Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

diyete rutinden sıkıldınmı böyle yemekler uydurmak hoş oluyor.daha doğrusu 2 -3 çeşidi ayrı ayrı pişireceğne hepsini bir tencerede pişiriyorsun.

Butun gecmisi okudum telefonumun sarji yetmedi akmis gitmis sayfalar...
Insallah yarin sabah orucumla burdayim zaten beni oruc paklar...yoksa gelsin hamur isi gitsin tatli abur cubur cerezler...
Bugun gunum vardı atlattim ...gun bendeydi cok yogundum ama en onemlisi esimle durumlar duzeldi cok şükür. ...
Yarin sabah burdayım inşallah allahin izniyle kızlar. ...

bugün müthiş mutlu oldum kızlar çünki bu sabah sonunda su mudur ödem midir onlar kurtuldum ve 64.9 u gördüm. bir daha pazar sonra da çarşamba tartılacağım bundan sonra aralarda çıkmayacağım sonra zamanla pzarı da çıkarıp sadece çarşamba tartılacağım

:118::118::118::118::118:

Evet tatlım öyle yap bak bende gecen hafta 2 gün üst üste tartıldım sonra hergün çıkmaya başladım bugün 300 gr fazla çıktım sinirim bozuldu en iyisi haftada 1 tartılmak böyle psikolojik olarakta etkiliyoruz kendimizi bende pazartesiye kadar tartılmıycam

çok şükür canımm sevindim senin adına. Allah yuvanızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin

bende hergün tartılıyorum bide çizelge yaptım hergün yazıyorum ama 3 gündür bir gr bile veremiyorum canımı sıktı iyice

Amin canim allah razi olsun...
Ben het sabah ve aksam yatrken tartiliyorum ama gecen hafta bildirimden sonra tartilmamistim bu sabah bi tartildim sonuc felaket ötesi. ..
77.1. ... (
Halbuki gecen hafta 74.9 du ...yandim ben bu hafta...

Kizlar yarin sabah tarti gunu unutmayin..

gerçekten etkileniyor sanırım zayıflamak isteyenler tartıldığı zaman kilo kaybı olduğunda beynin mesaj yollayarak vücudun depolamaya geçtiğini okumuştum bi yerde gerçekten öyleyse beyini her seferde uyarıyoruz demektir:18::18::18:

tartılma canım her gün bi de fazla çıkınca böbrek üstü bezleri su tutuyormuş o yüzden fazla çıkarmışız aslında direk yağdan ölçmek lazım mesela benim yağ oranı % 26 çıktı bu hafta iki hafta önce %26.9 du canım ama kiloda sadece yarım kilo bi fark var
Amin canim allah razi olsun...
Ben het sabah ve aksam yatrken tartiliyorum ama gecen hafta bildirimden sonra tartilmamistim bu sabah bi tartildim sonuc felaket ötesi. ..
77.1. ... (
Halbuki gecen hafta 74.9 du ...yandim ben bu hafta...
canım o kadar kilo alamazsın bi haftada adet dönemin mi yakın acaba :26::26::26:

Valla bilmiyorum iste en son iftardan once tartildim 76.1 di ....

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yk labne 1 domates roka

ara: yok

öğlen.: 4-5 yk pırasa 1 sade activya

ara: 3 kuru kayısı 23 gr çikolata kaplı lifli bisküvi 20 gr kuru üzüm

akşam: 120 gr hamsi 1 dilim tam tahıllı ekmek roka salatası

ara: 1 portakal 1 sütlü kahve

kızlar canım deli gibi peynir ekmek çekiyor adet zamanım yaklaştı böyle saçma sapan şeyler ister oldu anlamadım neyse tatlı istemiyor en azından peynir ekmek kolay sabah yeriz

Ben kilo bildirimi de yapım da belki sabah gelemem yarın okulda zaman çok yoğun geçiyor

[sıze=3]makbule007/65.4/64.9/0.5/%0.76 [/sıze]

Açıklama:

• Liste sıralaması, takım üyelerinin verdikleri haftalık ortalama grama göre yapılmıştır.
  • İlk sütun; 341.etap başlangıç kilosudur.
  • İkinci sütun; 348. etap bitiş kilosudur.
  • Haftalık ortalama, kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
  • Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.

Notlar:

• donbul: 345. etap başlangıç ve 348. etap bitiş kilosu alındı, fark 4'e bölündü.
  • makbule07: 343. etap başlangıç ve 348. etap bitiş kilosu alındı, fark 6'ya bölündü.
  • BLUEmoon2009: 343. etap başlangıç ve 348. etap bitiş kilosu alındı, fark 6'ya bölündü.
  • cansutr: 341. etap başlangıç ve 343. etap bitiş kilosu alındı, fark 3'e bölündü.

***14. TAKIM 348. ETAP***BEŞİNCİ:119:

Rform (73,9 / 73,4 / 0,50 / 0,67 %)
umutincisi (79 / 79 / 0 / 0 %) Sabit
anathema8( 85 / 84,7 /0,30 / 0.35%)
makbule007 (66 / 65,4 / 0,60 / 0,90%)
BLUEmoon2009 (75.1 /74,9 / 0,20 / 0,26%)
donbul ( 76,1 / 76.1 / 0.0 / 0.0%) Sabit

14. takım ortalaması: % 0,36

Geçen haftaki listemiz...

***14. TAKIM 349. ETAP***

Rform (73,4 / / / %)
umutincisi (79 / / / %)
anathema8( 84.7 / / / %)
makbule007 (65.4 / 64.9 / 0.5 / 0.76%)
BLUEmoon2009 (74.9 / / / %)
donbul ( 76,1 / / / %)

14. takım ortalaması: %

Buyuk bir hayal kirikligi ve utanc icindeyim....

Iftar
1.5 pogaca meyve suyu... disardaydim boyle oldu...

Aksam yemeği 19 da
1 tabak sutlu bulgur çorbası
1 tabak taze fasulye(5 kasik kadar)
Biraz kuru yemis(findik fistik leblebi misir 1 cay bardagi kadar)

Yarin yine orucluyum insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…