- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.301
Evet tatlım öyle yap bak bende gecen hafta 2 gün üst üste tartıldım sonra hergün çıkmaya başladım bugün 300 gr fazla çıktım sinirim bozuldu en iyisi haftada 1 tartılmak böyle psikolojik olarakta etkiliyoruz kendimizi bende pazartesiye kadar tartılmıycambugün müthiş mutlu oldum kızlar çünki bu sabah sonunda su mudur ödem midir onlar kurtuldum ve 64.9 u gördüm. bir daha pazar sonra da çarşamba tartılacağım bundan sonra aralarda çıkmayacağım sonra zamanla pzarı da çıkarıp sadece çarşamba tartılacağım
:118::118::118::118::118:
Butun gecmisi okudum telefonumun sarji yetmedi akmis gitmis sayfalar...
Insallah yarin sabah orucumla burdayim zaten beni oruc paklar...yoksa gelsin hamur isi gitsin tatli abur cubur cerezler...
Bugun gunum vardı atlattim ...gun bendeydi cok yogundum ama en onemlisi esimle durumlar duzeldi cok şükür. ...
Yarin sabah burdayım inşallah allahin izniyle kızlar. ...
bugün müthiş mutlu oldum kızlar çünki bu sabah sonunda su mudur ödem midir onlar kurtuldum ve 64.9 u gördüm. bir daha pazar sonra da çarşamba tartılacağım bundan sonra aralarda çıkmayacağım sonra zamanla pzarı da çıkarıp sadece çarşamba tartılacağım
:118::118::118::118::118:
Evet tatlım öyle yap bak bende gecen hafta 2 gün üst üste tartıldım sonra hergün çıkmaya başladım bugün 300 gr fazla çıktım sinirim bozuldu en iyisi haftada 1 tartılmak böyle psikolojik olarakta etkiliyoruz kendimizi bende pazartesiye kadar tartılmıycam
Bence haftada 2 kez tartıl bide öyle dene bakalım nolcakçok şükür canımm sevindim senin adına. Allah yuvanızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin
bende hergün tartılıyorum bide çizelge yaptım hergün yazıyorum ama 3 gündür bir gr bile veremiyorum canımı sıktı iyice
Bence haftada 2 kez tartıl bide öyle dene bakalım nolcak
Amin canim allah razi olsun...çok şükür canımm sevindim senin adına. Allah yuvanızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin
bende hergün tartılıyorum bide çizelge yaptım hergün yazıyorum ama 3 gündür bir gr bile veremiyorum canımı sıktı iyice
Kizlar yarin sabah tarti gunu unutmayin..Evet tatlım öyle yap bak bende gecen hafta 2 gün üst üste tartıldım sonra hergün çıkmaya başladım bugün 300 gr fazla çıktım sinirim bozuldu en iyisi haftada 1 tartılmak böyle psikolojik olarakta etkiliyoruz kendimizi bende pazartesiye kadar tartılmıycam
gerçekten etkileniyor sanırım zayıflamak isteyenler tartıldığı zaman kilo kaybı olduğunda beynin mesaj yollayarak vücudun depolamaya geçtiğini okumuştum bi yerde gerçekten öyleyse beyini her seferde uyarıyoruz demektir:18::18::18:Evet tatlım öyle yap bak bende gecen hafta 2 gün üst üste tartıldım sonra hergün çıkmaya başladım bugün 300 gr fazla çıktım sinirim bozuldu en iyisi haftada 1 tartılmak böyle psikolojik olarakta etkiliyoruz kendimizi bende pazartesiye kadar tartılmıycam
tartılma canım her gün bi de fazla çıkınca böbrek üstü bezleri su tutuyormuş o yüzden fazla çıkarmışız aslında direk yağdan ölçmek lazım mesela benim yağ oranı % 26 çıktı bu hafta iki hafta önce %26.9 du canım ama kiloda sadece yarım kilo bi fark varçok şükür canımm sevindim senin adına. Allah yuvanızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin
canım o kadar kilo alamazsın bi haftada adet dönemin mi yakın acaba :26::26::26:Amin canim allah razi olsun...
Ben het sabah ve aksam yatrken tartiliyorum ama gecen hafta bildirimden sonra tartilmamistim bu sabah bi tartildim sonuc felaket ötesi. ..
77.1. ...(
Halbuki gecen hafta 74.9 du ...yandim ben bu hafta...
Valla bilmiyorum iste en son iftardan once tartildim 76.1 di ....gerçekten etkileniyor sanırım zayıflamak isteyenler tartıldığı zaman kilo kaybı olduğunda beynin mesaj yollayarak vücudun depolamaya geçtiğini okumuştum bi yerde gerçekten öyleyse beyini her seferde uyarıyoruz demektir:18::18::18:
tartılma canım her gün bi de fazla çıkınca böbrek üstü bezleri su tutuyormuş o yüzden fazla çıkarmışız aslında direk yağdan ölçmek lazım mesela benim yağ oranı % 26 çıktı bu hafta iki hafta önce %26.9 du canım ama kiloda sadece yarım kilo bi fark var
canım o kadar kilo alamazsın bi haftada adet dönemin mi yakın acaba :26::26::26:
Bencede regli dönemin yakınsa ondandırValla bilmiyorum iste en son iftardan once tartildim 76.1 di ....
Bencede regli dönemin yakınsa ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?