- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.741
yaa vallahi hiç bilmiyordum ama müthiş ter attırıyor iki gündür yürüyorum ve 300 gr fark etti şimdilik kilo vereyim de ölsem umurumda değil gibi geliyor işin lafı tabi bu allah kimseye vermesin sağlık gitti mi en kötüsü birini tanıyorum böyle inşallah zayıflayayım da ne olursa olsun derdi hep sonra birden kilo vermeye başladı ama eridi aktı meğer kanser olmuşevlerden ırak biz en iyisi sağlıklı bir şekilde beni bu kilolardan kurtar allahım diye dua edelim :13:
bu manyetik koşu bandı nasıl bir bant.kendi gücünle iteklediğin şu eğimli bantlardanmı.öyle bir banta seneler önce yürümüştüm çin işkencesi gibi.
Allah yardımcısı olsun canım kızınınortanca kızımınn sınavına 6 hafta kaldı.6 dersten sınava girecek sinir gırla gidiyor.biraz kalbini kırdım.gideyim biraz matematik çalıştırayım.dünden beri çalışıyoruz.Allah emeklerini boşa çıkarmasın.bu çocuğum çok çalışkan ve iyi bir çocuk
Tum gun dr daydim yarim yekrat gidicem tartimin pili azalmis bitti bitecek beni 69 kilo gosteriyor imkansiz pili bitmek uzereyken böyle oluyor çünkü. ..
Arkadaslar benim kilomu bu hafta sabit olarak gecebilirmiyiz mumkunmu...
ilaç kulanmayınca spor biraz çalıştırdı gibi.onun için dün bildirim yapmadım.ilaç almak zorundaydım.oda takrar 1 hafta tenbeleştirecekti.birkaç gündür iyiye gidiyoraynen öyle canım ama iyi iyi canımı çıkarıyor bütün her yerim ıslanıyor 15 dk da falan müthiş bir efor sarfettiriyor
evet gördüm .interneten baktım.hiç motorsuzuna bakmamıştım.yürüyüş bandı alanların hiç yürüyüş bandında yürüdüklerini görmedim.bu yüzden almadım.ya çok ses çıkartıyor diyorlar yada sıkılıyorum diyorlar.böyle olunca 1500 lira gibi bir parayı bağlamak istemedim.ancak bu iyi motoru yok ses yapmaz.ve hafif.düşünebilirim.gerçekten normal banta 1 saat yürüyeceğine o banta 15 dk yeter.berbattı.insan yokuşu ayaklarıyla çaker gibi yürüyor.iyi yapmışsın
Allah yardımcısı olsun canım kızınınkabızlık zor iyi bilirim benim de çok kötüydü geçtiğimiz yıllarda ama urfaya gelince bi ishal oldum ben artık suyundan mı nedense sonra düzene girdi çok şükür şimdi çok rahatım o konuda arada bir iki gün oluyor onda da kepek çözüyor inşallah seninki de düzelir canım kilo vermeyi de yavaşlaıyor diye biliyorum
geçmiş olsun tatlımTum gun dr daydim yarim yekrat gidicem tartimin pili azalmis bitti bitecek beni 69 kilo gosteriyor imkansiz pili bitmek uzereyken böyle oluyor çünkü. ..
benim bu hafta sanki çalışmaya başladı.bu yüzden ilaçla durdurmak istemedimaynen öyle canım ama iyi iyi canımı çıkarıyor bütün her yerim ıslanıyor 15 dk da falan müthiş bir efor sarfettiriyor
gördüm internete.mantıklı.az zamanda çok kalori yakımı.
Allah yardımcısı olsun canım kızınınkabızlık zor iyi bilirim benim de çok kötüydü geçtiğimiz yıllarda ama urfaya gelince bi ishal oldum ben artık suyundan mı nedense sonra düzene girdi çok şükür şimdi çok rahatım o konuda arada bir iki gün oluyor onda da kepek çözüyor inşallah seninki de düzelir canım kilo vermeyi de yavaşlaıyor diye biliyorum
geçmiş olsun tatlımTum gun dr daydim yarim yekrat gidicem tartimin pili azalmis bitti bitecek beni 69 kilo gosteriyor imkansiz pili bitmek uzereyken böyle oluyor çünkü. ..
bu hafta dökülmüşüz***14. TAKIM 352. ETAP***
umutincisi (77,1 / / / %) Bildirimde bulunmadı
anathema8( 84.2 / 84.2 / 0 / 0.00%) Sabit
makbule007 (64,5 / 64.2 / 0.3 / 0.47%)
BLUEmoon2009 ( 73,6 / 73.6 / 0 / 0,00%)Sabit
donbul ( 74,4 / 74.4 / 0 / 0,00%)Sabit
14. TAKIM ORTALAMASI: 0.09%
benim bu hafta sanki çalışmaya başladı.bu yüzden ilaçla durdurmak istemedim
geçmiş olsun tatlım
bu hafta dökülmüşüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?