- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.881
Tamam canım o zaman seni gelecek cumaya listeye alıyoruz..Geçen cuma geldi isen 1 hafta olmuş, deneme süremiz 2 hafta ve lütfen tartı aynı olsun sana ait tartı ile sonuçları verirsin tamammı canım.Bu ikinci kilo bildirimim gecen hafta geldim...
Tamam tatlım seni sabit bildirim yapmadı olarak gösteririz haftaya gelen kilo ile devam ederiz..evet canim farkli tartilarda sonuc cok farkli oluyor benim ki digitaldi mesela ama bu sabahki tarti analog ...bakalim akrep kaptan ne derse odur. ..
pili bugun alamam ama esim hafta sonu gideriz saturn e dedi allah izin verirse..buralarda yok bulamadik pili..tartiyi ordan almistik aradik var dediler gidip almaya fırsat bulamadik. ..ne pilmis yaaainsallah haftaya sizi ve takimimi mahcup etmicem....
aceleyle bildirim yapayım
74.4/73.7/0.7/%0.94
bu hafta 700 gr verdim.çok işim vardı giremedim.fırsatı buldum hiç siteyi okumadan yazdım
Genel olarak iyiyiz sanirim bluemoon sabit olur sozen de listeye eklenirse derece bile yapabiliriz sozencim cok Tebrikler harika ilerliyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Sağol çok teşekkür ederim. Dün aksam arkadaşlarla buluştuk biz arada dışarı çıkar toplanırız. Hermden hemen her görüşmemizde hacibaba özel salata yerim .salata ama icinde bir ben yokum öyle birşey yani. Ama lezzetini tarif edemem.....Genel olarak iyiyiz sanirim bluemoon sabit olur sozen de listeye eklenirse derece bile yapabiliriz sozencim cok Tebrikler harika ilerliyorsun
sozen bu şekilde istikrarlı bi şekilde devam ederse haftaya listede olucak inş.
Artık haftaya listemiz daha süper olsun daha çok gitsin kara yağlar..
Yasasin bu hafta kilo vermisiz haftaya daha iyi olacak
takma kafaya bende begenemiyorum arada alintiliyorum telefondaki uygulamadan bu k ad ar oluyor maalesef..bilgisayardan girmeye benzemiyor...Saatlerdir hava kapalıyı simdi açıldı ... Gidip yürüyorum :)
Buarada istediğim gibi beğenmiyorum yazıları beğenmenin sınırı var sanirim....
vicdan azabi ve utanc içindeyim. ..esime bastim fircayi cumartesi gider aliriz tartiya pil dedi...bide demezmi gunde on kere tartiya cikmakla kilo verilmez bogazi tutmak gerek diye :)))Genel olarak iyiyiz sanirim bluemoon sabit olur sozen de listeye eklenirse derece bile yapabiliriz sozencim cok Tebrikler harika ilerliyorsun
vicdan azabi ve utanc içindeyim. ..esime bastim fircayi cumartesi gider aliriz tartiya pil dedi...bide demezmi gunde on kere tartiya cikmakla kilo verilmez bogazi tutmak gerek diye :)))
Aslinda dogru soze ne gerek aci gercekler(
vicdan azabi ve utanc içindeyim. ..esime bastim fircayi cumartesi gider aliriz tartiya pil dedi...bide demezmi gunde on kere tartiya cikmakla kilo verilmez bogazi tutmak gerek diye :)))
Bende gecen saglık Ocağı'na gittim artık adı aile saglıgı merkezi oldu ya ...
Şu adım ölçerler var saglik bakanlığı hediyesi olarak dağıtılıyor . Ondan istedim Dr adım ölçer kilo verdirmez bu sadece araç demezmi !! Zor tuttum kendimi ... Ailenden biri birşey deyince insan yine affediyorda dışardan gelen yorumlar insan cinayet çıkarabilir
boşver canım tartın gelince görürsün gerçek sonucu sen kendini biliyosan almamışsındır zatenvicdan azabi ve utanc içindeyim. ..esime bastim fircayi cumartesi gider aliriz tartiya pil dedi...bide demezmi gunde on kere tartiya cikmakla kilo verilmez bogazi tutmak gerek diye :)))
hoş geldinMerhaba 14. takimin güzel hatunlari
Yasim 34 (temmuzda 35 olacam) 2 cocuk annesiyim (13 ve 4 yaslarinda) Alm. yasiyorum. Postaciyim ... Burada cokca yapilan Weight watchers diyetiyle belli bir kilo verdikten sonra simdi schlank im schlaf (uykuda zayiflayin) diyetini yapiyorum. 1,5 yilin icinde 92 den 71 e düstüm. Hormonlarima baktrmistim daha önce ve kilo almama kolay ama vermem cok zor oluyor bir hormonumun düsüklügünden dolayi. yaklasik 2 haftadir kilo veremiyorum..Ama cok spor yapmaya basladim cevremdekiler kas agirligimin artigini ve bundan dolayi verdigim kilonun tartiya yansimadigini söylüyorlar.
Her sabah zaten isim geregi bisikletle mektup dagittigim icin 4-5 bazen 6 saat hareket halindeyim. Onun disinda her gün 8-10 km. arasi yürüyüs yapiyorum yaklasik 2 saat sürüyor. (yüksek tempoda) 2-3 gündürde son 2km. kosmaya basladim. Vücedum inanilmaz inceldi. ekstra yürüyemedigim günlerde evdeki spor cd den mutlaka spor yapiyorum. Günde 4-5 litre su iciyorum.
Yaptigim diyete gelince ;
sabahlari sadece karbonhidrat
öglen karisik menü (istedigini yiyebilirsin) hersey serbest ama ben genede protein agirlikli besleniyorum.
Aksam sadece protein (meyve bile yasak)
Ögünlerin arasinda 5 saat olmasi gerekiyor. Bu 5 saat icinde sadece su , bitki cayi (sekersiz) ve kahve (sütsüz) serbest.
Ben cok faydasini gördüm insani hic zorlamiyor. en son ögün 8 den önce olmasi gerekiyor. (isteyenler internetten arastirabilir.
O yüzden yaptigim menü paylasimlari size acayip gelmesin. Cünkü sabahlari mesela özelikle 5-6 dilim ekmek recelli yada nutellali öneriliyor. #Simdilik bu kadar. Birazdan bu günkü ögünümüde paylasacam bu arada kilom bu sabah itibariyle 72,5
Canım hosgeldin aramızaDün:
Tartı:59.5
Kahvaltıeynir,domates,salatalık,yeşillik,kuru kayısı,ceviz,2 yumurta,zeytin ve bolca şekersiz çay
Öğlen:kocaman bir kase tavuklu ve kuru üzümlü salata
Akşam:balık ve salata
2 lt su
2 saat yürüyüş
Bugün
Tartı:59.2
Kahvaltı:3 yumurtalı peynirli omlet
Zeytin,kuru kayısı,badem
İkindi:2 büyük tabak bulgur pilavı
Akşam:3 avuç antep fıstığı
2lt su
Gruba yeni girdim,kilo bildirim formatı nasıl oluyor bilmiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hosgeldin aramıza ..Merhaba 14. takimin güzel hatunlari
Yasim 34 (temmuzda 35 olacam) 2 cocuk annesiyim (13 ve 4 yaslarinda) Alm. yasiyorum. Postaciyim ... Burada cokca yapilan Weight watchers diyetiyle belli bir kilo verdikten sonra simdi schlank im schlaf (uykuda zayiflayin) diyetini yapiyorum. 1,5 yilin icinde 92 den 71 e düstüm. Hormonlarima baktrmistim daha önce ve kilo almama kolay ama vermem cok zor oluyor bir hormonumun düsüklügünden dolayi. yaklasik 2 haftadir kilo veremiyorum..Ama cok spor yapmaya basladim cevremdekiler kas agirligimin artigini ve bundan dolayi verdigim kilonun tartiya yansimadigini söylüyorlar.
Her sabah zaten isim geregi bisikletle mektup dagittigim icin 4-5 bazen 6 saat hareket halindeyim. Onun disinda her gün 8-10 km. arasi yürüyüs yapiyorum yaklasik 2 saat sürüyor. (yüksek tempoda) 2-3 gündürde son 2km. kosmaya basladim. Vücedum inanilmaz inceldi. ekstra yürüyemedigim günlerde evdeki spor cd den mutlaka spor yapiyorum. Günde 4-5 litre su iciyorum.
öglen karisik menü (istedigini yiyebilirsin) hersey serbest ama ben genede protein agirlikli besleniyorum.
Ögünlerin arasinda 5 saat olmasi gerekiyor. Bu 5 saat icinde sadece su , bitki cayi (sekersiz) ve kahve (sütsüz) serbest.
Ben cok faydasini gördüm insani hic zorlamiyor. en son ögün 8 den önce olmasi gerekiyor. (isteyenler internetten arastirabilir.
O yüzden yaptigim menü paylasimlari size acayip gelmesin. Cünkü sabahlari mesela özelikle 5-6 dilim ekmek recelli yada nutellali öneriliyor. #Simdilik bu kadar. Birazdan bu günkü ögünümüde paylasacam bu arada kilom bu sabah itibariyle 72,5
Hoş geldi takımımıza canımMerhaba 14. takimin güzel hatunlari
Bu günkü günahlarımı paylaşayım
Sabah
Peyniri maydonozlu sucuklu (iste öyle karışık birşey ) yumurta ( yarım pozisyon evdekilerin yarısı kadar aldım:))
Domates 2-3 tane ( minnacikti domateslerim)
Bir dilim kasar peynir
Yarım dilim tambugday ekmegi
Çekeriz çay
Ara :
Dusunuyorumda sanirim birşey yemedim
Öğlen : yemedim
Ara:
5-6 çilek
Bu arada 2 saat yavaş yavaş yürüdüm.
Aksam :
3 kasik sulu köfte
3 kasik pirinç pilavı
3 kasik yoğurt
Sonra 200 ml sut ictim light olanından
Şimdide form çayımı iciyorum. Herkese iyi geceler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?