Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kısırım hazır ve size şöyle söyleyeyim bulgurla yapılanı hiç aratmıyor
Bende bugün alıp yapıcam ama turşu koydunmu ben pek sevmemde koymasakta olur heralde

donbul abla nerelerde caba bugün diyetisyene gidecekti sonuçlarını merak ediyorum kızlar benim de eşim basklü sakladı bundan sonra ssadece perşembe vericem iyice kafayı yedin sen dedi aradım bulamadım

Canim aslında hergün 1 kere tartılmak daha iyi çünkü bazı günler sisligimize denk geliyo e oda perşembeye denk gelirse moral bozukluğu olur ben bazı günler tuvalete çıkamıyorum mesela e o zamanda fazla çıkıyorum doğal olarak ya ben bide pazartesi leslie 3 mil yaptım ya bacaklarim inanılmaz acıyor dün yapamadım ama bugün yapıcam ağrıya rağmen sakatlanmam dimi:)

Hadi bakalım bugün güzel bi gün olsun diyetin için.
Tatlım günde 10 defa tartılmak da biraz fazla değil mi Ne tartı dayanır bu şekilde ne pil, tabi değişen kilolarla birlikte ruh halinden hiç bahsetmiyorum.
Bir tencere lahana sardim buzluga attim simdi... yarin orucla baslicam kismetse...cocuklari alip bide yuruyus yaptım mi tamamdir...kizimda simdi uyudu kac gundur ancak soyle oturdum tv basina....calikusu izliyorum..
Ohh ellerine sağlık iyi etmişsin canım..Güle güle sağlıkla ye inş.
Yok canım sakatlanmazsın bilakis hamlığın çabuk geçmesini sağlar hareket etmen.

Kizlar Günaydın kilo bildirimi yapayım hemen dun elektrik yoktu hala yok o yüzden giremedim neyse kilo vermisim cok mutluyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Makbule007/64,2/63,6/600/%0,93

Yok canim bende sevmem o yuzden koymadim gayet de guzel oldu

Allah kabul etsin canim..
Amin sagol canim...
ben dayanamıyorum sabah mutlaka tartilirim gun icindede keza...aksam yatmadan oncede tartilirim ki sabah ile aksam arasindaki kilo farkimi dengede tutabileyim...

Makbule007/64,2/63,6/600/%0,93

Ben bugün tartilmayi unuttum ama Dünkü kilomu yazıyim
84.2/83.9/300/0.35
Tebrikler kızlar
Yasasin bu hafta kilo vermisiz haftaya daha iyi olacak

İnş canım her hafta süper olsun
BLUEmoon2009/73.6/76.0/-2.60/-3.26%

Kuzu naptın sen bu ne hal hiç dikkat etmedinmi bu hafta Tatlım kendini unuttuğun anda takım için dikkat etmelisin, ikinci sarı kartı alıcaz bu hafta ve haftaya dereceye girmek şart oldu kii bu sarı kartı sildirebilelim

***14. TAKIM 352. ETAP*** SONUNCUSU

umutincisi (77,1 / / / %) Bildirimde bulunmadı
anathema8( 84.2 / 84.2 / 0 / 0.00%) Sabit
makbule007 (64,5 / 64.2 / 0.3 / 0.47%)
BLUEmoon2009 ( 73,6 / 73.6 / 0 / 0,00%)Sabit
donbul ( 74,4 / 74.4 / 0 / 0,00%)Sabit

14. TAKIM ORTALAMASI: 0.09%

Son düzenleme:
canim ben bu hafta hafta sonu haric dikkat ettim hatta tartida eksiyi bile bekliyordum ama daha oncede yazdim ve belirttim benim tartimin pili bitti ve pil almak icin teknoloji markete gitmem gerek misafirim coktu bu hafta gidemedim ...
Gorumcemin tartisini getirdim ondada sonuc bu yani anlican tarti farkindan dolayi bu sonuc yoksa sanmıyorum bu kadar sislik yada kilo almadim ben ...

canim yapabilecek bisey vardir belki tarti farkindan dogan sonuclar icin ...
Eger mumkunse ben bu hafta sabit kilo bildirimi yapayim olurmu acaba

Herkeslere günaydın gönlünüzce bir gun olur inşallah ..
O tartı sorununu gecen hafta bende yasadım. Annemlerdeydim farklı gösteriyor azıcık

Bende kilo bildirimi yapayım :)

Gecen hafta annelerin tartıda : 97 kilogram
Bu hafta kendi tartımda : 94.8 kilogram
Fark 2200 gram :)
Aslında önceki hafta tartildigimda kendi evimde 98 kilo gelmiştim.simdi kendi evimde 94.8 geldim. Yani iki haftada 3200 gram vermişim. Nasılsa bu hafta listede yokum ben. Ama sonuc tan memnunum :)))

Son düzenleme:

canim yapabilecek bisey vardir belki tarti farkindan dogan sonuclar icin ...
Eger mumkunse ben bu hafta sabit kilo bildirimi yapayim olurmu acaba

Aaaa farklı tartı ise tamam canım, sabit bildiririz seni..Sen bugün pilini al yine yarın sabah erken tartılıp buraya bildir istersen, tam netleşsin durum.

Hayatım bu haftanın listesi henüz yapılmadı o liste geçen haftanın üstte de belirttim zaten..Sen geçen haftamı önceki haftamı gelmiştin canım ?

evet canim farkli tartilarda sonuc cok farkli oluyor benim ki digitaldi mesela ama bu sabahki tarti analog ...bakalim akrep kaptan ne derse odur. ..

Aaaa farklı tartı ise tamam canım, sabit bildiririz seni..Sen bugün pilini al yine yarın sabah erken tartılıp buraya bildir istersen, tam netleşsin durum.
pili bugun alamam ama esim hafta sonu gideriz saturn e dedi allah izin verirse..buralarda yok bulamadik pili..tartiyi ordan almistik aradik var dediler gidip almaya fırsat bulamadik. ..ne pilmis yaaa insallah haftaya sizi ve takimimi mahcup etmicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…