Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende diyabetik reçel aliyim ya geçen tatlandırıcı yla kek yaptım berbat bişey oldu

Bende diyabetik reçel aliyim ya geçen tatlandırıcı yla kek yaptım berbat bişey oldu

tatlandırıcıyla tatlı olmuyo canım yaa bu arada size yazdığımı bürge hanıma da söyledim keşke kahvaltı diyeti olsa diye bu hafta öyle yapabilriz dedi çok sevindim kahvaltıdan asla bıkmam listeyi verirse paylaşırım sizinlede bu kadına bayılıyorum ben yaa

diyabetik reçeller gerçekten güzel ama

Valla hafta ici banada kahvaltı diyeti olsa süper olur evde yemek olmadığında ne yapmam diye düşünüp durmam en azindan

Valla hafta ici banada kahvaltı diyeti olsa süper olur evde yemek olmadığında ne yapmam diye düşünüp durmam en azindan
sende iste canım sende iste bende istiyorum makbuleye verdiğinizden de pazartesi yollayacakmış aynen yaa hele okula yemek götürmek tam bi işkenceye dönüşüyor akşam yemeğinden kalırsa onu götürüyorum ama kalmazsa tekrardan yemek yap bilmem ne zor oluyor
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
hoş geldin canım kaç kilosun hedefin nedir

Hoşbulduk
Kendimi tanıtayım kısaca. Adım melis 24 yaşındayım bekarım şuan ki kilom 85,5 hedefim 50

EVEET gene tutamadım boğazımı o kremalı makarnayı yedim buzdolabında bi tuhaf olmuş peynirler vardı eşim de bi su böreği yapsan da yesek dedi akşam da güya ona su böreği yapıp kendim kepekli ekmek peynir falan yiyecektim ama sıcacık börek hazırlamışsın emek etmişsin nasıl dayanayım dayanamadım eşime de dedim yarından itibaren yok börekmiş çörekmiş yok aklımı çelme benim dedim garibim zaten ne verirsem onu yer kırk yılda bişi istedi onda da başının etini yedim tabi böreği yedikten sonraki pişmanlığı anlatamam umut ediyorum yarından itibaren daha güzel olacak kızlar tam gaz devam

donbul abla gelmez mi oldu bu arada yaa nerelerde acep

kremalı makarnayı bürge hanıma söyledim ama böreği utandım sende söyleme tamam mı

internetten ayça kayanı bir diyetini buldum eğer çok kaırdıysan ertesi gün yapabilirsin diyor yarın uygulamayı düşünüyorum ah ah

ERTESİ GÜN DİYETİ
sabah: maydonozlu omlet iki yumurtadan

bolca yeşillik çay

öğlen: 2 dilim ekmek

5-6 yk sebze 1 bardak ayran

ara: 1 kase yoğurt 1 greyfurt 5-6 badem 1 çay kaşığı kahve

akşam: 1 ızgara balık
1 kase salata

inşallah beraberce ulaşırız canım hedeflerimize hangi diyeti uyguluyorsun canım bi de boyun kaç 50 kg çok az değil mi
Açıkçası uyguladığım bi diyet listesi yok sadece yediklerimi kısmaya başladım çok az su içiyorum ve neredeyse hiç meyve yemiyorum bunları da düzene sokacağım
Boyum 1.62 cnm

Hoşgeldin yaşlarımız aynı kilolarda aynı sayılır boyun kac

Hoşbulduk canım boyum 1.62

kremalı makarnayı bürge hanıma söyledim ama böreği utandım sende söyleme tamam mı
Yok kız söylemeyin hic:) kızar valla

Benimde boyum 1.73

Son düzenleme:
Yok kız söylemeyin hic:) kızar valla

Benimde boyum 1.73

sağol canım sağol ahh ahh napcam ben şimdi yaa tam 65.6 yım bu sabah yani 1 tabak makarnayla 3 dilim börek 1 kilo 700 gr gelir mi yaa sinirlerim alt üst oldu gece sabah kadar rüyamda kaçamak yapmamak için direndim bürge hanım kızıyordu falan filan işte

Son düzenleme:

hımm su önemli canım zaten abur cuburdan uzak durup bi de 6 öğün düzenlersen oldu bu iş

Bişey olmaz canım bu hafta toplarsin arada tabiki kaçamak yapıcaz önemli olan telafi etmek

Bişey olmaz canım bu hafta toplarsin arada tabiki kaçamak yapıcaz önemli olan telafi etmek
inşallah canım inşallah zaten bu hafta geçen perşembeki kiloya geri dönmek hedefim birazı ödemse işte inşallah dönebilirim

Abur cubur pek sevmiyorum zaten ya bi tek çikolataya dayanamıyorum ama onuda kescem artık

ahhh o çikolata terketmek lazım maalesef onla yolları ayırmazsak kilo vermek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…