana şimdiye kadar

günaydın canım vallahi mesleki tükwnmişlik dedikleri şeyi yaşıyorum sanırım yani bir insan bir işe bu kadar mı isteksiz gelir yahu

günaydın.su tutması normal.boşalan yağın yerinede su tutuyor.yağ yerine konmadımı vücut bu suyuda atıyor.ben vücudumdan yağ bezesi aldırmıştım.yağ bezesini keserek deyil liposakşın yöntemiyle aldılar.kol sırtımda kanat denen yerdeydi.aşırı birikim vardı.neyse doktor onu aldı.ama yağ alındıktan sonra yağın yerini 1 ay ödem aldı.1 ay sonunda ödem yavaş yavaş kayboldu.hücred yağ kaybetiğinde birden büzüle bilirmi.derimiz gibi bir süre öyle kalıp sonra büzülür.en nihayetinde hücre zarı canlı bir organizma öyle birden büzülemez.işte bu süre içinde kaybetiğin yağın yerine su tutuyor.uzun zamandır kiloluysan bu suda ona oranla yavaş yavaş gidiyor.vücut herzaman eski haline dönmek ister bu yüzden kilo hafızası oluşturur.kilo almaya başladınmı muhakkak o haline geri dönersin ve vücudun kendini garantiye almak için 4-5 kiloda fazladan depolar.işte bu yüzden canını sıkıp pes etme.ölçülerini al ve 15 günlük değişime bak.spor yapıyorsan bu değişim yüzünü güldürür

diyetisyene gidecektim ama dayanamadım ve kahvaltımı meyveyle yaptım.2 küçük muz yedim.tazecek pide vardı 50 gr ondan yedim.dün kendime esmer ekmek aldım.ilkez paketen tazecik ekmek çıktı.sanki yeni pişirip dilimlemişler gibi.taş gibi olmuşunu yiyordum.yani bayata yakın çıkıyordu hep paketen.üretim tarihinede baksan hep b ayat.bu sefer şanslıydım.

günaydın canım vallahi mesleki tükwnmişlik dedikleri şeyi yaşıyorum sanırım yani bir insan bir işe bu kadar mı isteksiz gelir yahu

Arada bende de oluyo canım o zamanlarda biraz uzaklaşmak lazım sonra iyi geliyor. özlemek lazım yani biraz :)

bende kendime ekmek yaptım

ben unonun tam tahıllı ekmeğini alıyorum canım her zaman iyi çıkıyor hem de tadı çok lezztli deneyebilirsin

cevabın için teşekkürler bana zor geldi

Arada bende de oluyo canım o zamanlarda biraz uzaklaşmak lazım sonra iyi geliyor. özlemek lazım yani biraz :)

bende kendime ekmek yaptım
Eki Görüntüle 982488 Eki Görüntüle 982489
buneya bune ya hain arkadaşım tamda diyetisyen ikindin atıştırmalığımı çıkartıp hadi kendimizi biraz daha zorlayalım dediği zaman.yeminimi bozdummmmmm üleeeeeen deyip mutfağa dalıp ekmek yapasım geldi

ben unonun tam tahıllı ekmeğini alıyorum canım her zaman iyi çıkıyor hem de tadı çok lezztli deneyebilirsin

unoyu hiç denemedim.aslında yakınmdaki markettin kendi fırını var esmer ekmeklerin envayi çeşitini çıkarıyor.tazecik ve sıcacık.eşim benim için almıştı.ama sıcak ekmek güzel ekmek insanın kendini firenlemesini engeliyor.o güzelim ekmekten 1 dilim yedim ve buzluğa koydum.yoksa insan dayanamıyor.bu yüzden bayata yakın çıkması iştahımı firenliyor.ekmek güzel çıkınca kendimi kaybedecektim.neyse hemen ağzını bağladım ve buzluğa yoladım

unutmadan diyetisyenden gedimmmmm.bilin bakalım ben kaç kiloya düşmüşüm.diyetisyende giyinik 7sonunda indim indim.günlerdir inemiyeceğim sandım ama başardım.6.7 çıktım.eve geldim hemen normal tartıldım 75.5 günlerdir gerçek kilomu merak ediyordum şimdi öğrendim.diyetisyene göre 700 gr zayıflamışım.oda bana ölçülmemei söyledi.bende ölçüldüğümü ve tarihleriyle not etiğimi söyledim.gösterdim.diyetisyene göre 3.5 ayda 5.8 kg kaybetmişim.bana görüntü olarak çok farketiğimi söyledi.sporu düzenli yaptığım için kas kütlen artmış.yavaş veriyorsun ama istikrarlısın dedi.3.5 aydır geliyorsun ve diyeti bırakmadın tersine sporu ekleyip daha iyi şeyler yaptın dedi.moral buldum.

bana ödül besinleri eklemek istedi.sevdiğim birkaç şeyi ekleyelimde diyeten sıkılma dedi.sütlü talı çikolat falan yermisin dedi.ben onları sevmem dedim.sevdiğim şeyleri sıraladım şıralı tatlı,yağlı katmer ve börekler,hamur kızartmalatrı,zengin kahvaltılar .... sadece yüzüme baktı ve güldü ozaman sana haftada 1 kere simit ekliyorum dedi.sevdiğim şeylerin arasında enmasumu oydu.

cevabın için teşekkürler bana zor geldi

aslında kolay bir diyet.28 gün farklı şeylerin olması biraz zorlaya bilir benim diyetisyenimin diyeti buna çok benzer olduğu için ben buradaki yemekleri yapıyorum.hem hergün ne yiyeceğim beli olduğu için bugün nepişirsem diye düşünmüyorum.pilavı toplu pişirdim.sebzeli pilav yaptım hata nohutuda içine ayarlayıp koyuyorum.önümde kocaman bir tabak pirinçli salata gibi oluyor.meyvede bol atıştırma zamanı onları tüketiyorum.bugün 6 günümdeyim ve günlerdir atamadığım ödemide atım çünkü pirinöç vücutaki fazla tuzu ve ödemi çeker.birde yağsız bol sebze ile pişirdinmi acıkmıyorsun.kanına yavaş yavaş karışıyor.28 gün denemekten zarar gelmez.çizelge hazırlayıp gün gün yap.ben 6 günümdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…