- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.781
Bakıyım bi vaktim olursa 3 mil yaparım yaklaşık 5 kmye denk geliyo olmazsa 1 mil yapıcam sen yuruyomusun sadece
Bende esimde ankarada yasiyoduk şimdi diyarbakirdayiz zorunlu hizmette Tatillerde geliyoruz ankaraya maalesef
kızlar şu nesfitin 14 gün programı ile ilgili ne düşünüyorsunuz geçen çikolatalısını aldım kahvaltı yapamadığımda yiyeyim diye tadı da çok hoşuma gitti bazı yorumlar okudum 14 gün sabah akşam bunu yiyip öğlen öğününde tüm besin ögelerini içeren(et ekmek sebze yoğurt ) yemekle ve ara öğünlerdbirer meyveyle yapılıyormuş. 4-5 kilo verenler bile var. kafam karıştı sizce sağlıksız bişi midir? ben 4-5 kilo veremam ama 2 kilo versem bile havalara uçarım kilo vermemi hızlandırsın diye denesem mi diyorum hoş diyetisyenim de izin veiri mi bilmiyorum vermez herhalde :106::106::106:kafam çok karıştı ya
Bi sor canım sen yine bürge hanıma hatta tamam derse bende yapiyim bıktım ne yicem diye düşünmektenkızlar şu nesfitin 14 gün programı ile ilgili ne düşünüyorsunuz geçen çikolatalısını aldım kahvaltı yapamadığımda yiyeyim diye tadı da çok hoşuma gitti bazı yorumlar okudum 14 gün sabah akşam bunu yiyip öğlen öğününde tüm besin ögelerini içeren(et ekmek sebze yoğurt ) yemekle ve ara öğünlerdbirer meyveyle yapılıyormuş. 4-5 kilo verenler bile var. kafam karıştı sizce sağlıksız bişi midir? ben 4-5 kilo veremam ama 2 kilo versem bile havalara uçarım kilo vermemi hızlandırsın diye denesem mi diyorum hoş diyetisyenim de izin veiri mi bilmiyorum vermez herhalde :106::106::106:kafam çok karıştı ya
ben seviyorum ankarayi. daha cok kalicakmisiniz orada ? umarim cabucak donersiniz.. bu arada siz makbule ile arkadasmisiniz? burdami tanistiniz? ayni diyetisyen diyince aklima ayni sehirdeymissiniz gibi geldi bir an :44:
canım porsiyon ölçüsüne dikkat ettiğimiz sürece ara sıra yiyoruz biz diyette ama tabi günde iki öğünü bilemiyorum soracağım bürge hanıma bu arada biz anethamayla burda tanıştık canım bende diyetisyene yine kk dan başka bir üyenin tavsiyesiyle başladım benim arkamdan da anethama başladı gayet ilgili bir diyetisyenimiz var şehirlerimiz aynı değil ama yakın ben urfadayım o diyarbakırdanerden düştüm buraya dediğim çok oluyor o dönemde çok diyetisyen arayıp bulamadım urfada bi tane vardı o da izine ayrılmış tabi bende de onu bekleyecek kadar sabır yok bürge hanımla tanıştık iyi ki de tanışmışız biraz daha kilo veriyim de burdakine sadece şu kas kemik sıvı onları ölçtürmek için bi gideyim diye düşünüyorum
Canım cok güzel sağlıklı beslenmeye devam . Bugün yürüyüş yapamadım bende . Ne yapsam onu düşünüyorum :44:ohhh yedim mis gibi ıspanağımı neymiş nesfit falan yaa hemen ifademi vereyim kızlar
sabah: 2 dilim tam tahılı ekmek 1 yumurta 30 gr lıght peynir domates salatalık turp roka
ara: 1 yk yulaf kepeği 1 yk special k meyveli
öğlen: 50 gr şehriyeli tavuk çorba (bunu dün yapmıştım nedense midemi bulandırınca içemedim 2 kaşık içtim en fazla)
1 dilim tam tahıllı ekmek 40 gr nesfit 125 gr yağsız süt
ara: 3 kuru kayısı 1 portakal yarım bardak yağsız süt 10 fındık 1 saat tempolu yürüyüş
akşam: 200 gr ıspanak (yağ koymadım yağ yerine 10 gr kaşar koydum) 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: havuç turp domates salatalık 1 mandalina düşünüyorum ve tabiki 1 saat daha yürüyüş baladım bile
sonuç olarak yediklerim 1545 cal yaktığım 805 cal kalan 560 calhaftasonu da kazasız belasız geçtı
kandır canım kandırCanım cok güzel sağlıklı beslenmeye devam . Bugün yürüyüş yapamadım bende . Ne yapsam onu düşünüyorum :44:
Sabah : yarım yaslanmış yumurta 2 dilim kasar 1 dilim kepekli ekmek 2 domates 1 salatalık 5 zeytin
Arada : 1 muz
Öğlen : 3 köfte 1 kase yoğurt
Aksam :1 tabak İspanak çorbası
Sanirim esimi kandirip yürüyüşe çıkıcam :)
bakalım yarın sorar burda paylaşırım kızlar ama nedense hiç sanmıyorum izin vereceğine çok yetersiz bir beslenme olacaktır herhalde :26::26:Bi sor canım sen yine bürge hanıma hatta tamam derse bende yapiyim bıktım ne yicem diye düşünmekten
Yookk burda tanıştık canim
kandır canım kandır
menün güzel canım ama kaşar yağlı olduğu için miktarına dikkat etmek lazım 20 gr civarı bir porsiyona denk geliyor bi de öğle ile akşam arasında ara yapmamışsın canım ara öğünü terk etmek metobolizmayı yavaşlatıyor dikkat bende az önce yarının yemeğini yapıyordum arkada muzlar dayanamadım 2 sini lüplettim ama iki muz dediğime bakma her biri parmak kalınlığında ikisi 40 gr
bende çok severim yağlı peynirleri bi ara bi peynir takıntım vardı anlatamam canım sürekli peynir çekiyordu ve o zaman tam bir hafta üç öğün kahvaltı yedim şimdilik ye de kilo vermen durunca zaten bişileri azaltmak gerekecek o zaman sende vazgeçersin benim gibi normal beyaz peyniri bile sevmeyen ben şu anda lıght beyaz peynir tüketiyorum ben konuşurum genelde yiyeceklerle bu akşam da ıspanağa seni yemeliyim şu anda benim vücudum için gereklisin ve sayende 36 beden olacağım dedimCanım çıkamadık yuruyuse ,soğuk dışarısı . Bugün geç kalktığım icin öğünler kaydı biraz.ama sadece gun icinde 1 dilim ekmek yedim:)
Kasari seviyoruuum ne yapayım bilemedim
bende çok severim yağlı peynirleri bi ara bi peynir takıntım vardı anlatamam canım sürekli peynir çekiyordu ve o zaman tam bir hafta üç öğün kahvaltı yedim şimdilik ye de kilo vermen durunca zaten bişileri azaltmak gerekecek o zaman sende vazgeçersin benim gibi normal beyaz peyniri bile sevmeyen ben şu anda lıght beyaz peynir tüketiyorum ben konuşurum genelde yiyeceklerle bu akşam da ıspanağa seni yemeliyim şu anda benim vücudum için gereklisin ve sayende 36 beden olacağım dedimben sebzeleri de sevmem
bende yoğurt olmasa hayatta yiyemem karnabahar brokoli falan labne kaşara gör daha doğru seçim 2 çorba kaşığıkadar yiyebilirsin hem deKasar peyniri seviyorum ama cok tuketmek istemiyorum bende. Bir ara salatalara bile katiyordumLabne yiyoruz bazen onuda severim.birde diyet reçel aldım gecen . Oda güzeldi gecen hafta annemlere giderken reçelimide götürdüm :)
Sebze bende çok sevmem ama sevdikleriminde kalorisi yüksek :) cocuğa şimdiden alıştırıyorum brokoli karnibahar . :)
Arkadas brokiliyi baharatllarla karıştırılmış yoğurdun icine batırılacak sekilde misafirlerini ağırlarken sunuyordu . Aslında hoşlanmadan daha iyi pişmemiş halı :)
bende yoğurt olmasa hayatta yiyemem karnabahar brokoli falan labne kaşara gör daha doğru seçim 2 çorba kaşığıkadar yiyebilirsin hem de
2 haftalık deneme süresi var canım evet diğer cuma yarışması gruplarıyla yarışıyoruz ve perşembeleri kilo bildirimi yapıyoruz kilo bildiriminde yüzde ye göre sıralama oluyor yüzde de şöyle hesaplanıyorMakbulecim biz şimdi diğer gruplarla yarışiyoruz dımı? Peki cuma gunü mü kilomuzu söylüyoruz ? Birde ben direk katiliyormuyum. Yoksa 2 haftalık bekleme süresi filan varmi ? Nasıl oluyor genelde?
2 haftalık deneme süresi var canım evet diğer cuma yarışması gruplarıyla yarışıyoruz ve perşembeleri kilo bildirimi yapıyoruz kilo bildiriminde yüzde ye göre sıralama oluyor yüzde de şöyle hesaplanıyor
gram cinsinden verdiğin kilo*100 bölü geçen haftaki kilo yine gram cinsinden
aslında gruplarda aktif olmak da kurl her gün mesaj paylaşmak lazım ama bizim grup çok pasif kalıyor maalesef ben bazen diğer gruplara da bakıyorum neler yapıyorlar diye ve aktif olan gruplar daha başarılı genelde çünki insan burda yazdıkça konuştukça daha çok motive oluyor
Anladım Sağol. Evet haklisin pasif bir gurup ama seni bulduğuma sevindim :)
Günaydın herkesr yine pazartesibazen cok bunaliyorum okulda yaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?