Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrr kazandımmm gece gece inattan 480 cal yaktım

Valla tebrik ediyorum:)

dün 40 dk jok atım 1 saat yürüdüm 30 dk plates ve 15 dk ağırlık kaldırdım.1200-1300 cal arasında yedim.yemek yok denecek kadar az yedim.ancak bu kadar çok cal olmasının nedeni yediğim bir parça katmerden kaynaklanıyor.o bir parça nerdeyse tüm gün aç gezmeme neden oldu.ama artık herşyimi ayarlamayı öğrendim.sevdiğin bir parçadan ye ama yarıgün yemeden dolaş.göze alırsan devam.ama göze alınmıyor.dün çok yoğun spor yaptım sporu tok karnına yapamıyorsun aç karnına oluyor.o zaman kaçamak yapıp yarıgün öyle dolaşıyorsun.günlük 1500 cal beslenmem lazım ama ben 1200-1300 arasında bırakıyorum.neolur ne olmaz hesapta hata yapmış olabilirim diye esneklik payı bırakıyorum

tadına bakacağım birşey yapacaksam yağını şekerini ununu ne koyduysam tartıp koyuyorum .böylece birparça yesem bile ne yediğimi biliyorum.artık öyle bir takıntı olduki tartmadan hiçbirşeyi yemiyorum tırtıklayacağım şeyi bile tartıyorum.benim halim ne olacak böyle

bugün sabah 11 gibi uyandım 3 dilim ekmek 50 gr kadar peynir 1 yumurta ve azızık 1 tatlı kaşığı kadar diyabetik reçel yedim
bugün regl oldum o yüzden duygu durumum bi acayip iyi hissetmiyorum tabi bu da bişiler yeme isteği uyandırıyor bende bari boş kalmıyım diye başladım temizliğe temizlik yaptım pazara çıktım sonra geldim tavuklu şehriye çorbası yaptım 1 kase ondan içtim hiç yağ koymamıştım tavuğun suyunu da az eklemiştim yavan olmuş 1 dilim de ekmek yedim sonra

sonç olarak akşam yemeği öyle geçti yarın için sakızlı muhallebi yaptım şu şekersiz olanlardan bakalım nasıl olacak tadı şimdi de poğaça yedim 25 gr kraker vardı yağsız çayla onu yiyorum umarım o da son olur ama zaten geç kalktığım için öğün atlayınca 800 cal civarıyla günü bitirdim umarım başka bişi yemeden yatarım

2 gündür bende 700 cal civarında spor yapınca 1200 callik yemek yetmedi gibi.bende katmer ve tatlı yedim ama yinede 1200 geçmedim.bugünüde 1200 calle kapatım.1000 callin altına düşmeyi tavsiye etmiyorlar.ben 1200 tutuyorum.belki hesapladığım gibi deyildir daha fazladır diye emniyety payı bırakıyorum.

3 gündür sporuma plates ekledim.orta ağırlıkta plates.ama 30 dk karın bacak ve kol kaslarım yanıyor.ben 3 aydır spor yapıyorum bunun 2 ayıda bayağı ağır ama bu platesin yaktığı kadar kaslarımı birşey yakmadı.platese callenden hatırladığım 3 hareketide 100 sayı tekrarla ekledim .yok böyle bir işkence 100 olsun da bitsin diye çatladım.sonra 30 dk kadar dinlenip yürütüşe gitim döndüm börek açtım.dünde hem nohut yameği hem ğlav hemde mantı yapmıştım bugüne büyük kızda gelince yetmedi ek olarak börek yaptım.ama yağlı olduğu için yiyemedim.tadınada bakmadım.evdeki yaşam tarzımıda hareketlendirmeye çalışıyorum günlük rutin temizlik dışında eve platesi ekledim.2 kere evde 1 kerede spıor salonunda 3 cüyü yaptım haftada 4 gün yapabilsem ne harika olur.

ben genelde 1100-1200 civarı oluyor canım ama bugün geç kalkınca böyle oldu öğün atlamak durumunda kaldım 12 de kahvaltı yaparsam tabi bende kahvaltıdan sonra bayağı evin içinde uğraştım iyi cal yakmışımdır aslında çok yorgundum ama 20 dk cardio yaptım gene vicdan yapıyor bende

pilates mükemmel bişi canım ben üniverstede 4-5 ay sürekli yapmıştım haftanın bes günühiç kilo vermememe rağmen 1 beden küçülmüştüm herkes 7-8 kilo verdim sanıyordu bu aralarda yapmaya çalışıyorum ara ara ben çok severim pilatesi harika bir spor mükemmel hissettiriyor internetten ebru allının videolarını bulabilrsin canım

Kizlar bu arada ben dungece hastanelik oldum..emzirdigim icin gogsumde sut iltahaplanmis apse olma riski var su anda tas gibi siskin ve morarmis durumda gogsum...doktor antibiyotik tedavisi uyguluyor..dünden beri sancı ve agri yapiyor ..agrisi ta koluma vurmustu bugun nispeten iyiyim Elhamdulillah. ..bugun oruc tutamadim.

Nasıl begendinmi ben kakaolusunu yaptım çok acı oldu

Evet plates harika bende 75e düşünce yapmayı düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım umarım geçmiştir antibiyotikten sonra

Sagol canim antibiyotik kullanmaya devam edicem bi süre. Dr bebegi emzirmeyi birak dedi ameliyat olabilirmisim gecmezde morluk. Abse damarlarda tıkanıklık yapabilirmis.

Gunaydin kizlar bugun amerikan kalp vakfi diyetiyle başlıyorum. .Ayrıca alkali su tuketiyorum bakalim nasil olucak...

Kahvaltı menum--275 cal-
1 haslanmis yumurta - 80 cal
7 dilim turp -23 cal
1.5 kk peynir - 100 cal
2 adet sivri biber -2 cal
1 adet köfte - 70 cal

Ekmek yemedim kofteyi yediğim icin ama bu kalori hesabi cok farkli dusunduruyor insana ...acayip bisey...aslinda masum dedigim peynir 100 kalori yakti beni ama iyi oldu ne yedigim ne yemedigim belli olucak insallah devam ederim kizlar...
Bu arada alkali suya devam arkadaslar...

bende epey senedir hem evde hemde spor salonunda yaptım pilatesi.zaten senelerdir yaparım sporu 11 yaşımdan beri.ünüverste zamanı bende az bıraktım ve çok kilo aldım.sonrada malum doğumlar ve değişik faktörler kiloya neden oldu ancak yinede hep yaptım.ne göbeğime nede popoma aldırmadan sonunda zayıflamasam bile spor yaptım.bu yüzden reflekslerim iyi durumda ve yaşıma ve 3 doğuma rağmen çok güçlü bir fiziğim var.eşim tarlaya salsam 3 gün aç çift sürersin der.spor gibisi varmı.diyet yanında sadece ekstırası benim için.ben bu sporu bırakmayım eninde sonunda kilo gider yada seninde dediğin gibi olduğundan 7-8 kilo daha ince durursun.bu yaştan sonra manken olmayacağıma göre önce sağlık.

ebru şalının cd si bende var.ama ben ezbere bildiğim için 30 dk lastik ve topuyla kendime plan yaptım.24 hareket civarında zor bir etap çizmişim.30 dk sonunda sular seler gibi terledim.inan 40 dk koştuğumda bukadar terlememiştim

bende 70 şe inince yapayım dedim .ancak diyetisyenim hemen başlarsan daha iyi olur daha çok sıkılaşırsın dedi.bende ona uyarak başladım.sende 75 şe düşmeyi beklemeye bilirsin

bende cal takibi yaptığımdan beri elim herşeye az gidiyor.normalde 1500 callik beslenmem gerekirken ben 1200-1300 bırakıyorum.çünkü hesap yaptığım site yanlış vermiş olabilir diye 200-300 calik bir sigorta payı bıraktım.1000 calin altında almak tehlikeliymiş.ben diyet arkadaşım diye bir yere kayıt oldum yediklerimi ve sporumu kaydadiyorum.o bana günde kaç gr kaybetiğimi veriyor.oraya göre 1 kilodan fazla gitim ancak orası su tutma yada kas artmayı hesaplamıyor.bakalım devam edeceğim nereye kadar gidecek.

maasallah harikasin yaa...tarti tarti diye diye en sonunda senin yüzünden kalori hesabina basladim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…