Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim adamın bugün yaptığı komiklik.diyetisyen çıkışı yanına gitim büyük bir hevesle 700 gr verdiğimi ama diyetisyenin dahaçok vermiş gibi durduğumu söylediğini eşime anlatım.ne cevap verdi--diyetisyeni ne ilgilendiriyor benim hatunumun zayıflamasından ,incelmesinden-- dedi.adamın işi bu herhalde songördüğüme göre kilo almışın diyecek hali yok.hemde yazık çocuğum yaşında genç bir diyetisyen.güldüm.herkes işine göre konuşur.çocuğun işi bu.arada böyle çıkışları olur beni güldürür.artık kıskançlık için zaman geçmedimi derim.oda olsun hatun benim kıskanırım der.hoş adamdır benim eşim.

günaydın canım vallahi mesleki tükwnmişlik dedikleri şeyi yaşıyorum sanırım yani bir insan bir işe bu kadar mı isteksiz gelir yahu
Ayy o bendede oluyo valla bu arada bürge hanıma sordum meyvesiz olanı yiyebilirsiniz dedi sadesini al bi dene
Arada bende de oluyo canım o zamanlarda biraz uzaklaşmak lazım sonra iyi geliyor. özlemek lazım yani biraz :)

bende kendime ekmek yaptım
Eki Görüntüle 982488 Eki Görüntüle 982489
Ayy cok güzel olmuş valla afiyet olsun

Ayy ne güzel işte bak seni kıskanıyo benimkide zayıflama cok güzel oluyosun diyo:)

sıcak sıcak olunca hi yememiş gibi geliyor insana ya

zaten sevdiğimiz şeyler öyle diyete eklenecek şeyler olsaydı kilo derdimiz de olmazdı zaten lezzetli olan herşey zararlı bu arada verdiğin kilo için tebrikler canım harika

ne güzelmiş yaa adam kıskanmış karısını fena mı

Ayy o bendede oluyo valla bu arada bürge hanıma sordum meyvesiz olanı yiyebilirsiniz dedi sadesini al bi dene

Ayy cok güzel olmuş valla afiyet olsun

tüh yaa bende gittim meyvelilerden aldım hemde 12 tane artık bitsin de öyle alırım sadesini bişi olmaz o kadarcıktan :18::18::18:

bugün yediklerim:
sabah :2 dilim ekmek labne peyniri roka domates

ara: yok

öğlen: 120 gr köfte 2 bardak ayran

ara: 1 mandalina 3 kuru kayısı 1 kayısılı activya

akşam: 1 tabak pırasa yemeği 3-4 kaşık yoğurt

ara: 1 portakal

seninkinin teklifi daha iyiymiş.adam zayıfla diye başının etini yemiyor.
kendi 110 kilı zaten hiç zayıfla dermi:)

tüh yaa bende gittim meyvelilerden aldım hemde 12 tane artık bitsin de öyle alırım sadesini bişi olmaz o kadarcıktan :18::18::18:
Canım bari ara öğünde onu yediğinde meyve yeme sade yoğurt alıp içine kuru meyve koyabilirmişiz

Canım bari ara öğünde onu yediğinde meyve yeme sade yoğurt alıp içine kuru meyve koyabilirmişiz

fişi duruyordu canım gittim değiştirdim bende artık öyle yaparım ikindi ara öğününde kuru kayısı doğrar yerim

kıskansın tabi.adam karısını kıskanmayı bırakırsa iş ozaman tehlikeye girer.canim bende güzelim kıskansın azıcık dimi ya

tabi adam kilolu olunca hatun zayıflarsa bu sefer kendide zayıflamak zorunda kalacak yemiyor.benimki 180 boyunda 88 kilo oda 28 vücut kitle endeksine yaklaşıyor.akşam yedi yedi çerez isteyince bende yeter adamım aldın başını gidiyorsun dedim.yazık sustu isteyeceğine pişman oldu.üzüldüm.ama onun sağlığı benim kontrolümde.

bu resmimde 73 kilo kadarım.bugün 75.5 çıktım.göbek o resimden daha düz ama kalın.onu inceltmeliyim.diyetisyenim plates yap dedi.gençlik spor merkezinde plates akşamları oda bana ters.akşamları gidemem bakayım belki başka yerde bulurum yada pilates topumu şişirip kendim yaparım.aletlerle ağırlık kaldırma dedi.ama ben çok hafif kaldırıyorum yoksa sırtımı yada yan kanat kısım denen sütyen çizgisini zayıflatamıyorum.orası ancak 2 aletle çalıştırıyorum.kaslar yeni çalışmaya başladı.yeni yeni hisediyorum.ben devam edeceğim.plateside 2 -3 gün kendim eklerim.caleniksimin görüntüsü çıkmıyor sadece sesi var.oda sıkıştırmaya iyi.

bugün arkadaşımla yürüyüşe çıktık.ilk başlarda diyetisyenden falan bahsetik derken iş yemek faslına geldi.tabi sevdiğimiz şeylerden bahse bahsede yürüyoruz.baklavalar börekler katmerler tatlılar derken önümüzden gençler gidiyordu dönüp ters ters baktılar.eee hatunlar hem yürüyüşteler hemde boğazdan bahsediyorlar bunlar ölseler zayıflayamazlar diye düşünmüşlerdir.çünkü ben olsam öyle düşünürdüm.

spor yapıyorsun ne yemeği.neyse hızımızı alamadık marketin pasta reyonundan o 2 çeşit tatlı 1 çeşit börek aldı.bende 2 çeşit tatlı aldım.ama yedinmi dersen 1 baklavanın ucunu kopardım.ağzımda şekeri bile yoktu ama parmakladım.kendi kendimizi gaza getirdik.birde ben herşeyin güzel olnını severim öyle şıralı tatlı açma börek.yani aldığım kiloları hakıyla aldım.öyle eften püften yemeklerle deyil.
birde arkadaşlar hergeçtiğimiz yer yemek.ben o yoldan gitmiyordum.bir yere uğrayalım diye yolu değiştirdik hertaraf lokanta kapılarında iskender resmi.önceden olsa girip yerdim.şimdi resmine bakıp geçtim

yürüyüşe giden arkadaşlarım vardı.bunlar yürürler yürürler sonrada simit sarayının önünde durup bir güzel kahvaltı yapıp eve dönerler.bunlar bir süre sonra zayıflayacakların kilo aldılar

bende bi ara yürüyüşe gittiğimde burger in önünden geçerken hep dondurma yerdim ama ona rağmen zayıflamıştım vay bee nerde o günler

iraden için tatlım

bir yemek proğramında kadın çok eski bir tarihi olan lokantanın birinde güveç tanıtıyor.üçüncü kuşak olan dedem güveci anlatı.sunucu olan hanım kızımız çatalın ucuyla eti didikleyinde dedem dayanamadı.kızım bu öyle yenmez sen çok zayıfsın yemeyi bilmiyorsun dedi.hanım kızımız nazla yiyorum amaaaa dedi.zayıf ya kendince nazlanıyor.dedem--kızım şişman eriyene kadar zayıf ölür kadının etlisi makbuldür-- dedi.güldüm .dedemin mantığına bak

3 domates rendesi
2 ince doğranmış biber
yarım demet maydanoz
yarım demet dere otu
biraz ince doğranmış kırmızı lahana
tuz,karabiber,nane

sebzeleri özleştirene kadar pişirdim.sebzeyi sulandırıp içine 250 grlık kepekli spagetiyi kırdım.suyunu ayarladım altını kıstım.pişti.yaklaşık 1000 calorilik çok güzel kepekli makarnam oldu.ekmek hakımıda bundan yana kulanırsam yarın yarısını yiye bilirim.hiç yağ koymadım.bütün sebze ihtiyacımı ekmek ihtiyacımı bu makarna karşılar.sebzenin kendiside lezetli oldu.bir bulyon atıp bilendirdan geçirsem 150 calik koca bir tencere çorbam olur.çay niyetine içebilirsin.çok karın doyurmuyor ama sıcak içerseniz mide sebze suyuna yemek gibi davranıyor.değişik oldu.esmer pirincimide buna benzer tarzda pişirdim.domates koymamıştım.ama limon sıkıp yemiştim.hemde pirince.dışarda işim olduğunda eve gelip yemek yapmak zor oluyor.böyle eşimin nöbete olduğu vakit bazen yapıp yemeğimi dolaba koydum.buzlukta nohutum ve pirinç pilavımda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…