- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.681
internet sitelerinden araştırırsan bulursun.bende bu siteyi araştırarak buldum.indirme benim bilgisayarım için hayal oldu.sitenin adını alıp yazdım.hata benim bilgisayar açıyorda donuyor.ilk 2-3 kez donmadan yaptım şimdi donuyor.ben zatan hareketleri ezberledim.sende 2 kere yapsan hareketleri ezberlersin.hareket sayısı çok deyil tekrar sayısı çok.mekiği 4 farklı şekilde 100 kere çekiyorsun.ve yavaş yavaş sayıyorsun.artık son sete sürünürsün.hatta alışık deyilsen ilk 100 bile zor çıkarırsın inatla yaptınmı alışırsın.
ben dun youtube da baktim bi var orda 58 dk olan bir bak istersen...telefondan yazdigim icin link veremiyirum..
ebru yu yapiyorsan bence birakma bi arkadasim yapmisti onu gercekten etkili oldu bende denedim ama yapamadim guc yetiremedim maalesefTamam canım eve geçince bakarım artık olmadı ebru il 21 günde yağlardan kurtulmaya bakcaz
anladım canım hep birlikte vericez kalan kiloları da inşallah naptın tartıldın mı bugünAyy benimkide erken yatıyo ama 5 te kalkiyo cadı sende bu kararlılık varken iyi verirsin canım bişey olmaz
Şaka yapıyorum canım kilo fazlalığı çok olunca çabuk veriliyor 105 Ten düştüm doğum kilosuydu ondan çabuk gitti asıl sınavım şimdi basliyo:)
bravo valla harika spor yapmışsın canım bende bugün yarım saat kendi sporum 1.5 saat ebru şallı ile yağlarınızdan 21 günde kurtulun yaptım bu hafta extra dikkat etmeye çalışıyorum inşallah veririm ya 100 gr bile eksik gelse motivasyonu geri kazanacağımgünaydın hatunlar.bugün belki giremem diye sabahın köründe yazmaya niyetlendim.dün spor yapmıcam dedim ama gidip futbol sahasının etrafında 1 saat koştum.yanlış saymadıysam 16 tur etti.1 saate yürüdüm.koşu yolu tartan pist ama ben ilkez tartanpiste koştum.koşu bandına alışık olan bacaklarım tartanpiste biraz sızladı.ancak gecenin geç saatlerinde bir kas gevşetici yutup adamımı dürtükleyip uyandırıp sırtıma azıcık bastırınca ağrım geçti.koşubandından daha zorlayıcı.koşu bandında saate 8 km koşuyuyorum tartanpiste 6.5 ancak oldu.neyse onada alişırım.
tatlım spor birden artmaz aylık hedef koy.spora birden yüklenen çabuk bıkıyormuş.bıkmamak için yavaş yavaş artır.beyin 3 aydan sonra sen spor yapmak istemesende seni sporyapmaya itiyormuş.dünbenim öyle oldu.aslında dinlenme günüm kesin dinlenmem lazım ama 1 saat koştım 1 saate yürüdüm.herşey yavaş yavaş.koca binalar minicik tuğlalardan örülerek yapılıyor.ve yıkılmıyor.diyeti düzgün emin ve yavaş adımlarla yaparsan sabır gösteririsen en sonunda sende binanı yaparsın ve binan yıkılmaz.yani yeniden kilo almasın.
canım ya benim bilgisayar babane oldu.3-4 ay sonra değiştirecem.yani bir siteden birşey indirmek ve onu açması mümkün deyil.ben www.xprodoksin.com diye bir siteyi sık kulanılanlara ekledim orada callenetics nedir nasıl yapılıra girdim.orada herm açıklaması va hemde benim alman sandığım ama rus 3bayanın yaptırdığı 58 dk video var.ben onu indiremedim.belki sen yaparsın.bu callen hatunu zaten rahmetli.ben onun gerçek videosunu indirmiştim ancak dedimya bilgisayarım babane olduğundan bir baktım ses var görüntü yok.sen oradan bak yutupdada birsürü var.ama benim sana söylediğim gerçek callenin eski videosunun birebir aynı hareketleri.diyerleri birsürü yorum katmış.
calenle yaptığın 1 saat sıkışma ve toparlanma yönünden 7 saatlik airobik ve 24 saatlik jimlastiğin yaratığı etki kadar.dene dememekten zarar gelmez spor spordur.
aynen dedigin gibi ham gunumun bereketi geldi hayatim duzene girdi...hayatimdaki olumsuzluklari kafama takmiuorum desem yalan ama biliyorum ki imtihan...cok caresiz kaldigim zamanlar oldu kendi kendime aglarim o zamanlarda ..ama kilo dusunup birde eski halimi dusunup agladigimi bilirim ...ama yinede tevekkul edip toplarim kendimi...donbul abla ben odevimi yapip dersime calisayimda sinavdan gecermiyim kalirmiyim yaradanimin takdiri...
ben diyetimi yapayim biraz spor yapayimda gerisi benim kilolarla metabolizmanin pasa gonlune kalmis...
Çok merak ettim şimdi bunu yaa
anladım canım hep birlikte vericez kalan kiloları da inşallah naptın tartıldın mı bugün
bravo valla harika spor yapmışsın canım bende bugün yarım saat kendi sporum 1.5 saat ebru şallı ile yağlarınızdan 21 günde kurtulun yaptım bu hafta extra dikkat etmeye çalışıyorum inşallah veririm ya 100 gr bile eksik gelse motivasyonu geri kazanacağım
canım aman dikakat et allah korumuşev misgibi yemek koktu.eşim hasta haşlama istedi.ancak hava çok kötü markete yürüyerek gidilecek gibi deyil.bugün ilkez arabayla spor salonuna gitim.dönüşte kar iyice bastırmıştı.yokuş aşağı inerken araba kaydı zor zaptedim.çok dik bir yokuş.arabaya kar lastiği taktırmadım.buraya bırak karı yağmur bile yağmamıştı bu yüzden gerek görmedim.ancak bugün nekadar gerekli olduğunu anladım.ancak o yokuşta kar lastiği bile fayda etmez.işte benim et aldığım markete tam öyle bir yokuşşta orada çok kaza oluyor.lastiklere güvenemedim.kaza dediğin saniyelik olay.tadbir alıp mesafeli durmasam kamyonun altına girebilirdim.çünkü ben yokuştan iniyorum kamyonda yokuştan iniyordu.neyse verilmiş sadakam varmış lastikler kavradıda arba durdu.sen nekadar tedbir alırsan al.
Evet ya çok Nazlı insanlar var gerçekten bide sen hangi şehirdesin ki kar yağdıspor salonuna gencecik kızlar geliyor zayıf oldukça hoş olan kızlar.gençlik işte 2 mekik çekerken acıyor diye söyleniyorlar .ya bende genç oldum hiç öyle söylenmedim.şimdiki nesilin canı tatlı.benim hiç canım tatlı olmadı.eğer geçmişe dönme şansım olsaydı bende naz yapardım.Allahım birbirlerine hocaya durmadan nazlanıyorlar.
Evet baya iyi olmuş bu arada benim tartı değişmedi aynı çıktım şükürsabah: 2 dilim light ekmek 30 gr lıght beyaz peynir domates
ara: 3 kuru kayısı
öğlen: 200 gr etsiz türlü 150 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek
ara: 1 kepekli galeta 1 bardak tam yağlı süt 3 kayısı 1 kaşık sağlıksız müsliden geçen yediğim
akşam: 100 gr derisiz tavuk but 1 koca tabak yağsız salata yine o müsliden 1 kaşık daha ve müsli çöpü boylar (diyetisyene sordum bunu kilo almak isteyen o cılızlara öneriyorlarmış) sinir oluyorum o tiplere
ara: 100 gr üzüm 2 kepekli galeta yeşil çay bolca
yrım saat günlük sporum 1 saat pilates egzersiz kısmı streç de var2.5 lt su
bu arada sabahki kilom 74.6 idi
iftardan oncede 73.5 kilo ciktim an itibariyle hafta sonundaki verdigim acigi kapattim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?