- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.841
bugün deneyeceğim bakalım nasıl olacakMakbule vermiş tarifi:)
Hiiiiii tonla gecmis birikmis oku oku bitmez....arkadaslar giremiyorum misafir misafir ...oldum resmen ama cook severim misafiri..persembeden beri misafirim var dr tahlil istemisti sonucunu almaya bile gidemedim...o derece yani....
Diyet çökmüş durumda cokertmeden cikarmi orasi mechul... bu sabahki kilom 77 nin ustundeydi...
Bu arada aramıza yeni katilab sozen arkadas hos gelmis allah kolayliklar versin...
Misafirim yeni gitti evi dip kose trmizlemen lazim tekrar gelicem gorusmek uzere...
MALZEMELER: -1 küçük karnabahar -1 küçük kuru soğan -3 dal taze soğan -maydanoz,nane -3 adet kornişon turşu -1 yk domates salçası(katkısız,yağsız,şekersiz) -1 yk biber salçası(katkısız,yağsız,şekersiz) -1 yk limon suyu -1 yk z.yağ -maydanoz,nane(ve arzu edilen yeşillikler) -sumak,pulbiber,tuz(ve arzu edilen baharatlar) Karnabahar çiçeklerine ayrılır.sapları kesilir ve tomurcukları robotta bulgur büyüklüğünde çekilir.Yapışmaz bir tavada rengi dönüp,kokusu değişinceye kadar sotelenir. Kuru soğan incecik doğranır ve derin bir kabın içinde az tuzla ovulur.Pişen karnabahar bulguru üzerine eklenir.Salçalar ve baharatlarla beraber iyice yoğrulur.İnce doğranmış yeşillikler,turşu ve geri kalan tüm malzeme eklenerek iyice karıştırılır.
kızlar kısırım hazır ve size şöyle söyleyeyim bulgurla yapılanı hiç aratmıyor
canım normalde bende sevmem ama gerçekten güzel oldu böyle karnabahar tadı gelmiyor hiçherkese iyi aksamlar...
canim tesekkur ederim hosbulduk bende ne kadar sessiz bir gurup diyordum ....
karnabahari sevmem ama boyle belki yiyebilirim .. ilk firsatta bende deniycem..
canim afiyet olsun..seni cani gonulden alkisliyorum
donbul abla nerelerde caba bugün diyetisyene gidecekti sonuçlarını merak ediyorum kızlar benim de eşim basklü sakladı bundan sonra ssadece perşembe vericem iyice kafayı yedin sen dediaradım bulamadım
Sonunda adamı çıldırtmışsın yani
donbul abla nerelerde caba bugün diyetisyene gidecekti sonuçlarını merak ediyorum kızlar benim de eşim basklü sakladı bundan sonra ssadece perşembe vericem iyice kafayı yedin sen dediaradım bulamadım
ben üç topiğe birden yazıyorum benim eşimde bi gün sırf seninle sohbet etmek için oraya üye olacağım diyorayy canim cok guldum... esimde saatlerce bilgisayarda ne yapiyorsun diyor? kadinlar kulubune uye oldugumu farketti ama yazilarimi filan gostermiyorum...
_ben de merak ediyordum kimler yaziyor buralara _ diyor....
Evet eşler çok meraklı oluyorlar..ayy canim cok guldum... esimde saatlerce bilgisayarda ne yapiyorsun diyor? kadinlar kulubune uye oldugumu farketti ama yazilarimi filan gostermiyorum...
ben üç topiğe birden yazıyorum benim eşimde bi gün sırf seninle sohbet etmek için oraya üye olacağım diyornickini de fitgirl yapacakmış
Evet eşler çok meraklı oluyorlar..
Bu erkeklerin hepsi aynı sanırım
yaa sende bendensin bende gunde 10 kere cikmasam rahat etmiyor icim tartimda pil yok bu sabah gorumceminkini getirdim idareten yaa insallah tarti farkli olduğundan bu kadar fazla cikmistir kilom yoksa yandım tekora gidiyorum...donbul abla nerelerde caba bugün diyetisyene gidecekti sonuçlarını merak ediyorum kızlar benim de eşim basklü sakladı bundan sonra ssadece perşembe vericem iyice kafayı yedin sen dediaradım bulamadım
Ha haaa benim esim sekiz yildir soyluyor ayni seyleri....benim en favori lafim ne biliyorsun hepsinin bayan oldugunu erkek olmadigi ne malum.... cumlesi bazen bende düşünmüyorum degil yani...ama napalim bagimlilik yapiyo bu site...sekiz yil once polikistik over arastirmasi yaparken kendimi bu siteye uye olmus halde buldum sonra geyik sohbetiydi gebelikti diyetti derken bi baktim tiryaki olmusum...ayy canim cok guldum... esimde saatlerce bilgisayarda ne yapiyorsun diyor? kadinlar kulubune uye oldugumu farketti ama yazilarimi filan gostermiyorum...
ayni benim esimin kafadan desene... :))ben üç topiğe birden yazıyorum benim eşimde bi gün sırf seninle sohbet etmek için oraya üye olacağım diyornickini de fitgirl yapacakmış
Hadi sende hosgeldin aramiza simdiden gazan mubarek olsun...Selam kızlar,bende bugün bismillah deyip başlayacaktım ama misafirliğe gidince bütün diyet yalan oldu,yarın için karalıyım,sevgiler😍😍😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ha haaa benim esim sekiz yildir soyluyor ayni seyleri....benim en favori lafim ne biliyorsun hepsinin bayan oldugunu erkek olmadigi ne malum.... cumlesi bazen bende düşünmüyorum degil yani...ama napalim bagimlilik yapiyo bu site...sekiz yil once polikistik over arastirmasi yaparken kendimi bu siteye uye olmus halde buldum sonra geyik sohbetiydi gebelikti diyetti derken bi baktim tiryaki olmusum...
ayni benim esimin kafadan desene... :))
...
Bir tencere lahana sardim buzluga attim simdi... yarin orucla baslicam kismetse...cocuklari alip bide yuruyus yaptım mi tamamdir...kizimda simdi uyudu kac gundur ancak soyle oturdum tv basina....calikusu izliyorum..
tecrubeli sayilirim bu benin üçüncü uyeligim bi kac kez iptal ettim uyeligimi ama dayanamadim tekrar uye oldum totalde 8 yil oldu iste...wooww sen baya tecrubelisin buralarda :)
bende daha once ihtiyac duymustum bu sitedeki yorumlara bakmistim ama uye olali 2 hafta oldu :) oda malum su buyuuuk derdim kilolarim iicin ..
Insallah tutmayi düşünüyorum iki cocugum var hamileliklerim hep ramazana denk geldi oruc borcum cok haliyle bayagi tuttum bu yil az kaldi bitiricem insallah...yarin orocmu tutcan hayirdir? uc aylarmi basliyor desem daha var sanirsam :44:
.
Insallah tutmayi düşünüyorum iki cocugum var hamileliklerim hep ramazana denk geldi oruc borcum cok haliyle bayagi tuttum bu yil az kaldi bitiricem insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?