Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kısırım hazır ve size şöyle söyleyeyim bulgurla yapılanı hiç aratmıyor

herkese iyi aksamlar...

canim tesekkur ederim hosbulduk bende ne kadar sessiz bir gurup diyordum ....

karnabahari sevmem ama boyle belki yiyebilirim .. ilk firsatta bende deniycem..

kızlar kısırım hazır ve size şöyle söyleyeyim bulgurla yapılanı hiç aratmıyor

canim afiyet olsun..seni cani gonulden alkisliyorum

herkese iyi aksamlar...

canim tesekkur ederim hosbulduk bende ne kadar sessiz bir gurup diyordum ....

karnabahari sevmem ama boyle belki yiyebilirim .. ilk firsatta bende deniycem..

canim afiyet olsun..seni cani gonulden alkisliyorum
canım normalde bende sevmem ama gerçekten güzel oldu böyle karnabahar tadı gelmiyor hiç

sabah: 2 dilim light ekmek 30 gram light peynir 1 domates 1 salatalık biraz roka 3 zeytin

ara: 20 gr kuru üzüm

öğlen: 150 gr kıymalı nohut 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 havuç bir salatalık

ara: 3 kuru kayısı 100 gr tatlandırıcılı kakolu puding

akşam: 200 gr kadar karnabahardan kısır 50 gr ekmek domates salatalık turp

ara: 1 portakal

sporlar: 1,5 saat yürüyüş 1 saat pilates yediklerim: 1300 cal yaktığım 940 cal kalan 360 cal

donbul abla nerelerde caba bugün diyetisyene gidecekti sonuçlarını merak ediyorum kızlar benim de eşim basklü sakladı bundan sonra ssadece perşembe vericem iyice kafayı yedin sen dedi aradım bulamadım

donbul abla nerelerde caba bugün diyetisyene gidecekti sonuçlarını merak ediyorum kızlar benim de eşim basklü sakladı bundan sonra ssadece perşembe vericem iyice kafayı yedin sen dedi aradım bulamadım

Sonunda adamı çıldırtmışsın yani

ayy canim cok guldum... esimde saatlerce bilgisayarda ne yapiyorsun diyor? kadinlar kulubune uye oldugumu farketti ama yazilarimi filan gostermiyorum...
_ben de merak ediyordum kimler yaziyor buralara _ diyor....

ayy canim cok guldum... esimde saatlerce bilgisayarda ne yapiyorsun diyor? kadinlar kulubune uye oldugumu farketti ama yazilarimi filan gostermiyorum...
ben üç topiğe birden yazıyorum benim eşimde bi gün sırf seninle sohbet etmek için oraya üye olacağım diyor nickini de fitgirl yapacakmış

Evet eşler çok meraklı oluyorlar..
ben üç topiğe birden yazıyorum benim eşimde bi gün sırf seninle sohbet etmek için oraya üye olacağım diyor nickini de fitgirl yapacakmış

Bu erkeklerin hepsi aynı sanırım

Iyi geceler kızlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar,bende bugün bismillah deyip başlayacaktım ama misafirliğe gidince bütün diyet yalan oldu,yarın için karalıyım,sevgiler😍😍😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa sende bendensin bende gunde 10 kere cikmasam rahat etmiyor icim tartimda pil yok bu sabah gorumceminkini getirdim idareten yaa insallah tarti farkli olduğundan bu kadar fazla cikmistir kilom yoksa yandım tekora gidiyorum...

Ha haaa benim esim sekiz yildir soyluyor ayni seyleri....benim en favori lafim ne biliyorsun hepsinin bayan oldugunu erkek olmadigi ne malum.... cumlesi bazen bende düşünmüyorum degil yani...ama napalim bagimlilik yapiyo bu site...sekiz yil once polikistik over arastirmasi yaparken kendimi bu siteye uye olmus halde buldum sonra geyik sohbetiydi gebelikti diyetti derken bi baktim tiryaki olmusum...
ayni benim esimin kafadan desene... :))

Hadi sende hosgeldin aramiza simdiden gazan mubarek olsun...

Bir tencere lahana sardim buzluga attim simdi... yarin orucla baslicam kismetse...cocuklari alip bide yuruyus yaptım mi tamamdir...kizimda simdi uyudu kac gundur ancak soyle oturdum tv basina....calikusu izliyorum..

wooww sen baya tecrubelisin buralarda :)
bende daha once ihtiyac duymustum bu sitedeki yorumlara bakmistim ama uye olali 2 hafta oldu :) oda malum su buyuuuk derdim kilolarim iicin ..

Bir tencere lahana sardim buzluga attim simdi... yarin orucla baslicam kismetse...cocuklari alip bide yuruyus yaptım mi tamamdir...kizimda simdi uyudu kac gundur ancak soyle oturdum tv basina....calikusu izliyorum..

yarin orocmu tutcan hayirdir? uc aylarmi basliyor desem daha var sanirsam :44:

wooww sen baya tecrubelisin buralarda :)
bende daha once ihtiyac duymustum bu sitedeki yorumlara bakmistim ama uye olali 2 hafta oldu :) oda malum su buyuuuk derdim kilolarim iicin ..
tecrubeli sayilirim bu benin üçüncü uyeligim bi kac kez iptal ettim uyeligimi ama dayanamadim tekrar uye oldum totalde 8 yil oldu iste...

yarin orocmu tutcan hayirdir? uc aylarmi basliyor desem daha var sanirsam :44:
Insallah tutmayi düşünüyorum iki cocugum var hamileliklerim hep ramazana denk geldi oruc borcum cok haliyle bayagi tuttum bu yil az kaldi bitiricem insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…