Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada 2 mil Leslie bitmistir orucluyum fazla zorlamadim bunyeyi sadece kontagi cevirip marsa bastim gerisi metabolizma hazretlerine kaldi...gunluk rutin ev islerinin yaninda haftalik dip kose gunun gec kaldim ama olsun gun uzun yaparim yavas yavas...

Çok merak ettim şimdi bunu yaa

anladım canım hep birlikte vericez kalan kiloları da inşallah naptın tartıldın mı bugün

bravo valla harika spor yapmışsın canım bende bugün yarım saat kendi sporum 1.5 saat ebru şallı ile yağlarınızdan 21 günde kurtulun yaptım bu hafta extra dikkat etmeye çalışıyorum inşallah veririm ya 100 gr bile eksik gelse motivasyonu geri kazanacağım

elbete kızım.Yaradandan başka sığınacak kaynak yok.ana babada biryere kadar.Allah insanın evinde huzur ve mutluluk versin inan kiloda gider çocuklarda büyür.sıkıntıda gider.ben o sınavlardan tam 10 yıl geçtim.hep Allaha dua eddim hep durmadan pes etmeden.halada ederim ama şükür duası.çok şükür Allah istediğim pekçok şeyi verdi.evime huzur geldi.ancak buseferde evladımla denedi.evladımın bana atığı kazığı yaşamamı istedi.böylece evladada güven olmayacağını öğreti.ben evlatlarıma aşırı düşkündüm.bununda boş olduğunu öğrendim.neyse tatlım daha genç olduğun için herşeye alınıp üzülürsün.sen duanı et Allah çarteini veriyor.para pul biryere kadar önemli.o parayı huzur içinde yedinmi 1000 lira 10000 lira gibi oluyor.

seninde 2 saat olmuş.dün koşum saate 6 km ydi bugün bandın üzerinde saate 8 km hızla koştum.tartan piste koşmak daha zor.şimdi burada kar yağıyor lapalapa neyse bakalım yarın yürüyemessem callen ve plates yaparım.

bugün 2.5 kilo ağırlıkla 3 hareket çalıştım.kol altı çavresini sıkıştıracak hareketleri akledim.gerçekten zorlayıcıydı.çünkü makinayla deyil direk ağırlığı kaldırmak ve 15x 3 tekrar yapmak gerçekten zorlayıcıydı.dün kulunç kısmım ağrıdı balkondan halı çırptım büyük bir ihtimalle bu yüzden oldu.

birde şu erkeklerin kaldırdıkları halteri yatığım yerden denedim.tabi sadece boş demirini.şimdi boş demir ilerde hafif ağırlıkla çalışabilirim.hoca yaptırımı bilmem belkide bayan olduğum için yaptırmaya bilir.göreceğiz.ancak spor salonunda vakit geçiriyorsak gerçekten yağ yakmalı boş boş dolaşmamalı.

spor salonuna gencecik kızlar geliyor zayıf oldukça hoş olan kızlar.gençlik işte 2 mekik çekerken acıyor diye söyleniyorlar .ya bende genç oldum hiç öyle söylenmedim.şimdiki nesilin canı tatlı.benim hiç canım tatlı olmadı.eğer geçmişe dönme şansım olsaydı bende naz yapardım.Allahım birbirlerine hocaya durmadan nazlanıyorlar.

eşimde hep der hiç nazlanmıyormuşum.bir insan herşeyemi dayanır azıcık naz yapar der.ama ne yapayım yapımda yok.Allahta dayanamayacak dert vermesinçdünya işinde söylenecek dayanamayacak birşey yok.iş yapılır spor yapılır güç yetiğince Allah gücümüzü aşan dert vermesin.benim düşüncem hep böyle oldu.

ev misgibi yemek koktu.eşim hasta haşlama istedi.ancak hava çok kötü markete yürüyerek gidilecek gibi deyil.bugün ilkez arabayla spor salonuna gitim.dönüşte kar iyice bastırmıştı.yokuş aşağı inerken araba kaydı zor zaptedim.çok dik bir yokuş.arabaya kar lastiği taktırmadım.buraya bırak karı yağmur bile yağmamıştı bu yüzden gerek görmedim.ancak bugün nekadar gerekli olduğunu anladım.ancak o yokuşta kar lastiği bile fayda etmez.işte benim et aldığım markete tam öyle bir yokuşşta orada çok kaza oluyor.lastiklere güvenemedim.kaza dediğin saniyelik olay.tadbir alıp mesafeli durmasam kamyonun altına girebilirdim.çünkü ben yokuştan iniyorum kamyonda yokuştan iniyordu.neyse verilmiş sadakam varmış lastikler kavradıda arba durdu.sen nekadar tedbir alırsan al.

yemek olarak patlıcan güveç ve bakla pişirdim.mübarekler çok güzel kokuyor.bu güveçte ekmeksiz yenmez.neyse bende etinden bir çatal alır baklamı yerim.ne yapayım

canım aman dikakat et allah korumuş

sabah: 2 dilim light ekmek 30 gr lıght beyaz peynir domates

ara: 3 kuru kayısı

öğlen: 200 gr etsiz türlü 150 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek

ara: 1 kepekli galeta 1 bardak tam yağlı süt 3 kayısı 1 kaşık sağlıksız müsliden geçen yediğim

akşam: 100 gr derisiz tavuk but 1 koca tabak yağsız salata yine o müsliden 1 kaşık daha ve müsli çöpü boylar (diyetisyene sordum bunu kilo almak isteyen o cılızlara öneriyorlarmış) sinir oluyorum o tiplere

ara: 100 gr üzüm 2 kepekli galeta yeşil çay bolca

yrım saat günlük sporum 1 saat pilates egzersiz kısmı streç de var 2.5 lt su

iyi aksamlar guzek bir gundu...
iftar 16.30- su
3 dilim etimek tatlisi(uzerinde tavuk gogsu vardi)
aksam yemegi 19.00
2 kase tavuklu sehriye corbasi
booool salata az yagli
1 kasik yogurt
yarim bardak kola

kaynanam bende simdi komsuya caya gecti o gelmeden leslie mi yapayim kizim uyumusken hazir...

bu arada sabahki kilom 74.6 idi
iftardan oncede 73.5 kilo ciktim an itibariyle hafta sonundaki verdigim acigi kapattim...

2 mil Leslie yaptim kizlar sabah da 2 mil yapmistim 4 mil oldu hic olmamasindan iyidir sanirim kizim durmuyor uyumadi daha ...

Evet ya çok Nazlı insanlar var gerçekten bide sen hangi şehirdesin ki kar yağdı

Evet baya iyi olmuş bu arada benim tartı değişmedi aynı çıktım şükür

bu arada sabahki kilom 74.6 idi
iftardan oncede 73.5 kilo ciktim an itibariyle hafta sonundaki verdigim acigi kapattim...

Etmek tatlısı yemen kötü olmuş ama şekerin düştü heralde oruc tuttuğun için senin kızda çok geç yatıyo gündüz uykusunumu kessen acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…