Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeme sakııınnnn yarın tartı günü

Amannn bugün dünyayı yedim zaten hiç saymiyim zaten biberli ekmek ancak haftaya gelir öf öf benden sonra biri başlamış 8 kilo vermiş 1 ayda inanabiliyomusun Çağatay beyle konuştukta geçen moralim altüst oldu nese artık yarından sonra full devam temmuz 1 e kadar 10 kilo vermem lazım en az

bir ayda sekiz kilo mu inanamıyorum yaa biz napıyoruz zorla bir iki kilo onu da geri almakta üstümüze yok çok canım sıkıldı bak şimdi bizde niye gitmiyor yaa

Bugun iftardan hemen önce 74.2 kg ciktim sabah 75.3 tu kilom...aksam 76 la yattim..bu oruc benim icin iyi oldu demekki hamilekiklerimin ramazana denk gelmesindeki hayirda bu...yarin tartida fazla eksi cikmayabilirim cunku bugun sadace bir kez emzirdim kizimi biraz sistiler emzirmeyince haliyle...patlayacak gibiyim canim cok yaniyor...ama kok sokturdu cadi bana en sonunda emip öyle uyudu...
Yarinda orucluyum insallah kizlar hafta sonuna kadar tutarim insallah...hepinize hayirli geceler...

günaydın hanımlar artı yüzümü güldürmesi maalesef bi börekle bi tabak makarnanın kurbanı oldum neyse artık bana ders olsun

makbule007/63.9/64.5/--600/---%0.93 özür dilerim kızlar

***14. TAKIM 351. ETAP***

Rform (72,5 / / / %)
umutincisi (79 / 77,1 / 1,9 / 1,20%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü
anathema8( 84.5 / / / %)
makbule007 (63.9 / / / %)
BLUEmoon2009 ( 75,2 / / / %)
donbul ( 75.5 / / / %)

14. takım ortalaması: %

kıslar bayadır yoktum kusura bakmayın. eklenmesi gereken biri varsa ekler misiniz???

günaydın.bilgisayarımda sorun var bu yüzden neolur ne olmaz bildirimimi yapayım

75,5/74.4/1.1/%1.45

bu hafta bu kiloyu vermek için canım çıktı.bir iki hafta benden fazla birşey beklemeyin.

gece kusu oldum resmen asil bundan sonra yandim memeden ayiricam bugun itibariyle basladik mücadeleye ya Bismillah. ..
Yedigim kuruyemis karisikti findik fistik leblebi.... orucluyum ya canim ceker diye almis esim..
eşin seni sabote ediyor olmasın
Evette ömür boyu yediklerimize dikkat edicez spor yapıcaz off off neden yiyip yiyip kilo almayanlardan değiliz ki
insülin direnciyle alakalı o durum
inşallah bende yeter deyip bırakmam
doğrusu o ayda 2 normal ve sağlıklı olan

bende diyet arkadaşımda callerimi ve sporumu hesaplıyorum.gir bak tavsiye ederim

günaydın.bilgisayarımda sorun var bu yüzden neolur ne olmaz bildirimimi yapayım

75,5/74.4/1.1/%1.45

bu hafta bu kiloyu vermek için canım çıktı.bir iki hafta benden fazla birşey beklemeyin.
mükemmelsin canım bende bu hafta 63.5 hedefliyorum bakalım

bugünki menü biraz fazla oldu sanki

sabah: 2 dilim kepek ekmek 1 kk ezine 1 yumurta domates salatalık

ara: 3 kuru kayısı 5-6 badem

öğlen: 100 gr kuzu böbrek ve ciğer karışık 1 dilim kepek ekmek 1 bardak ayran

ara: 1 portakal 5 kuru kayısı yarım paket limon lifli kepekli 1 paket special k fesleğenli kraker

akşam: 200 gr pırasa 1 dilim tam tahıl ekmek 1 bardak ayran

ara: 1 portakal

1400 cal ++spor: 50 dk yürüyüş 258 cal 1 saatlik de pilates düşünüyorum

Son düzenleme:
calleni yaptım ancak interneti açamayınca 1 saate deyil 45 dk kendim bitirdim. herhalde hareket unutumö yada kendim sayınca hızlı saydım bilemiyorum.sonrada yokuş aşağı yokuş yukarı derken 2 saat yürüdüm.2 saat yürüyüş=400 cal.calleni orta zorlukta plates olarak hesaplıyorum oda 45 dk 250 kal falan.işte 650 calik spor yapmışım.dün 1250 caldi.dün kendi kendime rekor kırdım.rekorum 950 di dün 1250 yaptım.pazartesi günü yürüyüş bandında 8 ayarında koştum.hata ayar yaparken 9 da başlamışım koşmaya dalak zorlanmaya başlayınca baktım.neyse indirdim 8 ze.daha yeni 8 de koşmaya başladım hele 1 ay 8 ayarında koşayım sonra 9 çıkaracağım.daha sonrada 7-8-9-10 arasında koşacağım.yani karışık koşuya ayarlıcam.tabi varsa öyle bir ayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…