- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.481
makarnayı yemedim bu arada sebze yiyesim yok bende hem çoook seveceğim hemde hafif olan bişi yiyim diye düşünürken bi baktım kahvaltı sofrası ortaya konuvermiş üç öğün kahvaltı yesem bıkmam çok seviyorum yaa çok zevk alıyorum hele peynirlernitekim bugün üç öğün kahvaltı yedim
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 50-60 gr lor roka
ara: yok
öğlen: 1 yumurta 30 gr kadar örgü peyniri 2 dilim tam tahıllı ekmek 5-6 zeytin
ara: 3 kuru kayısı 1 portakal
akşam: 1 yumurta bissürü çeşit peynirden 50-60 gr kadar 5-6 zeytin diyabetik reçel 3 dilim ekmek
ara: 1 portakal
Bende diyabetik reçel aliyim ya geçen tatlandırıcı yla kek yaptım berbat bişey oldu
diyabetik reçeller gerçekten güzel amatatlandırıcıyla tatlı olmuyo canım yaa bu arada size yazdığımı bürge hanıma da söyledim keşke kahvaltı diyeti olsa diye bu hafta öyle yapabilriz dedi çok sevindim kahvaltıdan asla bıkmamlisteyi verirse paylaşırım sizinlede bu kadına bayılıyorum ben yaa
tatlandırıcıyla tatlı olmuyo canım yaa bu arada size yazdığımı bürge hanıma da söyledim keşke kahvaltı diyeti olsa diye bu hafta öyle yapabilriz dedi çok sevindim kahvaltıdan asla bıkmamlisteyi verirse paylaşırım sizinlede bu kadına bayılıyorum ben yaa
sende iste canım sende iste bende istiyorum makbuleye verdiğinizden de pazartesi yollayacakmış aynen yaa hele okula yemek götürmek tam bi işkenceye dönüşüyor akşam yemeğinden kalırsa onu götürüyorum ama kalmazsa tekrardan yemek yap bilmem ne zor oluyorValla hafta ici banada kahvaltı diyeti olsa süper olur evde yemek olmadığında ne yapmam diye düşünüp durmam en azindan
hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
sende iste canım sende iste bende istiyorum makbuleye verdiğinizden de pazartesi yollayacakmış aynen yaa hele okula yemek götürmek tam bi işkenceye dönüşüyor akşam yemeğinden kalırsa onu götürüyorum ama kalmazsa tekrardan yemek yap bilmem ne zor oluyor
hoş geldin canımkaç kilosun hedefin nedir
hoşbulduk
kendimi tanıtayım kısaca. Adım melis 24 yaşındayım bekarım şuan ki kilom 85,5 hedefim 50
Hoşbulduk
Kendimi tanıtayım kısaca. Adım melis 24 yaşındayım bekarım şuan ki kilom 85,5 hedefim 50
Açıkçası uyguladığım bi diyet listesi yok sadece yediklerimi kısmaya başladım çok az su içiyorum ve neredeyse hiç meyve yemiyorum bunları da düzene sokacağıminşallah beraberce ulaşırız canım hedeflerimize hangi diyeti uyguluyorsun canım bi de boyun kaç 50 kg çok az değil mi
Hoşgeldin yaşlarımız aynı kilolarda aynı sayılır boyun kac
Yok kız söylemeyin hic:) kızar vallakremalı makarnayı bürge hanıma söyledim ama böreği utandım sende söyleme tamam mı
Açıkçası uyguladığım bi diyet listesi yok sadece yediklerimi kısmaya başladım çok az su içiyorum ve neredeyse hiç meyve yemiyorum bunları da düzene sokacağım
Boyum 1.62 cnm
Hoşbulduk canım boyum 1.62
Yok kız söylemeyin hic:) kızar valla
Benimde boyum 1.73
Açıkçası uyguladığım bi diyet listesi yok sadece yediklerimi kısmaya başladım çok az su içiyorum ve neredeyse hiç meyve yemiyorum bunları da düzene sokacağım
Boyum 1.62 cnm
Hoşbulduk canım boyum 1.62
sağol canım sağol ahh ahh napcam ben şimdi yaa tam 65.6 yım bu sabah yani 1 tabak makarnayla 3 dilim börek 1 kilo 700 gr gelir mi yaa sinirlerim alt üst oldu gece sabah kadar rüyamda kaçamak yapmamak için direndim bürge hanım kızıyordu falan filan işte
hımm su önemli canım zaten abur cuburdan uzak durup bi de 6 öğün düzenlersen oldu bu iş
inşallah canım inşallah zaten bu hafta geçen perşembeki kiloya geri dönmek hedefim birazı ödemse işte inşallah dönebilirimBişey olmaz canım bu hafta toplarsin arada tabiki kaçamak yapıcaz önemli olan telafi etmek
Abur cubur pek sevmiyorum zaten ya bi tek çikolataya dayanamıyorum ama onuda kescem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?