- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.381
Kizlar bu arada ben dungece hastanelik oldum..emzirdigim icin gogsumde sut iltahaplanmis apse olma riski var su anda tas gibi siskin ve morarmis durumda gogsum...doktor antibiyotik tedavisi uyguluyor..dünden beri sancı ve agri yapiyor ..agrisi ta koluma vurmustu bugun nispeten iyiyim Elhamdulillah. ..bugun oruc tutamadim.
maasallah harikasin yaa...tarti tarti diye diye en sonunda senin yüzünden kalori hesabina basladim...
ben spor zaten yapiyorum aksama kadar iki Afacan pesinde joking yapiyorum evde arada yerdeki dağınık oyuncakları topluyorum oda plates oluyor...fenamı oldu.en azından tabağının nekadar etiğini bilirsin.yakında spor spor diye diye herkesin başonın etini yedim herkes bıkıp spora başlıyacak yapanda miktarını artıracak.tartıda eksik çıkmak kadar aynanın önünde diri durmakta önemli
sagol donbul abla...çok geçmiş olsun tatlım.amaliyat olmaya kalmadan inşallah şişliğin iner.ama amaliyatıda kolay doktor küçük bir kesik atıp iltihapı boşaltıyor.annemin başına gelmişti.ama senin olayın ona kalmasın bebiş emziriyorsun
ben spor zaten yapiyorum aksama kadar iki Afacan pesinde joking yapiyorum evde arada yerdeki dağınık oyuncakları topluyorum oda plates oluyor...
Sakasi bir yana leslie ablayla 2 milden basladim az olsun hergun olsun. Yeterki olsun...
sagol donbul abla...
Insallah geçiyor gibi biraz bağıra cagira emziriyorum kizi doktor bosalttir dedi isin garibi elektirikli pompa bosaltamadi ama şimdi rahatim nispeten...rengide zaten giderek açılıyor. . Çarşamba gunu kontrol var dr duruma göre karar verecek...
dr artik birak dedi mart ayi icinde ayiricam kizi ..nasil becerecegim bilmiyorum ama kene gibi yapisiyor aklina anne sutu gelince :)elektirikli pompa senin kızın yaptığını yapamaz.kızın sağarak emiyor.yani senin analık hormonlarını uyandırıyor ve doğal olarak skasların sütü serbest bırakıyor.ama pompa mekanik o uyarmıyor sadece çekiyor.kasların gevşemeden içinden sütü çekmeye çalışıyor.aynen kendimiz sağdığımızda olduğu gibi.çocuk 1 günde litrelerce süt çeker sen 1 bardağı sağamasın bile.onun için daya spanın ağzın emsin.dünyanın engüzel duygusu bir annenin çocuğunu emzirmesiymiş.çocuklşarımın 2 sini 2 yaşına kadar emzirdim.ortanca 1 yaşındayken yeniden hamile keldığım için onu 1 yaşında kestim.ve ençok sütüm ondaydı.hala çocuk emzirdiğim zamanı düşününce içim ısınır.vaktin varkenemzir.tedavini olve 2 yaşına kadar bırakma.
eşim sağ olsun canım her türlü destek oluyor ne pişirirsem onu yer benimle yürüyüşe gelir sağ olsun hem de hiç ihtiyacı olmadığı halde eşim yiyip kilo alamayan gruptavalla bravo canim...esinin iddaayla da olsa destek olmasi ne guzel...
Benim esimde ekmegi kesti ogunlerinden bu gidisle benden once tig gibi olacak bu adam ben hala debelicem 75 kilo barajinda...
vallahi canım ben muhallebi yaptım ama tadı gelmedi bi türlü valla tatlandırıcı çok tatlı değil her halde amaan tatlı şekersiz olur mu hiç ben bire bir aynı tadı bekledim ama olmadı maalesefNasıl begendinmi ben kakaolusunu yaptım çok acı oldu
Evet plates harika bende 75e düşünce yapmayı düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım umarım geçmiştir antibiyotikten sonra
bende epey senedir hem evde hemde spor salonunda yaptım pilatesi.zaten senelerdir yaparım sporu 11 yaşımdan beri.ünüverste zamanı bende az bıraktım ve çok kilo aldım.sonrada malum doğumlar ve değişik faktörler kiloya neden oldu ancak yinede hep yaptım.ne göbeğime nede popoma aldırmadan sonunda zayıflamasam bile spor yaptım.bu yüzden reflekslerim iyi durumda ve yaşıma ve 3 doğuma rağmen çok güçlü bir fiziğim var.eşim tarlaya salsam 3 gün aç çift sürersin der.spor gibisi varmı.diyet yanında sadece ekstırası benim için.ben bu sporu bırakmayım eninde sonunda kilo gider yada seninde dediğin gibi olduğundan 7-8 kilo daha ince durursun.bu yaştan sonra manken olmayacağıma göre önce sağlık.
ebru şalının cd si bende var.ama ben ezbere bildiğim için 30 dk lastik ve topuyla kendime plan yaptım.24 hareket civarında zor bir etap çizmişim.30 dk sonunda sular seler gibi terledim.inan 40 dk koştuğumda bukadar terlememiştim
dr artik birak dedi mart ayi icinde ayiricam kizi ..nasil becerecegim bilmiyorum ama kene gibi yapisiyor aklina anne sutu gelince :)
eşim sağ olsun canım her türlü destek oluyor ne pişirirsem onu yer benimle yürüyüşe gelir sağ olsun hem de hiç ihtiyacı olmadığı halde eşim yiyip kilo alamayan grupta
vallahi canım ben muhallebi yaptım ama tadı gelmedi bi türlü valla tatlandırıcı çok tatlı değil her halde amaan tatlı şekersiz olur mu hiç ben bire bir aynı tadı bekledim ama olmadı maalesef
aynen canım bende senin gibiyim sürekli spor yaptım ama işte üniversite de bırakınca bi dönem bende geri aldım fazlasıylaama vereceğiz inşallah
bugün tam üç aydır hi kaçamak yapmadığım halde bütün yasakları deldim sabah kalktık hadi dedim eşime kahvaltıya gidelim gittik bi yere gayet güzel bir köy kahvaltısı söyledik önce sadece peynir zeytin yedim eşim kaymakla bal çok güzel yemelisin diyince birazcık yedim tadını aldım ya durur muyum gene az yemeye gayret ettim ama reçel tereyağ falan derken oldu benim kahvaltı 1100 cal dedim yedimse sonuçlarına katlanmak lazım hadi bakalım tabanlara kuvvet tam 4 saat yürüdüm 16 km yaklaşık 1200 cal yaktım hoop 100 cal cepte. arada 1 muz ve 3 kuru kayısı yyedim şimdi de şehriyeli tavuk çorba içtim. yatmadan da süt ve portakal düşünüyorum sonuç olarak 1596 cal aldım 1200 cal yaktım 396 cal kaldı geriye eee 1440 da metobolizma yaktıysa 1000 cal yine de cepteumarım hesaplar doğrudur vicdanımı böyle rahatlatıyorum işte
buğün bende 1460 cal civarında yedim ama spor yapmadım .2 hafta sonunda 1 gün dinleneyim dedim.yarın nasüpse sabah platesle başlar öğleden sonra 40 dk jok atarım.sen bu hesabı nerde tutuyorsun bende böyle bir hesap tutuyorum ancak biraz farklı.öğün ayırmıyor.sadece ad ve kaç kalori yaktığımı ve kaç gr kaybetiğimi veriyor[TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[TH="width: 26%"]Ad[/TH]
[TH="width: 15%"]Miktar[/TH]
[TH="width: 11%"]Yağ[/TH]
[TH="width: 11%"]Protein[/TH]
[TH="width: 11%"]Karbonhidrat[/TH]
[TH="width: 11%"]Kalori[/TH]
[TH="width: 11%"]Kolesterol[/TH]
[TH="width: 4%"]Sil[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]BUĞDAY EKMEĞİ[/TD]
[TD]50,00 Gr[/TD]
[TD]0,40[/TD]
[TD]4,55[/TD]
[TD]28,20[/TD]
[TD]138,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KEPEK EKMEK[/TD]
[TD]75,00 Gr[/TD]
[TD]2,10[/TD]
[TD]6,75[/TD]
[TD]39,00[/TD]
[TD]195,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR="class: ysk"]
[TD]BAL[/TD]
[TD]10,00 Gr[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]0,03[/TD]
[TD]7,84[/TD]
[TD]31,50[/TD]
[TD]0,01[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD]REÇEL[/TD]
[TD]10,00 Gr[/TD]
[TD]0,01[/TD]
[TD]0,06[/TD]
[TD]7,00[/TD]
[TD]27,20[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD]TEREYAĞ[/TD]
[TD]25,00 Gr[/TD]
[TD]25,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]225,00[/TD]
[TD]54,75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAVUK YUMURTASI[/TD]
[TD]50,00 Gr[/TD]
[TD]5,60[/TD]
[TD]6,05[/TD]
[TD]0,60[/TD]
[TD]79,00[/TD]
[TD]25,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KÖY PEYNİRİ[/TD]
[TD]60,00 Gr[/TD]
[TD]6,84[/TD]
[TD]5,16[/TD]
[TD]1,08[/TD]
[TD]154,80[/TD]
[TD]45,60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYTİN(Siyah)[/TD]
[TD]15,00 Gr[/TD]
[TD]3,15[/TD]
[TD]0,27[/TD]
[TD]0,16[/TD]
[TD]31,05[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAHİN[/TD]
[TD]5,00 Gr[/TD]
[TD]2,69[/TD]
[TD]0,85[/TD]
[TD]1,06[/TD]
[TD]29,75[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD]PEKMEZ(Üzüm)[/TD]
[TD]2,00 Gr[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]0,01[/TD]
[TD]1,41[/TD]
[TD]5,86[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DOMATES[/TD]
[TD]50,00 Gr[/TD]
[TD]0,10[/TD]
[TD]0,50[/TD]
[TD]2,50[/TD]
[TD]12,50[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALATALIK[/TD]
[TD]100,00 Gr[/TD]
[TD]0,10[/TD]
[TD]0,90[/TD]
[TD]3,40[/TD]
[TD]15,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD]SADE YAĞ[/TD]
[TD]2,00 Gr[/TD]
[TD]1,97[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]17,80[/TD]
[TD]5,12[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SU BÖREĞİ[/TD]
[TD]60,00 Gr[/TD]
[TD]6,36[/TD]
[TD]3,48[/TD]
[TD]12,18[/TD]
[TD]121,20[/TD]
[TD]34,20[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[h=4]Ara Öğün 1[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[h=4]Öğle[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[h=4]Ara Öğün 2[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]MUZ[/TD]
[TD]50,00 Gr[/TD]
[TD]0,45[/TD]
[TD]0,45[/TD]
[TD]11,75[/TD]
[TD]46,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KAYISI(Kuru)[/TD]
[TD]20,00 Gr[/TD]
[TD]0,10[/TD]
[TD]1,00[/TD]
[TD]13,30[/TD]
[TD]52,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[h=4]Akşam[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]TAVUKLU ŞEHRİYE ÇORBASI[/TD]
[TD]480,00 Gr[/TD]
[TD]17,76[/TD]
[TD]14,40[/TD]
[TD]22,08[/TD]
[TD]307,20[/TD]
[TD]48,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAHIL EKMEĞİ[/TD]
[TD]25,00 Gr[/TD]
[TD]0,50[/TD]
[TD]2,50[/TD]
[TD]12,75[/TD]
[TD]57,75[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[h=4]Ara Öğün 3[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]PORTAKAL[/TD]
[TD]100,00 Gr[/TD]
[TD]0,20[/TD]
[TD]1,00[/TD]
[TD]12,20[/TD]
[TD]49,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[h=4]Günlük Toplam[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[TH="width: 14%"]Miktar[/TH]
[TH="width: 12%"]Yağ[/TH]
[TH="width: 12%"]Protein[/TH]
[TH="width: 12%"]Karbonhidrat[/TH]
[TH="width: 12%"]Kalori[/TH]
[TH="width: 12%"]Kolesterol[/TH]
[/TR]
[TD] - [/TD]
[TD] - [/TD]
[TD]73,33[/TD]
[TD]47,96[/TD]
[TD]176,51[/TD]
[TD]1595,61[/TD]
[TD]212,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bende oglumda koli bandi yapistirdim ustunude tukenmrz kalemle karaladim aninda birakti biraz titizdir sagolsun..ama kiz ooofffff bogaz olsunda nasıl olursa olsun :)ben salça sürdüm gözkalemiyle boyadım tiksinsinler diye kızlarda işe yaradı ama oğlan sildi emdi.yapışıyordu yerleri yumrukluyordu emeceğim diye enzor oğlan bıraktı.emmek için kucağımdan inmezdi.çooook uzun zaman aldı 19 aylıktken başladı 2 yaşını geçene kadar mücadele etim.sonunda başladım
hem yerim hem yürürüm demişsin
canım ben onu diyetisyen vardı ya benim online böyle bir sistem var her gün oraya giriyorum bugün yediklerimi tek tek yazmıım diye kopyala yapıştır yaptım o kadar çok kibuğün bende 1460 cal civarında yedim ama spor yapmadım .2 hafta sonunda 1 gün dinleneyim dedim.yarın nasüpse sabah platesle başlar öğleden sonra 40 dk jok atarım.sen bu hesabı nerde tutuyorsun bende böyle bir hesap tutuyorum ancak biraz farklı.öğün ayırmıyor.sadece ad ve kaç kalori yaktığımı ve kaç gr kaybetiğimi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?