- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.661
bugün tam kaçamak üzeydim ki eşimin desteği ile yırttımdışarı çıkmıştık sinemaya gittik çıkınca dedim hadi bişiler yiyverelim o da hayır diyeti bozmayacaksın sonra 1 hafta sinirli oluyorsun dedi eve geldik
sabah: 2 dilim kepekli ekmek 50 gr keçi peyniri bir yumurta 5 zeytin domates salatalık 1 portakal
öğlen: 2 köfte 6 gr bol yağsız salata
ara: 2 top çikolatalı lıght dondurma yarım paket domatesli kraker
akşam: 200 gr etsiz türlü 150 gr yarım yağlı yoğurt 50 gr uno lıght ekmek
ara: 15 tane üzüm 2 kepekli galeta
spor : 40 dk yrüyüş dışarda ebru şallı ile selülit savar egzersiz kısmı 40 dk
yarın pazartesi hafta içi iş var ama hafta sonu da diyet resmen tehlike altında yaa nerdeyse hafta içini sevmeye başlıyacağım
Ayy ne güzel benimkide ye ye nolacak diyo:) yarın nasıl hesap vercem bakalım bürge hanıma artida cikmayayimda başka bişey istemiyorum
haberleri bekliyroum canım çıkmazsın inşallah yaa kendisi de çok kilo vermiş ya öyle olunca çok anlayışlı ya
unutmuşum söyleyim.callen diye bir hatunun yaptığı 1 saatlik spor var 10 saate 10 yaş gençleşin diye.inan çok zorluyor.4-5 kereden sonra vücut alışmaya başlıyor.öyle plates falan yanında hafif kalır.gerçek süresinde yapınca .bunu 6 gün yapıp 1 gün dinlenip 21 gün yapıyorsun.1 saatlik callen 7 saat airobik ve 24 saatlik jimlastik sporunun verdiği etkiyi veriyor.bir dene ben 6-7 ciyi falan yaptım saymıyorum.
.
evet caanım zamanında tam 30 kilo almış/vermiş vallahi bilmiyorum nasıl yaptığını ama helal olsun hatuna 30 kilo düşünebiliyor musun biz 4-5 peşindeyiz :18::18::18:
Kendi adına konuş hih:) ben 20 verdim daha 15 var:)
cok guzel gecen 5 gunun ardindan 2 gunde tepetaklak berbat hale getirdigim diyetin 73 kilo barajimi zorlarken 76 kiloya geri getirdigim tarti ibresinin vicdan azabi ve pismanligi icerisindeyim....mahvettim kendimi halbuki hersey yolunda gidiyordu...kizimi uyutup namazimi kildiktan sonra leslie yapmaya calisicam ...yeni bir haftanin baskangicini bu geceden yapmaliyim...
seni çok kararlı gördüm canım sen zorlarsın 73 üsiz hepiniz misil misil uyurken ben once cocuklari binbir cileyle uyuttum..
sonrada an itibariyle 5 mil leslie mi yapmis bulunmaktayim ..yatsi namazimi kilmadim bi soluklanip nefes alicam namazimi kilicam kizlar...allah cumlenize rahatlik versin....
tatlım spor birden artmaz aylık hedef koy.spora birden yüklenen çabuk bıkıyormuş.bıkmamak için yavaş yavaş artır.beyin 3 aydan sonra sen spor yapmak istemesende seni sporyapmaya itiyormuş.dünbenim öyle oldu.aslında dinlenme günüm kesin dinlenmem lazım ama 1 saat koştım 1 saate yürüdüm.herşey yavaş yavaş.koca binalar minicik tuğlalardan örülerek yapılıyor.ve yıkılmıyor.diyeti düzgün emin ve yavaş adımlarla yaparsan sabır gösteririsen en sonunda sende binanı yaparsın ve binan yıkılmaz.yani yeniden kilo almasın.yok caanım yok yemesine yiyorum o konuda sıkıntı yok yaniama birazda sporu arttırabilsem iyi olicek
Ya kuzu ben bu callanetics egzersiz için hiç video bulamıyorumki netten..Nasıl yapıcaz bu egzersizi?
Ayy benimkide erken yatıyo ama 5 te kalkiyo cadı sende bu kararlılık varken iyi verirsin canım bişey olmazhe he ben daha yatamadim :)
topigin yegane zombisi...
neyse sadede geleyim uykum yok 5 mil lesli bacimin yardimiyla 74.6 kiloyla hafta sonunu noktaladim..sabaha muhtemelen 74 olurum oruclu olursam 73 baraji zorlarim insallah...
pardon canım yaa bravo valla evet ben kendi adıma konuşayım ahh ahh bu sabah yine 65. 2 uyandım mübarek kilo verme değil alma diyeti yapıyorum
seni çok kararlı gördüm canım sen zorlarsın 73 ü
günaydın hatunlar.bugün belki giremem diye sabahın köründe yazmaya niyetlendim.dün spor yapmıcam dedim ama gidip futbol sahasının etrafında 1 saat koştum.yanlış saymadıysam 16 tur etti.1 saate yürüdüm.koşu yolu tartan pist ama ben ilkez tartanpiste koştum.koşu bandına alışık olan bacaklarım tartanpiste biraz sızladı.ancak gecenin geç saatlerinde bir kas gevşetici yutup adamımı dürtükleyip uyandırıp sırtıma azıcık bastırınca ağrım geçti.koşubandından daha zorlayıcı.koşu bandında saate 8 km koşuyuyorum tartanpiste 6.5 ancak oldu.neyse onada alişırım.
tatlım spor birden artmaz aylık hedef koy.spora birden yüklenen çabuk bıkıyormuş.bıkmamak için yavaş yavaş artır.beyin 3 aydan sonra sen spor yapmak istemesende seni sporyapmaya itiyormuş.dünbenim öyle oldu.aslında dinlenme günüm kesin dinlenmem lazım ama 1 saat koştım 1 saate yürüdüm.herşey yavaş yavaş.koca binalar minicik tuğlalardan örülerek yapılıyor.ve yıkılmıyor.diyeti düzgün emin ve yavaş adımlarla yaparsan sabır gösteririsen en sonunda sende binanı yaparsın ve binan yıkılmaz.yani yeniden kilo almasın.
canım ya benim bilgisayar babane oldu.3-4 ay sonra değiştirecem.yani bir siteden birşey indirmek ve onu açması mümkün deyil.ben www.xprodoksin.com diye bir siteyi sık kulanılanlara ekledim orada callenetics nedir nasıl yapılıra girdim.orada herm açıklaması va hemde benim alman sandığım ama rus 3bayanın yaptırdığı 58 dk video var.ben onu indiremedim.belki sen yaparsın.bu callen hatunu zaten rahmetli.ben onun gerçek videosunu indirmiştim ancak dedimya bilgisayarım babane olduğundan bir baktım ses var görüntü yok.sen oradan bak yutupdada birsürü var.ama benim sana söylediğim gerçek callenin eski videosunun birebir aynı hareketleri.diyerleri birsürü yorum katmış.
calenle yaptığın 1 saat sıkışma ve toparlanma yönünden 7 saatlik airobik ve 24 saatlik jimlastiğin yaratığı etki kadar.dene dememekten zarar gelmez spor spordur.
Verdiğin link açmıyor hata veriyor kuzuNeyse araştırmaya devamm
ben dun youtube da baktim bi var orda 58 dk olan bir bak istersen...telefondan yazdigim icin link veremiyirum..Verdiğin link açmıyor hata veriyor kuzuNeyse araştırmaya devamm
oğlum 1gunaydin...
saat 5 e dogru uyudum sonra sabah namazina kalktim derken 6 dan sonra uyudum yarim saat oldu kalkali...
leslie bacimla 2 mil yapayim metabolizmamda uyansin...
aynen dedigin gibi ham gunumun bereketi geldi hayatim duzene girdi...hayatimdaki olumsuzluklari kafama takmiuorum desem yalan ama biliyorum ki imtihan...cok caresiz kaldigim zamanlar oldu kendi kendime aglarim o zamanlarda ..ama kilo dusunup birde eski halimi dusunup agladigimi bilirim ...ama yinede tevekkul edip toplarim kendimi...donbul abla ben odevimi yapip dersime calisayimda sinavdan gecermiyim kalirmiyim yaradanimin takdiri...oğlum 1
4 aylık ortanca kızım 2.5 büyük kızım 8.5 yaşındaydı ve ben deligibi spor yapıyordum.stresimede iyigelmişti.işte spora ara verince stres başladı ve ben kilo aldım.sakinleştirici canıma okudu.streslendikçe spor yap.evde neolursa olsun yap.ozaman kafan dağılıp vücuta hızlanıyor.namaz hele ayrı bir motivasyon veriri insana.bende kılarım.insanı dinçleştirip uykusunu düzene sokar.manevi olarakta mutlu olur.böyle namazını kılan geçler beni çok mutlu ediyor.çocuklarımada öğretim.spora diyete ve namaza devam.Allah ozanam sabrını ve mükafatını veriri tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?