Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün protein yaptım tam protein sayılmaz hatta açlıktan öldüğüm için aralarda normalden fazla meyve yedim neyse paylaşım hemen

sabah: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 domates 1 salatalık

ara: 2 mandalina

öğlen:2 yumurta 2 salatalık

ara: 1 portakal 1 mandalina 1 bardak yağsız süt

akşam: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 dilim kaşar

ara:1 elma 1 bardak yoğurt

caniiim gunduz sana bakindim ama gorusemedik...
bu arada 6 yumurta mi?
benim bildigim haftada 4-5 yumurtaya kadar izin var. artarsa kolesterol da artar ... bence sen bir sor bunu? tehlikeli geldi gozume...

caniiim gunduz sana bakindim ama gorusemedik...
bu arada 6 yumurta mi?
benim bildigim haftada 4-5 yumurtaya kadar izin var. artarsa kolesterol da artar ... bence sen bir sor bunu? tehlikeli geldi gozume...

Merhaba canim amaaan hic sorma sacmaladim bugün yarin normal duzene döneceğim insallh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha liste yok canim bu arada cuma zayıflama yarismasi listeleri diye topic var canim orda

Merhaba canim amaaan hic sorma sacmaladim bugün yarin normal duzene döneceğim insallh

Ne zaman diyetisyenden izinsiz bisi yapsam sacmaliyorum bi daha böyle seylere kalkismayacagim

Ne zaman diyetisyenden izinsiz bisi yapsam sacmaliyorum bi daha böyle seylere kalkismayacagim

Bende bugün Saatlerdir herseyi yiyebilme potansiyeline sahibim. Elime maydonozlu oldum kemiriyorum.
Gözümün doymasini bekliyorum

Bende bugün Saatlerdir herseyi yiyebilme potansiyeline sahibim. Elime maydonozlu oldum kemiriyorum.

Ben oyle zamanlarda salatalik yiyorum canim havuc da ara sira tabi havuc 1 tane sadece

bende aciktikca maydanoz yerim hatta saplarini özellikle daha sert oldugu icin cignemesi daha uzun sürüyor. .maksat cene cignesinde midemiz yedim doydum sansin...

Sevinirim canım

Bende dışarda yürüyüş yapamıyorum evde leslie yapıyorum tavsiye ederim 3 mili gayet ter artırıyor 45 dakka sürüyor bebek uyurken yapabilirsin

Ooo çok kötü bi menü olmuş canım ya bugün hemen düzeltmek bende dün okulda tost yedim ya çok pişman oldum

Canım Aslında karnım ac değil ama gözüm ac :26:

Hic sorma canim kotu oldu gercekten soyleme burge hanima ayyy bi duysa beni öldürür herhalde

canim cok gecmis olsun.... yavrucak nasil korktu kimbilir... bizde oglusumla ciktik guya yuruyuse pazar gorduk ona takildik. yesillik alalim derken bizim yuruyus yalan oldu..

Saol cnm benim . Bebek olunca gercekten spor daha zor oluyor .

Bu arada herkese günaydın,
100 mekik ile güne başladım ve menümü hemen sizinle paylaşıyorum;
Sabah;
Maydanoz-ıceberg-limon
1dilim tam buğday ekmek
Şekersiz tarçınlı Yeşilçay

Ara;
1 adet portakal

Öğle;
Maydanoz-nAne-havuç ve turp rende salata
Lahana çorbası

Ara;
3 adet kayısı kurusu
Elma

Akşam;
Lahana çorbası
Yoğurt

2,5 su bardağı su eğer ufaklıktan fırsat bulursam 1 saat hızlı tempo yürüyüş yapmayı planlıyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın sevgili 14. takımın çıtır hatunları sağlıklı kaçamaksız ve bol sporlu bir gün olsun ben dünki o kadar yumurtaya bu gün 300 gr eksik uyandım 63.3 ve adetimin ilk günü bugünden itibaren basküle çıkmayacaktım ama dayanamadım eşim sakladı zaten sonra yine artık perşembeye hedef 62.9 çok dikkatli olmalıyım bu hafta etimi öğlen yemeklerimde yiyip sebzemi akşamları yemeyi düşünüyorum. bir de akşma yemeğindeki ekmeği mümkün olduğunca çıkarıp akşam ara öğününde 1 tane elma yiyeceğim o da en geç saat 8 de . bir de çarşamba günü yani tartı öncesi gün birazcık daha azaltacağım günlük 1 saat yürüyüş spor salonuna düzenli gidebilmek de yine hedeflerim arasında ....

canım sen ne diyeti yapıyordun bilmiyorum ama menün çok az gibi geldi bana 1000 cal altında sanki az beslenince ilk başlarda kilo veriliyor ama metobolizma yavaşladığı için kilo verme duruyor canım

canım sen ne diyeti yapıyordun bilmiyorum ama menün çok az gibi geldi bana 1000 cal altında sanki az beslenince ilk başlarda kilo veriliyor ama metobolizma yavaşladığı için kilo verme duruyor canım

Lahana çorbası dıyetı yapıyorum Haklısın canım aslında kalori hesabı yaparak menü belirlemem gerekiyor önerini dikkate alacağım mesela bugüne ek olarak öğle yemegımde salatanın içine haşlanmış tavuk ekleyeceğim yarın daha dikkatli bir menü hazırlamayı düşünüyorum uyarın ıcın saol canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…