- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.641
Aynen öyle kola bile icsem yansiyo benimde tartı ya bi istediğim kiloya dussem
bugün:
öğlen:
100 gr ızgara köfte , salata, 1 dilim kepek ekmek
akşam:
200 gr türlü 200 gr yoğurt 2 dilim ekmek
spor: 1 saat yürüyüş, ebru şallı ile karın savar
pazar:
öğlen:
100 gr tavuk , salata, 1 dilim ekmek
akşam:
200 gr karnabahar 200 gr yoğurt 2 dilim ekmek
spor:1 saat yürüyüş, ebru şallı ile selülit savar
pazartesi:
öğlen:
200 gr karnabahar ,200 gr yoğurt, 2 dliim ekmek
akşam:
1oo gr tavuk salata 1 dilim ekmek
spor: 40 dk spor salonunda ebru şallı ile tüm yağlarınızdan kurtulun
salı:
öğlen:
100 gr tavuk , salata, 1 dilim ekmek
akşam:
200 gr taze fasulye 200 gr yoğurt 2 dilim ekmek
spor: 40 dk günlük spor ebru şallı ile karın savar
çarşamba :
öğlen:200 gr karnabahar ,200 gr yoğurt, 2 dilim ekmek
akşam: 100 gr balık salata 1 dilim ekmek
spor: 40 dk günlük spor ebru şallı ile selülit savar
perşembe :
öğlen: 200 gr ıspanak,200 gr yoğurt, 2 dilim ekmek
akşam: 100 gr balık salata, 1 dilim ekmek
spor: 40 dk günlük spor ebru şallı le 21 günde yağlarınızdan kurtulun
cuma:
öğlen: nesfit 1 bardak süt 1 meyve
akşam: 100 gr hamsi, salata 1 dilim ekmek
spor: 1 saat yürüyüş ebru şallı ile süper bir karın
Kızlar yatmadan once74.2 kilo ciktim..yarin gitmem gereken bir davet birde doğum gunu var yandim ben yaaa offfff.....
Caanım neden çocuğu sütten kesiyosunki bırak emsin doyana kadar.Gunaydiiiiinnnnn....
Beni yaramaz bocugum ne yapti ne etti
sonunda aldi yine anne sutunu ayiramadim bu gece binayi ayaga kaldirdi cici emme diye. ...
Aksam esim geldikten zsonra cayin yaninda bira bisküvi falan yemistin 4 kaymakli biraz potibor falan sonradan pişman oldum bide esimin yeninda getirdiği sicacik ekmekten aldigim 1 parcada var allahtan pek yansımadı tartiya bugün oruclu degilim irademi test edicem cok zorlu bir gun olicak ama...
Tatlım bende aynıyım dikkat edince gider bi gün abartayım hoop fazlasıyla gelir..Maalesef moral bozmadan bu durumu kabullenip daima dikkat etmemiz gerekiyor canım.hadi bakalım benim bu metobolizma bi acayip yaa veremeyeceğim ben bu kiloları herhalde
ay cannım bende çocuk yok ama bu problemler bende de var eve geliyorum yorgun bi şekilde en pratik ne olur diye düşünüyorum e dediğin gibi de pratikler sağlıksız oluyor genelde gerçi diyete başlayalı gerçekten çok fazla dikkat ediyorum benim canımı yakan 1 hafta dikkat ettiğimde 0.5 veriyorum ama 1 gün sadece 1 öğün bozunca hooop 1 kilo hatta daha fazla geri geliyr ben anlamadım bu vücudu ama çok yorulduğumu hissediyorum
ben ne kadar sik tartilirsam o kadar cok motive oluyorum ibre asagi yonde oldukca kendi kendimi gaza getiriyorum birde sabah aksam tartilinca yediğim ictigimi kintrol aktina almak kolay oluyor. ..Bu kdar sık tartılma kuzu yaa kafayı yicen sonra
ben.rahatsizim göğüs lerimden doktor ayir bebegi iyice nuayene edip duruma gore tedaviye baslayalim dedi.Caanım neden çocuğu sütten kesiyosunki bırak emsin doyana kadar.
Tatlım bende aynıyım dikkat edince gider bi gün abartayım hoop fazlasıyla gelir..Maalesef moral bozmadan bu durumu kabullenip daima dikkat etmemiz gerekiyor canım.
menun bence gayet guzel olmus kacamagi takma yarin dikkat edersin olur biter...bende bugun cozuttum ama toparlanicam insallah...bugün şu kellogsun reklamı var ya yeni çıkan çikolatalı fındıklı tahıl gevreği ondan aldım akşam ara öğün olarak yerim diye alırken de direk kalorisini baktım diğeriyle hemen hemen aynı special k ile neyse başka da bişiye bakmaddım eve geldim bunu bi güzel yedim içine yulaf kepeği de attım ama yerken kendimden geçtim o kadar lezzetliki dedim kendi kendime diye olan bişi bu kadar lezzetli olamaz besin değerlerini karşılaştırırken meğer special k yağ oranı %1.5 benim yediğimin %26tam da kendime harika bişi buldum derken bilmeden kaçamak yapmış oldum ve bir daha ağzıma süremeyeceğim bu yiyeceği bir iki kaşık daha yiyiverdim son kez neyse neyse olur o kadarcık ne de olsa tahıl gevreği masum kaçamak
bugünki menüme gelince güya akşam türlü yiyecektim kim yapacak şimdi onu dedim ve menemen yaptım çayla 1 kk peynir ve 3-4 zeytinle yedim menemen de türlü sayılır canım şöyle bol dometesli biberli soğanlıca
sabah: 3 dilim kepekli ekmek 70 gr peynir(abarttım biraz) 7-8 zeytin 1 yumurta
öğlen: 100 gr ızgara köfte yağsız salata
ara: 1 portakal
akşam: 2 yumurtalı menemen 1 kk peynir 3-4 zeytin 50 gr kepekli ekmek
ara: tahıl gevreğivalla tırtıkladım gramını bilmiyorum 20 gr yulaf kepeği 50 gr yağsız süt
1 saat pilates full karın yarım saat de yürüyüş yaklaşık 600 cal
yavaş yavaş tamamlarsın inşallah canım oruç tutamasan bile diyetine sadık kal spora küçük eklemeler yapmaya çalış olur biter kilo işi rabbim hayırlısıyla bitimeyi nasip etsin borçlarınıYarin kaynanam bende oruc tutamam
Pazartesi misafirim geliyo tutamam
Sali sohbet gunum var yine tutamam
Carsamba dr randevum var yine tutamam
Persembe bildirim gunu...
Kisacasi bu hafta simdiden çöktü moralman bende coktum...kaynanama ayip olmayacagini bilsem yarin ve obur gun tutardim orucumu ama maalesef bu arada 40 gunden az kalmis borcum...bende millet oruc tutarken az yememisim yani simdi anladim...
ah ben kaçamkları 1 günde halledebilseydim şimdiye yüz kere incecik olmştum ama nerdeeemenun bence gayet guzel olmus kacamagi takma yarin dikkat edersin olur biter...bende bugun cozuttum ama toparlanicam insallah...
yaa ben dedim menü zor diye bence öğlen akşam aynı şeyi ye yada bi önceki gün akşam yediğini ertesi gün sabah yebugün şu kellogsun reklamı var ya yeni çıkan çikolatalı fındıklı tahıl gevreği ondan aldım akşam ara öğün olarak yerim diye alırken de direk kalorisini baktım diğeriyle hemen hemen aynı special k ile neyse başka da bişiye bakmaddım eve geldim bunu bi güzel yedim içine yulaf kepeği de attım ama yerken kendimden geçtim o kadar lezzetliki dedim kendi kendime diye olan bişi bu kadar lezzetli olamaz besin değerlerini karşılaştırırken meğer special k yağ oranı %1.5 benim yediğimin %26tam da kendime harika bişi buldum derken bilmeden kaçamak yapmış oldum ve bir daha ağzıma süremeyeceğim bu yiyeceği bir iki kaşık daha yiyiverdim son kez neyse neyse olur o kadarcık ne de olsa tahıl gevreği masum kaçamak
bugünki menüme gelince güya akşam türlü yiyecektim kim yapacak şimdi onu dedim ve menemen yaptım çayla 1 kk peynir ve 3-4 zeytinle yedim menemen de türlü sayılır canım şöyle bol dometesli biberli soğanlıca
sabah: 3 dilim kepekli ekmek 70 gr peynir(abarttım biraz) 7-8 zeytin 1 yumurta
öğlen: 100 gr ızgara köfte yağsız salata
ara: 1 portakal
akşam: 2 yumurtalı menemen 1 kk peynir 3-4 zeytin 50 gr kepekli ekmek
ara: tahıl gevreğivalla tırtıkladım gramını bilmiyorum 20 gr yulaf kepeği 50 gr yağsız süt
1 saat pilates full karın yarım saat de yürüyüş yaklaşık 600 cal
Yarin kaynanam bende oruc tutamam
Pazartesi misafirim geliyo tutamam
Sali sohbet gunum var yine tutamam
Carsamba dr randevum var yine tutamam
Persembe bildirim gunu...
Kisacasi bu hafta simdiden çöktü moralman bende coktum...kaynanama ayip olmayacagini bilsem yarin ve obur gun tutardim orucumu ama maalesef bu arada 40 gunden az kalmis borcum...bende millet oruc tutarken az yememisim yani simdi anladim...
bakcez bi çaresine artık zaten yine dün akşam yediğim o yulaf kepeği su tutmuş olmalı ki yani umarım öyledir :18::18::18::18:bu sabah 1 kilo fazla uyandımyaa ben dedim menü zor diye bence öğlen akşam aynı şeyi ye yada bi önceki gün akşam yediğini ertesi gün sabah ye
Bişey olmaz ya yediklerine dikkat et haftaya devam edersin orucuna
bakcez bi çaresine artık zaten yine dün akşam yediğim o yulaf kepeği su tutmuş olmalı ki yani umarım öyledir :18::18::18::18:bu sabah 1 kilo fazla uyandımbugün çok dikkat ediyim bakıyım
o neymiş kızCanim bende 4 ay kilo veriyim sonra mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum sıkılasma için selülit için falan çok iyi oluyormuş
o neymiş kız
yavaş yavaş tamamlarsın inşallah canım oruç tutamasan bile diyetine sadık kal spora küçük eklemeler yapmaya çalış olur biter kilo işi rabbim hayırlısıyla bitimeyi nasip etsin borçlarını
ah ben kaçamkları 1 günde halledebilseydim şimdiye yüz kere incecik olmştum ama nerdeeeama yok ya tahıl gevreğinden kaçamak olsa ne olcek yaktım ben onu yaktım üstüne 1 saat pilates yaptım 406 cal ayy bak şimdi onun da 1 porsiyon tarttım zaten 200 cal 1 porsiyon da tırtıkladımsa 200 cal al sana 400 cal ayy çok kötü oldum şimdi yememek lazım işte yememek lazım yok yok ben bunu yarın telafi etmeliyim
Ya işte bölgesel incelme ama daha çok selülite iyi geliyo zaten diyet veriyolarmis yanında bende dedim diyetimi yapiyim öyle gidiyim yazım zaten ankarada dermatolog yapıyo Gülhane hastanesinin dermatolog iyidir heralde en azından şu selülit ler gider
yok caanım yok yemesine yiyorum o konuda sıkıntı yok yanihem yiyeceksin hemde sporunu yapacaksın.yediğim şukadar sporumu yaktı demiceksin.sporunu yapıp aman spor yaptım yemiyeyim yazık deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?