- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.861
Bende bugün alıp yapıcam ama turşu koydunmu ben pek sevmemde koymasakta olur heraldekızlar kısırım hazır ve size şöyle söyleyeyim bulgurla yapılanı hiç aratmıyor
donbul abla nerelerde caba bugün diyetisyene gidecekti sonuçlarını merak ediyorum kızlar benim de eşim basklü sakladı bundan sonra ssadece perşembe vericem iyice kafayı yedin sen dediaradım bulamadım
Hadi bakalım bugün güzel bi gün olsun diyetin için.Selam kızlar,bende bugün bismillah deyip başlayacaktım ama misafirliğe gidince bütün diyet yalan oldu,yarın için karalıyım,sevgiler😍😍😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım günde 10 defa tartılmak da biraz fazla değil miyaa sende bendensin bende gunde 10 kere cikmasam rahat etmiyor icim tartimda pil yok bu sabah gorumceminkini getirdim idareten yaa insallah tarti farkli olduğundan bu kadar fazla cikmistir kilom yoksa yandım tekora gidiyorum...
Ha haaa benim esim sekiz yildir soyluyor ayni seyleri....benim en favori lafim ne biliyorsun hepsinin bayan oldugunu erkek olmadigi ne malum.... cumlesi bazen bende düşünmüyorum degil yani...ama napalim bagimlilik yapiyo bu site...sekiz yil once polikistik over arastirmasi yaparken kendimi bu siteye uye olmus halde buldum sonra geyik sohbetiydi gebelikti diyetti derken bi baktim tiryaki olmusum...
ayni benim esimin kafadan desene... :))
Hadi sende hosgeldin aramiza simdiden gazan mubarek olsun...
Ohh ellerine sağlık iyi etmişsin canım..Güle güle sağlıkla ye inş.Bir tencere lahana sardim buzluga attim simdi... yarin orucla baslicam kismetse...cocuklari alip bide yuruyus yaptım mi tamamdir...kizimda simdi uyudu kac gundur ancak soyle oturdum tv basina....calikusu izliyorum..
Yok canım sakatlanmazsın bilakis hamlığın çabuk geçmesini sağlar hareket etmen.Bende bugün alıp yapıcam ama turşu koydunmu ben pek sevmemde koymasakta olur heralde
Canim aslında hergün 1 kere tartılmak daha iyi çünkü bazı günler sisligimize denk geliyo e oda perşembeye denk gelirse moral bozukluğu olur ben bazı günler tuvalete çıkamıyorum mesela e o zamanda fazla çıkıyorum doğal olarak ya ben bide pazartesi leslie 3 mil yaptım ya bacaklarim inanılmaz acıyor dün yapamadım ama bugün yapıcam ağrıya rağmen sakatlanmam dimi:)
Bende bugün alıp yapıcam ama turşu koydunmu ben pek sevmemde koymasakta olur heralde
Canim aslında hergün 1 kere tartılmak daha iyi çünkü bazı günler sisligimize denk geliyo e oda perşembeye denk gelirse moral bozukluğu olur ben bazı günler tuvalete çıkamıyorum mesela e o zamanda fazla çıkıyorum doğal olarak ya ben bide pazartesi leslie 3 mil yaptım ya bacaklarim inanılmaz acıyor dün yapamadım ama bugün yapıcam ağrıya rağmen sakatlanmam dimi:)
Ben bugün tartilmayi unuttum ama Dünkü kilomu yazıyim
84.2/83.9/300/0.35
Amin sagol canim...Allah kabul etsin canim..
ben dayanamıyorum sabah mutlaka tartilirim gun icindede keza...aksam yatmadan oncede tartilirim ki sabah ile aksam arasindaki kilo farkimi dengede tutabileyim...Bende bugün alıp yapıcam ama turşu koydunmu ben pek sevmemde koymasakta olur heralde
Makbule007/64,2/63,6/600/%0,93
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrikler kızlarBen bugün tartilmayi unuttum ama Dünkü kilomu yazıyim
84.2/83.9/300/0.35
İnş canım her hafta süper olsunYasasin bu hafta kilo vermisiz haftaya daha iyi olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BLUEmoon2009/73.6/76.0/-2.60/-3.26%
canim ben bu hafta hafta sonu haric dikkat ettim hatta tartida eksiyi bile bekliyordum ama daha oncede yazdim ve belirttim benim tartimin pili bitti ve pil almak icin teknoloji markete gitmem gerek misafirim coktu bu hafta gidemedim ...Tebrikler kızlar
İnş canım her hafta süper olsun
Kuzu naptın sen bu ne hal hiç dikkat etmedinmi bu haftaTatlım kendini unuttuğun anda takım için dikkat etmelisin, ikinci sarı kartı alıcaz bu hafta ve haftaya dereceye girmek şart oldu kii bu sarı kartı sildirebilelim
canim yapabilecek bisey vardir belki tarti farkindan dogan sonuclar icin ...***14. TAKIM 352. ETAP*** SONUNCUSU
umutincisi (77,1 / / / %) Bildirimde bulunmadı
anathema8( 84.2 / 84.2 / 0 / 0.00%) Sabit
makbule007 (64,5 / 64.2 / 0.3 / 0.47%)
BLUEmoon2009 ( 73,6 / 73.6 / 0 / 0,00%)Sabit
donbul ( 74,4 / 74.4 / 0 / 0,00%)Sabit
14. TAKIM ORTALAMASI: 0.09%
canim ben bu hafta hafta sonu haric dikkat ettim hatta tartida eksiyi bile bekliyordum ama daha oncede yazdim ve belirttim benim tartimin pili bitti ve pil almak icin teknoloji markete gitmem gerek misafirim coktu bu hafta gidemedim ...
Gorumcemin tartisini getirdim ondada sonuc bu yani anlican tarti farkindan dolayi bu sonuc yoksa sanmıyorum bu kadar sislik yada kilo almadim ben ...
canim yapabilecek bisey vardir belki tarti farkindan dogan sonuclar icin ...
Eger mumkunse ben bu hafta sabit kilo bildirimi yapayim olurmu acaba
Herkeslere günaydın gönlünüzde bir gun olur inşallah ..
O tartı sorununu gecen hafta bende yasadım. Annemlerdeydim farklı gösteriyor azıcık
Bende kilo bildirimi yapayım :)
Gecen hafta annelerin tartıda : 97 kilogram
Bu hafta kendi tartımda : 94.8 kilogram
Fark 2200 gram :)
Aslında önceki hafta tartildigimda kendi evimde 98 kilo gelmiştim.simdi kendi evimde 94.8 geldim. Yani iki haftada 3200 gram vermiştim. Nasılsa bu hafta listede yokum ben. Ama sonuc tan memnunum :)))
Hayatım bu haftanın listesi henüz yapılmadı o liste geçen haftanın üstte de belirttim zaten..Sen geçen haftamı önceki haftamı gelmiştin canım ?
evet canim farkli tartilarda sonuc cok farkli oluyor benim ki digitaldi mesela ama bu sabahki tarti analog ...bakalim akrep kaptan ne derse odur. ..Herkeslere günaydın gönlünüzce bir gun olur inşallah ..
O tartı sorununu gecen hafta bende yasadım. Annemlerdeydim farklı gösteriyor azıcık
Bende kilo bildirimi yapayım :)
Gecen hafta annelerin tartıda : 97 kilogram
Bu hafta kendi tartımda : 94.8 kilogram
Fark 2200 gram :)
Aslında önceki hafta tartildigimda kendi evimde 98 kilo gelmiştim.simdi kendi evimde 94.8 geldim. Yani iki haftada 3200 gram vermişim. Nasılsa bu hafta listede yokum ben. Ama sonuc tan memnunum :)))
pili bugun alamam ama esim hafta sonu gideriz saturn e dedi allah izin verirse..buralarda yok bulamadik pili..tartiyi ordan almistik aradik var dediler gidip almaya fırsat bulamadik. ..ne pilmis yaaaAaaa farklı tartı ise tamam canım, sabit bildiririz seni..Sen bugün pilini al yine yarın sabah erken tartılıp buraya bildir istersen, tam netleşsin durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?