Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam canım takipteyim seni:130:

valla ben korktum senin azminden maasallah sen kafaya koysan vucut gelistirmede yaparsin bide ustune yarismalara katilirsin...maasallah azmine hayranim...

O catlaklardan bende dertliyim dogumda fazla olmadi ama hamilelikler oncesinde aldigim 22 kilo ki 3 ayda aldim sayesinde turkiye haritasi gibi oldum...olsun toparlariz yavas yavas yeter ki azmimiz ve motivasyonumuz kaybolmasin...

okadarda deyil hatunlar ben olsam olsam ancak toparlanırım.bu yaşta torun sahibi olcam nerdeyse.azcık toparlanıp yağları atsam ve cildim eski canlılığını kazansa yeter.yağ tabakası cilde düzensiz yayıldığı için pürüzlü bir cilt olyor.elmacık kemiklerim çıkık çenem yuvarlaktı.kilo hepsini kapatı.güzelce bir hatundan ablak yüzlü bir hatuna dönüşüyordum.Allahtan yüzümden çabuk veriyorum.65 şe düşersem kaşık kadar yüzüm kalır.ama sporla düşmeyi becerirsem okadarda küçülmez.kadın nekadar yaşlanırsa yaşlansın güzel olmalı.güzel bir yaşlı olmak varken neden kanburu çıkmış cildinde kurtlar yürüyen bir hatun olmayayım.yani cami yıkılmış ama mihrap yerinde olan hatunlardan olayım.artık bu devirde orta yaş 50 leri geçince oldu.e ozaman daha genç sayılırım.şimdi parabiriktirir gibi yaşlılık için birikim yapıp bu yaştada güzel olmak.

aman beni okuyanda güzelik delisi olmuş bunalıma girmiş bir orta yaşlı sanır.aslında hani zayıflayıpta öyle elbisler giyinip çeşit çeşit alıp giyinen bir hatun deylim.çocukluğumdan beri hep pantolan giydim.etek ve elbise giyemem.evde alıpda 1-2 kere giydiğim etek ve elbiselerim vardır.ama ben dönüp dolaşır pantolonu spor ayakabıyı giyip çıkarım.çok özel günlerde süslendimi eşim karşısına alıp bakar.ancak okadar.arada seyirlik süslenirim.belki bu sefer elbiseler tayörler giyerim.tayör ne demekse.

neyse hatunlar herkese iyi geceler diyeyim.bugün hiç dinlenemedim.koşturmaca bitmiyor.biraz dinlenme zamanı.hepinize Allah rahatlık versin

donbul ablacım tine sporlar yapılmış tebrikler bilgiler paylaşılmış gerçekten senden öğrenilecek çok şey var teşekkür ederiz

bugün ki menüme geçeyim çok uykum var

sabah: 1.5 dilim kepek ekmek 1 kk peynir domates salatalık roka maydonoz 5 zeytin

ara: 1 armut

öğlen: 200 gr pırasa 110 gr yoğurt

ara: 1 pakt çikolata kaplı lifli biskvi 3 kuru kayısı 1 nar

akşam: 100 gr pırsa 110 gr yoğurt 150 gr kısır 2 dilim kepekli ekmek

ara: yok

Kızlar yatmadan once74.2 kilo ciktim..yarin gitmem gereken bir davet birde doğum gunu var yandim ben yaaa offfff.....

Amannn sen onlara bakma tut orucunu boşver millet konuşuyo işte

Amannn sen onlara bakma tut orucunu boşver millet konuşuyo işte

canım nasıl gidiyor diyet yaa ben çıldıracak gibi oluyorum artık kilo veremediğimi gördükçe sinirlerim bozuldu resmen dün gittim tahlil yaptırdım acaba bir sorun mu var diye yok temiz çıktı biraz önce de bürge hanıma yazdım kadın da diyetisyenimden çok psikoloğum gibi oldu yazmaya da utanıyorum artık ama başka tutunacak bir şey de bulamıyorum of bütün gün sadece zayıflama endeksli yaşıyorum artık:18::18:

Valla pazartesi tartilcam bakalım ama bu haftadan ümitli değilim çok kaçamak yaptım çarşamba günü

Gunaydiiiiinnnnn....
Beni yaramaz bocugum ne yapti ne etti
sonunda aldi yine anne sutunu ayiramadim bu gece binayi ayaga kaldirdi cici emme diye. ...
Aksam esim geldikten zsonra cayin yaninda bira bisküvi falan yemistin 4 kaymakli biraz potibor falan sonradan pişman oldum bide esimin yeninda getirdiği sicacik ekmekten aldigim 1 parcada var allahtan pek yansımadı tartiya bugün oruclu degilim irademi test edicem cok zorlu bir gun olicak ama...

Valla pazartesi tartilcam bakalım ama bu haftadan ümitli değilim çok kaçamak yaptım çarşamba günü
canim carsamba kacamak yapsan bile dun ve persembe dikkat ettiysen etkisi gecmistir..cok üzülme takma kafana hafta sonuna odaklan yeterki ...bu hafta sonu hepimiz icin donum noktasi olsun gel ..hafta sonunu hafif gecirsen hafta icide diyetine uyunca sonuc guzel olacaktir insallah...

Bu sabah 73.3 kilo ciktim allahim....kızlar bu sefer olsun istiyorum ilk barajim 73 kiloydu 73 u zorluyorum sonra insallah ver elini 70 kilo baraji....

Yani en azından tatlı yemedim bide senin çocuğun nasıl bilmem ama benimki çok yaramaz doğru düzgün yemek yapamıyorum e pratik şeylerde çok kalorili mesela salata yapmaya fırsatım olmuyo yemeği yapabilirsem sukrediyorum ondan çok düzenli bi beslenme tarzim yok

Seni cok iyi anliyorum benim kizimda cok yaramaz ve inat..oglumda aksi oek anlasamiyoruz zaten bide kizi kiskaniyor..bi kolumda kizim bi elimde kasik Ocakta tencere yemek yaptigimi bilirim oglan etegime yaposmis aglama krizlerinde....off anlatirken bile icim sisiyor...kisacasi seni cok iyi anliyorum...

hadi bakalım benim bu metobolizma bi acayip yaa veremeyeceğim ben bu kiloları herhalde

ay cannım bende çocuk yok ama bu problemler bende de var eve geliyorum yorgun bi şekilde en pratik ne olur diye düşünüyorum e dediğin gibi de pratikler sağlıksız oluyor genelde gerçi diyete başlayalı gerçekten çok fazla dikkat ediyorum benim canımı yakan 1 hafta dikkat ettiğimde 0.5 veriyorum ama 1 gün sadece 1 öğün bozunca hooop 1 kilo hatta daha fazla geri geliyr ben anlamadım bu vücudu ama çok yorulduğumu hissediyorum

Aynen öyle kola bile icsem yansiyo benimde tartı ya bi istediğim kiloya dussem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…