- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.461
kilo bildirimi: 64.9/63.9/1.0/%1.54
ayyy uzun zamandır baskülde ilk defa bu rakamları görüyorum kızlar inşallah muhafaza edebilirim bu kiloyu :18::18::18::18:
canım ne kadar bilgilisin yaa valla imreniyorum ama bugün bi arkadaşımızın babası vefat etmişti taziyeye gidelim öğlen dediler giderken de kurabiye aldık tatlılardan değil ama tuzlulardan 5-6 tane yedim küçüklerdi ama tabiki çok yağlılar :18::18::18:çıkabilirsin bu senin motivasyonunu bozmasın tatlım.vücut kitle indeksin 25 lerde.yani normal kilodasın işte bu yüzden aşağıya düşerken zorlanabilirsin.sakın bazalmetebolizmanı düşürme.az beslenme.beslenmen çok düzgün gidiyor.biraz daha böyle vermekte zorlanırsın sonunda vücut direnci kırılır.birden gitmeye başlarsın.proteyin diyetiyle 1 kilo kaybetiysen demekki vücudunda fazladan tutuğun 1-2 kilo su var.vücut bu suyu kaybetiği yağın yerine koyuyor.hücreler birden büzülmek istemez.bu yüzden kaybetiğin yağın yerini bir süre su tutarak doldurabilir.eğer bu yağ geri gelmese vücut bu suyu bir şekilde atar.hani hatunlar diyor ya.ayy aylarca kilom sabiti ama birde 2 kilo gitti.aslında aylar önce o yağı kaybeti ama yerine su tutu.vücudumuzun bizim beynimizden ayrı bir zekası var.eğer bu zekaya sahip olmasa çoğu kişi bilinçsiz beslenmekten ölür.vücut zeki olduğu için yağın geri gelebileceğini hesaplayıp hücrede su depolar.sen bu suyu bir alıp bir verirsin birde bakmışsın 2 kilo gidivermiş.yoksa uzun süre kilo kaybetmeyen bir hatun mucize eserimi kilo kaybediyor.kilo olayına bilimsel yaklaşırsan pes etmesin.zaten sağlıklı kilodasın.amacın biraz daha çıtır olmak.eee ozaman sabredeceksin
inşallah canım inşallah şu kurabiye mahvetti yaÇok güzel vermissin Tebrikler daha azimli olursun şimdi merak etme
Kaptan ben geçen hafta 84.3 tüm galiba yanlışım olmasın sen bi bakarmisin
84.3/83.5/0.8/0.94
mikemmmel kilolar verilmş bu hafta inşallah birinci oluruzkilo bildirimi 73,60 / 72,50 / 0,90 / 1,22
şimdi dışarı çıkıcaz yemeğe umarım cozutmam yaa bir öğünde bir hafta uğraştığım boşa gidiyor resmen
bende öyle düşünüyorm canım umarım öyledir amaan canım istemediği halde yemek zorunda kalmama üzülüyorum kaçamak yapacaksan tadını çıkarırsın böyle sevmediğin bişiyi yiyerek kaçamak mı olurYok ya tatlı olanlardan iyidir yine
bugun yasaklari delen delene...bende 1 tane cikolatali gifret ile 2 tane eti cin yedim...kızlar çok fena kaçamak bebe bisküvisi ile süt baya fındık ve bir tane piko yedimzaten kaç gündür delme isteği vardı deldim
bugun yasaklari delen delene...bende 1 tane cikolatali gifret ile 2 tane eti cin yedim...
kızlar çok fena kaçamak bebe bisküvisi ile süt baya fındık ve bir tane piko yedimzaten kaç gündür delme isteği vardı deldim
bugun yasaklari delen delene...bende 1 tane cikolatali gifret ile 2 tane eti cin yedim...
kızlar çok fena kaçamak bebe bisküvisi ile süt baya fındık ve bir tane piko yedimzaten kaç gündür delme isteği vardı deldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?