Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy ne güzel benimkide ye ye nolacak diyo:) yarın nasıl hesap vercem bakalım bürge hanıma artida cikmayayimda başka bişey istemiyorum

Ayy ne güzel benimkide ye ye nolacak diyo:) yarın nasıl hesap vercem bakalım bürge hanıma artida cikmayayimda başka bişey istemiyorum

haberleri bekliyroum canım çıkmazsın inşallah yaa kendisi de çok kilo vermiş ya öyle olunca çok anlayışlı ya

evet caanım zamanında tam 30 kilo almış/vermiş vallahi bilmiyorum nasıl yaptığını ama helal olsun hatuna 30 kilo düşünebiliyor musun biz 4-5 peşindeyiz :18::18::18:

Ya kuzu ben bu callanetics egzersiz için hiç video bulamıyorumki netten..Nasıl yapıcaz bu egzersizi?

cok guzel gecen 5 gunun ardindan 2 gunde tepetaklak berbat hale getirdigim diyetin 73 kilo barajimi zorlarken 76 kiloya geri getirdigim tarti ibresinin vicdan azabi ve pismanligi icerisindeyim....mahvettim kendimi halbuki hersey yolunda gidiyordu...kizimi uyutup namazimi kildiktan sonra leslie yapmaya calisicam ...yeni bir haftanin baskangicini bu geceden yapmaliyim...

siz hepiniz misil misil uyurken ben once cocuklari binbir cileyle uyuttum..
sonrada an itibariyle 5 mil leslie mi yapmis bulunmaktayim ..yatsi namazimi kilmadim bi soluklanip nefes alicam namazimi kilicam kizlar...allah cumlenize rahatlik versin....

he he ben daha yatamadim :)
topigin yegane zombisi...
neyse sadede geleyim uykum yok 5 mil lesli bacimin yardimiyla 74.6 kiloyla hafta sonunu noktaladim..sabaha muhtemelen 74 olurum oruclu olursam 73 baraji zorlarim insallah...

Kendi adına konuş hih:) ben 20 verdim daha 15 var:)

pardon canım yaa bravo valla evet ben kendi adıma konuşayım ahh ahh bu sabah yine 65. 2 uyandım mübarek kilo verme değil alma diyeti yapıyorum

siz hepiniz misil misil uyurken ben once cocuklari binbir cileyle uyuttum..
sonrada an itibariyle 5 mil leslie mi yapmis bulunmaktayim ..yatsi namazimi kilmadim bi soluklanip nefes alicam namazimi kilicam kizlar...allah cumlenize rahatlik versin....
seni çok kararlı gördüm canım sen zorlarsın 73 ü

günaydın hatunlar.bugün belki giremem diye sabahın köründe yazmaya niyetlendim.dün spor yapmıcam dedim ama gidip futbol sahasının etrafında 1 saat koştum.yanlış saymadıysam 16 tur etti.1 saate yürüdüm.koşu yolu tartan pist ama ben ilkez tartanpiste koştum.koşu bandına alışık olan bacaklarım tartanpiste biraz sızladı.ancak gecenin geç saatlerinde bir kas gevşetici yutup adamımı dürtükleyip uyandırıp sırtıma azıcık bastırınca ağrım geçti.koşubandından daha zorlayıcı.koşu bandında saate 8 km koşuyuyorum tartanpiste 6.5 ancak oldu.neyse onada alişırım.

yok caanım yok yemesine yiyorum o konuda sıkıntı yok yani ama birazda sporu arttırabilsem iyi olicek

tatlım spor birden artmaz aylık hedef koy.spora birden yüklenen çabuk bıkıyormuş.bıkmamak için yavaş yavaş artır.beyin 3 aydan sonra sen spor yapmak istemesende seni sporyapmaya itiyormuş.dünbenim öyle oldu.aslında dinlenme günüm kesin dinlenmem lazım ama 1 saat koştım 1 saate yürüdüm.herşey yavaş yavaş.koca binalar minicik tuğlalardan örülerek yapılıyor.ve yıkılmıyor.diyeti düzgün emin ve yavaş adımlarla yaparsan sabır gösteririsen en sonunda sende binanı yaparsın ve binan yıkılmaz.yani yeniden kilo almasın.
Ya kuzu ben bu callanetics egzersiz için hiç video bulamıyorumki netten..Nasıl yapıcaz bu egzersizi?

canım ya benim bilgisayar babane oldu.3-4 ay sonra değiştirecem.yani bir siteden birşey indirmek ve onu açması mümkün deyil.ben www.xprodoksin.com diye bir siteyi sık kulanılanlara ekledim orada callenetics nedir nasıl yapılıra girdim.orada herm açıklaması va hemde benim alman sandığım ama rus 3bayanın yaptırdığı 58 dk video var.ben onu indiremedim.belki sen yaparsın.bu callen hatunu zaten rahmetli.ben onun gerçek videosunu indirmiştim ancak dedimya bilgisayarım babane olduğundan bir baktım ses var görüntü yok.sen oradan bak yutupdada birsürü var.ama benim sana söylediğim gerçek callenin eski videosunun birebir aynı hareketleri.diyerleri birsürü yorum katmış.

calenle yaptığın 1 saat sıkışma ve toparlanma yönünden 7 saatlik airobik ve 24 saatlik jimlastiğin yaratığı etki kadar.dene dememekten zarar gelmez spor spordur.

he he ben daha yatamadim :)
topigin yegane zombisi...
neyse sadede geleyim uykum yok 5 mil lesli bacimin yardimiyla 74.6 kiloyla hafta sonunu noktaladim..sabaha muhtemelen 74 olurum oruclu olursam 73 baraji zorlarim insallah...
Ayy benimkide erken yatıyo ama 5 te kalkiyo cadı sende bu kararlılık varken iyi verirsin canım bişey olmaz
pardon canım yaa bravo valla evet ben kendi adıma konuşayım ahh ahh bu sabah yine 65. 2 uyandım mübarek kilo verme değil alma diyeti yapıyorum

seni çok kararlı gördüm canım sen zorlarsın 73 ü

Şaka yapıyorum canım kilo fazlalığı çok olunca çabuk veriliyor 105 Ten düştüm doğum kilosuydu ondan çabuk gitti asıl sınavım şimdi basliyo:)

Verdiğin link açmıyor hata veriyor kuzu Neyse araştırmaya devamm

Verdiğin link açmıyor hata veriyor kuzu Neyse araştırmaya devamm

internet sitelerinden araştırırsan bulursun.bende bu siteyi araştırarak buldum.indirme benim bilgisayarım için hayal oldu.sitenin adını alıp yazdım.hata benim bilgisayar açıyorda donuyor.ilk 2-3 kez donmadan yaptım şimdi donuyor.ben zatan hareketleri ezberledim.sende 2 kere yapsan hareketleri ezberlersin.hareket sayısı çok deyil tekrar sayısı çok.mekiği 4 farklı şekilde 100 kere çekiyorsun.ve yavaş yavaş sayıyorsun.artık son sete sürünürsün.hatta alışık deyilsen ilk 100 bile zor çıkarırsın inatla yaptınmı alışırsın.

gunaydin...
saat 5 e dogru uyudum sonra sabah namazina kalktim derken 6 dan sonra uyudum yarim saat oldu kalkali...
leslie bacimla 2 mil yapayim metabolizmamda uyansin...

kadınların yaşı kalçalarından belli olurmuş.yaşlandıkça kalçalarda pörsümeye başlarmış.bende şişman ve zayıflara fesatça bakan biri olarak hatunları göz ucuyla süzerdim.eee şişmansın bakıyorsun hatun seningibi doğum yapmış ama kilo yok tabi ne yaparsın fesatlanırsın.neyse bu fesatlanma sırasında göz ucuyla hatunları süzerken bunu bende fark etmiştim.hatun zayıf çok güzel pantolon yada etek giymiş.yaşta benden küçüktür ancak yanından geçip gidip arkadan görünce o pantolon büzüşmüş duruyor etek bir tuhaf ve omuz çökük.işte ozaman yaş çıkıyor.yaşlandıkça kalçalar diriliğini kaybediyor.ya yana doğru yayılıyor.ya aşağı sarkıyor.yada sönmüş balongibi içine çekiliyor.zayıf ama çok kusurlu ve itici bir fizik oluşuyor.işte kızlar zayıflarken bunada dikat edin bilhasa yaşı 30 za yakın yada 30 lu olanlarda daha 35 geldiğinizde pörsük bir kalçanız olmasın diye yürüyüş.günde 30 dk.en iyisiymiş.hani aktif olup çalıştırabiliyorsan ne ala.benden söylemesi

sağlık ocağından olanın sağlık raporunu onaylatım.spayı haftasonu baskete hafta içide judoya göndereceğim.futbola gitmişti kalecilik yaptı okul takımı elenince sporsuz kalmasın. zaten 2-3 senedir baskete gönderiyordum.çalışsın sıpa.yoksa boş zaman çok doğru internet.neyse sürüne sürüne gitsin gelsin sporada o göbüş azıcık kaslansın.şimdi çıkıp biryer var öğretmen tarif etti ona basket gençlik sporada judo için başvurayım.yağmur yağıyor.ancak ben yine arabayla deyil yürüyerek gideceğim.havalar nasıl olursa olsun pes etmek yok yürüyüşe devam.

gunaydin...
saat 5 e dogru uyudum sonra sabah namazina kalktim derken 6 dan sonra uyudum yarim saat oldu kalkali...
leslie bacimla 2 mil yapayim metabolizmamda uyansin...
oğlum 1
4 aylık ortanca kızım 2.5 büyük kızım 8.5 yaşındaydı ve ben deligibi spor yapıyordum.stresimede iyigelmişti.işte spora ara verince stres başladı ve ben kilo aldım.sakinleştirici canıma okudu.streslendikçe spor yap.evde neolursa olsun yap.ozaman kafan dağılıp vücuta hızlanıyor.namaz hele ayrı bir motivasyon veriri insana.bende kılarım.insanı dinçleştirip uykusunu düzene sokar.manevi olarakta mutlu olur.böyle namazını kılan geçler beni çok mutlu ediyor.çocuklarımada öğretim.spora diyete ve namaza devam.Allah ozanam sabrını ve mükafatını veriri tatlım.

Son düzenleme:
aynen dedigin gibi ham gunumun bereketi geldi hayatim duzene girdi...hayatimdaki olumsuzluklari kafama takmiuorum desem yalan ama biliyorum ki imtihan...cok caresiz kaldigim zamanlar oldu kendi kendime aglarim o zamanlarda ..ama kilo dusunup birde eski halimi dusunup agladigimi bilirim ...ama yinede tevekkul edip toplarim kendimi...donbul abla ben odevimi yapip dersime calisayimda sinavdan gecermiyim kalirmiyim yaradanimin takdiri...
ben diyetimi yapayim biraz spor yapayimda gerisi benim kilolarla metabolizmanin pasa gonlune kalmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…