- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.821
ben bilgeyle beraber yapıcaz demiştim ondandır ne öfkelendi yaa ben bi daha bişi sormamInşallah güzel geçer sınavları şimdiden başarılar
Ayy benide aradı diyorum ki leslie yapmaya başladım 3 mil o anladı nesfit:) başladı kızmaya:) allahtan sonra anlastik:)
wuuuuuuuu epey fırçalanmışızMerhaba Makbule Hanım;
İnternette birçok diyet listesi mevcut ve bunları denemek ve uygulayıp başarısını incelemek sizin elinizde ancak bunun için yeterli sabrınız ve inancınız olduğuna inanıyor musunuz?
Yani hala bir ürün için yapılan diyetlere inanabilir halde misiniz?
Size şunu söyleyim bir doktor bayan sırf doktor diye tvye çıkıp ekmek yemeyin yumurta yiyin bolca protein tüketin dedi diye kolesterolü fırlamış ekmek yemekten korkan bir toplum olduk... Yapmayın Allah aşkına yapmayın bunu bir kamp haline de getirmeyin bedeninize de bu işkenceyi yapmayın.Memlekete gidene kadar güzel bir kilo vereceksiniz bu kilo belki 56 olmaz 60 olur belki 55 belki başka bir sayı ancak tartı sizin için gösterge olmamalı.
Bakın Sizin için asıl gösterge hayatınızda neleri değiştirebildiğinizdir.kaç adım atabildiğiniz ne kadar ilerleyebildiğinizdir.Bebekler yürümeye başlayana kadar emekler emekleyene kadar ise sürünür fakat ben bunu niye yapıyorum diye sorgulamaz bile.Bu arada bir üyem geldi devam edicem.
Sevgiler...
Kuru inciri tahine banmak, güzel fikir :130:sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 30 gr light peynir 1 domates 1 salatalık roka 3 zeytin 1 yumurta
ara: 20 gr kuru üzüm
öğlen: 150 gr kıymalı nohut yemeği 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 3 kuru kayısı 1 bardak yağsız süt 1 mandalina 20 gr muz
akşam yemeğinden hemen önce :2 kuru inciri tahine batırıp yedim adet olmak üzereyim malum atlı istekleri
akşam: 200 gr kıymalı ıspanak 2 dilim beyaz ekmek(kendi ekmeğim bitmişti almaya gitmeye üşendim)100 gr yarım yağlı yoğurt
ara: 1 portakal 1 kepekligaleta
spor: 40 dk spor salonunda 40 dk spor salonundan eve orta tempoda yürüyüş ve 1 saat yürüyüş ve bazı karın egzersizleri
Uff leslie nesfitInşallah güzel geçer sınavları şimdiden başarılar
Ayy benide aradı diyorum ki leslie yapmaya başladım 3 mil o anladı nesfit:) başladı kızmaya:) allahtan sonra anlastik:)
ben bilgeyle beraber yapıcaz demiştim ondandır ne öfkelendi yaa ben bi daha bişi sormam
hem de nasıl canım neyseki danışanı gelmiş de devamını yazmadı mesajı bi okudum ben bi de okuldayım suratım düştü çocuklar öğretmenim çok beyaz olmuşsun dediler düşün yani betim benzim atmış :18::18:wuuuuuuuu epey fırçalanmışız
Kuru inciri tahine banmak, güzel fikir :130:
Uff leslie nesfitdoğal gıdalardan yana demekki
o bizim hala bir ürünün kilo verdireceğine inanıp da sadece onu kullanmak istememize kızdıAy ondan kızcağızın leslie sini direk nesfit anlamış..
İyide canım sormadan olurmu soracaksın tabiki
Bugün ben de alıcaktım ama ben special-K alıcaktım, ne kadar etkilendiysem almadımhem de nasıl canım neyseki danışanı gelmiş de devamını yazmadı mesajı bi okudum ben bi de okuldayım suratım düştü çocuklar öğretmenim çok beyaz olmuşsun dediler düşün yani betim benzim atmış :18::18:
o bizim hala bir ürünün kilo verdireceğine inanıp da sadece onu kullanmak istememize kızdıbundan sonra peynir ekmeğe talim
günaydın kılzar bugün şehitleri anma günü tüm şehitlerimizin ruhları şaad olsun inşallah
Kadın yazık bikmis ya dukan karatay yapanlardan ondan kızdı tabi ben dedim sebze yemeği yapmayı bilmiyorum kadın bana bi saat yemek tarifi anlattı yeşil mercimek salatası karnabahar kisiri falan çok tatlı kadın ya
Karnabahar kısırımı?? Nasıl bşimişki bu benimde ilgimi çekti :26:
Bugün ben de alıcaktım ama ben special-K alıcaktım, ne kadar etkilendiysem almadım
Günaydın canım..Amiiin
Evet canim tatli olmasuna tatli da tersi de fenaymis :)Kadın yazık bikmis ya dukan karatay yapanlardan ondan kızdı tabi ben dedim sebze yemeği yapmayı bilmiyorum kadın bana bi saat yemek tarifi anlattı yeşil mercimek salatası karnabahar kisiri falan çok tatlı kadın ya
alma canım alma kepek ekmeğe beyaz peynirli tost da aynı kalori en azından sağlıklı ben dersimi aldım dün silkelendim ve kendime geldim bundan sonra acelem yok bürge hanım kızdı ama haklı da biz hayatımızı sağlıklı yaşamayı kazanıyoruz sadece güzel bir görünümü değil önemli olan alışkanlıkları değiştirmek yavaş yavaş kilo da gider elbet ve kendimi olduğum gibi kabul edip kendime kilo vermek için 2016 yılbşını koydum gerçekçi olmak lazım bende yavaş kilo veriyorum napalım ama bu sağlıklı beslenmeme engel olamayacakBugün ben de alıcaktım ama ben special-K alıcaktım, ne kadar etkilendiysem almadım
Günaydın canım..Amiiin
alma canım alma kepek ekmeğe beyaz peynirli tost da aynı kalori en azından sağlıklı ben dersimi aldım dün silkelendim ve kendime geldim bundan sonra acelem yok bürge hanım kızdı ama haklı da biz hayatımızı sağlıklı yaşamayı kazanıyoruz sadece güzel bir görünümü değil önemli olan alışkanlıkları değiştirmek yavaş yavaş kilo da gider elbet ve kendimi olduğum gibi kabul edip kendime kilo vermek için 2016 yılbşını koydum gerçekçi olmak lazım bende yavaş kilo veriyorum napalım ama bu sağlıklı beslenmeme engel olamayacak
canım dört çok erken değil mi uzun süre aç kalmak da metobolizmayı yavaşlatıyor ben genelde 5.30 altı gibi yemek yeyip 8-9 gibi de 1 meyveyle günü bitiriyorumEvet canım çok haklısın..
Şimdi ben de bi uygulamaya başlıyorum..Her hafta belli bir saate kadar yemek sınırlaması koyuyorum kendime.
Bu hafta akşam 7 de sonlandırıcam ve her hafta bir saat geriye gidicek..
Saat 4 e kadar sürecek bu durum...Dört haftada bir başa dönecek.. Yine akşam 7 olacak.
canım dört çok erken değil mi uzun süre aç kalmak da metobolizmayı yavaşlatıyor ben genelde 5.30 altı gibi yemek yeyip 8-9 gibi de 1 meyveyle günü bitiriyorumneyse kalkayım da spor yapayım bugün 18 mart programı vardı oraya gittim 12 de bitti evdeyim bugün o yüzden
Karnabahar kısırımı?? Nasıl bşimişki bu benimde ilgimi çekti :26:
bugün deneyeceğim bakalım nasıl olacakMakbule vermiş tarifi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?