Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Inşallah güzel geçer sınavları şimdiden başarılar

Ayy benide aradı diyorum ki leslie yapmaya başladım 3 mil o anladı nesfit:) başladı kızmaya:) allahtan sonra anlastik:)
ben bilgeyle beraber yapıcaz demiştim ondandır ne öfkelendi yaa ben bi daha bişi sormam

wuuuuuuuu epey fırçalanmışız
Kuru inciri tahine banmak, güzel fikir :130:
Inşallah güzel geçer sınavları şimdiden başarılar

Ayy benide aradı diyorum ki leslie yapmaya başladım 3 mil o anladı nesfit:) başladı kızmaya:) allahtan sonra anlastik:)
Uff leslie nesfit doğal gıdalardan yana demekki

wuuuuuuuu epey fırçalanmışız

Kuru inciri tahine banmak, güzel fikir :130:

Uff leslie nesfit doğal gıdalardan yana demekki
hem de nasıl canım neyseki danışanı gelmiş de devamını yazmadı mesajı bi okudum ben bi de okuldayım suratım düştü çocuklar öğretmenim çok beyaz olmuşsun dediler düşün yani betim benzim atmış :18::18:

Ay ondan kızcağızın leslie sini direk nesfit anlamış..

İyide canım sormadan olurmu soracaksın tabiki
o bizim hala bir ürünün kilo verdireceğine inanıp da sadece onu kullanmak istememize kızdı bundan sonra peynir ekmeğe talim

günaydın kılzar bugün şehitleri anma günü tüm şehitlerimizin ruhları şaad olsun inşallah

Bugün ben de alıcaktım ama ben special-K alıcaktım, ne kadar etkilendiysem almadım
günaydın kılzar bugün şehitleri anma günü tüm şehitlerimizin ruhları şaad olsun inşallah

Günaydın canım..Amiiin

Kadın yazık bikmis ya dukan karatay yapanlardan ondan kızdı tabi ben dedim sebze yemeği yapmayı bilmiyorum kadın bana bi saat yemek tarifi anlattı yeşil mercimek salatası karnabahar kisiri falan çok tatlı kadın ya

Karnabahar kısırımı?? Nasıl bşimişki bu benimde ilgimi çekti :26:

"Düsmanda İmkan Vardı,MEHMETÇİKDE İman İşte Buydu Çanakkale'yi Geçilmez Kılan..."
18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ

Bugün ben de alıcaktım ama ben special-K alıcaktım, ne kadar etkilendiysem almadım

Günaydın canım..Amiiin

Evet canim tatli olmasuna tatli da tersi de fenaymis :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

MALZEMELER: -1 küçük karnabahar -1 küçük kuru soğan -3 dal taze soğan -maydanoz,nane -3 adet kornişon turşu -1 yk domates salçası(katkısız,yağsız,şekersiz) -1 yk biber salçası(katkısız,yağsız,şekersiz) -1 yk limon suyu -1 yk z.yağ -maydanoz,nane(ve arzu edilen yeşillikler) -sumak,pulbiber,tuz(ve arzu edilen baharatlar) Karnabahar çiçeklerine ayrılır.sapları kesilir ve tomurcukları robotta bulgur büyüklüğünde çekilir.Yapışmaz bir tavada rengi dönüp,kokusu değişinceye kadar sotelenir. Kuru soğan incecik doğranır ve derin bir kabın içinde az tuzla ovulur.Pişen karnabahar bulguru üzerine eklenir.Salçalar ve baharatlarla beraber iyice yoğrulur.İnce doğranmış yeşillikler,turşu ve geri kalan tüm malzeme eklenerek iyice karıştırılır.

Günaydın canım..Amiiin
alma canım alma kepek ekmeğe beyaz peynirli tost da aynı kalori en azından sağlıklı ben dersimi aldım dün silkelendim ve kendime geldim bundan sonra acelem yok bürge hanım kızdı ama haklı da biz hayatımızı sağlıklı yaşamayı kazanıyoruz sadece güzel bir görünümü değil önemli olan alışkanlıkları değiştirmek yavaş yavaş kilo da gider elbet ve kendimi olduğum gibi kabul edip kendime kilo vermek için 2016 yılbşını koydum gerçekçi olmak lazım bende yavaş kilo veriyorum napalım ama bu sağlıklı beslenmeme engel olamayacak

Evet canım çok haklısın..
Şimdi ben de bi uygulamaya başlıyorum..Her hafta belli bir saate kadar yemek sınırlaması koyuyorum kendime.
Bu hafta akşam 7 de sonlandırıcam ve her hafta bir saat geriye gidicek..
Saat 4 e kadar sürecek bu durum...Dört haftada bir başa dönecek.. Yine akşam 7 olacak.

canım dört çok erken değil mi uzun süre aç kalmak da metobolizmayı yavaşlatıyor ben genelde 5.30 altı gibi yemek yeyip 8-9 gibi de 1 meyveyle günü bitiriyorum neyse kalkayım da spor yapayım bugün 18 mart programı vardı oraya gittim 12 de bitti evdeyim bugün o yüzden

Bakalım canım yapmaya çalışıcam, görücez ne kadar dayanabilicem..

Hiiiiii tonla gecmis birikmis oku oku bitmez....arkadaslar giremiyorum misafir misafir ...oldum resmen ama cook severim misafiri..persembeden beri misafirim var dr tahlil istemisti sonucunu almaya bile gidemedim...o derece yani....
Diyet çökmüş durumda cokertmeden cikarmi orasi mechul... bu sabahki kilom 77 nin ustundeydi...

Bu arada aramıza yeni katilab sozen arkadas hos gelmis allah kolayliklar versin...
Misafirim yeni gitti evi dip kose trmizlemen lazim tekrar gelicem gorusmek uzere...

kızlae şu dr ötkerin şekersiz serisi var ya önce sakızlı muhallebi yapmıştım çok çirkin olmuştu ama kakolu pudingi enfes olmuş adet dönemi tatlı krizlerine bire bir biraz acı bitter tadı geliyor ama benim çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…