Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah bağışlansın benimde 4 yasına girmek üzere bir oğlum var.

Bende yatıyorum artık ...iyi geceler canım sanada..
amin..senin yavrunuda saglicakla buyutmek nasip etsin rabbim..

hanımlarrrr üçüncü olmuşuzzz hadi bu hafta birinciliği zorlayalım
bana ragmen hemde....hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum kizlar...bravo size maasallah..

günaydın hatunlar.buhafta giremedim.aslında çok istedim ancak hiç zamanım olmadı.malum kadrolu bir ev hanımı olmama rağmen çocukların dersleriniben çalıştırıyorum.kızım teoga girecek ilk sınavları başladığı için kampa çekildik.sabah 5 akşam 11 çalıştık.okulda olduğu zamanda ben spora gittim.bu hafta sporumuda hiç ihmal etmedim.hele birgün hem oğlanın hemde kızın sınavı var.artık akşam 10 da pilim bitmişti.hem spor hemde iki oda arasında gidip gelip ikiayrı sınıfın dersini çalıştırınca kafa gitti.aklım sizdeydi hatunlar ne yaptı diyede merak etim.bu seferde bilgisayar hapı yuttu.zaten 2-3 ay daha idare etsinde değiştireceğim kısmet olursa.

bu hafta 3 olmuşuz.ancakdaha orayada girmedim.bi girip bakayım.bu aralar azıcık boşum 1-2 saat içinde tekrar ders var.bu haftada oğlanın yazılıları ve kızın tekrar teok sınavı için ders tekrarı yapmalıyız.5-6 hafta kaldı.dünde okul liseleri gezdirmiş.hoşuna gitmiş.fen lisesi istiyor ama zor.kızımın yaşı sınıfına göre nerdeyse 1 yaş küçük.aslında normalde busene 7 ci sınıf olmalıydı.10 ay doğumlu.2000 li.arkadaşlarının yüzde 90 sını 1999 lu.neyse yinede ortalaması 96 da.iyi kötü götürüyor.teogun birincisinde matematikten 1 fenden 1 yanlış çıkardı.dindersinden çok iyiydi ama 3 yanlış yaptı.üzüldü.ancak asıl önemli dersler çok iyiy.yan ders çocuğu batırdı.ama önemli olan 2sınavlar.okul ortalaması ve başarısı iyiy.hemde şişirme deyil.dersanaya gitmedi.busenede göndermedim.kendi nereyi başarırsa oraya gitsin dedim.sitrese girmesin sporada zaman ayırsın dedim.şimdiye kadar iyi gitti.sizlerde duanızı eksik etmeyinde kızımın emekleri boşa girmesin.çok çalıştı

Son düzenleme:
bu hafta diyetisyenede gittim.diyetisyenin tartısına görede nerdeyse 2.5 kilo vermişim .neyse nihayetinde kilo verdim.diyet listesini değiştirmedi.koşmaya devam etmemi istedi.koşuyu devam etirirsem daha hızlı vermeye devam edeceğimi söyledi.ağırlık kaldırma dedi.ancak spor salonundaki hocamda ağırlık kaldırki yağı yakıp kas yap dedi.şimdi vücut geliştirmenin 1 ci haftasını geride bıraktım.pazartesi çarşamba ve cuma yapacağım.ancak çarşamba başlayınca pazartesi 1 tur oldu.neyse çarşambada spor salonu kapalı olduğu için ikinci turun başlangıcı cuma oldu.böylr 6 tur olunca 1.5 ay olacak ve hoca yeni bir spor proğramı verecek.ikinci proğramda halter kaldıracağım.yürüyüş bandının 6 eğim ayarında 6,5-7 hızında yürü dedi.koşuyuda spor sahasının düz yerinde hızlı yuvarlak yerinde yavaş koş tam 10 dk sonrada 3-4 dk açma germe yap dedi.böyle 5 tekrar yapmamaı söyledi.yağ yakımı bu şekilde daha iyi olurmuş.dün 1 saat koştum 3 eğimdeve 6,5 hızında 30 dk yürüdüm 30 dk uzay yürüyüşü 15 dk ağırlık 45 dk plates ve 2 saate yakında yürümüşüm 1350 kal yakmışım.dün ağır günümdü.bu yüzden bugün koşmama ancak 2 saat yürür vücudu dinlendiririm.koşuyuda yarın yapmaya başlarım.1 gün aralı yapmak lazım bazen üst üste oluyor vücut toplanamıyor.

Valla süpersin canım maşallah enerjin cok iyi ya. Imrendim sana keske zamanım olsaydı bende spora bu kadar vakıt ayırabılsem saglık acısından cok önemli yaptıkların.bebeğim olduğu ve çalışan biri oldugum için hala adapte tam olamadım ve zamanı yetiştitemiyorum inşallah ilerde bende aktıf olmayı başarabilirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun valla bu başıboş bırakılan hayvanlarada aciyorum ama geçen benimde kayinvaldemi ısırdı bi köpek hemde ankara tunalida ya

Saol canım sizede geçmiş olsun benimde olay Ankara'da basıma geldi eryamanda oturuyorum ve olay goksu parkında oldu yanı insanların daha fazla olduğu yer yani tenhada degıl ayrıca etraftakılerın ızlemelerı yardıma dahi gelmemeleri beni daha da cok sınır etti

diyette 4,5 ayımı spordada 4 ayımı geride bıraktım.diyetisyen bana 65-70 arası yeter dedi.bu kilodan aşağı olursam yakışmayacağını söyledi.bu yaşta 50-55 yada 60 bana olmazmış.bakalım ilk etapta 70 şi bir göreyim.75 şin altını gördüm çok şükür.benim başlangıç kilom 82.6 imiş ben 82.5 zanadiyordum 100 gr eksik hatırlamışım.ha 82.5 ha 82,6 ne farkeder desekte 100 gr için 4 gün uğraştığım oluyor.spordada canım çıkıyor.ancak hatunlar öyle bir alıştımki sporun canımı yakması bile artık beni mutlu ediyor.spordan sonra yorgun olmak bile bana mutluluk veriyor.vücut mutluluk hormonu üretiyormuş.ancak hergün aşırı yüklenmemek lazımmış.yani vücudun toparlanmak için dinlenmeye ihtiyacı varmış.yani hergün yüksek tenpo olmuyormuş.zaten haftada 1-2,5 saaten fazla koşmak kalp kaslarını zedeleye bilirmiş.neyse benim ortalama 2.5 saatle 3 saat arasında oluyor.ağırlık zaten haftanın 3 günü.plateste öyle.4 günde yürüyorum.bazen çok karışıyor.çünkü koşuyla plates aynı gün olabilşiyor bazende ağırlıkla koşu plates aynı gün.yani zamanımın en küçük dakikasına kadar faydalanmalıyım boş geçirmemeliyim.bakalım pes etmeden nereye kadar gideceğim.önümüzde yaz var yazın insanlar sıcaktan sporu serebilir.neyse bakacağız.şuana kadar getirmeyi başardım.koşuyu 6 eğiminde 7 hızında koşuda hızlı yavaş başarabilirim belki.buğün 5 den sonra bayanlar günü.gidip şu eğimi 6 da yürüyümeyi deneyim.çok dik oluyor.denedim zor.ama zorlamadan performansı artırmadan spor olmuyor.

ben çocukları büyütüm ve çalışmıyorum.bu yüzden rahatım.ancak 3 çocukluyken yine yapmıştım.ancak sen çalışıyorsun zaman faktörün var.plates yapabilirsin.bir plates topu al.interneten 20 dk bir proğram bul ve onunla başla.plates seni dinlendirir.yani plates yaptıktan sonra günün yorgunluğunu ve ağrılarını atarsın.açma ve germe yaparsanda toparlanırsın.yani ilede çok spor yapmana gerek yok.benim yaşım icabı toparlanmalıyım yani kilo kaybederken sarkmayayım.siz gençsiniz toparlanmanız daha kolay

geçmiş olsun tatlım insanlık ölmüş vallahi

hatunlar şimdilik hoşça kalın çünkü haftasonu sofrası beni bekler.temizlik sonra ders sonrada oğlanı baskete götür.bu hafta judosu hafta sonu yok sadece baskete taşıyacağım.baskete hemen evimin bitişiğindeki spor salonunda.neyse tekrar vakit bulursam yazarım hepinize iyihafta sonları

Geçmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkürler aslında dediğiniz gibi evde plates yapabilirim mesela oğlum uyudu su anda top yok ama egzersizler ile başlayabilirim öğleden sonra ben bi plates topu
almaya gideyim :) cok ıyi olacak bu yaa :) :)

canım cevap veremedim esim cocuğu dışarı cikarmisken acele evleri supuruyordum .kusura bakma
Gelelim çorbaya .....

İspanak çorbası :rendelenms soğan ve yıkanıp doğarmış 2-3 avuç dolusu İspanagi yağda kavuşuyorsun .( ben fazladan 1 havuçta rendelemistim )

Üzerlerine 2 kasik unu Serpip karıştırıyorsun üzerine 1.5 litre sut ilave edip karıştırıyorsun. Kucuk bir kâsede 1 yumurta sarısı ve yarım limon suyunu karıştırıp ocaktan almadan 3-4 dakika önce ekliyorsun.corba hazır .
Birde tuz tabi :) ben en son koyarım ... Afiyet olsun

Harika :) ellerine sağlık canım :)

bugün
sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 kk lıght peynir 1 yumurta 1 tk diabetik reçel bol maydanoz semizotu domates salatalık
ara: 20 gr kuru üüm
öğlen: 1 alabalık 100 gr kadar yağsız tuzsuz çoban salata
ara: limon lifli kepekli bisküvi yarım paket 3 kuru kayısı 1 bardak yağsız süt
akşam: 200 gr taze fasulye 60 gr(2 yk) bulgur pilavı yoğurtlu semiotu salatası 200 gr
ara: 10 çilek 100 gr yoğurt (daha yemedim yiyeceğim)
su: 3 lt içtim daha içerim 1.5 saat yürüdüm + öğle yemeğinden sonra alışveriş pazara markete eve dörtte geldim onlarda baya spordu yani şimdi

platesin güzel yanı hem spor yapıyorsun hemde açma ve germe hareketleri senin kaslarının arasında biriken laktik asidi atmanı sağlıyor.buyüzden plates insanı aşırı yormuyor.lastiğinide al.sert ve kalın olanını al mekik çekerken çok faydası oluyor.boynun ağrımadan mekik çekmek ve karnını sıkıştırmak iyi oluyor.birde callen var interneten bulabilirsin oda çok güzel sıkıştırıyor.benim yaptığım spor biraz ağır.ancak benim toparlanmamı sağlıyor.

yine güzel bir menü tatlım.bugün ben simit yedim.tonbalıklı kepekli makarna armut salatalık domates bir top dondurma topladınmı 1500 cal oldu.600 calikte spor yaptım bugün dinlenme günüm buyüzden yüklenmedim.

çoook yoruldum.yürüyüşü koşubandında 6 derece eğimde ve 6 hızıyla yaptım 30 dk yürüdüm sonra 15 dk 8 ayarında koştum.sonrada hocanın dediğini yapıp önce 10 ayarında 2 dk koşup 6 ayarında 2 dk yürüdüm.kalp atışımı 130 çıkardım.hoca öyle demişti.buna biraz alışınca futbol sahasında deneyecğim.bu çok yağ yaktırıyormuş

bu arada 1 hafta çok giremedim ancak 2 yeni arkadaş gelmiş.hoşgeldin demek isterim.gurubumuz kalabalıklaşmış.neyse şu bebelerimin sınavları bitsin ben yine ara ara katılırım fırsat buldukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…