- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.901
Günü güzel kapamışsın harikasın canım
hos geldin...yalniz senin bu diyet benim kafami cok karistirdi gerci sen faydali diyorsan sorun yok kolay gelsin simdiden.Merhaba 14. takimin güzel hatunlari
Yasim 34 (temmuzda 35 olacam) 2 cocuk annesiyim (13 ve 4 yaslarinda) Alm. yasiyorum. Postaciyim ... Burada cokca yapilan Weight watchers diyetiyle belli bir kilo verdikten sonra simdi schlank im schlaf (uykuda zayiflayin) diyetini yapiyorum. 1,5 yilin icinde 92 den 71 e düstüm. Hormonlarima baktrmistim daha önce ve kilo almama kolay ama vermem cok zor oluyor bir hormonumun düsüklügünden dolayi. yaklasik 2 haftadir kilo veremiyorum..Ama cok spor yapmaya basladim cevremdekiler kas agirligimin artigini ve bundan dolayi verdigim kilonun tartiya yansimadigini söylüyorlar.
Her sabah zaten isim geregi bisikletle mektup dagittigim icin 4-5 bazen 6 saat hareket halindeyim. Onun disinda her gün 8-10 km. arasi yürüyüs yapiyorum yaklasik 2 saat sürüyor. (yüksek tempoda) 2-3 gündürde son 2km. kosmaya basladim. Vücedum inanilmaz inceldi. ekstra yürüyemedigim günlerde evdeki spor cd den mutlaka spor yapiyorum. Günde 4-5 litre su iciyorum.
Yaptigim diyete gelince ;
sabahlari sadece karbonhidrat
öglen karisik menü (istedigini yiyebilirsin) hersey serbest ama ben genede protein agirlikli besleniyorum.
Aksam sadece protein (meyve bile yasak)
Ögünlerin arasinda 5 saat olmasi gerekiyor. Bu 5 saat icinde sadece su , bitki cayi (sekersiz) ve kahve (sütsüz) serbest.
Ben cok faydasini gördüm insani hic zorlamiyor. en son ögün 8 den önce olmasi gerekiyor. (isteyenler internetten arastirabilir.
O yüzden yaptigim menü paylasimlari size acayip gelmesin. Cünkü sabahlari mesela özelikle 5-6 dilim ekmek recelli yada nutellali öneriliyor. #Simdilik bu kadar. Birazdan bu günkü ögünümüde paylasacam bu arada kilom bu sabah itibariyle 72,5
kendini bilmez insan kitligi yok ki...önüne gelen agzi olan konusuyor...bi de ben yiyip kilo alamiyorum cok zayifim sizin gibi kilo sorunum yok diyenler varya deli oluyorum. Keyfimizdenmi böyle olduk...offff allahim offffff...bazen insanlar o kadar düşünmeden konuşuyor ki incitebiliyorlar maalesef bende ilk diyetisyene gittiğimde dahiliyeci bana az yicen az yicen başka türlü olmaz demiştihem de bir sürü insan vardı içerde
sende hoş geldin menulerinde guzel hadi bakalım kolay gelsin.Dün:
Tartı:59.5
Kahvaltıeynir,domates,salatalık,yeşillik,kuru kayısı,ceviz,2 yumurta,zeytin ve bolca şekersiz çay
Öğlen:kocaman bir kase tavuklu ve kuru üzümlü salata
Akşam:balık ve salata
2 lt su
2 saat yürüyüş
Bugün
Tartı:59.2
Kahvaltı:3 yumurtalı peynirli omlet
Zeytin,kuru kayısı,badem
İkindi:2 büyük tabak bulgur pilavı
Akşam:3 avuç antep fıstığı
2lt su
Gruba yeni girdim,kilo bildirim formatı nasıl oluyor bilmiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba 14. takimin güzel hatunlari
Yasim 34 (temmuzda 35 olacam) 2 cocuk annesiyim (13 ve 4 yaslarinda) Alm. yasiyorum. Postaciyim ... Burada cokca yapilan Weight watchers diyetiyle belli bir kilo verdikten sonra simdi schlank im schlaf (uykuda zayiflayin) diyetini yapiyorum. 1,5 yilin icinde 92 den 71 e düstüm. Hormonlarima baktrmistim daha önce ve kilo almama kolay ama vermem cok zor oluyor bir hormonumun düsüklügünden dolayi. yaklasik 2 haftadir kilo veremiyorum..Ama cok spor yapmaya basladim cevremdekiler kas agirligimin artigini ve bundan dolayi verdigim kilonun tartiya yansimadigini söylüyorlar.
Her sabah zaten isim geregi bisikletle mektup dagittigim icin 4-5 bazen 6 saat hareket halindeyim. Onun disinda her gün 8-10 km. arasi yürüyüs yapiyorum yaklasik 2 saat sürüyor. (yüksek tempoda) 2-3 gündürde son 2km. kosmaya basladim. Vücedum inanilmaz inceldi. ekstra yürüyemedigim günlerde evdeki spor cd den mutlaka spor yapiyorum. Günde 4-5 litre su iciyorum.
Yaptigim diyete gelince ;
sabahlari sadece karbonhidrat
öglen karisik menü (istedigini yiyebilirsin) hersey serbest ama ben genede protein agirlikli besleniyorum.
Aksam sadece protein (meyve bile yasak)
Ögünlerin arasinda 5 saat olmasi gerekiyor. Bu 5 saat icinde sadece su , bitki cayi (sekersiz) ve kahve (sütsüz) serbest.
Ben cok faydasini gördüm insani hic zorlamiyor. en son ögün 8 den önce olmasi gerekiyor. (isteyenler internetten arastirabilir.
O yüzden yaptigim menü paylasimlari size acayip gelmesin. Cünkü sabahlari mesela özelikle 5-6 dilim ekmek recelli yada nutellali öneriliyor. #Simdilik bu kadar. Birazdan bu günkü ögünümüde paylasacam bu arada kilom bu sabah itibariyle 72,5
yok canım yok hiç sorar mıyım ben aldım dersimi ama ne güzel diyetmiş di mi reçelli çikolatalı kilo aldırma ddiyeti gibiHoşgeldin ilginç diyet seçimleri
NOT: makbule sakin bunlarida bürge hanıma sorayım deme bizi sopayla kovalar valla:))))
ayyy canım o tipler zaten boğası geliyor insanın geçen topiclerden birine yazmış bi tanesi ne yapsam kilo alamıyorum bi öneriniz var mı diye hayret bişi yaa kilo alamayanların da topiği var senin ne işin var diyet topiğinde hem acıdım hem de sinir oldum düşünsene benim amcamın kızı da kilıo alamıyor kollar bacaklar bi görmen lazım iskelet gibi havuza falan girmiyor ben çok zayıfım diye herkes başka bişiden müzdarip ne güzel olurdu kilo alma verme diye bişi olmasa herkes ideal kişlosunda olsa ahh ahhhhos geldin...yalniz senin bu diyet benim kafami cok karistirdi gerci sen faydali diyorsan sorun yok kolay gelsin simdiden.
kendini bilmez insan kitligi yok ki...önüne gelen agzi olan konusuyor...bi de ben yiyip kilo alamiyorum cok zayifim sizin gibi kilo sorunum yok diyenler varya deli oluyorum. Keyfimizdenmi böyle olduk...offff allahim offffff...
sende hoş geldin menulerinde guzel hadi bakalım kolay gelsin.
Günaydın arkadaslar aranıza yeni katıldım öncelikle herkesin en kısa zamanda ideal kilosuna kavuşması dıleklerımle:) güne sabah sporum ile başladım ve henüz kahvaltı yapmadım kahvaltı menüme gelince;
* maydanoz - ıceberg-limon
*bir dilim tam buğday unu ekmek
*yeşil çay
:)
Kızlar merhaba..
Diyette 5. günüm ve aranızdayım, sanırım bayağı iyi gidiyorum.
23 yaşındayım, 73 kiloya çıktıktan sonra diyete başladım. Boyum 1,58
Meyveyi, sebzeyi, yeşil salatayı sevmediğimden kendime uygun diyet hazırlama sürecim biraz sıkıntılı oldu.
Bu arada insülin direncim var ve guatr hastasıyım ama 5 gün için inanılmaz farkım var.
Bel çevrem 85, kalçam 115 olarak diyete başladım.
Hoşgeldin canım
Günaydın arkadaslar aranıza yeni katıldım öncelikle herkesin en kısa zamanda ideal kilosuna kavuşması dıleklerımle:) güne sabah sporum ile başladım ve henüz kahvaltı yapmadım kahvaltı menüme gelince;
* maydanoz - ıceberg-limon
*bir dilim tam buğday unu ekmek
*yeşil çay
:)
hoş geldiniz sefalar getirdinizKızlar merhaba..
Diyette 5. günüm ve aranızdayım, sanırım bayağı iyi gidiyorum.
23 yaşındayım, 73 kiloya çıktıktan sonra diyete başladım. Boyum 1,58
Meyveyi, sebzeyi, yeşil salatayı sevmediğimden kendime uygun diyet hazırlama sürecim biraz sıkıntılı oldu.
Bu arada insülin direncim var ve guatr hastasıyım ama 5 gün için inanılmaz farkım var.
Bel çevrem 85, kalçam 115 olarak diyete başladım.
Hoşbuldum canım
Ben ne zaman kilo bildirimi yapacağım? Haftaya sanırım. Ona göre tartılmam gerek evde tartım yok eczaneye gidiyorum ve her gün tartılınca kötü etkileniyorum
**14. TAKIM 353. ETAP*** SONUNCUSU
umutincisi (77,1 / / / %) İzinli
anathema8( 84.2 / 83,9 / 0,3 / 0.36%)
makbule007 (64,2 / 63,6 / 0.6 / 0.93%)
BLUEmoon2009 ( 73,6 / / / %)Kilo bildirmedi
donbul ( 74,4 / 73,7 / 0,7 / 0,94%)
14. TAKIM ORTALAMASI: 0.45%
menü oldukça hafif görünüyor ama protein yönünden birazcık eksik gibiBugünkü diyet listemi de yazayım.
Sabah (09.00)
3 Tel peynir
1 kk köy peyniri
3 siyah zeytin
1 dilim light kepek ekmeği
Şekersiz çay (için azıcık tarçın kattım)
Öğlen (12.00)
1 porsiyon zeytinyağlı enginar
Yoğurt
2 dilim light kepek ekmeği
Ara (16.00)
1 kutu süt
1 incir
1 kayısı
Akşam(19.30)
Zeytinyağlı Pırasa
1 dilim light kepek ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?