- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.561
ne yemeklri var ama di mi
yeme sakııınnnnOff diyorum sadece:) şimdi kayinvaldem biberli ekmek gondericek:)
yeme sakııınnnnyarın tartı günü
bir ayda sekiz kilo muAmannn bugün dünyayı yedim zatenhiç saymiyim zaten biberli ekmek ancak haftaya gelir öf öf benden sonra biri başlamış 8 kilo vermiş 1 ayda inanabiliyomusun Çağatay beyle konuştukta geçen moralim altüst oldu nese artık yarından sonra full devam temmuz 1 e kadar 10 kilo vermem lazım en az
eşin seni sabote ediyor olmasıngece kusu oldum resmen asil bundan sonra yandim memeden ayiricam bugun itibariyle basladik mücadeleye ya Bismillah. ..
Yedigim kuruyemis karisikti findik fistik leblebi.... orucluyum ya canim ceker diye almis esim..
insülin direnciyle alakalı o durumEvette ömür boyu yediklerimize dikkat edicez spor yapıcaz off off neden yiyip yiyip kilo almayanlardan değiliz ki
inşallah bende yeter deyip bırakmamcanlar merhaba biliyosunuz geçen haftaki makarna ve su böreğinin üstüne baskülde 1 kilo 700 gr fazla görmüştüm bugün itibariyle 1 kilo 100 gr attım 64.5 gördüm bakülde kaldı 600 bugün bi eğitim vardı oraya gittim öyle olunca öğleden sonra okula gitmedim planımda yapabileceğim kadar yürüyüş yapmak var ki güzelce terleyeyim şu kalan 600 gr da yok olsun inşallah yani:18::18:
donbulcum azmine hayranım paylaşımını okudum canım seninn sabrın ve azmin gerçekten örnek alınmaya değer
bu arada dün gece yatmadan 3 kuru kayısı 1 inciri tahine batırıp batırıp yarım litre kadar limonlu ılık suyla içmiştim kabızlığa faydası oldu sabah kahvaltıdan sonra lavobaya gittim tam 500 gr farketti öğğğkk iğrençleşmiyim daha fazla napıyım bu kilo vermede her şeyi inceler ölçer oldum ya
doğrusu o ayda 2 normal ve sağlıklı olana
z değil canım 7.5 kilo az olur mu hiç yavaş yavaş gitsin de gelmesin booş ver bende ayda 2 kilo veriyorum ama her ay yağ oranım daha fazla azalmış kas oranım artmış oluyor ve nerdeyse bütün bölgelerden 5 er santim inceliyorum önemli olan aynaya bakınca diri bir vücut görmek ve be yavaş yavaş beğenir oldum kendimi bi 58-57 olsam daha çok beğeneceğim o ayrı tabi
sabah: 2 dilim kepekli ekmek 30 gr ezine 3 zeytin roka maydanoz domates salatalık 1 yumurta
ara: yok
öğlen: 1 yumurta 30 gr eznie 5 zeytin roka maydanoz domates salatalık 2 dilim kepekli ekmek 1 az yağlı sütlü kahve
ara: 15 tane yaş üzüm 1 portakal 3 kuru kayısı 5-6 badem
akşam: 2 kaşık mantı :18::18::18::182 kaşıkta kaldım hatta tarttım 50 gr ) 2 dilim beyaz ekmek(sıcaktı dayanamadım) 25 gr light krem peynir 1 yumurta domates salatalık
ara: 1 portakal 2 kepekli galeta (şu galetalar hem çok lezzetli hem de yağ oranı çok düşük)
bugün 1475 cal de kaldım diyetkolik diye bi sitede diyetisyenlere sorulan sorulara baktım eğer metobolizma hızının altında beslenirsen vücut aldığın kaloriye kendini adapte ediyor bu yüzden metobolik hız kadar kalori alarak ancak sporla fark oluşturarak kilo vermek gerekiyormuş yani az yiyince sadece az yediğimizle kalıyoruz ve bir süre sonra metoblizma yavaşlıyor
mükemmelsin canım bende bu hafta 63.5 hedefliyorum bakalımgünaydın.bilgisayarımda sorun var bu yüzden neolur ne olmaz bildirimimi yapayım
75,5/74.4/1.1/%1.45
bu hafta bu kiloyu vermek için canım çıktı.bir iki hafta benden fazla birşey beklemeyin.
mükemmelsin canım bende bu hafta 63.5 hedefliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?