Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hos geldin...yalniz senin bu diyet benim kafami cok karistirdi gerci sen faydali diyorsan sorun yok kolay gelsin simdiden.

bazen insanlar o kadar düşünmeden konuşuyor ki incitebiliyorlar maalesef bende ilk diyetisyene gittiğimde dahiliyeci bana az yicen az yicen başka türlü olmaz demişti hem de bir sürü insan vardı içerde
kendini bilmez insan kitligi yok ki...önüne gelen agzi olan konusuyor...bi de ben yiyip kilo alamiyorum cok zayifim sizin gibi kilo sorunum yok diyenler varya deli oluyorum. Keyfimizdenmi böyle olduk...offff allahim offffff...

sende hoş geldin menulerinde guzel hadi bakalım kolay gelsin.

Hoşgeldin ilginç diyet seçimleri
NOT: makbule sakin bunlarida bürge hanıma sorayım deme bizi sopayla kovalar valla:))))

Hoşgeldin ilginç diyet seçimleri
NOT: makbule sakin bunlarida bürge hanıma sorayım deme bizi sopayla kovalar valla:))))
yok canım yok hiç sorar mıyım ben aldım dersimi ama ne güzel diyetmiş di mi reçelli çikolatalı kilo aldırma ddiyeti gibi
insanın gözü kaymıyor değil ama ben dersimi aldım ya ben sağlıklı beslenmeyi hayatıma yerleştireceğim bu sefer hedefim de gerçekçi artık yılbaşında 56 kilo olmayı hedefliyorum 8 ay ve kalan 8 kilo artık o kadar zamanda da veremzsem yuh bana bende bugün iki günlük protein yapıvereyim dedim ama tabi bürge hanımdan gizli sakın söyleme tamam mı bu ay 61.9 u görmem gerek 2 güncükten bişi olmaz hem :)))
ay yaa şu düştüğümüz hallere bak :)

ayyy canım o tipler zaten boğası geliyor insanın geçen topiclerden birine yazmış bi tanesi ne yapsam kilo alamıyorum bi öneriniz var mı diye hayret bişi yaa kilo alamayanların da topiği var senin ne işin var diyet topiğinde hem acıdım hem de sinir oldum düşünsene benim amcamın kızı da kilıo alamıyor kollar bacaklar bi görmen lazım iskelet gibi havuza falan girmiyor ben çok zayıfım diye herkes başka bişiden müzdarip ne güzel olurdu kilo alma verme diye bişi olmasa herkes ideal kişlosunda olsa ahh ahhh

Günaydın arkadaslar aranıza yeni katıldım öncelikle herkesin en kısa zamanda ideal kilosuna kavuşması dıleklerımle:) güne sabah sporum ile başladım ve henüz kahvaltı yapmadım kahvaltı menüme gelince;
* maydanoz - ıceberg-limon
*bir dilim tam buğday unu ekmek
*yeşil çay
:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba..
Diyette 5. günüm ve aranızdayım, sanırım bayağı iyi gidiyorum.
23 yaşındayım, 73 kiloya çıktıktan sonra diyete başladım. Boyum 1,58
Meyveyi, sebzeyi, yeşil salatayı sevmediğimden kendime uygun diyet hazırlama sürecim biraz sıkıntılı oldu.
Bu arada insülin direncim var ve guatr hastasıyım ama 5 gün için inanılmaz farkım var.
Bel çevrem 85, kalçam 115 olarak diyete başladım.

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin canım

Hosbulduk cnm kısa olarak kurallar hakkında bılgı alabılır mıyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

**14. TAKIM 353. ETAP*** SONUNCUSU

umutincisi (77,1 / / / %) İzinli
anathema8( 84.2 / 83,9 / 0,3 / 0.36%)
makbule007 (64,2 / 63,6 / 0.6 / 0.93%)
BLUEmoon2009 ( 73,6 / / / %)Kilo bildirmedi
donbul ( 74,4 / 73,7 / 0,7 / 0,94%)

14. TAKIM ORTALAMASI: 0.45%

ne güzel üyelerimizin sayısı artıyor kilolarla mücadelede motivasyon şart tabe hoşgeldin canım

hoş geldiniz sefalar getirdiniz

Bugünkü diyet listemi de yazayım.

Sabah (09.00)
3 Tel peynir
1 kk köy peyniri
3 siyah zeytin
1 dilim light kepek ekmeği
Şekersiz çay (için azıcık tarçın kattım)

Öğlen (12.00)
1 porsiyon zeytinyağlı enginar
Yoğurt
2 dilim light kepek ekmeği

Ara (16.00)
1 kutu süt
1 incir
1 kayısı

Akşam(19.30)
Zeytinyağlı Pırasa
1 dilim light kepek ekmeği

3,5 litre su içiyorum.
Yarım saat civarı yürüyüş yapacağım bugün.
Kitap yok :/

Son düzenleme:
Hoşbuldum canım

Ben ne zaman kilo bildirimi yapacağım? Haftaya sanırım. Ona göre tartılmam gerek evde tartım yok eczaneye gidiyorum ve her gün tartılınca kötü etkileniyorum

İki hafta deneme süremiz var canım. Sen bugün tartıl yada bugün bir baskül edin, sabah erken aç karnına tartılman en doğrusu çünkü..
Takıma girdiğin günün kilosu ile takım listesine girdiğin günün kilosu lazım canım..Evde baskülün olmazsa çok zorlanırsın eczaneye gitmekle.

Yeni gelen arkadaşlar ve takımda olan arkadaşlar; menü listelerinizde su bilgisi, spor ve okuduğunuz kitap bilgisi olucak unutmayın

sonuncu mu olduk yani

menü oldukça hafif görünüyor ama protein yönünden birazcık eksik gibi kaç kilosun canım kaç olmak istiyorsıun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…