- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.361
slm hanımlar ben geldim bugün eşimle sinemaya gittik recep ivedike adam iğrenç yaa eşim seviyor diye izliyorum yoksa verdiğimiz paraya da zamana da yazık vallaeşimle şimdi iddaya girdik 1000 cal lik sporu yapacağız kim daha çok dayanacak diye daha az dayanan evin bütün ayak işlerini yapacak bir hafta aman diyim dua edin ben yeneyim :18::18::18:her gün spor yapıyom ben yaa o yenecek değil ya de mi :18::18::18:
menümü de paylaşayım
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yk labne domates maydanoz çay
ara: yok
öğle: 100 gr pırasa 90 gr hamsi 1 activya yoğurt
ara: yarım nar 3-4 gün kurusu
akşam: 50 gr karışık peynir(beyaz -lor ) 3 dilim kepekli ekmek 7-8 zeytin
ara: yapmıycam
yine canım peynir çekiyor valla anlamadım gitti resmen burnuma kokuyor yaa
kızlarrr kazandımmmgece gece inattan 480 cal yaktım
Valla tebrik ediyorum:)
kızlarrr kazandımmmgece gece inattan 480 cal yaktım
bugün sabah 11 gibi uyandım 3 dilim ekmek 50 gr kadar peynir 1 yumurta ve azızık 1 tatlı kaşığı kadar diyabetik reçel yedim
bugün regl oldum o yüzden duygu durumum bi acayip iyi hissetmiyorum tabi bu da bişiler yeme isteği uyandırıyor bende bari boş kalmıyım diye başladım temizliğe temizlik yaptım pazara çıktım sonra geldim tavuklu şehriye çorbası yaptım 1 kase ondan içtim hiç yağ koymamıştım tavuğun suyunu da az eklemiştim yavan olmuş 1 dilim de ekmek yedim sonra
sonç olarak akşam yemeği öyle geçti yarın için sakızlı muhallebi yaptım şu şekersiz olanlardan bakalım nasıl olacak tadı şimdi de poğaça yedim 25 gr kraker vardı yağsız çayla onu yiyorum umarım o da son olur ama zaten geç kalktığım için öğün atlayınca 800 cal civarıyla günü bitirdim umarım başka bişi yemeden yatarım
ben genelde 1100-1200 civarı oluyor canım ama bugün geç kalkınca böyle oldu öğün atlamak durumunda kaldım 12 de kahvaltı yaparsam tabi bende kahvaltıdan sonra bayağı evin içinde uğraştım iyi cal yakmışımdır aslında çok yorgundum ama 20 dk cardio yaptım gene vicdan yapıyor bende2 gündür bende 700 cal civarında spor yapınca 1200 callik yemek yetmedi gibi.bende katmer ve tatlı yedim ama yinede 1200 geçmedim.bugünüde 1200 calle kapatım.1000 callin altına düşmeyi tavsiye etmiyorlar.ben 1200 tutuyorum.belki hesapladığım gibi deyildir daha fazladır diye emniyety payı bırakıyorum.
pilates mükemmel bişi canım ben üniverstede 4-5 ay sürekli yapmıştım haftanın bes günühiç kilo vermememe rağmen 1 beden küçülmüştüm herkes 7-8 kilo verdim sanıyordu bu aralarda yapmaya çalışıyorum ara ara ben çok severim pilatesi harika bir spor mükemmel hissettiriyor internetten ebru allının videolarını bulabilrsin canım3 gündür sporuma plates ekledim.orta ağırlıkta plates.ama 30 dk karın bacak ve kol kaslarım yanıyor.ben 3 aydır spor yapıyorum bunun 2 ayıda bayağı ağır ama bu platesin yaktığı kadar kaslarımı birşey yakmadı.platese callenden hatırladığım 3 hareketide 100 sayı tekrarla ekledim .yok böyle bir işkence 100 olsun da bitsin diye çatladım.sonra 30 dk kadar dinlenip yürütüşe gitim döndüm börek açtım.dünde hem nohut yameği hem ğlav hemde mantı yapmıştım bugüne büyük kızda gelince yetmedi ek olarak börek yaptım.ama yağlı olduğu için yiyemedim.tadınada bakmadım.evdeki yaşam tarzımıda hareketlendirmeye çalışıyorum günlük rutin temizlik dışında eve platesi ekledim.2 kere evde 1 kerede spıor salonunda 3 cüyü yaptım haftada 4 gün yapabilsem ne harika olur.
valla bravo canim...esinin iddaayla da olsa destek olmasi ne guzel...kızlarrr kazandımmmgece gece inattan 480 cal yaktım
bugün sabah 11 gibi uyandım 3 dilim ekmek 50 gr kadar peynir 1 yumurta ve azızık 1 tatlı kaşığı kadar diyabetik reçel yedim
bugün regl oldum o yüzden duygu durumum bi acayip iyi hissetmiyorum tabi bu da bişiler yeme isteği uyandırıyor bende bari boş kalmıyım diye başladım temizliğe temizlik yaptım pazara çıktım sonra geldim tavuklu şehriye çorbası yaptım 1 kase ondan içtim hiç yağ koymamıştım tavuğun suyunu da az eklemiştim yavan olmuş 1 dilim de ekmek yedim sonra
sonç olarak akşam yemeği öyle geçti yarın için sakızlı muhallebi yaptım şu şekersiz olanlardan bakalım nasıl olacak tadı şimdi de poğaça yedim 25 gr kraker vardı yağsız çayla onu yiyorum umarım o da son olur ama zaten geç kalktığım için öğün atlayınca 800 cal civarıyla günü bitirdim umarım başka bişi yemeden yatarım
Evet plates harika bende 75e düşünce yapmayı düşünüyorum3 gündür sporuma plates ekledim.orta ağırlıkta plates.ama 30 dk karın bacak ve kol kaslarım yanıyor.ben 3 aydır spor yapıyorum bunun 2 ayıda bayağı ağır ama bu platesin yaktığı kadar kaslarımı birşey yakmadı.platese callenden hatırladığım 3 hareketide 100 sayı tekrarla ekledim .yok böyle bir işkence 100 olsun da bitsin diye çatladım.sonra 30 dk kadar dinlenip yürütüşe gitim döndüm börek açtım.dünde hem nohut yameği hem ğlav hemde mantı yapmıştım bugüne büyük kızda gelince yetmedi ek olarak börek yaptım.ama yağlı olduğu için yiyemedim.tadınada bakmadım.evdeki yaşam tarzımıda hareketlendirmeye çalışıyorum günlük rutin temizlik dışında eve platesi ekledim.2 kere evde 1 kerede spıor salonunda 3 cüyü yaptım haftada 4 gün yapabilsem ne harika olur.
Çok geçmiş olsun canım umarım geçmiştir antibiyotikten sonraKizlar bu arada ben dungece hastanelik oldum..emzirdigim icin gogsumde sut iltahaplanmis apse olma riski var su anda tas gibi siskin ve morarmis durumda gogsum...doktor antibiyotik tedavisi uyguluyor..dünden beri sancı ve agri yapiyor ..agrisi ta koluma vurmustu bugun nispeten iyiyim Elhamdulillah. ..bugun oruc tutamadim.
Sagol canim antibiyotik kullanmaya devam edicem bi süre. Dr bebegi emzirmeyi birak dedi ameliyat olabilirmisim gecmezde morluk. Abse damarlarda tıkanıklık yapabilirmis.Nasıl begendinmi ben kakaolusunu yaptım çok acı oldu
Evet plates harika bende 75e düşünce yapmayı düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım umarım geçmiştir antibiyotikten sonra
ben genelde 1100-1200 civarı oluyor canım ama bugün geç kalkınca böyle oldu öğün atlamak durumunda kaldım 12 de kahvaltı yaparsam tabi bende kahvaltıdan sonra bayağı evin içinde uğraştım iyi cal yakmışımdır aslında çok yorgundum ama 20 dk cardio yaptım gene vicdan yapıyor bende
pilates mükemmel bişi canım ben üniverstede 4-5 ay sürekli yapmıştım haftanın bes günühiç kilo vermememe rağmen 1 beden küçülmüştüm herkes 7-8 kilo verdim sanıyordu bu aralarda yapmaya çalışıyorum ara ara ben çok severim pilatesi harika bir spor mükemmel hissettiriyor internetten ebru allının videolarını bulabilrsin canım
Nasıl begendinmi ben kakaolusunu yaptım çok acı oldu
Evet plates harika bende 75e düşünce yapmayı düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım umarım geçmiştir antibiyotikten sonra
Kahvaltı menum--275 cal-
1 haslanmis yumurta - 80 cal
7 dilim turp -23 cal
1.5 kk peynir - 100 cal
2 adet sivri biber -2 cal
1 adet köfte - 70 cal
Ekmek yemedim kofteyi yediğim icin ama bu kalori hesabi cok farkli dusunduruyor insana ...acayip bisey...aslinda masum dedigim peynir 100 kalori yakti beni ama iyi oldu ne yedigim ne yemedigim belli olucak insallah devam ederim kizlar...
Bu arada alkali suya devam arkadaslar...
maasallah harikasin yaa...tarti tarti diye diye en sonunda senin yüzünden kalori hesabina basladim...bende epey senedir hem evde hemde spor salonunda yaptım pilatesi.zaten senelerdir yaparım sporu 11 yaşımdan beri.ünüverste zamanı bende az bıraktım ve çok kilo aldım.sonrada malum doğumlar ve değişik faktörler kiloya neden oldu ancak yinede hep yaptım.ne göbeğime nede popoma aldırmadan sonunda zayıflamasam bile spor yaptım.bu yüzden reflekslerim iyi durumda ve yaşıma ve 3 doğuma rağmen çok güçlü bir fiziğim var.eşim tarlaya salsam 3 gün aç çift sürersin der.spor gibisi varmı.diyet yanında sadece ekstırası benim için.ben bu sporu bırakmayım eninde sonunda kilo gider yada seninde dediğin gibi olduğundan 7-8 kilo daha ince durursun.bu yaştan sonra manken olmayacağıma göre önce sağlık.
ebru şalının cd si bende var.ama ben ezbere bildiğim için 30 dk lastik ve topuyla kendime plan yaptım.24 hareket civarında zor bir etap çizmişim.30 dk sonunda sular seler gibi terledim.inan 40 dk koştuğumda bukadar terlememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?