Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok geçmiş olsun tatlım.amaliyat olmaya kalmadan inşallah şişliğin iner.ama amaliyatıda kolay doktor küçük bir kesik atıp iltihapı boşaltıyor.annemin başına gelmişti.ama senin olayın ona kalmasın bebiş emziriyorsun

Evde buyuk olunca diyet zor.sabah kahvaltiya evdekilere tost ve kofte yaptim ben yemedim tabii ki haliyle kayinvalidem yanlis anladi...sanki evdedaha yokta ondan kendime koymadim diye ben yemiyorum dedi...esim o diyet yapiyomus dedigi halde yememekte isrisr etti annem...ama sonunda ben yemedim ona yedirdim...

maasallah harikasin yaa...tarti tarti diye diye en sonunda senin yüzünden kalori hesabina basladim...

fenamı oldu.en azından tabağının nekadar etiğini bilirsin.yakında spor spor diye diye herkesin başonın etini yedim herkes bıkıp spora başlıyacak yapanda miktarını artıracak.tartıda eksik çıkmak kadar aynanın önünde diri durmakta önemli

buğün şusaate kadar yediklerim 765 cal oldu.daha 500 calik beslenme hakım var.onuda akşama saklıyacağım.bugün dinleneyim diyorum ama içimden bir seste hadi en azından 30 dk plates yap 1 saat yürü diyor.2 haftadır hiç mola vermedim normalde 6 gün yapıp 1 gün dinleniyordum

ben spor zaten yapiyorum aksama kadar iki Afacan pesinde joking yapiyorum evde arada yerdeki dağınık oyuncakları topluyorum oda plates oluyor...
Sakasi bir yana leslie ablayla 2 milden basladim az olsun hergun olsun. Yeterki olsun...

sagol donbul abla...
Insallah geçiyor gibi biraz bağıra cagira emziriyorum kizi doktor bosalttir dedi isin garibi elektirikli pompa bosaltamadi ama şimdi rahatim nispeten...rengide zaten giderek açılıyor. . Çarşamba gunu kontrol var dr duruma göre karar verecek...

ben spor zaten yapiyorum aksama kadar iki Afacan pesinde joking yapiyorum evde arada yerdeki dağınık oyuncakları topluyorum oda plates oluyor...
Sakasi bir yana leslie ablayla 2 milden basladim az olsun hergun olsun. Yeterki olsun...

leslinin 3 milini 1 kere yaptım bayağı etkili.ama ben spor salonunda koştuğum için onu bırakıp platesi ekledim.sporun hepsi iyidir.benim oğlum 1.5 yaşındayken ben onun peşinde koşmaktan 54 kiloya düşmüştüm.artık yemek memek düşünmüyordun.yaşta 33 3 çocuk 1.5-3.5-9,5 yaşında 3 çocuk.herbirinin isteği yemeği farklı.ogünleri düşünemiyorum bile.nasıl dayanıyormuşum.uyku yok birini uyutsan öbürü uyanır birinin dersi öbürünün maması diğerinin meyvesi.offf şimdi hatırlarken bile fena oldum.Allh sabır ve güç versin.

elektirikli pompa senin kızın yaptığını yapamaz.kızın sağarak emiyor.yani senin analık hormonlarını uyandırıyor ve doğal olarak skasların sütü serbest bırakıyor.ama pompa mekanik o uyarmıyor sadece çekiyor.kasların gevşemeden içinden sütü çekmeye çalışıyor.aynen kendimiz sağdığımızda olduğu gibi.çocuk 1 günde litrelerce süt çeker sen 1 bardağı sağamasın bile.onun için daya spanın ağzın emsin.dünyanın engüzel duygusu bir annenin çocuğunu emzirmesiymiş.çocuklşarımın 2 sini 2 yaşına kadar emzirdim.ortanca 1 yaşındayken yeniden hamile keldığım için onu 1 yaşında kestim.ve ençok sütüm ondaydı.hala çocuk emzirdiğim zamanı düşününce içim ısınır.vaktin varkenemzir.tedavini olve 2 yaşına kadar bırakma.

dr artik birak dedi mart ayi icinde ayiricam kizi ..nasil becerecegim bilmiyorum ama kene gibi yapisiyor aklina anne sutu gelince :)

valla bravo canim...esinin iddaayla da olsa destek olmasi ne guzel...
Benim esimde ekmegi kesti ogunlerinden bu gidisle benden once tig gibi olacak bu adam ben hala debelicem 75 kilo barajinda...
eşim sağ olsun canım her türlü destek oluyor ne pişirirsem onu yer benimle yürüyüşe gelir sağ olsun hem de hiç ihtiyacı olmadığı halde eşim yiyip kilo alamayan grupta

Nasıl begendinmi ben kakaolusunu yaptım çok acı oldu

Evet plates harika bende 75e düşünce yapmayı düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım umarım geçmiştir antibiyotikten sonra
vallahi canım ben muhallebi yaptım ama tadı gelmedi bi türlü valla tatlandırıcı çok tatlı değil her halde amaan tatlı şekersiz olur mu hiç ben bire bir aynı tadı bekledim ama olmadı maalesef

aynen canım bende senin gibiyim sürekli spor yaptım ama işte üniversite de bırakınca bi dönem bende geri aldım fazlasıyla ama vereceğiz inşallah

bugün tam üç aydır hi kaçamak yapmadığım halde bütün yasakları deldim sabah kalktık hadi dedim eşime kahvaltıya gidelim gittik bi yere gayet güzel bir köy kahvaltısı söyledik önce sadece peynir zeytin yedim eşim kaymakla bal çok güzel yemelisin diyince birazcık yedim tadını aldım ya durur muyum gene az yemeye gayret ettim ama reçel tereyağ falan derken oldu benim kahvaltı 1100 cal dedim yedimse sonuçlarına katlanmak lazım hadi bakalım tabanlara kuvvet tam 4 saat yürüdüm 16 km yaklaşık 1200 cal yaktım hoop 100 cal cepte. arada 1 muz ve 3 kuru kayısı yyedim şimdi de şehriyeli tavuk çorba içtim. yatmadan da süt ve portakal düşünüyorum sonuç olarak 1596 cal aldım 1200 cal yaktım 396 cal kaldı geriye eee 1440 da metobolizma yaktıysa 1000 cal yine de cepte umarım hesaplar doğrudur vicdanımı böyle rahatlatıyorum işte

[TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[TH="width: 26%"]Ad[/TH]
[TH="width: 15%"]Miktar[/TH]
[TH="width: 11%"]Yağ[/TH]
[TH="width: 11%"]Protein[/TH]
[TH="width: 11%"]Karbonhidrat[/TH]
[TH="width: 11%"]Kalori[/TH]
[TH="width: 11%"]Kolesterol[/TH]
[TH="width: 4%"]Sil[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]BUĞDAY EKMEĞİ[/TD]
[TD]50,00 Gr[/TD]
[TD]0,40[/TD]
[TD]4,55[/TD]
[TD]28,20[/TD]
[TD]138,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KEPEK EKMEK[/TD]
[TD]75,00 Gr[/TD]
[TD]2,10[/TD]
[TD]6,75[/TD]
[TD]39,00[/TD]
[TD]195,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR="class: ysk"]
[TD]BAL[/TD]
[TD]10,00 Gr[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]0,03[/TD]
[TD]7,84[/TD]
[TD]31,50[/TD]
[TD]0,01[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TD]REÇEL[/TD]
[TD]10,00 Gr[/TD]
[TD]0,01[/TD]
[TD]0,06[/TD]
[TD]7,00[/TD]
[TD]27,20[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TD]TEREYAĞ[/TD]
[TD]25,00 Gr[/TD]
[TD]25,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]225,00[/TD]
[TD]54,75[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAVUK YUMURTASI[/TD]
[TD]50,00 Gr[/TD]
[TD]5,60[/TD]
[TD]6,05[/TD]
[TD]0,60[/TD]
[TD]79,00[/TD]
[TD]25,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KÖY PEYNİRİ[/TD]
[TD]60,00 Gr[/TD]
[TD]6,84[/TD]
[TD]5,16[/TD]
[TD]1,08[/TD]
[TD]154,80[/TD]
[TD]45,60[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYTİN(Siyah)[/TD]
[TD]15,00 Gr[/TD]
[TD]3,15[/TD]
[TD]0,27[/TD]
[TD]0,16[/TD]
[TD]31,05[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAHİN[/TD]
[TD]5,00 Gr[/TD]
[TD]2,69[/TD]
[TD]0,85[/TD]
[TD]1,06[/TD]
[TD]29,75[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TD]PEKMEZ(Üzüm)[/TD]
[TD]2,00 Gr[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]0,01[/TD]
[TD]1,41[/TD]
[TD]5,86[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DOMATES[/TD]
[TD]50,00 Gr[/TD]
[TD]0,10[/TD]
[TD]0,50[/TD]
[TD]2,50[/TD]
[TD]12,50[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALATALIK[/TD]
[TD]100,00 Gr[/TD]
[TD]0,10[/TD]
[TD]0,90[/TD]
[TD]3,40[/TD]
[TD]15,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TD]SADE YAĞ[/TD]
[TD]2,00 Gr[/TD]
[TD]1,97[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]17,80[/TD]
[TD]5,12[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SU BÖREĞİ[/TD]
[TD]60,00 Gr[/TD]
[TD]6,36[/TD]
[TD]3,48[/TD]
[TD]12,18[/TD]
[TD]121,20[/TD]
[TD]34,20[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=4]Ara Öğün 1[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

[h=4]Öğle[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

[h=4]Ara Öğün 2[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]MUZ[/TD]
[TD]50,00 Gr[/TD]
[TD]0,45[/TD]
[TD]0,45[/TD]
[TD]11,75[/TD]
[TD]46,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KAYISI(Kuru)[/TD]
[TD]20,00 Gr[/TD]
[TD]0,10[/TD]
[TD]1,00[/TD]
[TD]13,30[/TD]
[TD]52,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=4]Akşam[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]TAVUKLU ŞEHRİYE ÇORBASI[/TD]
[TD]480,00 Gr[/TD]
[TD]17,76[/TD]
[TD]14,40[/TD]
[TD]22,08[/TD]
[TD]307,20[/TD]
[TD]48,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAHIL EKMEĞİ[/TD]
[TD]25,00 Gr[/TD]
[TD]0,50[/TD]
[TD]2,50[/TD]
[TD]12,75[/TD]
[TD]57,75[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=4]Ara Öğün 3[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]PORTAKAL[/TD]
[TD]100,00 Gr[/TD]
[TD]0,20[/TD]
[TD]1,00[/TD]
[TD]12,20[/TD]
[TD]49,00[/TD]
[TD]0,00[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=4]Günlük Toplam[/h][TABLE="class: maintable2"]
[TR]
[TH="width: 14%"]Miktar[/TH]
[TH="width: 12%"]Yağ[/TH]
[TH="width: 12%"]Protein[/TH]
[TH="width: 12%"]Karbonhidrat[/TH]
[TH="width: 12%"]Kalori[/TH]
[TH="width: 12%"]Kolesterol[/TH]
[/TR]
[TD] - [/TD]
[TD] - [/TD]
[TD]73,33[/TD]
[TD]47,96[/TD]
[TD]176,51[/TD]
[TD]1595,61[/TD]
[TD]212,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dr artik birak dedi mart ayi icinde ayiricam kizi ..nasil becerecegim bilmiyorum ama kene gibi yapisiyor aklina anne sutu gelince :)

ben salça sürdüm gözkalemiyle boyadım tiksinsinler diye kızlarda işe yaradı ama oğlan sildi emdi.yapışıyordu yerleri yumrukluyordu emeceğim diye enzor oğlan bıraktı.emmek için kucağımdan inmezdi.çooook uzun zaman aldı 19 aylıktken başladı 2 yaşını geçene kadar mücadele etim.sonunda başladım

benimde rekorum 82.5 oldu.o rakamı görünce silkindim ve kendime geldim.

hem yerim hem yürürüm demişsin

buğün bende 1460 cal civarında yedim ama spor yapmadım .2 hafta sonunda 1 gün dinleneyim dedim.yarın nasüpse sabah platesle başlar öğleden sonra 40 dk jok atarım.sen bu hesabı nerde tutuyorsun bende böyle bir hesap tutuyorum ancak biraz farklı.öğün ayırmıyor.sadece ad ve kaç kalori yaktığımı ve kaç gr kaybetiğimi veriyor

Kahvaltı menum--275 cal-
1 haslanmis yumurta - 80 cal
7 dilim turp -23 cal
1.5 kk peynir - 100 cal
2 adet sivri biber -2 cal
1 adet köfte - 70 cal

Ara-kac kalori olduğunu bulamadim-
5 tane susamli cubuk kraker
1 cay kasigi cokokrem

Aksam-300 cal civari-
4 yk barbunya -100 cal
3 yk sehriyeli pirinc pilavi- 120 cal
Kuru sogan- 50 cal
Insallah dogrudur kızlar ara menunun kalorisi ni bulamadim aksam yemeğinden önce 75 kilonun altındaydı kilom....

Bende oglumda koli bandi yapistirdim ustunude tukenmrz kalemle karaladim aninda birakti biraz titizdir sagolsun..ama kiz ooofffff bogaz olsunda nasıl olursa olsun :)

hem yerim hem yürürüm demişsin

aynen öyle oldu canım ama bugünün yorgunluğu üstüne bir daha yer miyim bilinmez

canım ben onu diyetisyen vardı ya benim online böyle bir sistem var her gün oraya giriyorum bugün yediklerimi tek tek yazmıım diye kopyala yapıştır yaptım o kadar çok ki tam dayaklığım tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…