- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.001
makbule canim neler yapiyorsun?
insallah canim yaa en buyuk dilegim o....tebrik ederim canım 73.2 gayet iyi perşembeye 72.5 lara inşallah
valla once maasallah sonrada bravo...bende abimin hanimi bidenem yengemle yarina allah izin verirse anlastik...sabah isleri bitirip yürüyüş e cikicaz..saat 10 gibi e zaten oructa tutucam eger bu aksamda kesin ve reglim sokulemezse...reglim sokulemeden kaliyor 1 - 2 gun leke geliyor o kadar...vucut sisiyor odem tutuyor...dr emzirmemden kaynaklanabilecegini soyledi bakalim hayirlisi....bugünü de kaçamaksız atlattım hatta oldukça hafif geçirdim diye düşünüyorum
sabah: 2 dilim light ekmek 30 gr lıght kaşar ve maydanozla yapılmış 2 yumurtadan omlet(tuz ve yağ yok ) salatalık
ara: 20 gr kuru üzüm +++1.5 saat yürüyüş tam 8 km 1.5 km sini koştum 1 km si yavaş geriye kalanı hızlı tempoda
öğlen: semizotu kavurdum içine maydonoz domates soğan koydum 30 gr da kıymayla ine yağsız ve tuzsuz 100 gr yarım yağlı yoğurt
ara: 1 portakal 3 kuru kayısı 1 bardak süt
akşam: taze fasulye yemeği 200 gr 100 gr yarım yağlı yoğurt
ara: 1 portakal 1 bardak yağsız sütle kahve çeşit çeşit bitki çayı 3-4 fincan
ütü yapıldı çamaşır yıkandı her yer süpürüldü silindi etraf toparlandı bir baktım akşam olmuş yarına yemeğimi de yaptım kıymalı ıspanak yaptım hem protein hem sebze çıkmış olacak böylelikle öğlen ve akşam yiyeceğimkızlar bu hafta fazlaca dikkat ediyorum 62. 9 bu haftaki hedef62.5 benim son 5 yıldır gördüğüm en düşük kilo ve ben nisan sonuna 60 hedefiliyorum inşallah
Valla ne yapayim canim klasik pazar gunu kahvalti yaptim Yuruguse gittim geldim yemek yedim ütü çamaşır derken aksam yemegi oyle yani puf monoton monoton takılıyorum :) bugun senin moral bozulmus canim galiba ama hemen morali bozma ödem olabilir büyük ihtimal de öyle rezene falan ic bugun biraz aspor biraz da hafif ye bi de aksam yemeken sonra yesil cay disinda bisi yeme yarin tarti seni sevindirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugünü de kaçamaksız atlattım hatta oldukça hafif geçirdim diye düşünüyorum
sabah: 2 dilim light ekmek 30 gr lıght kaşar ve maydanozla yapılmış 2 yumurtadan omlet(tuz ve yağ yok ) salatalık
ara: 20 gr kuru üzüm +++1.5 saat yürüyüş tam 8 km 1.5 km sini koştum 1 km si yavaş geriye kalanı hızlı tempoda
öğlen: semizotu kavurdum içine maydonoz domates soğan koydum 30 gr da kıymayla ine yağsız ve tuzsuz 100 gr yarım yağlı yoğurt
ara: 1 portakal 3 kuru kayısı 1 bardak süt
akşam: taze fasulye yemeği 200 gr 100 gr yarım yağlı yoğurt
ara: 1 portakal 1 bardak yağsız sütle kahve çeşit çeşit bitki çayı 3-4 fincan
ütü yapıldı çamaşır yıkandı her yer süpürüldü silindi etraf toparlandı bir baktım akşam olmuş yarına yemeğimi de yaptım kıymalı ıspanak yaptım hem protein hem sebze çıkmış olacak böylelikle öğlen ve akşam yiyeceğimkızlar bu hafta fazlaca dikkat ediyorum 62. 9 bu haftaki hedef62.5 benim son 5 yıldır gördüğüm en düşük kilo ve ben nisan sonuna 60 hedefiliyorum inşallah
Olursun canım bu gidişle kaçamak yok:) bende splenda sekersiz puding falan aldım hastaligim yaklaşıyor çünkü kaçamak yapmak istemiyorum bide cumartesi çikolata yedim inanılmaz tatlı geldi içimi bandı demekki insan yemeyince gerçekten alisiyo
Günaydın kızlar ,
1 haftadır raporluudum su an işe gidiyorum cok zor geliyor inanın :) neyse dün uğrayamadım gezmelerdeydim menüde fire vermedim iyi. Bir gündü 3 litre su ve 45 dk leslie ile 3 mil programını uyguladım
Bugüne gelince
Sabah;
Yarım simit
Maydanoz-nane
Şekersiz çay
Öğle;
Sezar salata
Ayran
1 dilim kepek ekmeği
Akşam;
Lahana çorbası
Yoğurt
3 litre su ve aksam eve gidince en az 45 dk leslie yapmak istiyorum
Ara öğünler ;
3 adet kayısı
1 elma
3 tane badem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet ya o paketten anca 1 kase çıkar:)inşallah canım inşallah bakalım kaçamaksız ilerlemeye gayret gösteriyorum inşallah böyle devam eder canım ben yaptım adetliyken ondan bayıldım valla ara ara aklıma geliyor yapayım diye ama dur diyorum şimdilik o regl zamanıydı sonuçta 100 gr mı 100 cal falan miktara dikkat etmek lazım canım o küçücük pakette 4 porsiyon yazıyor dikkat ettiysen ahh ahh ben onun tamamını yesem bana 1 porsiyon ama işteah bu aç gölülüğüm bizim sorun zaten midede değil gözü bi doyursak
Geçmiş olsun kan sekerin falanmi düştü acabaakrebin saatli zayıflama macerası devam etmekte
Dediğim gibi bu hafta akşam 6 son saat amaaaa tartı milim oynamıyor ve dün sabah da artı görünce çok moralim bozuldu ne olursa yedim tabi akşam 6 ya kadar ve akşam fenalaştım bilmiyorum çok karıştırdım ondanmı anlamadım, yatmadan önce dişimi fırçaladım ve midem bir an acaip oldu ve çıkardım yani bi anda oldu herşey sonra kollarım uyuştu özellikle sağ kolum böyle kendimi yatak odasına zor attım ve başımı tutamadım noldu anlamadım hiç bişeyim yoktu yahu.. sadece ilk akşam midem taş gibi olmuştu, hatta bizimkine soda kalmamış alırmısın dedim, ben fenalaşınca o da hemen kalktı ben soda alıp geliim dedişimdi aklıma gelince çok komik geldi, o an ilacım oymuş gibi adam ilk akşam almamanın suçunumu bastırmak istedi ne???
Zehirlendimmi diye yoğurt getirdi 1 kaşık zor yedim tadı çok kötü geldi. Sonra bir soda içtim yavaş yavaş acaba alakası varmı diye..Belli bi zaman sonra geçti ve midemde de gaz birikmesi olmuş sanki, soda iyi geldi ve üşüme ile yattım, hava iyiydi oysa ama ben yorgan battaniye sarılarak uyudum.Sabah kalktım iyiydim, lavaboya koştum, kaç gün bağırsak sıkıntım var gibiydi biraz o da halloldu daha iyi oldum amaaaa tartılmadımmmmtatılmicam işte sinir ve gıcık tartı hep onun yüzünden belkide bakalım perşembe sabahı nolucak :18:
menun guzel canim eksiksiz ve kacamaksiz uygularsan guzel sonuclar alırsin..Günaydın kızlar ,
1 haftadır raporluudum su an işe gidiyorum cok zor geliyor inanın :) neyse dün uğrayamadım gezmelerdeydim menüde fire vermedim iyi. Bir gündü 3 litre su ve 45 dk leslie ile 3 mil programını uyguladım
Bugüne gelince
Sabah;
Yarım simit
Maydanoz-nane
Şekersiz çay
Öğle;
Sezar salata
Ayran
1 dilim kepek ekmeği
Akşam;
Lahana çorbası
Yoğurt
3 litre su ve aksam eve gidince en az 45 dk leslie yapmak istiyorum
Ara öğünler ;
3 adet kayısı
1 elma
3 tane badem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaptan gecmis olsun gaz sancisi yasamissin cok karisik seyler yiyince oluyor bazen bendede..zaten bağırsak problemi nde varmis neyse atlatmissin ya onemli degil...aksam 6 dan sonra yemeği kesebilmen güzel benim esim 7 ye doğru geliyor isten 7 de ancak yiyebiliyorum. ...akrebin saatli zayıflama macerası devam etmekte
Dediğim gibi bu hafta akşam 6 son saat amaaaa tartı milim oynamıyor ve dün sabah da artı görünce çok moralim bozuldu ne olursa yedim tabi akşam 6 ya kadar ve akşam fenalaştım bilmiyorum çok karıştırdım ondanmı anlamadım, yatmadan önce dişimi fırçaladım ve midem bir an acaip oldu ve çıkardım yani bi anda oldu herşey sonra kollarım uyuştu özellikle sağ kolum böyle kendimi yatak odasına zor attım ve başımı tutamadım noldu anlamadım hiç bişeyim yoktu yahu.. sadece ilk akşam midem taş gibi olmuştu, hatta bizimkine soda kalmamış alırmısın dedim, ben fenalaşınca o da hemen kalktı ben soda alıp geliim dedişimdi aklıma gelince çok komik geldi, o an ilacım oymuş gibi adam ilk akşam almamanın suçunumu bastırmak istedi ne???
Zehirlendimmi diye yoğurt getirdi 1 kaşık zor yedim tadı çok kötü geldi. Sonra bir soda içtim yavaş yavaş acaba alakası varmı diye..Belli bi zaman sonra geçti ve midemde de gaz birikmesi olmuş sanki, soda iyi geldi ve üşüme ile yattım, hava iyiydi oysa ama ben yorgan battaniye sarılarak uyudum.Sabah kalktım iyiydim, lavaboya koştum, kaç gün bağırsak sıkıntım var gibiydi biraz o da halloldu daha iyi oldum amaaaa tartılmadımmmmtatılmicam işte sinir ve gıcık tartı hep onun yüzünden belkide bakalım perşembe sabahı nolucak :18:
güzel menu olmus kahvaltı cok erken çok iyi olmus ...Kızlar günaydıııııııııın
Diyetimin 2. haftasına başlamış bulunuyorum. İlk hafta 3 kilo verdim. Belden 5, kalçadan 3 cm gitti. Spora da başlayacağım.
Bu hafta evde kahvaltı ediyorum, listem de aşağıdaki gibi olacak. Bugünüm şöyle.
07,30 kahvaltı
1 dilim light ekmek
beyaz peynir
zeytin
10.00 ara
yarım havuç (canım annem dilimleyip limonlamış, çıtır çıtır yedim.)
12.00 öğlen
Pırasa
1 dilim light ekmek
14.00 ara
1 salatalık
16.00 ara
1 ayran
17.00 ara
2 kuru kayısı
19.30 akşam
akşam yemeğimi unuttum
ekmek yok bu öğünümde ama.
21.00 ara
rendelenmiş ve tarçınlanmış yeşil elma
işyerinde 1,5 lt su içeceğim bugün.
akşama da youtubedan falan spor yapacağım, belimle kalçam eşit gitmiyor.
Sağol canikom bilmiyorumki ne oldu birden :)Evet ya o paketten anca 1 kase çıkar:)
Geçmiş olsun kan sekerin falanmi düştü acaba
Hoşgeldin canımBen geldimevett napıyoruz şimdi
Sağol cANIM, kendime yeni proğram yaptım ya şekercik sen kaçırdınmı bu hafta akşam 6 da kesiyorum haftaya bi saat aşağı inicek..menun guzel canim eksiksiz ve kacamaksiz uygularsan guzel sonuclar alırsin..
kaptan gecmis olsun gaz sancisi yasamissin cok karisik seyler yiyince oluyor bazen bendede..zaten bağırsak problemi nde varmis neyse atlatmissin ya onemli degil...aksam 6 dan sonra yemeği kesebilmen güzel benim esim 7 ye doğru geliyor isten 7 de ancak yiyebiliyorum. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?