Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar Nefes nefese kaldim sadece 2 mil leslie yapabildim..kizim uyandi ama olsun..baslamak bitirmenin yarısı demis atalarimiz...bugun 2 olur yarin daha fazla...kizimi uyutup utu yapicam yarin sabah erken kalkip 3 mil yapmaya calisicam insallah...

1 kg vermek için kaç saat yürümek gerekir

1 kg vermek için kaç saat yürümek gerekir

Yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bir şey değil. İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Dİğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor. Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor.Yürüyüşle zayıflama ve kilo vermenin faydalarıYürümenin yürüyüş yapmanın veya Yürüyüşün faydaları ile hayatınıza birkaç yıl daha eklemek ister misiniz? Bunu düzenli olarak yapacağınız bir yürüyüş programı ile gerçekleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Basit ve güvenli olan ve sizi kolayca zayıflatacak yormayacak olan bu egzersizden öğreneceğiniz çok şey var!Yürüyüş yapmak, yapabileceğiniz en basit ve en güvenli egzersiz çeşididir. Bu spor sizin kemiklerinizi güçlendirmenize, kilonuzu, kalp ve akciğer sağlığınızı kontrol altına almanıza yardımcı olacaktır. Araştırmalar haftada yaklaşık 20-25 kilometre yürüyen insanların yürüyüş yapmayan insanlara göre daha uzun yaşadıklarını kanıtlamıştır. Bunun yanında etkili bir zayıflama ve kilo kontrolü için yürüyüş yapmak gerçekten vücut için ihtiyacında ötesindedir.Yürüyüşle İlgili Bazı Can Alıcı Bilgiler:.. Yapacağınız yürüyüşünüzün her dakikası hayatınıza ortalama 1.5-2 dakika ekler. Buda sizin bir taşla iki kuş vurabileceğiniz anlamına gelir... Her gün 20 dakika fazla yürüyüş yapmak yılda 7 kilo vermenizi sağlar... Sadece 1 paket jelibon şekerini eritmeniz için bir futbol sahası kadar alanı yürümeniz gerekir. Bir dahaki sefere elinizi bir şeker tabağına daldırmadan önce bunu hatırlamalısınız. .... alıntı. ....

Son düzenleme:
73,4 / 73,4 / 0 / 0 % sabit

kusura bakmayın dün tüm gün toplantı ve ardından çocuklarımı hastaneye yetiştirdim,benim rahatsızlığımsa hala devam.ve kilo bildirimim bugüne kaldı

sporu yaptım ama 1000 cal lik sporun yalnızca yarım saatini yapabildim ve 323 cal yaktım felaket oldum suyum çıktı gidip duş alacağım

Ahh işte nerde o irade bizden toplumca yanlış besleniyoruz işte maalesef

Herkese merhaba.. Yarışmaya katılmak istediğimi belirttim sağllsun akrep beni davet etti inşallah kilolarımızı beraberce veririz:
Kendimi tanıtayım yaşım 30.1 çocuk annesiyim boy 165cm kilom bugün 71.2 çıktı. Ben hiç zayıf olmadım evlendiğimde 62-63 felandım hedefim 59. Çünkü bana en çok yakışan kilo..acele az yiyerek kilo vermek istemiyorum, çünkü kendimi sıkarak yaptıklarım geri döndü. Hayat biçimi haline getirmek istiyorum yani kendime zaman biçmiyorum bakalım inşallah bu takımda güzel işler başarırım:)

günaydıın hanımlar güzel bir gün olsun herkese
Gunaydin canim ...herkese hayirli cumalar.
aramiza hosgeldin...takim kaptanimiz sana gerekli bilgiyi verecektir...umarim hedefin olan kiloya saglikla ulasirsin...

hoşgeldin canım çok fazla kilon yokmuş iyi bir diyetle ve sporla 2 ayda kurrtulursun hepsinden

Bu sabah leslie yapamadim ama aksamki 2 milin faydasi olsu kilom 76 nin altinda bugun sanirim odem var gercekten...
Gece yatmadan once sahur yaptim mecburen iftara dogru bas agrim cok agriyor...aclik tetikliyor sanirim halbuki acikmiyor Karnim pek...

Gunaydin canim ...herkese hayirli cumalar.
aramiza hosgeldin...takim kaptanimiz sana gerekli bilgiyi verecektir...umarim hedefin olan kiloya saglikla ulasirsin...

pardon yaa boyu kilo gibi algılamışım tamam 4 ay olsun ama bizim olsun di mi

Çok teşekkür ederim sıcak karşılamanız için. Ben fazla karbonhidratlı gıda tüketmekten şikayetçiyim. Tatlı bisküvi reçel kurabiye vs..bana kilo yapanlar bunlar. Yoksa yemekleri hep az yağda pişiririm kızartma yapmam. Et-süt protein dengesine özen gösteririm yemek planımı haftalık yaparım. Kısaca beslenme düzenimden tatlı ve hamurişlerini çıkarmam gerektiğine kanaat getirdim. Bu bile yetecek gibi..bakalım inşallah başarabilirim..

Hoşgeldin evet az az verip kalıcı vermek lazım başarılar şimdiden

Zaten meselede bu saydiklarimizi yememk değilmi. ...ben arada ufak ufak tatli atistiriyorum kizimi emzirdigim icin yoksa ani kan sekerim dusuyor...dayanamıyorum. ..
Bende 164 cm boyundayim simdiki kilom 76 civari 79 dan dustum ama hedefim en az 69 lara inmek insallah...

bugün sabah yediklerimden başlayabilirzzz

sabah uyanınca 2 bardak su içtim

kahvaltım:
2 dilim tam buğday ekmeği+1 yumurta+1parça peynir+3 zeytin+domates bol maydonoz+şekersiz çay+1 tatlı kaşığı pekmez
not: kahvaltıda yediğim pekmezle diğer haklarımdan 1 dilim ekmek hakkımı sildim

40 dakika yürüyüş
ara: 1 fincan yeşil çay+2 kuru kayısı

yuruyuse cikabilnen ne guzel...ben iki cocukla cikamiyorum zor oluyor. ..

kızım kreşe gidiyor o sayede çıkabiliyorum canım..

yazmışken öğle yediklerimi de yazayım:

5 kaşık etli kuru fasülye+2 kaşık pirinç pilavı+ayran

dedim ya karbonhidratı sayarak yemeye karar verdim hayat boyu uygulayabilirim inşallah. bir arkadaşım kendinde ayarlamalar yaparak 1 yılda 74 den 58 e düşmüştü. herşeyi yiyorum ama dengeliyorum demişti. hala koruyor kilosunu.
ben de günlük ekmek hakkımı 6yla sınırladım. 1dilim ekmek=2 kaşık pilav=2 kaşık makarna=1 kepçe çorba. klasik bilinen şeyler aslında da çok canım çekti 1 kurabiye yedim mesela 2 dilim ekmeğimi keseceğim. başka bir çare bulamadım tamamen kestiğimde diyet bitiyor huraaa saldır moduna geçiyorum çok özlemiş oluyorum paket paket götürüyorum abur cuburu.ben de bu yöntemde karar kıldım. herşeyden ye ölçün olsun:) . evde ne varsa uygulayarak yapcam

Yaa kizlar odemmis sislikmis yaa kilo artisimin sebebi cildiricam simdi az once 75.3 cikti kilom...tamda bildirim zamani olacak seymidi simdi bu...

Bende oyle yapmaya calisiyorum uzun zamandir..ayda 1 kilo gidiyorla gitmiyor arasi bende ama olsun bunada raziyim yaklaşık 3 ayda 4 kilo gitti ama benim ölçülerde fark ediyorum özellik gomlek tarzi kiyafwtlerim biraz daha rahat oluyor üzerime. ...

slm hanımlar ben geldim bugün eşimle sinemaya gittik recep ivedike adam iğrenç yaa eşim seviyor diye izliyorum yoksa verdiğimiz paraya da zamana da yazık valla eşimle şimdi iddaya girdik 1000 cal lik sporu yapacağız kim daha çok dayanacak diye daha az dayanan evin bütün ayak işlerini yapacak bir hafta aman diyim dua edin ben yeneyim :18::18::18:her gün spor yapıyom ben yaa o yenecek değil ya de mi :18::18::18:

menümü de paylaşayım
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yk labne domates maydanoz çay

ara: yok

öğle: 100 gr pırasa 90 gr hamsi 1 activya yoğurt

ara: yarım nar 3-4 gün kurusu

akşam: 50 gr karışık peynir(beyaz -lor ) 3 dilim kepekli ekmek 7-8 zeytin

ara: yapmıycam

yine canım peynir çekiyor valla anlamadım gitti resmen burnuma kokuyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…