- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.701
canım aman dikakat et allah korumuş
Evet ya çok Nazlı insanlar var gerçekten bide sen hangi şehirdesin ki kar yağdı
evdede bir sürü iş beni bekler.çamaşır makinası mesayisine başladı birazdan bulaşık makinası başlar.elektirik süpürgesinin mesayisi 10 dan sonra.ben uyumuyorum diye komşumdamı uyumasın.çamaşırlarıda katlamalıyım.birde sağlık ocağına herifcezimin elinden tutup götüreceğim.çamaşır makinasının hortumu su kaçırıyor tıkandımı ne oldu bilmeme.şimdilik altına kova koydum sonra bakarım.açmak lazım.her taşındığım evde bu sorunu yaşarım.asker olunca epey gezdik.bu memeleket bizim memeleketimiz deyil ancak edirneyi ben çok sevdim.işide burada kurunca kaldık.temmuzda 1 sene olacak.kız 8 sınf burada liseye başlıyacak artık kısmet olur adamım bir süpriz yapmassa kız liseyi bitirene kadar buradayız.bayanlar için ço rahat bir şehir hertürlü imkanın var spor salonu evime yakın okul çocukların spor şansı ve gezme şansı var.çok canın sıkıldımı rengarenk olan eski çarşılarını gez.açık çarşısı kapalı çarşıları acıktınmı lokanta aramana gerek yok lokantaları börekçisi çörekçisi hepsi çarşıda.çarşısı küçük ama canınızı sıkmıyor.edirneyi görmemiş olnalara edirneye 1 gün ayırıp gezmalerini tavsiye ederim.zaten ta girişten gördüğün selimiye camisi yeter.selimiye gibi pekçok camisi var.onca şehir gördüm ama ençok izmir ve edirnede rahat etim.izmire gitmeyeli 10 seneyi geçti ama oranın kordonu yeteri.
eline kahve alıp dinlenme modunda bilgisayarın başına geçince çene düşüp rehberliğede soyunursun.şaka maka ama hatunlar bu şehri gezmenizi isterim.ciğer tavasını ve köftesinide tabi.
şimdi eve girdim.45 dk koşup 1 saat yürüdüm.oğlumu judodan alıp geldim.çok ağrım vardı.hasta olmuşum.soğuk algınlığı ilacı 2 tane aldım ve 1 saat dinlenip gidip koştum.bayagı ter atım.ter atıp sıcak bir suya girince rahatladım.heryerde salgın var bende yakalndım.Senin bugün mesai yoğun desene:)
Ya kizimin bakıcısı düşmüş abdest alırken kalkamiyo ayağa nedir bu kizimin talihsizligi daha 20 aylık ve 7 bakıcı değiştirdik inanabiliyomusunuz napcami şaşırdım biri pisti diğerinin çocuğu dövdü biri bel fıtığı oldu bakamadı bundan memnunduk derken bakalım nolacak inşallah iyileşir biran önce burda anaokuluda yok özel e devlette almiyo off off
Çok geçmiş olsun canım hemen sadaka çıkar elinden..ev misgibi yemek koktu.eşim hasta haşlama istedi.ancak hava çok kötü markete yürüyerek gidilecek gibi deyil.bugün ilkez arabayla spor salonuna gitim.dönüşte kar iyice bastırmıştı.yokuş aşağı inerken araba kaydı zor zaptedim.çok dik bir yokuş.arabaya kar lastiği taktırmadım.buraya bırak karı yağmur bile yağmamıştı bu yüzden gerek görmedim.ancak bugün nekadar gerekli olduğunu anladım.ancak o yokuşta kar lastiği bile fayda etmez.işte benim et aldığım markete tam öyle bir yokuşşta orada çok kaza oluyor.lastiklere güvenemedim.kaza dediğin saniyelik olay.tadbir alıp mesafeli durmasam kamyonun altına girebilirdim.çünkü ben yokuştan iniyorum kamyonda yokuştan iniyordu.neyse verilmiş sadakam varmış lastikler kavradıda arba durdu.sen nekadar tedbir alırsan al.
iyi aksamlar guzek bir gundu...
iftar 16.30- su
3 dilim etimek tatlisi(uzerinde tavuk gogsu vardi)
aksam yemegi 19.00
2 kase tavuklu sehriye corbasi
booool salata az yagli
1 kasik yogurt
yarim bardak kola
kaynanam bende simdi komsuya caya gecti o gelmeden leslie mi yapayim kizim uyumusken hazir...
bu arada sabahki kilom 74.6 idi
iftardan oncede 73.5 kilo ciktim an itibariyle hafta sonundaki verdigim acigi kapattim...
kısaca şu hatunlar kırmızı kası çok olan dayanıklı oluyor yani saatlerce koşabilir.ancak beyaz kası çok olanda kuvetli oluyor.siprint atabilir
kırmızı kaslılar= maratoncular
beyaz kaslılar=100 metre koşucuları
dikat edrseniz maratoncular daha çelimsiz ve daha az kaslıdır.ama 100 metre yada 200 metre koşucuları daha çok kaslıdır
Vardır herşeyde bir hayır, üzülme canım iyileşir inş.Rabbim beterinden korusun.Ya kizimin bakıcısı düşmüş abdest alırken kalkamiyo ayağa nedir bu kizimin talihsizligi daha 20 aylık ve 7 bakıcı değiştirdik inanabiliyomusunuz napcami şaşırdım biri pisti diğerinin çocuğu dövdü biri bel fıtığı oldu bakamadı bundan memnunduk derken bakalım nolacak inşallah iyileşir biran önce burda anaokuluda yok özel e devlette almiyo off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?