- 8 Ağustos 2008
- 36.380
- 47.414
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.621
beyaz kaslarımız gençlik hormonu salgılanmasını artıran kaslarmış.bu kasları çqlıştırarak vücudun gençleşmesini sağlıya bilirmişiz.şuan çok bilgi elde edemedim bi araştırayım nekadar doğru.bu kaslarda kısa takrarlarda oluşuyor yani ağır kiloyu kısa tekrarala kaldıracaksın,nekadar doğru bilmiyorum öğrenince yazarım
valla ben korktum senin azminden maasallah sen kafaya koysan vucut gelistirmede yaparsin bide ustune yarismalara katilirsin...maasallah azmine hayranim...eşime vücut çalışacağım dedim.adamcağız panikledi.yok sadece bayanların çalıştığı şekilde çalışacağım dedim.sen normal bir kadın deyilsin bu şekilde erkek gibi kas yapar kapılardan sığmasın dedi.bu adam beni öldürecek.ya nereye kadar kas yapacağımı zanediyor.neyse sonunda sınırı aşmayacağımı söyledim.oda tamam dedi.koşudada söz verdiğim sınırı geçmedim.45 dk kalacağım dedim kaldım.40 yaş üstü koşu zaten tehlikeli ancak ben daha önce yaptığım için şimdi normal.ancak 40 yaşına kadar kardiyo hiç yapmamış biri için kardiyo yapmak zor gelebilir.inşallah onca çabam boşa gitmez ve dilediğim gibi toparlarım.
O catlaklardan bende dertliyim dogumda fazla olmadi ama hamilelikler oncesinde aldigim 22 kilo ki 3 ayda aldim sayesinde turkiye haritasi gibi oldum...olsun toparlariz yavas yavas yeter ki azmimiz ve motivasyonumuz kaybolmasin...doğumlarda karında çatlak oluşuyor.bu çatlak kiloluyken sadece beyaz hafif çizgiler şeklinde oluyor ancak zayıfladıkça belirginleşiyor.3 çocuk ama çattlaklar fazla deyil.yinede rahatsız ediyor.60 şa falan düşersem kas yapsamda toplanmaz sarkık durur diye korkuyorum.şişmanlığın güzel yanı hep gerginsin.eskilerin dediği gibi 1 gr et bin ayıp örter.spora bu yüzden sıkı sarıldımu ya
Ben baktim ama alintilayamadim maalesef derecelere girememisiz ama olsun tartida ibre asagi yonde olsunda az olsun oz olsun...Kuzular bu haftanın listeleri
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=89&p=34355881#post34355881
valla ben korktum senin azminden maasallah sen kafaya koysan vucut gelistirmede yaparsin bide ustune yarismalara katilirsin...maasallah azmine hayranim...
O catlaklardan bende dertliyim dogumda fazla olmadi ama hamilelikler oncesinde aldigim 22 kilo ki 3 ayda aldim sayesinde turkiye haritasi gibi oldum...olsun toparlariz yavas yavas yeter ki azmimiz ve motivasyonumuz kaybolmasin...
Kuzular bu haftanın listeleri
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=89&p=34355881#post34355881
***14. TAKIM 351. ETAP***
Rform (72,5 / / / %)İzinli
umutincisi (79 / 77,1 / 1,9 / 1,20%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü
anathema8( 84.5 / 84.2 / 0.3 / 0.36%)
makbule007 (63.9 / 64.5 / -0.6 / -0.94%)
BLUEmoon2009 ( 75,2 / 73.6 / 1.6 / 2.13%)
donbul ( 75.5 / 74.4 / 1.1 / 1.46%)
14. TAKIM ORTALAMASI: 0.70%
Amannn sen onlara bakma tut orucunu boşver millet konuşuyo işteBu arada cevremdeku herkesin kilo vermek icin oruc tutuyorsun benzetmelerinden ve kilo vermek icin tutulan oruc kabul olmuyormus demelerinden biktim...kaldiki ben kac yildir surekli borcunu tutan biriyim sadece bu yil biraz daha gayret ediyorum...tamam kabul ediyorum kilo da verdiriyor. Ama ben sadece ve sadece allah rizasi ve borcumu eda etmek icin tutuyorum. ...
Kızlar iyiki varsiniz iyiki burasi var hayatim kosteklerle dolu tek destegim sizsiniz...
Amannn sen onlara bakma tut orucunu boşver millet konuşuyo işte
canım nasıl gidiyor diyet yaa ben çıldıracak gibi oluyorum artık kilo veremediğimi gördükçe sinirlerim bozuldu resmen dün gittim tahlil yaptırdım acaba bir sorun mu var diye yok temiz çıktı biraz önce de bürge hanıma yazdım kadın da diyetisyenimden çok psikoloğum gibi oldu yazmaya da utanıyorum artık ama başka tutunacak bir şey de bulamıyorum of bütün gün sadece zayıflama endeksli yaşıyorum artık:18::18:
canim carsamba kacamak yapsan bile dun ve persembe dikkat ettiysen etkisi gecmistir..cok üzülme takma kafana hafta sonuna odaklan yeterki ...bu hafta sonu hepimiz icin donum noktasi olsun gel ..hafta sonunu hafif gecirsen hafta icide diyetine uyunca sonuc guzel olacaktir insallah...Valla pazartesi tartilcam bakalım ama bu haftadan ümitli değilim çok kaçamak yaptım çarşamba günü
canim carsamba kacamak yapsan bile dun ve persembe dikkat ettiysen etkisi gecmistir..cok üzülme takma kafana hafta sonuna odaklan yeterki ...bu hafta sonu hepimiz icin donum noktasi olsun gel ..hafta sonunu hafif gecirsen hafta icide diyetine uyunca sonuc guzel olacaktir insallah...
Seni cok iyi anliyorum benim kizimda cok yaramaz ve inat..oglumda aksi oek anlasamiyoruz zaten bide kizi kiskaniyor..bi kolumda kizim bi elimde kasik Ocakta tencere yemek yaptigimi bilirim oglan etegime yaposmis aglama krizlerinde....off anlatirken bile icim sisiyor...kisacasi seni cok iyi anliyorum...Yani en azından tatlı yemedim bide senin çocuğun nasıl bilmem ama benimki çok yaramaz doğru düzgün yemek yapamıyorum e pratik şeylerde çok kalorili mesela salata yapmaya fırsatım olmuyo yemeği yapabilirsem sukrediyorum ondan çok düzenli bi beslenme tarzim yok
Valla pazartesi tartilcam bakalım ama bu haftadan ümitli değilim çok kaçamak yaptım çarşamba günü
ay cannım bende çocuk yok ama bu problemler bende de var eve geliyorum yorgun bi şekilde en pratik ne olur diye düşünüyorum e dediğin gibi de pratikler sağlıksız oluyor genelde gerçi diyete başlayalı gerçekten çok fazla dikkat ediyorum benim canımı yakan 1 hafta dikkat ettiğimde 0.5 veriyorum ama 1 gün sadece 1 öğün bozunca hooop 1 kilo hatta daha fazla geri geliyr ben anlamadım bu vücudu ama çok yorulduğumu hissediyorumYani en azından tatlı yemedim bide senin çocuğun nasıl bilmem ama benimki çok yaramaz doğru düzgün yemek yapamıyorum e pratik şeylerde çok kalorili mesela salata yapmaya fırsatım olmuyo yemeği yapabilirsem sukrediyorum ondan çok düzenli bi beslenme tarzim yok
hadi bakalım benim bu metobolizma bi acayip yaa veremeyeceğim ben bu kiloları herhalde
ay cannım bende çocuk yok ama bu problemler bende de var eve geliyorum yorgun bi şekilde en pratik ne olur diye düşünüyorum e dediğin gibi de pratikler sağlıksız oluyor genelde gerçi diyete başlayalı gerçekten çok fazla dikkat ediyorum benim canımı yakan 1 hafta dikkat ettiğimde 0.5 veriyorum ama 1 gün sadece 1 öğün bozunca hooop 1 kilo hatta daha fazla geri geliyr ben anlamadım bu vücudu ama çok yorulduğumu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?