- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.921
İki hafta deneme süremiz var canım. Sen bugün tartıl yada bugün bir baskül edin, sabah erken aç karnına tartılman en doğrusu çünkü..
Takıma girdiğin günün kilosu ile takım listesine girdiğin günün kilosu lazım canım..Evde baskülün olmazsa çok zorlanırsın eczaneye gitmekle.
Yeni gelen arkadaşlar ve takımda olan arkadaşlar; menü listelerinizde su bilgisi, spor ve okuduğunuz kitap bilgisi olucak unutmayın
menü oldukça hafif görünüyor ama protein yönünden birazcık eksik gibikaç kilosun canım kaç olmak istiyorsıun
aynen iste yaaa bir zamanlar bende zayiftim diye ic cekmekten baska bisey gelmiyor elimden...her an birini girtlaklayabilirim... :))ayyy canım o tipler zaten boğası geliyor insanın geçen topiclerden birine yazmış bi tanesi ne yapsam kilo alamıyorum bi öneriniz var mı diye hayret bişi yaa kilo alamayanların da topiği var senin ne işin var diyet topiğinde hem acıdım hem de sinir oldum düşünsene benim amcamın kızı da kilıo alamıyor kollar bacaklar bi görmen lazım iskelet gibi havuza falan girmiyor ben çok zayıfım diye herkes başka bişiden müzdarip ne güzel olurdu kilo alma verme diye bişi olmasa herkes ideal kişlosunda olsa ahh ahhh
hosgeldin aramiza...kahvaltin tam benlik boool limon sık cok az zeytin yagi dok uzerine birazda roka kahvaltida bile guzel oluyor...kolay gelsin..Günaydın arkadaslar aranıza yeni katıldım öncelikle herkesin en kısa zamanda ideal kilosuna kavuşması dıleklerımle:) güne sabah sporum ile başladım ve henüz kahvaltı yapmadım kahvaltı menüme gelince;
* maydanoz - ıceberg-limon
*bir dilim tam buğday unu ekmek
*yeşil çay
:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hosgeldin sende takimimiza saglikli kilo vermeler dilerim kolay gelsin...Kızlar merhaba..
Diyette 5. günüm ve aranızdayım, sanırım bayağı iyi gidiyorum.
23 yaşındayım, 73 kiloya çıktıktan sonra diyete başladım. Boyum 1,58
Meyveyi, sebzeyi, yeşil salatayı sevmediğimden kendime uygun diyet hazırlama sürecim biraz sıkıntılı oldu.
Bu arada insülin direncim var ve guatr hastasıyım ama 5 gün için inanılmaz farkım var.
Bel çevrem 85, kalçam 115 olarak diyete başladım.
Ya bende çorba icemiyorum bana biraz çorba tarifi verin:)yok canım yok hiç sorar mıyım ben aldım dersimi ama ne güzel diyetmiş di mi reçelli çikolatalı kilo aldırma ddiyeti gibi
insanın gözü kaymıyor değil ama ben dersimi aldım ya ben sağlıklı beslenmeyi hayatıma yerleştireceğim bu sefer hedefim de gerçekçi artık yılbaşında 56 kilo olmayı hedefliyorum 8 ay ve kalan 8 kilo artık o kadar zamanda da veremzsem yuh bana bende bugün iki günlük protein yapıvereyim dedim ama tabi bürge hanımdan gizli sakın söyleme tamam mı bu ay 61.9 u görmem gerek 2 güncükten bişi olmaz hem :)))
ay yaa şu düştüğümüz hallere bak :)
Yeni gelen arkadaşlar ve takımda olan arkadaşlar; menü listelerinizde su bilgisi, spor ve okuduğunuz kitap bilgisi olucak unutmayın
Akrepcim bu hatırlatmanı okuyunca özellikle su okuduğunuz kitap kısmı. Cok kötü hissettim kendimi ... Uzun zamandır yogun is temposu cocuk ev derken kendim icin birşey yapmamışim..... Dershane öğretmeniyim okuduğum tek şey alanımla ilgili kitaplar.. ( birde internet haber yorum form) ....Yeni gelen arkadaşlar ve takımda olan arkadaşlar; menü listelerinizde su bilgisi, spor ve okuduğunuz kitap bilgisi olucak unutmayın
aynen iste yaaa bir zamanlar bende zayiftim diye ic cekmekten baska bisey gelmiyor elimden...her an birini girtlaklayabilirim... :))
hosgeldin aramiza...kahvaltin tam benlik boool limon sık cok az zeytin yagi dok uzerine birazda roka kahvaltida bile guzel oluyor...kolay gelsin..
hosgeldin sende takimimiza saglikli kilo vermeler dilerim kolay gelsin...
sonuncu mu olduk yani
Allah kabul etsin canımGunaydin kizlar..dunku iftar ve geceki sahur menum..
18.30 -Iftar:1 dilim kek 1 dilim börek 5 sarma 1bardak meyve suyu(evde degildim)
20.00 -1 elma 1 portakal
Sahur 02.00-1 tavuk baget 1dilim patates 2 dilim kabak
Su 13 su bardagi...
Bu arada kaptan esime israr ettim bugün gun icinde ugrayabilirse pil alicak bana...ne dersin iftardan once tartilip bildirmem gerekiuor mu...
Evet kızlar önümüzdeki hafta mutlaka dereceye girmemiz lazım, şimdiden sarılalım en azından akşam 7 sonrası yemeyin hafta sonu da olsa geri çekin kendinizi mamalardan...
Hadi bakalım haftaya perşembe sonuçlar mükemmel olsun
amin..sagol canim...insallah canim kendi adima daha dikkat edicem ..zaten haftaya memlekete gitme durumum var allah kismet ederse su 1 haftada biraz daha cabalicam belki fark olur. ..Allah kabul etsin canım
Kalsın canım listeyi paylaşıma çoktan verdim.Haftaya telafi edicez artık
ayyy çok korkunç canım atlatmışsınız Allahtan menü güzelTekrar merhaba kızlar
Sabah kahvaltısından sonra oglumudA alayım yürüyüş yapayım dedim yakınımızda büyük bir park var oraya giderken 5 tAne köpek etrafımızı sarmasın mı ne yapacağımı bilemedim zor kaçtım ordan yavrum köpeklerden o kadar korktu ki hala içini çekiyoro köpekler nerden çıktı anlamadım yürüyüşümüz koşu olarak bitti anlayacağınız :) neyse öğle menümü bıldıreyım hemen;
Lahana çorbası
Yoğurt
inşallah canım bu hafta gitsin kilolar umarım verebilirim bende genelde bi hafta verirsem diğer hafta gitmiyr ama çabalayacağımEvet kızlar önümüzdeki hafta mutlaka dereceye girmemiz lazım, şimdiden sarılalım en azından akşam 7 sonrası yemeyin hafta sonu da olsa geri çekin kendinizi mamalardan...
Hadi bakalım haftaya perşembe sonuçlar mükemmel olsun
hayır kuzu o geçen haftadan kalmış unutmuşum silmeyi
Tekrar merhaba kızlar
Sabah kahvaltısından sonra oglumudA alayım yürüyüş yapayım dedim yakınımızda büyük bir park var oraya giderken 5 tAne köpek etrafımızı sarmasın mı ne yapacağımı bilemedim zor kaçtım ordan yavrum köpeklerden o kadar korktu ki hala içini çekiyoro köpekler nerden çıktı anlamadım yürüyüşümüz koşu olarak bitti anlayacağınız :) neyse öğle menümü bıldıreyım hemen;
Lahana çorbası
Yoğurt
canim gecen ben yaptim ispanak corbasi istersen tarifini yazarim sana :)Ya bende çorba icemiyorum bana biraz çorba tarifi verin:)
Ayy kitap dedinde böğürtlen kışı şiddetle tavsiye ediyorum Sarah jio yazari
Tekrar merhaba kızlar
Lahana çorbası
Yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?