- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #98.941
bugün protein yaptım tam protein sayılmaz hatta açlıktan öldüğüm için aralarda normalden fazla meyve yedim neyse paylaşım hemen
sabah: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 domates 1 salatalık
ara: 2 mandalina
öğlen:2 yumurta 2 salatalık
ara: 1 portakal 1 mandalina 1 bardak yağsız süt
akşam: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 dilim kaşar
ara:1 elma 1 bardak yoğurt
caniiim gunduz sana bakindim ama gorusemedik...
bu arada 6 yumurta mi?
benim bildigim haftada 4-5 yumurtaya kadar izin var. artarsa kolesterol da artar ... bence sen bir sor bunu? tehlikeli geldi gozume...
Merhaba canim amaaan hic sorma sacmaladim bugün yarin normal duzene döneceğim insallh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bugün Saatlerdir herseyi yiyebilme potansiyeline sahibim. Elime maydonozlu oldum kemiriyorum.Ne zaman diyetisyenden izinsiz bisi yapsam sacmaliyorum bi daha böyle seylere kalkismayacagim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bugün Saatlerdir herseyi yiyebilme potansiyeline sahibim. Elime maydonozlu oldum kemiriyorum.
Gözümün doymasini bekliyorum
bende aciktikca maydanoz yerim hatta saplarini özellikle daha sert oldugu icin cignemesi daha uzun sürüyor. .maksat cene cignesinde midemiz yedim doydum sansin...Bende bugün Saatlerdir herseyi yiyebilme potansiyeline sahibim. Elime maydonozlu oldum kemiriyorum.
Gözümün doymasini bekliyorum
bende aciktikca maydanoz yerim hatta saplarini özellikle daha sert oldugu icin cignemesi daha uzun sürüyor. .maksat cene cignesinde midemiz yedim doydum sansin...
zaten sorunda bu degilmi...icimizdeki surekli biseyler yeme istegi ...dedigin gibi karnimiz degil gözümüz ac...heleki her emzirmemdr benim karnimda acikiyorCanım Aslında karnım ac değil ama gözüm ac:26:
zaten sorunda bu degilmi...icimizdeki surekli biseyler yeme istegi ...dedigin gibi karnimiz degil gözümüz ac...heleki her emzirmemdr benim karnimda acikiyor(
amin sagol canim..Hayır 2 tane bir oğlan diğeri kiz kizim 1.5 yasinda oglan 5 yasinda...Allah bağışlansın 1 tanemi bebek ne kadar oldu ?
Allah bağışlansın benimde 4 yasına girmek üzere bir oğlum var.amin sagol canim..Hayır 2 tane bir oğlan diğeri kiz kizim 1.5 yasinda oglan 5 yasinda...
Sevinirim canımcanim gecen ben yaptim ispanak corbasi istersen tarifini yazarim sana :)
canim cok gecmis olsun.... yavrucak nasil korktu kimbilir... bizde oglusumla ciktik guya yuruyuse pazar gorduk ona takildik. yesillik alalim derken bizim yuruyus yalan oldu..
Bende dışarda yürüyüş yapamıyorum evde leslie yapıyorum tavsiye ederim 3 mili gayet ter artırıyor 45 dakka sürüyor bebek uyurken yapabilirsinBende bugün hiç yürüyemedim,1 yaşında oğlum var,yürüyüş ve kitap olumakta zorlanıyorum valla😔😔bugünkü menü
Tartı:59.0
Kahvaltı:2 yumurta,zeytin,peynir
Öğlen:mercimek çorbası(oğlumunkinide yedim,2 tabak)tavuklu sezar salata,yoğurt
Akşam:işi bozdum,2 tabak makarna,yoğurt çorbası
Şaka maka 3 günde 1 kilo verdim galiba.şu akşamı bozmayaydım iyiydi😁😁😁
3 lt su
Kitap:O tabak bitecek mi?
Oğlum hiçbirşey yemek istemiyor,bizde bu aralar bununla meşgulüz😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün protein yaptım tam protein sayılmaz hatta açlıktan öldüğüm için aralarda normalden fazla meyve yedim neyse paylaşım hemen
sabah: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 domates 1 salatalık
ara: 2 mandalina
öğlen:2 yumurta 2 salatalık
ara: 1 portakal 1 mandalina 1 bardak yağsız süt
akşam: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 dilim kaşar
ara:1 elma 1 bardak yoğurt
Canım Aslında karnım ac değil ama gözüm ac:26:
Sevinirim canım
Bende dışarda yürüyüş yapamıyorum evde leslie yapıyorum tavsiye ederim 3 mili gayet ter artırıyor 45 dakka sürüyor bebek uyurken yapabilirsin
Ooo çok kötü bi menü olmuş canım ya bugün hemen düzeltmek bende dün okulda tost yedim ya çok pişman oldum
canim cok gecmis olsun.... yavrucak nasil korktu kimbilir... bizde oglusumla ciktik guya yuruyuse pazar gorduk ona takildik. yesillik alalim derken bizim yuruyus yalan oldu..
Saol cnm benim . Bebek olunca gercekten spor daha zor oluyor .
Bu arada herkese günaydın,
100 mekik ile güne başladım ve menümü hemen sizinle paylaşıyorum;
Sabah;
Maydanoz-ıceberg-limon
1dilim tam buğday ekmek
Şekersiz tarçınlı Yeşilçay
Ara;
1 adet portakal
Öğle;
Maydanoz-nAne-havuç ve turp rende salata
Lahana çorbası
Ara;
3 adet kayısı kurusu
Elma
Akşam;
Lahana çorbası
Yoğurt
2,5 su bardağı su eğer ufaklıktan fırsat bulursam 1 saat hızlı tempo yürüyüş yapmayı planlıyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sen ne diyeti yapıyordun bilmiyorum ama menün çok az gibi geldi bana 1000 cal altında sanki az beslenince ilk başlarda kilo veriliyor ama metobolizma yavaşladığı için kilo verme duruyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?