- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.521
harikasın canım aynen devam kuruyemiş fazladan olmuş ama o da orucun hakkı olsunIftar ve sonrasi menum..
18.10
1 sb sut
1 kofte -kizimin yemedigi bana kaldi -
19.30 aksam yemegi
1 kasr tas kebabı
2 kasik pirinc pilavi
2 kofte 2 dilim patlican
1 avuc kuruyemis
Yarin yine orucluyum insallah bu yediklerimle niyet ederim yatmadan....
Bu arada bugun tartida 74.6 yi gordum yarin nasil olucak bakalim cam falan sildim bugün onun faydasi oldu galiba...
amin sagol canim benim...harikasın canım aynen devam kuruyemiş fazladan olmuş ama o da orucun hakkı olsunAllah kabul etsin canımm
Güzel hafif bir menü bunu her gün mü uygulayacakmışsınevet kızlar diyetisyenimin vücüdümdaki fazlalık kiloya verdiği cevap ve bu haftaki bayıldığım kahvaltı diyetim
Merhabalar Makbule Hanım; Haftaya yine aynı gün tartılalım ona göre tekrar diyetinizi düzenleriz, Ancak endişelenecek bir durum yok rahat olun ve diyetinizi ve sporununuzu ihmal etmeyin.
Kahvaltı Diyeti: Sabah: 2Dilim esmer ekmek 50gr lor yada 1kk beyaz peynir 1 adet haşlanmış yumurta Bolca yeşillik ve söğüş3-4 adet zeytin Közde kırmızı biber 1bardak bitki çayı(ıhlamur,papatya veya rezene)
Araöğün1: 1adet meyve yada 2-3 kuru meyve
Öğlen: 1kk beyaz peynir 1adet yumurta 2 adet ceviz 2Kaşık lor veya dil peynirli maydanozlu kepekli krep Bolca yeşillik/söğüş1dilim esmer ekmek yada 1adet kepekli galeta
2.ARA: 1Adet taze meyve+2 adet kuru kayısı3yk yağsız yoğurt (keten tohumlu)
Akşam: 2Yumurta ile hazırlanmış sebzeli omlet 4-5yk lor veya 30gr az yağlı beyaz peynir 2dilim esmer ekmek Bolca söğüş yeşillik Bitki çayı3. ara öğün 3yk yoğurt yada tarçınlı süt 1adet taze meyve
sabah: 1 yumurta 2 dilim ekmek 1 kk peynir (taze hatay peyniri çok yağlı mı bilmiyorum :18:)turp, domates, salatalık
ara: yok
öğlen: 1 yumurta 1 kk peynir 1 dilim ekmek (ekmeklerim tam tahıl) 1 salatalık 1 havuç
ara: 3 kuru kayısı 1 elmanın yarısı
akşam: 2 dilim ekmek 2 yumurtadan omlet 30 gr lor maydanoz salatalık domates roka 1 kaç dilim patates(fırında pişti)
ara: 1 greyfurt 1 bardak sütlü kahve
boğazım ağrıyor yaa daha spor yapmadım ama leslie 3 mil düşünüyorum ya da pilates ama yapacağım yatmadan mutlaka
Oruç sonrası hafif geçirmişsin başarılı olmuşIftar ve sonrasi menum..
18.10
1 sb sut
19.30 aksam yemegi
1 kasr tas kebabı
2 kasik pirinc pilavi
2 kofte 2 dilim patlican
1 avuc kuruyemis
Bu arada bugun tartida 74.6 yi gordum yarin nasil olucak bakalim cam falan sildim bugün onun faydasi oldu galiba...
Iftar ve sonrasi menum..
18.10
1 sb sut
19.30 aksam yemegi
1 kasr tas kebabı
2 kasik pirinc pilavi
2 kofte 2 dilim patlican
1 avuc kuruyemis
bugün çok halsizim youtube dan bi video buldum yarım saatlik ama sıkı bi çalışmaydı 10dk yapabildim 132 cal hiç yoktan iyidir napalım bugün de böyle geçsin sanah iyi uyanırım inşallah :2::2:
Allah kabul etsin tatlım.Iftar ve sonrasi menum..
18.10
1 sb sut
19.30 aksam yemegi
1 kasr tas kebabı
2 kasik pirinc pilavi
2 kofte 2 dilim patlican
1 avuc kuruyemis
spor spordur.130 cal azmı.bugün çok halsizim youtube dan bi video buldum yarım saatlik ama sıkı bi çalışmaydı 10dk yapabildim 132 cal hiç yoktan iyidir napalım bugün de böyle geçsin sanah iyi uyanırım inşallah :2::2:
genelde ben çok takılıp sürekli yazar kafa patlatırım ancak 2-3 gündür yoğunum az girdimBirkaç gündür iki kişi dışında kimseyi görmedim burası hep böyle sakin mi oluyo
afiyet olsun canım valla imreniyorum sana arı gibisin benim ev döklü serli spor desen bakalım bugün nasıl hissederim boğazım hala ağrıyorşimdi markete gidip soğan alacağım.bugün etli kurufasulye pişireceğim.bende yerim.yanına pilav ve salata yaparım.ondan sonra yemeğim pişerken callenimi yaparım.callen bitimide temizliğime başlarım.temizlik bitmese ara verip 10000 adım atmaya çıkarım gelincede işimi bitirip çamaşırlarımı katlarım.bugün sabah yumurta domates biber 30 gr tambuğday yedim.yarımda damates.sabah ilk kalktığımdada 1 küçük elma yedim.öğleye ıspanağım var 100 gr yoğurtla yerim.akşamada susuz yerinden kurufasulye yerim.işte buğünlük planım bu.
Güzel hafif bir menü bunu her gün mü uygulayacakmışsın
Ben böyle sayılı ölçülü ye denince diyetten soğuyorum ya onun için diyetisyen listesi hiç almıyorum
canım ebn kahvat,ltı yemeyi çok seviyorum deyince diyetisyenle bu hafta için böyle bişi oluşturduk sadece bu hafta yapacağım aslında kalori sayma yöntemini deneyebilirsin ya da yok ben doynana kadar yerim dersern karataya diyetini inceleyebilirsin canım ama benim nacizane tavsiyem sağlıklı beslenmeyi öğrenmen bu da listelerle oluyor maalesf en başta sıkıcı oluyor ama yavaş yavaş kendin dengelemeye başlıyorsun öğünlerini kendin planlamayı öğreniyorsun ama bu yolda diyetisyenin ilgili olması gerçekten önemli motivasyonu korumak için lazım
Oruç sonrası hafif geçirmişsin başarılı olmuş
off bende okulda çok yoruluyorum yaa eve gidiyorum pestilim çıkmış oluyor zaten evin içi darma duman oldu hiç bişi tam olmuyor her şey yarım yarım işte :44:Allah kabul etsin canım sahurda ne yiyorum peki vücudunu çok zorlama
Ayy oda birşeydir ben okulda çok yoruluyorum hafta sonuna çocuktan birsey yapamıyorum
amin sagol canim sahur yapmadim yatmadan 1 saat once 3 kofte yedim su ictim o kadar...Allah kabul etsin canım sahurda ne yiyorum peki vücudunu çok zorlama
Ayy oda birşeydir ben okulda çok yoruluyorum hafta sonuna çocuktan birsey yapamıyorum
afiyet olsun canım valla imreniyorum sana arı gibisin benim ev döklü serli spor desen bakalım bugün nasıl hissederim boğazım hala ağrıyor
off bende okulda çok yoruluyorum yaa eve gidiyorum pestilim çıkmış oluyor zaten evin içi darma duman oldu hiç bişi tam olmuyor her şey yarım yarım işte :44:
:44::44:
Bende kalabalığı ve konuşmayı severim de o yüzden dedimAllah kabul etsin tatlım.
spor spordur.130 cal azmı.
genelde ben çok takılıp sürekli yazar kafa patlatırım ancak 2-3 gündür yoğunum az girdim
şimdi markete gidip soğan alacağım.bugün etli kurufasulye pişireceğim.bende yerim.yanına pilav ve salata yaparım.ondan sonra yemeğim pişerken callenimi yaparım.callen bitimide temizliğime başlarım.temizlik bitmese ara verip 10000 adım atmaya çıkarım gelincede işimi bitirip çamaşırlarımı katlarım.bugün sabah yumurta domates biber 30 gr tambuğday yedim.yarımda damates.sabah ilk kalktığımdada 1 küçük elma yedim.öğleye ıspanağım var 100 gr yoğurtla yerim.akşamada susuz yerinden kurufasulye yerim.işte buğünlük planım bu.
öyle yapıyorum valla geldim eve ölü gibiyim yine spor bugün de kalsın boğazım hala kötü belki yarına daha iyi olurumhastalanmada yaparsın. temizlik yapana madalya vermiyorlar.bu devirde kendine bakan hatun kıymetli.eskidenmiş evine bakan çoluğuna çocuğuna yapıpyedirenin kıymetli olması.bak modaya bende uydum kendime bakıyorum.önce sağlığına bak.
iki yarım bir tüm eder.
Bende kalabalığı ve konuşmayı severim de o yüzden dedim
Tam bir diyet menüsü çok iyi
Ara öğün yapıyormusun
devam et.öylede böylede diyette günler geçip gidiyor.öyle yapıyorum valla geldim eve ölü gibiyim yine spor bugün de kalsın boğazım hala kötü belki yarına daha iyi olurum
ettiği kadar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?