Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iftar ve sonrasi menum..
18.10
1 sb sut
1 kofte -kizimin yemedigi bana kaldi -

19.30 aksam yemegi
1 kasr tas kebabı
2 kasik pirinc pilavi
2 kofte 2 dilim patlican
1 avuc kuruyemis

Yarin yine orucluyum insallah bu yediklerimle niyet ederim yatmadan....

Bu arada bugun tartida 74.6 yi gordum yarin nasil olucak bakalim cam falan sildim bugün onun faydasi oldu galiba...

bugün çok halsizim youtube dan bi video buldum yarım saatlik ama sıkı bi çalışmaydı 10dk yapabildim 132 cal hiç yoktan iyidir napalım bugün de böyle geçsin sanah iyi uyanırım inşallah :2::2:

harikasın canım aynen devam kuruyemiş fazladan olmuş ama o da orucun hakkı olsun Allah kabul etsin canımm

Güzel hafif bir menü bunu her gün mü uygulayacakmışsın
Ben böyle sayılı ölçülü ye denince diyetten soğuyorum ya onun için diyetisyen listesi hiç almıyorum

Oruç sonrası hafif geçirmişsin başarılı olmuş

Allah kabul etsin canım sahurda ne yiyorum peki vücudunu çok zorlama

bugün çok halsizim youtube dan bi video buldum yarım saatlik ama sıkı bi çalışmaydı 10dk yapabildim 132 cal hiç yoktan iyidir napalım bugün de böyle geçsin sanah iyi uyanırım inşallah :2::2:

Ayy oda birşeydir ben okulda çok yoruluyorum hafta sonuna çocuktan birsey yapamıyorum

Allah kabul etsin tatlım.
spor spordur.130 cal azmı.
Birkaç gündür iki kişi dışında kimseyi görmedim burası hep böyle sakin mi oluyo
genelde ben çok takılıp sürekli yazar kafa patlatırım ancak 2-3 gündür yoğunum az girdim

şimdi markete gidip soğan alacağım.bugün etli kurufasulye pişireceğim.bende yerim.yanına pilav ve salata yaparım.ondan sonra yemeğim pişerken callenimi yaparım.callen bitimide temizliğime başlarım.temizlik bitmese ara verip 10000 adım atmaya çıkarım gelincede işimi bitirip çamaşırlarımı katlarım.bugün sabah yumurta domates biber 30 gr tambuğday yedim.yarımda damates.sabah ilk kalktığımdada 1 küçük elma yedim.öğleye ıspanağım var 100 gr yoğurtla yerim.akşamada susuz yerinden kurufasulye yerim.işte buğünlük planım bu.

afiyet olsun canım valla imreniyorum sana arı gibisin benim ev döklü serli spor desen bakalım bugün nasıl hissederim boğazım hala ağrıyor

Allah kabul etsin canım sahurda ne yiyorum peki vücudunu çok zorlama

Ayy oda birşeydir ben okulda çok yoruluyorum hafta sonuna çocuktan birsey yapamıyorum
off bende okulda çok yoruluyorum yaa eve gidiyorum pestilim çıkmış oluyor zaten evin içi darma duman oldu hiç bişi tam olmuyor her şey yarım yarım işte :44:
:44::44:

afiyet olsun canım valla imreniyorum sana arı gibisin benim ev döklü serli spor desen bakalım bugün nasıl hissederim boğazım hala ağrıyor

hastalanmada yaparsın. temizlik yapana madalya vermiyorlar.bu devirde kendine bakan hatun kıymetli.eskidenmiş evine bakan çoluğuna çocuğuna yapıpyedirenin kıymetli olması.bak modaya bende uydum kendime bakıyorum.önce sağlığına bak.

Allah kabul etsin tatlım.

spor spordur.130 cal azmı.

genelde ben çok takılıp sürekli yazar kafa patlatırım ancak 2-3 gündür yoğunum az girdim
Bende kalabalığı ve konuşmayı severim de o yüzden dedim

Tam bir diyet menüsü çok iyi
Ara öğün yapıyormusun

öyle yapıyorum valla geldim eve ölü gibiyim yine spor bugün de kalsın boğazım hala kötü belki yarına daha iyi olurum

iki yarım bir tüm eder.
ettiği kadar artık

Bende kalabalığı ve konuşmayı severim de o yüzden dedim

Tam bir diyet menüsü çok iyi
Ara öğün yapıyormusun

ara öğün yoğurt süt ve meyve oluyor.Allah ne verdiyse yiyorum.öyle ayrım yapmıyorum aileme pişirdiğimden yiyorum.bamna yarayan yoksa ona göre birşeyler götürüyorum.sporu aksatmamaya çalışıyorum

.Merhaba Bilge Hanım;

2Gün uygulanacak sebze diyetinizi yolluyorum.

Sabah:

2adet kuru kayısı+1 bardak 1çay kaşığı ballı limonlu ılık su

50gr (5yk)lor peyniri

Közlenmiş kırmızı biber

5adet zeytin yada 2 adet ceviz

2 adet kepekli krep

Söğüş domates salatalık

1fincan bitki çayı

.

1.ara:

2 adet kuru kayısı

.

Öğlen:

1kase çorba

Buharda sebze

2dilim kepekli ekmek

.

2.ara:

1 adet taze meyve+2 kuru kayısı

4yk az yağlı yoğurt

.

Akşam:

1kase çorba

Buharda sebze

1dilim ekmek

.

3. ARA:

1Adet meyve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…