Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben baskül siparişi vereyim o zaman annemle şu yağ ölçenlerden falan diyorduk ama bakayım bugün lazım zaten.

Yeni gelen arkadaşlar ve takımda olan arkadaşlar; menü listelerinizde su bilgisi, spor ve okuduğunuz kitap bilgisi olucak unutmayın

Önceki mesajımı düzenliyorum hemen

menü oldukça hafif görünüyor ama protein yönünden birazcık eksik gibi kaç kilosun canım kaç olmak istiyorsıun

73 kiloydum diyete karar vermeden önce. Çok zayıf olmak gibi bir derdim yok ama 60a ineyim bi gerisini düşünürüm.
2 çeşit peynir, süt, yoğurt var protein eksik değil bence ya :26:
Bugün et yok, denk gelmedi Normalde ızgara yedim bu hafta içi.
Haftaya ara öğünü artırıp akşamdan ekmeği tamamen kesicem. Daha 5. gündeyim canım.

aynen iste yaaa bir zamanlar bende zayiftim diye ic cekmekten baska bisey gelmiyor elimden...her an birini girtlaklayabilirim... :))

hosgeldin aramiza...kahvaltin tam benlik boool limon sık cok az zeytin yagi dok uzerine birazda roka kahvaltida bile guzel oluyor...kolay gelsin..

hosgeldin sende takimimiza saglikli kilo vermeler dilerim kolay gelsin...

Gunaydin kizlar..dunku iftar ve geceki sahur menum..
18.30 -Iftar:1 dilim kek 1 dilim börek 5 sarma 1bardak meyve suyu(evde degildim)
20.00 -1 elma 1 portakal

Sahur 02.00-1 tavuk baget 1dilim patates 2 dilim kabak
Su 13 su bardagi...

Bu arada kaptan esime israr ettim bugün gun icinde ugrayabilirse pil alicak bana...ne dersin iftardan once tartilip bildirmem gerekiuor mu...

Ya bende çorba icemiyorum bana biraz çorba tarifi verin:)
Yeni gelen arkadaşlar ve takımda olan arkadaşlar; menü listelerinizde su bilgisi, spor ve okuduğunuz kitap bilgisi olucak unutmayın

Ayy kitap dedinde böğürtlen kışı şiddetle tavsiye ediyorum Sarah jio yazari

Tekrar merhaba kızlar
Sabah kahvaltısından sonra oglumudA alayım yürüyüş yapayım dedim yakınımızda büyük bir park var oraya giderken 5 tAne köpek etrafımızı sarmasın mı ne yapacağımı bilemedim zor kaçtım ordan yavrum köpeklerden o kadar korktu ki hala içini çekiyor o köpekler nerden çıktı anlamadım yürüyüşümüz koşu olarak bitti anlayacağınız :) neyse öğle menümü bıldıreyım hemen;
Lahana çorbası
Yoğurt

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkeslere günaydın :))
Umarim gönlünüzde bir gun olur.
Dışarıda hava cok güzel oğlumuda alıp yürüyüşe çıkıyorum. Selam vereyim istedim.
Bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz .

Akrepcim bu hatırlatmanı okuyunca özellikle su okuduğunuz kitap kısmı. Cok kötü hissettim kendimi ... Uzun zamandır yogun is temposu cocuk ev derken kendim icin birşey yapmamışim..... Dershane öğretmeniyim okuduğum tek şey alanımla ilgili kitaplar.. ( birde internet haber yorum form) ....
Cok ayıpladim kendimi halbuki eskiden elimden düşmezdi ,arkadaslar kıskanirdik birbirimizi bende bende okuyacağım der,paylaşıldık. Evet bugün hemen gidip birşeyler edinicem... Eksiğimi gidericem.:)

Son düzenleme:
Dünkü menüm:

Sabah:

Öğle:
1 portakal

Akşam:
3 küçük lahmacun, 3 parça etli pide, 1 demet maydanoz, limon, bol salata, süs biberi turşusu, 1 bardak ayran. (akşam 7 öncesiydi, 6 civarı yedim)

Su:
2,5 litre

Spor:
45 dk yürüyüş

Kitap:
Sessiz tehlike / Michael Crichton

Son düzenleme:

Saol cnm cok tşk ederimmmm :)

Sabah:
1 portakal 15 dk sonra, 1 porsiyon Special-k ve süt

Öğle:
1 porsiyon bol acılı hatay usulü keşkek, 1 dilim ekmek, turşu

Şimdi de beşi biyerde çayımı içiyorum kupada...

..devamı gelicek

Son düzenleme:
Evet kızlar önümüzdeki hafta mutlaka dereceye girmemiz lazım, şimdiden sarılalım en azından akşam 7 sonrası yemeyin hafta sonu da olsa geri çekin kendinizi mamalardan...

Hadi bakalım haftaya perşembe sonuçlar mükemmel olsun

Gunaydin kizlar..dunku iftar ve geceki sahur menum..
18.30 -Iftar:1 dilim kek 1 dilim börek 5 sarma 1bardak meyve suyu(evde degildim)
20.00 -1 elma 1 portakal

Sahur 02.00-1 tavuk baget 1dilim patates 2 dilim kabak
Su 13 su bardagi...
Allah kabul etsin canım
Bu arada kaptan esime israr ettim bugün gun icinde ugrayabilirse pil alicak bana...ne dersin iftardan once tartilip bildirmem gerekiuor mu...

Kalsın canım listeyi paylaşıma çoktan verdim.Haftaya telafi edicez artık

Allah kabul etsin canım

Kalsın canım listeyi paylaşıma çoktan verdim.Haftaya telafi edicez artık
amin..sagol canim...insallah canim kendi adima daha dikkat edicem ..zaten haftaya memlekete gitme durumum var allah kismet ederse su 1 haftada biraz daha cabalicam belki fark olur. ..

ayyy çok korkunç canım atlatmışsınız Allahtan menü güzel

inşallah canım bu hafta gitsin kilolar umarım verebilirim bende genelde bi hafta verirsem diğer hafta gitmiyr ama çabalayacağım

hayır kuzu o geçen haftadan kalmış unutmuşum silmeyi

Makbule cim nerelerdesin? denk gelemiyoruz pek .bu hafta gurubumuz kacinci olmus acaba.. bilgin varmi? yada nereden bakiliyor?

Geçmiş olsun valla bu başıboş bırakılan hayvanlarada aciyorum ama geçen benimde kayinvaldemi ısırdı bi köpek hemde ankara tunalida ya

Ya bende çorba icemiyorum bana biraz çorba tarifi verin:)
Ayy kitap dedinde böğürtlen kışı şiddetle tavsiye ediyorum Sarah jio yazari
canim gecen ben yaptim ispanak corbasi istersen tarifini yazarim sana :)

canim cok gecmis olsun.... yavrucak nasil korktu kimbilir... bizde oglusumla ciktik guya yuruyuse pazar gorduk ona takildik. yesillik alalim derken bizim yuruyus yalan oldu..

Bende bugün hiç yürüyemedim,1 yaşında oğlum var,yürüyüş ve kitap olumakta zorlanıyorum valla😔😔bugünkü menü
Tartı:59.0
Kahvaltı:2 yumurta,zeytin,peynir
Öğlen:mercimek çorbası(oğlumunkinide yedim,2 tabak)tavuklu sezar salata,yoğurt

Akşam:işi bozdum,2 tabak makarna,yoğurt çorbası
Şaka maka 3 günde 1 kilo verdim galiba.şu akşamı bozmayaydım iyiydi😁😁😁

3 lt su
Kitap:O tabak bitecek mi?

Oğlum hiçbirşey yemek istemiyor,bizde bu aralar bununla meşgulüz😔😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…