Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

reğlim oldu olacak deliğibi spor yaptım ham reglinin hemde sporun etkisiyle tatlı kırizim geldi.sevmediğim yaşpasta ve hazır kurabiyeyi bile tırtıkladım.aman bir kalorililer bir kalorililer.artık yağsız tusuz salataya devam.ben onları artık salatabile yapmama.yıkar,leğende acıktıkça kuzular gibi yerim yani otlarım.yarında bu olay böyle devam ederse iyicene aç dolaşacağım.

1 küçük çaytabağı bile etmeyen tatlılarla 500 cali tüketince öğleye 1 kase çorba düştü.sabah 30 gr tambuğdat ekmeği ve 25 gr peynir öğleyede 1 kase çorba.akşamada Allah bilir ne yaparım.tabi otlarım başka şansım yok

günaydın canım allah kabul etsin ne güzel yaa imreniyorum sana
amin sagolasin canim..bende size imreniyorum sporlar diyetler maaşAllah. ..benim elimden gelende bu e tabi iki doğumda ramazana gelince haliyle borcta cok oluyor. ..

Allah iyiliğini versin deli kız
:))
Napim benim elimden gelen sporda bu ev isini spor olarak görüyorum artik...hali yika cam sil koltuk cek altini sil bulasik yika ac yanina bi muzik iki belini calistir...çocuklar spor yapmaya firsat vermeyince bende imkanları spora cevirmeye çalışıyorum. ..

ben dun gece 11 e kadar idare ettimde noldu sahur yapicam diye cozuttum bide ustune bolca su sabah bi kalktim 75.6 kilo. ..halbuki dun hersey nasilda guzeldi...bu arada duzenli emziren bir anne gunde 500 ila 700 kalori arasi yakarmis emzirirken..
Ben dun 1900 kalori civarı yemisim 500 cikar 1400 e benim kitle endeksime gore 1600 kalori hakkim varmis kaldiki ben 1200 kalori yiyorum gunde....eee bu hesaba gore benim cop şişe dönmem gerekmezmiydi....

Benim reglimde sinyali verdi. .gitti guzelim oruc...ne zaman niyetlensem ya kayinvalidem geliyor ya misafir yada regli oluyorum...
Bu arada kizim dogali bu ikinci olacak hemde reglim düzene girecek galiba inşallah. ...

reğlin yakınmış.ben az önce oldum.budönem tatlı ve aburcubur isteği normal
Bu arada benim aksam yatarkenki kilom ile sabah kalkincaki kilom arasinda 1 -1.5 kilo fark ediyor. ..
bu fark gayet normal.vücut akşamakadar su topluyor yemek vücudunda kalıyor.sabah düzüenli bir boşaltım sistemin varsa onu atıyor ve normal kilona dönüyorsun.yani üzülme sbah akşam arası 1,5-2 kilo çok normal.benim gibi boşaltım sistemleri çalışmayanlarda bu 4 kiloya kadar çıkıyor.benim yine 2.5 kilo topladı hadi bunun 1 kilosu reğli yüzünden olsa 1.5 tenbel boşaltım sistemi yüzünden.

buğün cıssslarım ve normal yemeklerimle birlikte yaptığım spor

AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Dilim (120gr) Yaş Pasta Çeşitleri (296 kcal)148 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal Sil
0.25 x 100gr Köy Peyniri (260 kcal)65 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Hamur Kızartması (106 kcal)106 kcal Sil
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)54 kcal Sil
0.25 x 1 Avuç Fıstık (150 kcal)38 kcal Sil
0.25 x 1 Dilim (120gr) Yaş Pasta Çeşitleri (296 kcal)74 kcal Sil
3.00 x 1 Adet Kuru Pasta (75 kcal)225 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil
0.50 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)80 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı1133 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal Sil
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal Sil
Yakılan Kalori Toplamı300 kcal

dün çok ağır spordan sonra bugün 1.5 saatlik yürüyüş yaptım yarın yine plates koşu ve ağırlık yaparım.ama regli izinvermese biraz daha hafif geçirebilirim

bugünki menüm

sabah: 1 dilim hindi jambon 1 kk keçi peyniri 1 yumurta

ara: 1 bardak süt

öğle: 100 gr tavuk haşlama 110 gr yoğurt

ara: 3 kuru kayısı

akşam: 100 gr tavuk haşlama 2 bardak ayran

ara: 1 portakal ya da 1 bardak sütlü kahve düşünüyorum belki de ikisi de olur:)

kızlar bugün mutluyum spor salonunda ölçüm vardı başlayalı 1 ay oldu 68.5 kilo başlamışım şu anda 65.1 yağ oranı 30 dan 26 ya dşmüş göğüs 6 cm göğüs altı 7 cm bel 9 cm karın 7 cm kalça 5 cm basen 5cm bacaklar 7 şer cm kollar da 3 er cm incelmiş

spor 40 dk yapıldı kendimi biraz iyi hissedersem hemen bi pilates de patlatırım belki 2 lt su içildi yatana kadar üç olacak 1 fincan rezene içildi bi tane daha içerim birazdan

Son düzenleme:
2 dilim yağsız beyaz peynir veya 2 tane haşlanmış yumurta

Söğüş bolca yeşillik
ince 1 dilim kepek ekmeği

Öğlen

200 gram et ya da tavuk.
300 gram salata.
1 dilim kepek ekmeği

Akşam

200 gram et ya da tavuk.
300 gram salata.
1 dilim kepek ekmeği

Aralar:1 adet meyve

.

günaydın hatunlar.bende dün regli oldum.yine su topladım.pazartesi ağır spor yaptığım için dün 1.5 saaten biraz fazla yürüdüm.bugün yine ağır günüm sabah platesi 45 dk yaptım.plates callen karışımı.bayagı gerildim ve canım yandı.germe hareketleri yavaş yavaş rahat olmaya başladı.eskisikadar zorlanmıyorum.biraya kalmaz daha rahat olacak.germe hareketi alt kasları bayağı zorluyor.callende mekik çekerken kalkıp en zorlandığın noktada durup kolar ileri doğru uzatıp milim milim 100 adet sıkıştırıyorsun.alt kaslar zayıf olduğundan karnım titriyor.birde ayağının birini havaya kaldırarak mekiğe devam ediyorsun.tam 300 adet.plates topunun üzerindekileri saymıyorum.ama ondada ayağını topun üzerine koyup yine öne doğru kalkıp mekik bayağı zorluyor.neyse yaptığım hareketlerin zorluk derecesi bayağı iyi.bukadar emekle inşalah gidecek bu yağlar.

sabah 50 gr tambuğday ekmeğinden 25 gr peynirle yağsız tost yapıp yedim.ara öğündede 1 elma yedim.2 günlük tatlı kırizini atlatım.olan sadece bana oldu.1 lokma tatlıyı yiyeceğim diye aç yatım.

insan yapacağı kaçamağıda tartarmı.evet benim gibi manyarsa tartar.nasıl olsa onu yiyeceğim dayanamıyacağım kıriz gelmiş.bende zararsız atlatmak için 1 -2 çatal yiyeeksem bile alıp tartıp öyle yiyorum.calori miktarımı geçmek istemiyorum.2 çatal tatlı 50-60 gr geliyor.3-4 bisküvi yedinmi 300 cal oluyor.dün birde hamur kızartması alsana yine 200 cal civarında.ondan sonra marol kemirip otlandım.ancak yinede calimi geçmedim.başardım.vücut ödem yapsada bağırsaklar çalışmsada eskisi kadar şişmemeye başladım artık ödem tutmam 4 kilolardan 2,5 kilolara düştü.ödemli halimden bile gr gr gitiğimi görüyorum.biraz daha zayıflarsam bu ödem dahada azalacak.şimdi regli olmama rağmen 2.5 kilo ödem tutmuşum.bu bile beni mutlu ediyor.

proteyin diyeti yapan arkadaşlar dikat edin o kilodan deyil sudan kayıp aldanmayın.birparça sebze yedinizmi o gidenden fazlası gri geliyor.o yüzden eğer normal beslenerek diyet yaparken birden proteyine dönerseniz sanal bir kilo kaybı yaşarsınız 3 gün sonra birtabak yağsız tuzsuz salata 2 kilo geri getirir.sonra hayal kırıklığı yaşamayın.normal beslenin karatay dukan atkins tektaraflı beslenme.sizi yaşlandırır.insanın bütün yiyeceklere ihtiyacı var.karatay insanların temelinin ete dayandığını söylüyor.eskiden insanlar hem avcılık hemde toplayıcılık yapmış.yani hem et hemde ot yemiş.eskiden yaşam süreside kısaymış düşünün bundan 100 yıl önce bile insanlar 40 lı yaşları çok zor geçermiş.şimdi insanların gıdaya erişimi ve çeşitli gıdaları tüketme şansı artı.tabi bunun yanında tıpta ilerledi.ancak insanların çok az bir kısmı doktor müdehalesiyle yaşıyor..bir belgeselde çok yaşlı bir karıkocayı göstermişti.bu insanlar Türkiyede yaşıyor.derme çatma bir barakada elektirik yok su yok.ve bu insanlar yokluk içinde.yaşları 100 civarına yanaşmış.ve kadın kendi çamaşırını dışarda kendi yıkıyor.komşular yemek getirirlerse yiyorlar.belkide 2-3 günde besleniyorlar.ama bu insanlar gayet sağlıklı yaşıyor.burdan varmak istediğim sonuç şu.arkadaşlar çok yiyen çok yorulur.yani nekadar ağır beslenirsen okadar yorulursun.vücut o besinleri işlemek için saatlece çalışıyor.ve yoruluyor.bu yüzden normalden daha yorgun oluyoruz.bunun için az yiyip hücreleri çok yormaki vücut uzun yaşasın.sporun bile fazlasının yaşlandırdığı söyleniyor.spordada enerji yakımı çok hızlı olduğu için vücut fabrikagibi çalışınca hücreler yorulup daha erken yaşlanmaya neden oluyormuş.örneğin 1 ayda çökmesi gereken hücre 15 günde çöküyor.vücudun kromozonlarında bizim kaçkere hücre değiştireceğimiz kayıtlı.biz onu erkenden tüketiyoruz.bu yüzden ben şuan ağır spor yapıyorum ama haftanın 3 günü ayrıca 3 farklı spor yapıp 3 farklı şekilde çalışıyorum.birinde alt kaslar birinde üst kaslar birindede ciğerlerimi açıp dayanıklılığımı artırıyorum.süper spor yapıpda yaşlanmayan görmedim.nekadar spor yaparsa yapsın deri pörsüyor.yüz kırışıyor.yaşlanmaya büyük bir çare yok ama herşeyi ölçü içerisinde yapıp sağlıklı bir hayat yaşamalı

çok fazla öğüt içeren şey yazdım.hatunlar kadınların sağlığı sebze ve vitamine bağlıdır.çok et tüketen yabancıları televizyonda seyrediyorum.ciltleri çok kötü.yani et sağlıklı bir besin ama ölçülü olduğu sürece.açın ve ingiltere amerika burala bakın hepsi şişman.sokakta yürüyen 1 zayıfkulu göz arıyor.18-70 yaş arasına baktım hepsi şişman çocuklarıda öyle.hepsi obez ve ablak suratlı olmuşlar.nedeni hazır gıda hanburger kızartma ve o tuhaf etlerinden.bizimde yaşlı ve çok yiyenlerimize bakın derileri çok kötü renkte.bu artıkların deride birikmesinden.derileri grileşip morla gri arasında değişiyor.bende kilo aldıkça ve sağlıksız yedikçe öyle oldum aynada kendimi tanıyamaz oldum.şimdi çok şükür o güzel cildime yavaş yavaş dönüyorum.swbzesiz etle beslenirseniz deriniz yavaş yavaş grileşir.çünkü böbrekler bir süre sonra etin işlenmesinden çıkan asiti atmakta zorlanıyor ve o asit nerede cildi mafediyor.ben dukan diyeti yaparken derim grileşti ve nefesim kokmaya başlamıştı.artık kendim bile hisediyordum.değermi çabuk kilo vereceğim diye cildimi mafetmeyeçbırak yavaş olsun sağlıklı olsun.vitamin saçımızdan cildimize kadar bizim için çok önemli.

Maşallah maşallah:)
Yok abla bunu diyetisyen verdi 2 günlük haftaya 2 günlük sebze diyeti sokacak araya hersey onun kontrolü altında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…