- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.401
bugün tam üç aydır hi kaçamak yapmadığım halde bütün yasakları deldim sabah kalktık hadi dedim eşime kahvaltıya gidelim gittik bi yere gayet güzel bir köy kahvaltısı söyledik önce sadece peynir zeytin yedim eşim kaymakla bal çok güzel yemelisin diyince birazcık yedim tadını aldım ya durur muyum gene az yemeye gayret ettim ama reçel tereyağ falan derken oldu benim kahvaltı 1100 cal dedim yedimse sonuçlarına katlanmak lazım hadi bakalım tabanlara kuvvet tam 4 saat yürüdüm 16 km yaklaşık 1200 cal yaktım hoop 100 cal cepte. arada 1 muz ve 3 kuru kayısı yyedim şimdi de şehriyeli tavuk çorba içtim. yatmadan da süt ve portakal düşünüyorum sonuç olarak 1596 cal aldım 1200 cal yaktım 396 cal kaldı geriye eee 1440 da metobolizma yaktıysa 1000 cal yine de cepteumarım hesaplar doğrudur vicdanımı böyle rahatlatıyorum işte
Bende oglumda koli bandi yapistirdim ustunude tukenmrz kalemle karaladim aninda birakti biraz titizdir sagolsun..ama kiz ooofffff bogaz olsunda nasıl olursa olsun :)
aynen öyle oldu canım ama bugünün yorgunluğu üstüne bir daha yer miyim bilinmez
canım ben onu diyetisyen vardı ya benim online böyle bir sistem var her gün oraya giriyorum bugün yediklerimi tek tek yazmıım diye kopyala yapıştır yaptım o kadar çok kitam dayaklığım tam
bugün tam üç aydır hi kaçamak yapmadığım halde bütün yasakları deldim sabah kalktık hadi dedim eşime kahvaltıya gidelim gittik bi yere gayet güzel bir köy kahvaltısı söyledik önce sadece peynir zeytin yedim eşim kaymakla bal çok güzel yemelisin diyince birazcık yedim tadını aldım ya durur muyum gene az yemeye gayret ettim ama reçel tereyağ falan derken oldu benim kahvaltı 1100 cal dedim yedimse sonuçlarına katlanmak lazım hadi bakalım tabanlara kuvvet tam 4 saat yürüdüm 16 km yaklaşık 1200 cal yaktım hoop 100 cal cepte. arada 1 muz ve 3 kuru kayısı yyedim şimdi de şehriyeli tavuk çorba içtim. yatmadan da süt ve portakal düşünüyorum sonuç olarak 1596 cal aldım 1200 cal yaktım 396 cal kaldı geriye eee 1440 da metobolizma yaktıysa 1000 cal yine de cepteumarım hesaplar doğrudur vicdanımı böyle rahatlatıyorum işte
canım şkerli bişi yediğimizde yağ yakımı üç güne kadar duruyormuş vücütta o yüzden dikkat :18::18::18:bence süper olmuş ben bu hafta kilo veremedim maalesef artık kaçamak yapmıycam ya boşa gidiyo hem zorlanıyorum o kadar zorlanmadan sonra bir kare çikolata hoop boşa gidiyo yaza kadar normalde 16 kilo vermem lazım bem 10ada razıyım ya
Dun aksam 74.8 kiloydum yatmadan once bu sabah tartilamadim ama günümüz vardı onu atlattim sukurler olsun ..eger kayinvalidem bize gelirsr oruc tutamam da gelmezse bu haftayı oruçlu geçirmek ilk planim...
Gelelim gun faciasina:
Kahvaltı yok yerine alkali su
Oglenden sonra.
10 tane minicik sucuklu sigara boregi firinda
1 dilim revani
5 tane kofte
5-6 dilim patates Kızartma
5 tane kornison turşu
1 bardak meyve suyu
Düğüm aksam yemegiyle çözülecek simdi kalorileri hesaplamaya çalışıcam. ..
Cam dedin de bugun camlarımi sileyim dedim yagmur yağdı ama tum vucut calisiyir kalori düşmanı tamdayaşlı ve tonbik bir hatun yürüyüş bandında 45 dk koşunca gençler durmadan yangözle sayacıma baktılar.pes etmemi nefes nefese kalmamı beklediler.ama pes etmedim nefes nefese kalmadım ve onun üstüne 15 dk kada yüksek tenpo yürütüp ağırlık kaldırdım.genç hatunların unutuğu bu yaşlı hatunun 32 senedir spor yaptığı.kaç kilo olursa olsun aldırmadan spor yaptığı.
intenete 85 yaşında bir kadının eleri üzerinde kalkıp yoğa hareketi yapan resmini yayınlamışlar.teyzem 85 yaşında artık yüz hattı diye birşey kalmamış ama ellri üzerinde kalkıp vücudunu taşıyabiliyor.kadın yoga hocası.yaş 85 se en az 60 senedir yapıyor.eee bende onun yarı zamanı kadardır yapıyorum.umarım oyaşta okadar canlı olurum
bir köşeye çekilip altıma çiş kaçırıp oturmak istemiyorum.o yaşa gelirsem kendime bakmak temizliğimi yemeğimi çamaşırımı haletmek istiyorum.hatta camlşarımıda sileyim.ne istek ama deyilmi
olsun canım kaldığımız yerden devam ama kaçamak yapınca arkası geliyor sanki ben yine kaçamaktayım 10 gr kaymak yedimgünaydın.zayıflama yolunda sağlıkla yapılan herşey mübahtır bence.kendini nasıl rahat hisediyorsan öyle yap.bazen ufak şeyler motivasyonu artırıyor.pazar günü bende bayağı kaçamak yaptım.kalori olarak 1500 aşmadım ama sebze falan yerine cıssss şeyler yedim.benimkide aşağıdaki gibi çıkıyor.tabi dün sporum yoktu 2 haftadan sontra 1 gün dinleneyim dedim.ama buğün 30 dk platesle başladım
AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal Sil
0.25 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal)65 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)7 kcal Sil
0.25 x 1 Adet Domates (14 kcal)4 kcal Sil
0.50 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)6 kcal Sil
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Tahinli Pekmez (88 kcal)88 kcal Sil
2.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)140 kcal Sil
3.00 x 1 Adet Un Kurabiyesi (65 kcal)195 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)132 kcal Sil
0.25 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal)65 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)132 kcal Sil
3.00 x 1 Adet (30gr) Tavuk Köfte (43 kcal)129 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Patates Salatası (320 kcal)160 kcal Sil
0.25 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal)59 kcal Sil
Alınan= 1437 cal
işte gördüğün gibi neler yedim neler.az ama hertürlü cıssss şey var pekmez tahini bağırsak sorunum için yedim.bugün biraz faydasını görür gibi oldum.diyerleri ise oburluktan
biz hızlı tempoda yürüdük yaa hatta 2 tur yürüyüp bir tur koştuk eşimle yani 3 te 1 koştuk pilates bugün yapacağım inşallahortalama bir hızla yürüyüş saate 200 cal yaktırıyor.4x200=800 cal yakmışsındır.yüksek tempolu yürüyüş 4x300=1200 cal yapar dağ yürüyüşü denen trakingmi öyle birşet 4x400=1600 cal yaktırır.
4 saat yürümekte sabır işi ben günde 30 dk plates 2 saat spor ancak yapıyorum.haftada 3 kez jok atmaya çalışıyorum.kaslarım güçlensin dayanıklılığım artsın diye.birde jok olayı nefes olayı onu düzene koydunmu 2 saat bile jok atabilirsin.plates muhakak yap 15 dk başla 30 dk yeter avde kendin yap.kemiğe yakın kasların çalışsın.üst kasları yürüyüş koşu ağırlık gibi şeylerle çalıştırıyoruz ama denge sağlayan ve vücudu güçlendiren alt kasları zayıflatıyoruz.üst kaslar çalıştıkça alt zayıflıyormuş.bunuda bugün öğrendim bu yüzden üst kasları çalıştırıyorsan plates ve yoga yaparak altıda güçlendirecekmişiz.allt kaslar yani hemen kemiğin üstündeki kaslar kadına şekil veren kaslar.onu güçlendirirsek şeklimiz daha düzgün olur ve duruş bozukluklarını engeleriz.yani yaşlanınca kanburlaşmak.bacakların yamuklaşması vb bozulkuğum önüne geçeriz.şimdiden yatırım yaparsak gelecek için iyi.spor bankada biriken para gibidir.şimdiden yapıp biriktirirsen yaşlandığında okadar diri olursun.birde yüz hareketleri var aslında onlarıda eklemek lazım.yüz kaslarınıda unutmasam çalıştırıyorum.sanada tavsiye ederim
bugün kendimi aştım dün makbule 4 saat yürüdüm deyince bende gaza geldim
30 dk plates
1 saat 45 dk yürüyüş
45 dk jok(hafif tenpoda kosu)
15 dk ağırlık
bunları hesaplayınca 935 cal civarında yaptı.resmen 3 saat 15 dk spor yapmışım.abartının en üst noktası.dün güya dinlenme günümdü onun acısını çıkardım.
aadım sayarımda 20 200 adım atmışım buna plates ve ağırlık dahil deyil.adım sayarım bana 8 kilometre yürüdüğümü ve 866 cal yaktığımı söylüyor.plates ve ağırlık hariç.çoook verimli bir gündü.
yaşlı ve tonbik bir hatun yürüyüş bandında 45 dk koşunca gençler durmadan yangözle sayacıma baktılar.pes etmemi nefes nefese kalmamı beklediler.ama pes etmedim nefes nefese kalmadım ve onun üstüne 15 dk kada yüksek tenpo yürütüp ağırlık kaldırdım.genç hatunların unutuğu bu yaşlı hatunun 32 senedir spor yaptığı.kaç kilo olursa olsun aldırmadan spor yaptığı.
intenete 85 yaşında bir kadının eleri üzerinde kalkıp yoğa hareketi yapan resmini yayınlamışlar.teyzem 85 yaşında artık yüz hattı diye birşey kalmamış ama ellri üzerinde kalkıp vücudunu taşıyabiliyor.kadın yoga hocası.yaş 85 se en az 60 senedir yapıyor.eee bende onun yarı zamanı kadardır yapıyorum.umarım oyaşta okadar canlı olurum
bir köşeye çekilip altıma çiş kaçırıp oturmak istemiyorum.o yaşa gelirsem kendime bakmak temizliğimi yemeğimi çamaşırımı haletmek istiyorum.hatta camlşarımıda sileyim.ne istek ama deyilmi
ayyy çok geçmiş olsun canım aman dikkat et önce sağlıkdün bende azıcık kaçırdım.şu orucunu tutuyorsun ya sana imreniyorum.benimde borcum var tutsam birkaçgün iyiy olacak ama migreniöm azacak diye öyle korkuyorum ki.en son hastanelik olmuştum artık etrafımı algılayamıyordum.ve durmadan kustum.Allah birdaha yaşatmasın.ölümüsün dirimi belli deyil.acı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen dayanamamıştım.
afiyet bal şeker olsun canım spor mükemmelbugün benim yediklerim ve yaptığım sporlar
AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal)118 kcal Sil
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Tahinli Pekmez (88 kcal)88 kcal Sil
2.00 x 1 Adet (30gr) Tavuk Köfte (43 kcal)86 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (25gr) Doritos Taco Cips (124 kcal)124 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal)85 kcal Sil
0.25 x 100gr Patlamış Mısır (Sade) (380 kcal)95 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı724 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Pilates / Plates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)175 kcal Sil
0.25 x 1 Saat Koşu (Hafif Tempo) (400 kcal)100 kcal Sil
0.50 x 1 Saat Koşu (Hafif Tempo) (400 kcal)200 kcal Sil
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal Sil
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal Sil
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)50 kcal Sil
0.25 x 1 Saat Ağırlık Çalışmak (Normal Tempo) (420 kcal)105 kcal Sil
Yakılan Kalori Toplamı930 kcal
kızlar bu peynirle arama mesafe koymaya karar verdim nedir bu ya yedikçe yiyesim geliyor kendime şu andan itibaren dur diyorumşekerli bişi yedin mi gidiyor yaa bugün kaçtı gene biraz
sabah: 2 dilim tam tahıl ekmek labne peyniri roka domates
ara: yok
öğlen: 120 gr tavuk haşlama 110 gr yoğurt
ara: 3 gün kurusu bir elme 20 gr kuru üzüm 20 gr kuru üzüm
akşam: 4 dilim tam tahıllı ekmek60 gr kadar keçi ezine ve inek ezine karışık azcık da tel peynir 1 tatlı kaşığı kadar diyabetik reçel 10 gr kaymak 1 haşlanmış yumurta :18::18:napıyom ben yaa
ara: yapmıycam tabiki höh bi de ara yap
neyse kızlar üç günlüğüne protein yapacağım diyetisyenim dünki kahvaltının üzerine protein önerdi yarın sabah başlıyom
ölsem de bozmıycam
birazdan pilates yapmayı düşünüyorum
mesajla yollamıştır canım bizimlede paylaşsana eğer bana verdiği detokssa ben o çorbayı içemedimCanım banada sana sebze diyeti gönderiyorum dedi ama nereye gönderdi bem bulamadım:)
belki de programım kısmında paylaşmıştırCanım banada sana sebze diyeti gönderiyorum dedi ama nereye gönderdi bem bulamadım:)
belki de programım kısmında paylaşmıştır
verir canım verir gün içinde mutlaka ben bugün tartıldım tam 65 bakalım ne olacak 3 gün protein sonunda bu sabah başladımYok ya baktım mesaj attım bugün cevap verir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?