- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.281
buneya bune ya hain arkadaşım tamda diyetisyen ikindin atıştırmalığımı çıkartıp hadi kendimizi biraz daha zorlayalım dediği zaman.yeminimi bozdummmmmm üleeeeeen deyip mutfağa dalıp ekmek yapasım geldi
:d yaptım ekmegimi ama sadece sabahları 2 dilim yiyecem
Ayy o bendede oluyo valla bu arada bürge hanıma sordum meyvesiz olanı yiyebilirsiniz dedi sadesini al bi denegünaydın canım vallahi mesleki tükwnmişlik dedikleri şeyi yaşıyorum sanırım yani bir insan bir işe bu kadar mı isteksiz gelir yahu
Ayy cok güzel olmuş valla afiyet olsunArada bende de oluyo canım o zamanlarda biraz uzaklaşmak lazım sonra iyi geliyor. özlemek lazım yani biraz :)
bende kendime ekmek yaptım
Eki Görüntüle 982488 Eki Görüntüle 982489
Ayy ne güzel işte bak seni kıskanıyo benimkide zayıflama cok güzel oluyosun diyo:)benim adamın bugün yaptığı komiklik.diyetisyen çıkışı yanına gitim büyük bir hevesle 700 gr verdiğimi ama diyetisyenin dahaçok vermiş gibi durduğumu söylediğini eşime anlatım.ne cevap verdi--diyetisyeni ne ilgilendiriyor benim hatunumun zayıflamasından ,incelmesinden-- dedi.adamın işi bu herhalde songördüğüme göre kilo almışın diyecek hali yok.hemde yazık çocuğum yaşında genç bir diyetisyen.güldüm.herkes işine göre konuşur.çocuğun işi bu.arada böyle çıkışları olur beni güldürür.artık kıskançlık için zaman geçmedimi derim.oda olsun hatun benim kıskanırım der.hoş adamdır benim eşim.
Ayy ne güzel işte bak seni kıskanıyo benimkide zayıflama cok güzel oluyosun diyo:)
sıcak sıcak olunca hi yememiş gibi geliyor insana yaunoyu hiç denemedim.aslında yakınmdaki markettin kendi fırını var esmer ekmeklerin envayi çeşitini çıkarıyor.tazecik ve sıcacık.eşim benim için almıştı.ama sıcak ekmek güzel ekmek insanın kendini firenlemesini engeliyor.o güzelim ekmekten 1 dilim yedim ve buzluğa koydum.yoksa insan dayanamıyor.bu yüzden bayata yakın çıkması iştahımı firenliyor.ekmek güzel çıkınca kendimi kaybedecektim.neyse hemen ağzını bağladım ve buzluğa yoladım
zaten sevdiğimiz şeyler öyle diyete eklenecek şeyler olsaydı kilo derdimiz de olmazdıunutmadan diyetisyenden gedimmmmm.bilin bakalım ben kaç kiloya düşmüşüm.diyetisyende giyinik 7sonunda indim indim.günlerdir inemiyeceğim sandım ama başardım.6.7 çıktım.eve geldim hemen normal tartıldım 75.5 günlerdir gerçek kilomu merak ediyordum şimdi öğrendim.diyetisyene göre 700 gr zayıflamışım.oda bana ölçülmemei söyledi.bende ölçüldüğümü ve tarihleriyle not etiğimi söyledim.gösterdim.diyetisyene göre 3.5 ayda 5.8 kg kaybetmişim.bana görüntü olarak çok farketiğimi söyledi.sporu düzenli yaptığım için kas kütlen artmış.yavaş veriyorsun ama istikrarlısın dedi.3.5 aydır geliyorsun ve diyeti bırakmadın tersine sporu ekleyip daha iyi şeyler yaptın dedi.moral buldum.
bana ödül besinleri eklemek istedi.sevdiğim birkaç şeyi ekleyelimde diyeten sıkılma dedi.sütlü talı çikolat falan yermisin dedi.ben onları sevmem dedim.sevdiğim şeyleri sıraladım şıralı tatlı,yağlı katmer ve börekler,hamur kızartmalatrı,zengin kahvaltılar .... sadece yüzüme baktı ve güldü ozaman sana haftada 1 kere simit ekliyorum dedi.sevdiğim şeylerin arasında enmasumu oydu.
ne güzelmiş yaa adam kıskanmış karısını fena mıbenim adamın bugün yaptığı komiklik.diyetisyen çıkışı yanına gitim büyük bir hevesle 700 gr verdiğimi ama diyetisyenin dahaçok vermiş gibi durduğumu söylediğini eşime anlatım.ne cevap verdi--diyetisyeni ne ilgilendiriyor benim hatunumun zayıflamasından ,incelmesinden-- dedi.adamın işi bu herhalde songördüğüme göre kilo almışın diyecek hali yok.hemde yazık çocuğum yaşında genç bir diyetisyen.güldüm.herkes işine göre konuşur.çocuğun işi bu.arada böyle çıkışları olur beni güldürür.artık kıskançlık için zaman geçmedimi derim.oda olsun hatun benim kıskanırım der.hoş adamdır benim eşim.
Ayy o bendede oluyo valla bu arada bürge hanıma sordum meyvesiz olanı yiyebilirsiniz dedi sadesini al bi dene
Ayy cok güzel olmuş valla afiyet olsun
kendi 110 kilı zaten hiç zayıfla dermi:)seninkinin teklifi daha iyiymiş.adam zayıfla diye başının etini yemiyor.
Canım bari ara öğünde onu yediğinde meyve yeme sade yoğurt alıp içine kuru meyve koyabilirmişiztüh yaa bende gittim meyvelilerden aldım hemde 12 tane artık bitsin de öyle alırım sadesini bişi olmaz o kadarcıktan :18::18::18:
kendi 110 kilı zaten hiç zayıfla dermi:)
Canım bari ara öğünde onu yediğinde meyve yeme sade yoğurt alıp içine kuru meyve koyabilirmişiz
sıcak sıcak olunca hi yememiş gibi geliyor insana ya
zaten sevdiğimiz şeyler öyle diyete eklenecek şeyler olsaydı kilo derdimiz de olmazdızaten lezzetli olan herşey zararlı bu arada verdiğin kilo için tebrikler canım harika
ne güzelmiş yaa adam kıskanmış karısını fena mı
kendi 110 kilı zaten hiç zayıfla dermi:)
Canım bari ara öğünde onu yediğinde meyve yeme sade yoğurt alıp içine kuru meyve koyabilirmişiz
yürüyüşe giden arkadaşlarım vardı.bunlar yürürler yürürler sonrada simit sarayının önünde durup bir güzel kahvaltı yapıp eve dönerler.bunlar bir süre sonra zayıflayacakların kilo aldılar
iraden için tatlımbugün arkadaşımla yürüyüşe çıktık.ilk başlarda diyetisyenden falan bahsetik derken iş yemek faslına geldi.tabi sevdiğimiz şeylerden bahse bahsede yürüyoruz.baklavalar börekler katmerler tatlılar derken önümüzden gençler gidiyordu dönüp ters ters baktılar.eee hatunlar hem yürüyüşteler hemde boğazdan bahsediyorlar bunlar ölseler zayıflayamazlar diye düşünmüşlerdir.çünkü ben olsam öyle düşünürdüm.
spor yapıyorsun ne yemeği.neyse hızımızı alamadık marketin pasta reyonundan o 2 çeşit tatlı 1 çeşit börek aldı.bende 2 çeşit tatlı aldım.ama yedinmi dersen 1 baklavanın ucunu kopardım.ağzımda şekeri bile yoktu ama parmakladım.kendi kendimizi gaza getirdik.birde ben herşeyin güzel olnını severim öyle şıralı tatlı açma börek.yani aldığım kiloları hakıyla aldım.öyle eften püften yemeklerle deyil.
birde arkadaşlar hergeçtiğimiz yer yemek.ben o yoldan gitmiyordum.bir yere uğrayalım diye yolu değiştirdik hertaraf lokanta kapılarında iskender resmi.önceden olsa girip yerdim.şimdi resmine bakıp geçtim
bende bi ara yürüyüşe gittiğimde burger in önünden geçerken hep dondurma yerdim ama ona rağmen zayıflamıştım vay bee nerde o günler
iraden için tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?