Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu manyetik koşu bandı nasıl bir bant.kendi gücünle iteklediğin şu eğimli bantlardanmı.öyle bir banta seneler önce yürümüştüm çin işkencesi gibi.

ortanca kızımınn sınavına 6 hafta kaldı.6 dersten sınava girecek sinir gırla gidiyor.biraz kalbini kırdım.gideyim biraz matematik çalıştırayım.dünden beri çalışıyoruz.Allah emeklerini boşa çıkarmasın.bu çocuğum çok çalışkan ve iyi bir çocuk

bu manyetik koşu bandı nasıl bir bant.kendi gücünle iteklediğin şu eğimli bantlardanmı.öyle bir banta seneler önce yürümüştüm çin işkencesi gibi.

aynen öyle canım ama iyi iyi canımı çıkarıyor bütün her yerim ıslanıyor 15 dk da falan müthiş bir efor sarfettiriyor

Allah yardımcısı olsun canım kızının kabızlık zor iyi bilirim benim de çok kötüydü geçtiğimiz yıllarda ama urfaya gelince bi ishal oldum ben artık suyundan mı nedense sonra düzene girdi çok şükür şimdi çok rahatım o konuda arada bir iki gün oluyor onda da kepek çözüyor inşallah seninki de düzelir canım kilo vermeyi de yavaşlaıyor diye biliyorum

sabah: 40 gr nesfit karışık meyveli 125 mg süt 1 portakal

ara: 3 kuru kayısı 1 kepekli galeta

öğlen: 200 gr etsiz kuru fasulye 120 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek

ara: 20 gr sarı leblebi 20 gr kuru üzüm 1 su bardağı yağsı süt

akşam: 120 gr sebzeli misket köfte yağsız çoban salata 1 kaşık rus salatası

ara: 1 greyfurt

spor: 1 saat yürüyüş 1 saat pilatesyaklaşık 700 cal yediklerim: 1300 cal

Tum gun dr daydim yarim yekrat gidicem tartimin pili azalmis bitti bitecek beni 69 kilo gosteriyor imkansiz pili bitmek uzereyken böyle oluyor çünkü. ..
Arkadaslar benim kilomu bu hafta sabit olarak gecebilirmiyiz mumkunmu...

Günaydın hanımlar bluemoon gecmis olsun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese hayırlı cumalar.hergün olduğu gibi işler beni bekliyor.ancak ben çayımı aldım ve biraz keyif yapıp işime başlıcam.çamaşır makinam tamir oldu.boşaltma motoruna 170 lira sıkışmış gelip servis onu çıkardı.2 sepet çamaşırım birikti 2 günde.servis hemen gelmese giyecek çamaşır bulamayacakmışız.balkonum is içinde kalmış kaç gündür hava buz gibi ve benim evim kalorifer dairesinin üst katında.çıkan kurum bizim balkonlarda.bugün bir atraksiyon yapıp soğukta balkonu haletim.
sabah 50 gr kepek ekmeği
25 gr köypeyniri(çökelekten sıkıldım)
5 zeytin
şekersiz çayla kahvaltımı yaptım
öğleye ıspanak ve baklam var aynı zamanda akşama tonbalığı konservem var.
bugünün yemeğini kurtardım.sıpalara ne yapacam onu düşünüyorum.of of hergün iş.boykotmu yapsam acaba.ama yine sonra zararı bana

ilaç kulanmayınca spor biraz çalıştırdı gibi.onun için dün bildirim yapmadım.ilaç almak zorundaydım.oda takrar 1 hafta tenbeleştirecekti.birkaç gündür iyiye gidiyor
Tum gun dr daydim yarim yekrat gidicem tartimin pili azalmis bitti bitecek beni 69 kilo gosteriyor imkansiz pili bitmek uzereyken böyle oluyor çünkü. ..
geçmiş olsun tatlım

Sagolun arkadaslar biseyim yok cok sukur yani simdilik oyle..jinekologa gittim hormon tahlili falan istedi kan verdim kanim pihti attigi icin 3 kere yeniden kan alindi bugun sonuclara bakicak dr esimi bekliyirum dr gidicem simdi ...

***14. TAKIM 351. ETAP*** DÖRDÜNCÜSÜ :119::119::119::119::119:

Rform (72,5 / / / %)İzinli
umutincisi (79 / 77,1 / 1,9 / 1,20%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü
anathema8( 84.5 / 84.2 / 0.3 / 0.36%)
makbule007 (63.9 / 64.5 / -0.6 / -0.94%)
BLUEmoon2009 ( 75,2 / 73.6 / 1.6 / 2.13%)
donbul ( 75.5 / 74.4 / 1.1 / 1.46%)

14. TAKIM ORTALAMASI: 0.70%

***14. TAKIM 352. ETAP***

umutincisi (77,1 / / / %) Bildirimde bulunmadı
anathema8( 84.2 / 84.2 / 0 / 0.00%) Sabit
makbule007 (64,5 / 64.2 / 0.3 / 0.47%)
BLUEmoon2009 ( 73,6 / 73.6 / 0 / 0,00%)Sabit
donbul ( 74,4 / 74.4 / 0 / 0,00%)Sabit

14. TAKIM ORTALAMASI: 0.09%

benim bu hafta sanki çalışmaya başladı.bu yüzden ilaçla durdurmak istemedim
geçmiş olsun tatlım
bu hafta dökülmüşüz

Kizlar netten yazdigim icin alinti yapamiyorum takipteyim ama

bilgisayar kafayı yedi.yazdığım mesajı göndermedim sandım birdaha gönderdim.bir mesaja iki cevap.neyse.callenimide yaptım.simdi ögleden sonra doğru spor salonu

benim bu hafta sanki çalışmaya başladı.bu yüzden ilaçla durdurmak istemedim

geçmiş olsun tatlım

bu hafta dökülmüşüz

Evet yaa maalesef haftaya herkes kilo verir inşallah

Arkadaşlar takım listesindeki herkesin günde en az 5 mesaj yazması gerekiyor ve son dönemlerde gidiyorum geliyorum iki kişinin paylaşımını görüyorum sadece..
Mesaj paylaşımına uymayan arkadaşlar lütfen kurala uyalım ..............

herkese merhaba guruba yeni katılıyorum . son yıllarda kontrol edemediğim kilolarım büyüdü büyüdü büyüdü ve bir dağ oldu.uğraştım ama gitmedi kurtulamadım birtürlu. ama bu sefer olucak ınanıyorum. 3-4 haftada 3-4 kilo verdim.şimdi 97 kiloyum.sadece diyet yapmıştım.umarım hep beraber hedeflerimize ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…