- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.801
maşallah canım allah tüm emeklerinizi sonuca ulaştırsıngünaydın hatunlar.2 gündür çok yoğun geçirdiğim için yazamadım.malum sçocukların sınavları başladı.kızın teokuna fazla zaman kalmadı.kızı kampa aldım.tekrar çalışması başlatık.artık bol bol soru çözmeli.konu öğrenimi nerdeyse bitti sayılır.iki üç konu daha çalıştıkmı ondan sonra sadece tekrar.o 2-3 konuda 2 günde biter.sabah 5 de kalkıp çalışmaya başladık.hem tatilerde ful çalıştık cumartesi günü nerdeyse dinlenmeden çalıştı çocuk.inşallah emekleri boşa gitmez.
en iyisini yapmışsın canım çocuklar makinelere hapis oluyorlar resmen böyle hem sağlığına yatırım hem de kişiliğinebenim 12 yaşında 6 sınıfa giden oğlum bilgisayara fazla takmıştı.ablasıyla ilgilenmem gerekince bu fırsat bildi.birde plesteyşın diye bir oyun yerine gitmeye başladı.futbol oynuyorlar.girdim baktım havadar kızlar bile var birde onun yaş gurubu.3-4 kişi bir olup maç oynuyorlar.görüntüde tehlikeli deyil.ancak haftada 1 gün haftanın 7 günü gitme isteğine dönüşünce dur deme zamanının geldiğini anladım.babasıylada konuşup karar aldık.2 spora birden yazdırdım.haftanın 4 günü 1.5 saat judoya haftanın 2 günüde baskete götürdüm.hemde cumartesi pazar judodon çıkıp baskete gitti.bu hafta benim hiç tatilim olmadı dedi.olsun sporcu adamın tatili olmaz dedim.bak ben 43 yaşında hergün nerdeyse 1 saati koşu olmak şartıyla 3 saate yakın spor yapıyorum sen gençsin deyip gaz verdim.elinde kumanda televizyonun karşısında koltukta yayılıyordu.ona bakıp bakıp intikamım kötü olacak diyordum.şimdi aldım intikamımı gitsin 2 spora birdende göreyim.eve gelince bırak telavizyon seyretmeyi banyosunu yapıp yatağa kendini zor atoyor.öyle plesteyşına gideyim lafı aklına bile gelmiyor.
sen eminim kilo vermişsindir canım vermediysen de incelmişsindir uzun süre dışkının içerde kalması da sakıncalı canım senin kötü bu kan,bızlık işi yaa aslında doktora mı gitsen ki :26:yarın diyetisyen günüm sabah saat onbuçukta randavum var.bakalım orada kaç kilo olmuşum.2 haftadan fazla zamandır kilo veremiyorum.daha doğrusu verdiğim kilonun üzerine ödem yapıyor sadece o 3 kilo ödemde bir geri çekilme var 2 kiloya indi.aslında bir bağırsak ilacına bakar ancak ilaç istemiyorum.ancak yarın diyetisyende tartılacağım.nekadar verdiğimi anlamak için ilaç kulanmaya mecburum.burada perşembe günü kulanmadım bu yüzden kiloyu sabit bildirdim.zaten çok gitiğini zanetmiyorum.herhalde bu ay böyle gidecem sonradan birde 2 kilo kaybedeceğim.buraya ilk yazdığımdada öyle olmuştu.birden 2 kilo kaybetmiştim.yağ hürelerimden yağ boşalıyor ancak 3 gr yağ kaybetsem yerine 3 gr su tutuyor.suyun yoğunluğu yagdan daha fazla olduğu için 3 gr yağ kaybetmişken birden 4 gr almış gbi oluyorum.yağ uzun süre yerine konmayınca suyuda atıyor.
aynen bende de öyle oluyor canım bende cumartesi sabah 63.9 u gördüm dün tualete çıkamadım bu sabah bir de ne göreyim 64.5 yuh dedim yaa ne oluyor kahvaltıdan sonra lavoboya gidince lavaboya gitmeden önceki ile gittikten sonraki arasında tam 800 gr fark varbu ödem olayını anlayana kadar üzülmüştüm.şimdi 82.5 dan 80 düştüm.çok güzel tartıda bunu gördüm diyete spora devam etim.3-4 gün sonra tartıldım tekrar 82-5 kiloyum.diyet yapıyorum spor yapıyorum herşeye uyuyorum neden 1 ayda zar zor kaybetiğim kilo yeniden geldi anlıyamıyordum.netse hiç pes etmedim.baktım ödem birgün birden bire gitti ve ben yeniden 80 çokmaya başladım hemde hergün sonra yavaş yavaş 78 düştüm.ondan sonra yeniden bir baktım 80-82 çıkıyorum.ya ben 78 deyilmiyim kaçgün 78 çıktım bune yine dedim.neyse yine pes etmedim.o ödemde eni sonu gitti.sonra 76 düştüm ondada yeniden 78 oldum.sonra oda gitti.enson 74.4 düştüm.tartıda 2-3 gün öyle çıktım sonra birden 76.4 çıkmaya başladım.şimdi bunun gitmesini bekliyorum.aslında yarısı ödem yarısıda bağırsak sorunu.çözsem 74 yada enazından 73.5 olacağımı biliyorum.neyse yarın bunu çözdümmü ödemsiz ve yüksüz halimi görürüm.öyle böyle zayıfladım.pes etmedim.pes etmeyede niyetim yok.yarın tam 4.5 ayımı geride bırakıyorum.inşallah 9 kiloyla birlikte geride bırakırım.
maşallah canım allah tüm emeklerinizi sonuca ulaştırsın
en iyisini yapmışsın canım çocuklar makinelere hapis oluyorlar resmen böyle hem sağlığına yatırım hem de kişiliğine
sen eminim kilo vermişsindir canım vermediysen de incelmişsindir uzun süre dışkının içerde kalması da sakıncalı canım senin kötü bu kan,bızlık işi yaa aslında doktora mı gitsen ki :26:
:26:
aynen bende de öyle oluyor canım bende cumartesi sabah 63.9 u gördüm dün tualete çıkamadım bu sabah bir de ne göreyim 64.5 yuh dedim yaa ne oluyor kahvaltıdan sonra lavoboya gidince lavaboya gitmeden önceki ile gittikten sonraki arasında tam 800 gr fark var
e3n son şubatın 28 inde 63.9 u görmüşüm daha sonra 15 martta görüyo musunuz kızlar tam iki hafta uğraşmışım 3 dilim su böreği ile 1 tabak makarna ve 2 çikolatayanasıl bir bünyedir nasıl bir metobolizmadır anlamadım gitti yahuuu off bugünle birlikte tam 4 ay doldu diyete başlayalı başka biri olsa 15 kilo verirdi ben 6 kilo ahh ahh isyyaaaaaaaannnnnn hedefim için daha 2 haftam var bu bünye 61. 9 u görecek 1 nisan salı günü durmak yok yola devam
Harikasın canımhem spor beslenmesine uymalı hemde bazal metebolizmayı aşmamalı.çok şükür diyette yememem gereken tatlılardan yesemde bazal hızımdan asla fazla beslenmedim.yani 1450 cal civarını hiç aşmadım ve 400 calden aşağı spor yapmadım.imşallah bu ayda geçen aydaki gibi aktif sporumu yapar bazal hızımı aşmam.malum bahar geliyor.baharda insanlar azıcık çarpılıp halsizleşe bilir.bende oluyor baharda azıcık halsizleşiyorum.kışın soğuğu insanı dinçleştirip uyandırıyor ama baharın ılk havası insanları azıcık halsizleştirip leylalaştırıyor.boşuna bahar çarptı denmiyor.neyse böyle şeyleri aklıma sokup kendi motivasyonumu düşürmeyim.bak cumartesi demedim pazar demedim yaptım sporumu.hemde artık haftanın 6 günü deyil 7 günü yapıyorum
e3n son şubatın 28 inde 63.9 u görmüşüm daha sonra 15 martta görüyo musunuz kızlar tam iki hafta uğraşmışım 3 dilim su böreği ile 1 tabak makarna ve 2 çikolatayanasıl bir bünyedir nasıl bir metobolizmadır anlamadım gitti yahuuu off bugünle birlikte tam 4 ay doldu diyete başlayalı başka biri olsa 15 kilo verirdi ben 6 kilo ahh ahh isyyaaaaaaaannnnnn hedefim için daha 2 haftam var bu bünye 61. 9 u görecek 1 nisan salı günü durmak yok yola devam
Günaydın herkesr yine pazartesibazen cok bunaliyorum okulda yaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım güzel bir hafta olsun hepimiz için
Kızlar hepinize günaydın . Bol hareketli ve az kalorili bir gün geçirirsiniz umarımgünaydın hatunlar.2 gündür çok yoğun geçirdiğim için yazamadım.malum sçocukların sınavları başladı.kızın teokuna fazla zaman kalmadı.kızı kampa aldım.tekrar çalışması başlatık.artık bol bol soru çözmeli.konu öğrenimi nerdeyse bitti sayılır.iki üç konu daha çalıştıkmı ondan sonra sadece tekrar.o 2-3 konuda 2 günde biter.sabah 5 de kalkıp çalışmaya başladık.hem tatilerde ful çalıştık cumartesi günü nerdeyse dinlenmeden çalıştı çocuk.inşallah emekleri boşa gitmez.
Canım azmine hayranım umarimbende verebilirim . Bu arada ben form cayı var kayısıli onu içtiğim zaman bağırsaklarımı çok fena çalıştırıyor . Gecen burda başka bir gruptaki arkadaşda aynısını söyledi .banada yakin bir arkadasim önermişti .ama beni çok etkiliyo .bu ödem olayını anlayana kadar üzülmüştüm.şimdi 82.5 dan 80 düştüm.çok güzel tartıda bunu gördüm diyete spora devam etim.3-4 gün sonra tartıldım tekrar 82-5 kiloyum.diyet yapıyorum spor yapıyorum herşeye uyuyorum neden 1 ayda zar zor kaybetiğim kilo yeniden geldi anlıyamıyordum.netse hiç pes etmedim.baktım ödem birgün birden bire gitti ve ben yeniden 80 çokmaya başladım hemde hergün sonra yavaş yavaş 78 düştüm.ondan sonra yeniden bir baktım 80-82 çıkıyorum.ya ben 78 deyilmiyim kaçgün 78 çıktım bune yine dedim.neyse yine pes etmedim.o ödemde eni sonu gitti.sonra 76 düştüm ondada yeniden 78 oldum.sonra oda gitti.enson 74.4 düştüm.tartıda 2-3 gün öyle çıktım sonra birden 76.4 çıkmaya başladım.şimdi bunun gitmesini bekliyorum.aslında yarısı ödem yarısıda bağırsak sorunu.çözsem 74 yada enazından 73.5 olacağımı biliyorum.neyse yarın bunu çözdümmü ödemsiz ve yüksüz halimi görürüm.öyle böyle zayıfladım.pes etmedim.pes etmeyede niyetim yok.yarın tam 4.5 ayımı geride bırakıyorum.inşallah 9 kiloyla birlikte geride bırakırım.
Inşallah güzel geçer sınavları şimdiden başarılargünaydın hatunlar.2 gündür çok yoğun geçirdiğim için yazamadım.malum sçocukların sınavları başladı.kızın teokuna fazla zaman kalmadı.kızı kampa aldım.tekrar çalışması başlatık.artık bol bol soru çözmeli.konu öğrenimi nerdeyse bitti sayılır.iki üç konu daha çalıştıkmı ondan sonra sadece tekrar.o 2-3 konuda 2 günde biter.sabah 5 de kalkıp çalışmaya başladık.hem tatilerde ful çalıştık cumartesi günü nerdeyse dinlenmeden çalıştı çocuk.inşallah emekleri boşa gitmez.
anethama nesfit diyetine kesinlikle karşı çıktı bürge hanım bi de beni öyle bir fırçalamışki cevabı burda yazmayayım şimdi dedim ama yasak haberin olsun:18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?