- 8 Ağustos 2008
- 36.380
- 47.423
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.321
nasıl gidiyor canım diyet
ben bunu bildiğim için çocuklarımı hazırda uzak tutum senelerce ancak artık büyüdüler okulda yediklerini kontrol etmeye çalışıyorum ama nereye kadar.şu cibs alışkanlığını kırmaya çalışıyorum.neyse en azından haftada 2 kere yiyorlar.öyle piza hamburger falan yok.herşeyi ben yapıyorum.pizasınıda hamburgerinide.en azından sağlıklı.çocuklarımın ne yediğini böyle kontrol etmeye çalışıyorum.tatlılarınıda ben yapıyorum.fındık fıstık ceviz eksik etmem.onlara muzlu ballı süt çerezli ballı ve muzlu tatlı yaparım.kendim sevmesemde sütlü tatlıya alıştırdım.şıralı tatlıyı binde bir yaparım.kontrol çok önemli.bu kontrolü sağladığım için çocuklarımın boyu normalden uzun ve çok şükür sağlıklı ve sporcular.şimdi biraz ergenlik yuvarlaklığı var diyetisyene götürdüm tahliler yaptırdım hep normal çıktılar.ANNE BABALARIN ÇOK DİKKATLİ OLMASI LAZIM
Çocuğun önüne ne koyarsan, çocuğunu nasıl beslersen, çocuk odur. Eğer çocuk hastaysa, alerjisi varsa sebep ailedir. Tüm suni gıdalar alerjendir. Geçen yıl Mart ayında Oxford'ta çocuk psikiyatristlerinin katıldığı, beslenmeyle ilgili bir toplantıya katıldım. Çocuklarda, hiperaktivite, saldırganlık, kavgacılık, öğrenme ve dikkat bozukluğunun nedeninin yapay gıdalar olduğu ve bunların beyni bozduğu konuşuldu. Toplantıda, Prof. Robert Lusting (California Üniversitesi'nden) "Eğer bir ürün pakete girdiyse o doğal değildir ve eğer bir yiyecek ilan ediliyorsa o da hakiki bir yiyecek değildir" dedi.
Halkın uyanması önemli. Anne babaların çok dikkatli olması lazım. Dedeler neneler torunlarının yanlarına gelirken çocuklara şeker, çikolata, cips değil fındık fıstık ceviz getirsinler. Çünkü fındık fıstık çıtır çıtır, hem kan yapar hem ısıtır.
olsun yinede kilo vermişsin ya sen ona bak.benim 2 hafta durakladı en nihayet yeniden verdim84.7/84.3/0.4/0.47
Aslında daha çok vermiştim ama dün yediklerim bana yarım kiloya mal oldu
menün yine çok güzel sade yiyorsun.ben bu hafta az az ama çok çeşitli yedim.herşeyden bir parça yedim.sınırımı aşmadım ancak içinde minacıkta olsa sağlıksız şeyler oldu.diyetisyen bu aşamada yaşanabileceğini ama benim çok istikrarlı olduğumu söyledi beni fena gaza getirdisabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yk labne 1 domates roka
ara: yok
öğlen.: 4-5 yk pırasa 1 sade activya
ara: 3 kuru kayısı 23 gr çikolata kaplı lifli bisküvi 20 gr kuru üzüm
akşam: 120 gr hamsi 1 dilim tam tahıllı ekmek roka salatası
ara: 1 portakal 1 sütlü kahve
***14. TAKIM 348. ETAP***BEŞİNCİ:119:
Rform (73,9 / 73,4 / 0,50 / 0,67 %)
umutincisi (79 / 79 / 0 / 0 %) Sabit
anathema8( 85 / 84,7 /0,30 / 0.35%)
makbule007 (66 / 65,4 / 0,60 / 0,90%)
BLUEmoon2009 (75.1 /74,9 / 0,20 / 0,26%)
donbul ( 76,1 / 76.1 / 0.0 / 0.0%) Sabit
14. takım ortalaması: % 0,36
Geçen haftaki listemiz...
plates türü sporu 70 şe inince yapacaktım ama diyetisyenim yap deyince başlayayım dedim.aslında cd de var ebru şallının.ama kim dvd yi bulacak ayarını yapacak.en iyisi interneten hareketleri resimli buldum.top üzerinde olanları 18 hareket onları yazdım.ayakta velastikle olanları biliyorum.neyse 22 hareket falandı 24 tekrardan 33 dk bitirdim.ama zor olanı seçmişim ter içinde kaldım ben kolay terlemem.40 dk jok atıp terlemeyen insanım.plates çamaşır sıkar gibi vücudu sıktığı için vücutaki su çamaşırdaki gibi damlıyor.en az haftada 3 gün 30 dk yapayım.öğleden sonrasa spor salonuna gidiyorum haftanın 6 günü.1 ay sonunda bakalım diyetisyen de ne olacak.sayılı gün çabuk geçer.
Bende bugun spora start verdim. Cikabildigimce yuruyus yapicam cikamadigimda plates.. Yazin bir ara yapiyordum platesi su 21 gunluk programini acaip su icinde kaliyorsum sanki bir kova sj dokulmus gibi oluyodum ama tabi tamami gelmedi. Ayni programa tekrar baslicam ins.
Ben dün öyleydim bol bol meyve ye canım muz bile çikolatadan daha az zararlıdırBerbat bir yeme krizinin içindeyim sanırım kendimi tutamayacağım
Ben dün öyleydim bol bol meyve ye canım muz bile çikolatadan daha az zararlıdır
Ben dün öyleydim bol bol meyve ye canım muz bile çikolatadan daha az zararlıdır
Ben aldım onlardan güzel oluyo ama tatlandırıcı olarak kesinlikle splenda alcanım tatlı krizleri için biz dr ötkerin şekersiz tatlıları var ya onlara toz tatlandırıcı ekleyerek haftada 2 kere ara öğün 2 yerine yiyebilirmişiz ben hiç denemedim ama yarın alacağım güzel olursa yerim bundan sonra ben zaten bayılırım sütlü tatlılara
tamam tatlım valla çok sevindim bu habere ben onlar yasak sanıyordumBen aldım onlardan güzel oluyo ama tatlandırıcı olarak kesinlikle splenda al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?