Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoş geldin aramıza canım tam sağlıklı kilo vermişsin diyetisyen kontorülün de mi zayıflıyorsun yoksa başka bişi mi yapıyorsun canım

kızlar slm kaçamaksız bir dün daha bitti

sabah: 2 dilim light ekmek (sonunda bitti bu ekmek tadını sevemedim bi türlü) 30 gr lıght peynir 5 zeytin roka 1 de yumurta 1 tk diabetik reçel

ara: yapmadım

öğlen: 40 gr nesfit çikolatalı 200 gr yağsız süt

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 kepekli galeta 5 badem

akşam: 250 gr kıymalı patlıcan dolma 200 gr yarım yağlı yoğurt

ara: çikolata kaplı lifli 2 tane 1 elma ( umarım fazlasını yemem )

spor: 1 saat tempolu yürüyüş 1 saat pilates yaklaşık 700 cal yediklerim 1300 cal

bu hafta çok iyi gitti ama umarım hafta sonu da bozulmaz yaa bozulmamalı haftaya inşallah hedefim 63.5 olur inşallah

Hoşgeldin canım

hoş geldin aramıza canım tam sağlıklı kilo vermişsin diyetisyen kontorülün de mi zayıflıyorsun yoksa başka bişi mi yapıyorsun canım

sağol canım hoşbulduk.oğlumun karnını doyurdum geldim :) daha önceleri diyetisyenede gittim ,akapunktur da yaptırdım, spor merkezinede yazılıp gidemedim. bu ugurda geçmişim pek parlak değil.
ama artık kendim azar azar yiyorum. ağırlıkla salata yiyorum. birde kilom fazla olduğu için daha büyük küloları kısa surede verebilirim sanırım. sen neler yapıyorsun .uyguladığın bir program varmı?

verirsin veririsin merak etme diyet ve sporla verirsin canım ama sana söyleyeceğim metobolik hızının çok altında kalori alarak metobolizma hızını düşürme bence sadece salata çok az canım metobolizma hızında yemek yiyerek sporlada yaklaşık 500 cal açık sağlarsan güzel bir şekilde verirsin diye düşünüyorum senin boy kaç

bende diyetisyenle yapıyorum canım sabahları 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 yumurta

ara: 1 meyve

öğlen: 60 gr et 5-6 kaşık sebze
ara: 1 kuru meyve bir normal meyve 5-6 badem

akşam: öğlenle aynı
gece de : 1 meyve işte böyle genel hatlarıyla diyetim

hoşbulduk canım davetin için teşekkürler :)

100 er gr da yoğurt var onu untmuşum

canım kesinlikle haklısın . ama ben başlangıç için birazda moral bulmak için 1000-1200 kalori arası besleniyorum.arada bu 1500 ü de buluyor tabi.
bu aralar spor yapamıyorum.ama arada yürüyorum.2-3 haftaya spora başlamayı umuyorum.ameliyat sonrası fizik tedavi ye başlıycam haftaya.
sonrasında daha hızlı kilo veririm umarım.
geçen kıştı burda ankarada özel bi hastanenin diyetisyenine gitmiştim... son derece başarısızdı.. standart program verdi bana uymayan noktalarda hiçbir düzenlemeye gitmedi. memnun kalmadım.. daha öncekilerdende memnun kalmamıştım üstelik bir aylık ücreti peşin alıp tatile çıkmıştı diyetisyen.. bende gıcık olmuştum sonra çagırdı ben gitmedim. en çok akapukturla kilo vermiştim. ıkı dr kardeşlerdi. ama sonra verdiği rejim programına uyamayınca bana gelme dedi kibarca :) işler güçler derken durum fena bir hal aldı. aslında şöyle bi düşününce sorun bendeydi belkide.. kararlıyım bu defa.
sen ne zamandır gidiyorsun diyetisyene? memnunmusun ?

canım ben online bi diyetisyen takibi altındayım sisteme yediklerini giriyorsun o da onlara her gün yorum yazıyor ilk başta telefondan konuşup özelliklerime göre program belirledi şöyle bi güzelliği var istediğin zaman soru sorabiliyorsun arada arıyor motive ediyor tatlı bir kadın ben aslında diyete uyma konusunda ya da sporda zorluk çekmiyorum ama bende sürekli diyetlerle haşır neşir olduğum için metobolizmam oldukça yavaş son 5 yıldır falan diyet kelimesi hep hayatımda yap bırak yap bırak o yüzden ben 100 gr ma bile seviniyorum yani anlayacağın çok yavaş kilo veriyorum ama diyetisyenden memnunum kendisi de 30 kilo almış sonra vermiş bir byan oldukça anlayışlı o yüzden

hımmm güzelmiş aslında bu online kulağa hoş geliyor ... telefonla rahat ulaşmakta önemli. ama istiyorumki önce kendim azmim ve kararlılığımla vereyim.yapabildiğimi göreyim. çünkü geçmişim bu konuda parlak değil :)
kendinize özen göstermeniz ne güzel . ben bir şeye odaklanınca iş güç,çocuk derken biraz fazla bırakmışım kendimi malesef..

aslında tam anlamda özen gösteriyorum diyemem benim de denemediğim diyet kalmadı yaptım bıraktım hep benim belki avantajım spor yapmayı seviyorum hep spor yaptım diyeti bıraksam bile sporu bırakmadım bu bana antidepresan gibi geliyor niye yapamayasın isteyince ve kararlı duruşunu herşeye rağmen sürdürünce oluyor en önemlisi süreklilik zaten ben eskiden 1 ay diyet yapardım 1 gün tıka basa yedim sonra diyet bozuldu hadi boş ver 1 haftada geri gelsin kilolar bu en yanlış olanı aslında mesele hayat tarzı haline getirmek ben yaklaşık 4 aydır diyetteyim verebildiğim kilo 6 bile olmadı daha 5.800 ama olsun önümüzdeki aya bir kilo bile olsa ekside girsem de fazla kiloyla girmektense iyidir diyorum artık kaçamk yaptımsa nasılsa bozuldu demek yerine hemen toparlayıp sporu arttırmaya gayret gösteriyorum sizin çocuk küçük sanırım o yüzden spora vakit ayırmak zor olabilir sizin için ama ilk kilolar olduğu için hızlı gidicektir bir süre sonra yavaşlıyor hatta duruyor mesela ben 2 haftadır gram oynamıyordu bu hafta 300 gr ma çıldırdım resmen sevinçten asıl önemli olan bu süreci atlatmak zaten umudu kaybetmeyip bırakmazsan bu dönemde ideal kilona ancak ulaşabiliyorsun yoksa biraz veriyoruz belki ama hayalmizdeki vücuda hiç kavuşamıyoruz ne çok konuşum ya

aslında bende severim spor yapmayı ama spor merkezinde yalnız sıkılıyorum.aslında girişken sayılırım ama bilmem neden.. üyesi olduğum bir spor merkezi vardı. 1 yılda toplam 15 kez gittim oda arkadaşlarımı aldım yüzmeye ve saunaya sadece .arkadaşlarla da iyi vakit geçiyor . sohbet etmek banada iyi geldi ... umarım daha nice sohbetler geçekleştiririz.

Hoşgeldin biz makbuleyle aynı diyetisyene gidiyoruz interaktif diyet diye bakarsan bulabilirsin bende çok memnunum ankaradaysan yüzyüze de gidebilirsin fiyatlarıda diğerlerine göre çok uygun

Hoşgeldin biz makbuleyle aynı diyetisyene gidiyoruz interaktif diyet diye bakarsan bulabilirsin bende çok memnunum ankaradaysan yüzyüze de gidebilirsin fiyatlarıda diğerlerine göre çok uygun

hoşbulduk canım evet ankaradayım.sanırım sende memnunsun diyetisyeninden :44: ne güzel :)

ben şimdilik kendim çabalıyorum belki daha sonra düşünürüm teşekkürler.bu arada siz hangi şehirlerdesiniz?

Bende esimde ankarada yasiyoduk şimdi diyarbakirdayiz zorunlu hizmette Tatillerde geliyoruz ankaraya maalesef

slm kızlar nebrsiniz ben bugün yorgunluktan ölüyorum sabahtan beri bi dakka oturmadım evde derin temizlik yaptım bugün iki kere pazara gittim geldim 1 saat de yürüyüş yaptım yürüme bandında menüm de kaçamksızdı

:sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 30 gr peynir roka 5 zeytin

ara: yok

öğlen: 40 gr nesfit 10 gr yulaf kepeği 125 gr süt

ara: 10 fındık 10 badem 1 elma

akşam: tavuklu şehriye çorba (şehriye çok azdı içinde ) 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 muz (20 gr ) pazardan aldım bugün Anamur muzu çok lezzetli
1 portakal
1 su bardağı yağsız süt yaklaşık 1300 cal yedim sadece spor 406 cal ama sabahtan beri yapığım işler bence yediğimi geçmiştir nitekim akşam tok karna sabahki kiloyla yanıydım bu demek oluyor ki yarın eksideyim

Ne güzel spor yapıyorsun bende pazartesi basliycam böyle olmuyo en azından hafta ici Leslie 1 mil yapcam hiç yoktan iyidir hafta sonu yapamam artık diyetle kilo veremiyorum

Ne güzel spor yapıyorsun bende pazartesi basliycam böyle olmuyo en azından hafta ici Leslie 1 mil yapcam hiç yoktan iyidir hafta sonu yapamam artık diyetle kilo veremiyorum

canım yaptığım yürüyüş sayesinde tekrardan kilo veriyorum gram gram spor önemli yaa bugün 63.9 çıktım mesela gitti 300 gr daha perşembeye de 400 gr daha giderse
ohhhhh benden iyisi yok
sende başla canım az da olsa spor önemli

Bakıyım bi vaktim olursa 3 mil yaparım yaklaşık 5 kmye denk geliyo olmazsa 1 mil yapıcam sen yuruyomusun sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…