Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bahar çarpmış tatlım geçmiş olsun.benim oğlanda seningibi oldu.banada bir gelip bir gitti.titremede midede aynen oldu.bünye bahara alışmaya çalışıyor.

merhaba hatunlar.bugün sabah gidip 1 saat koştum.dönüşte marketin fırınından sıcacık çıkmış tam buğday ekmeği aldım.evde domates ve peynirle sandiviç yapıp yedim.peyniri köy peyniri almıştım bu sefer bana çok tuzlu geldi akşamdan suya yatırınca tuzu azalmış sıcacık ekmekle çok güzel oldu.

diyetisyenim sıcak ekmek yeme dedi.ama okadar güzel kokuyor.insanız nasıl dayanacağız.zaten 1 lokma yiyorsun oda lezetli olsun diyorsun.

güzel menu olmus kahvaltı cok erken çok iyi olmus ...

Evet erken oldu. 9a doğru yapıyordum şimdi evden çıkmadan yapıyorum.

-----

Haftasonu diyete devam etmek çok zormuş kızlar. Devamlı ne yesem, hmm kuruyemiş, hmmm dondurma, hmmm kahvenin yanına çikolata yok mu diye gezip durdum. :2:

Gerçekten zor gelir bir hafta sonra işe gitmek..
Tatlım menüne kitap da eklermisin

Canım beslenme ve diyet ile ilgili mi kitap okumamız gerekiyor bilgi alabilir miyim cunku ben şuanda Nazım HIKMET memleketimden insan manzaralı kitabı okuyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

diyetisyenim sıcak ekmek yeme dedi.ama okadar güzel kokuyor.insanız nasıl dayanacağız.zaten 1 lokma yiyorsun oda lezetli olsun diyorsun.

Rokadan zarar gelmez canim afiyet olsun gayet guzel menu

Donbulcum valla ekmek sicakken porsiyonu ayarlayabiliyorsan ne mutlu sana ben sicak ekmek yiyince bir ekmegi yesem doymiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet olsun canim menu guzwl e spor da harika daha nw olsun

herkese iyi aksamlar...
3 gundur yedigime ictigime son derece dikkat ediyorum. sadece pazar aksam 5-6 kaju yedim .. kendimi tutamadim. cumartesi yogun bir ev temizligi yaptim yurumedim.pazar ve pazartesi toplam 5 saate yakin yurudum ustelik 2 kere leslie 1 mile yaptim.....aksam 6 dan sonra birsey yemedim ( kaju kacamagi disinda) ama anlayamadigim kilo artisi var.3 haftadir farkli birsey yapmadim.neden boyle oldu anlamiyorum.birakin vermeyi 1 kilo almis gibiyim...:44::26:
cok uzuluyorum.. diyetisyene gitmiyorum ama daha once cok gittigim icin dengeli beslendigimi dusunuyorum... uf yaa ne oldu bana...

reglin yakın olabilirmi acaba...

canımcım bak aynı şeyleri bende yaşadım senin gibi kilo veremiyorum diye deli gibi spora verdim kendimi ilk zamanlarda bende de kilo artışı oldu neyseki spor salonunda o günlerde tekrar ölçümüm vardı ve ben aslında 5 kilo yağ kaybetmiş ve 2 kilo kas kazanmıştım vücudumun su miktarı da artmıştı yani aslında kilo vermiştim ama kas ve su oranı değişiyordu şimdi canım yapman gereken istikrarlı bi şekilde devam etmek spora birden yüklenince vücut ne olduğunu anlamıyor bi de o yağ hücreleri kaybolmuyor küçülüyor küçülürken de önce o boşluklar su topluyor sonra süzülüyor sen diyetine ve sporuna sadık kal sakın veremiyorum diye bırakma emin ol bi süre böyle devam ettikten sonra hızlıca gidecek bak ben 63.9 u gördüm sonra sadece 1 tabak makarna yedim ve 65.5 oldum 2 hafta sürdü 64.5 a inmek ama 64.5 tan sonra sırasıyka 63.9 63.6 ve bugünde 62.7 yi gördüm şimdi sanki o gitmeyen günleri telafi eder gibi hızlıca gitmeye başladı. merak etme sende de gidecek sakın kaçamaklara yönelme yemeni azaltmada metobolik hızında beslen günlük 500 cal gibi bi miktar spor yap ve inan bugün değil belki ama gidecek sabır diyette iradeden bile önemli bi de tavsiyem elinden geldiğince kaçamak yapma bir kaçamak 2 hafta geriye götürüyor unutma ödül olarak yemek verme mesela kendine benim yaptığım en büyük hata kaçamaklar oldu hep onlar beni mahvetti bir de tuzu ve yağı mümkün olduğunca azalt peynirde zeytinde yoğurtta falan zaten var üzülme sabırlı olmaya çalış ve asla bırakma vücudun inat ediyorsa sende inat edeceksin senin değil onun inadı kırılsın canım

reglin yakın olabilirmi acaba...
canim ona daha var ama 1 ay once bel fitigi ameliyati olmustum ilaclar fialn biraz metabolizmam sarsildi sanki.. belkide yakindir..:26:

kuzuuummm veririm dimi ... oyle hevesim kirildiki kac haftadir cok guzel gidiyordu aslinda.. bagirsak duzenim de bozuldu. sadece 1 aksam kaju kacamagi yaptim birde cok hareket ettim sanirim bacaklarim agriyo iki gundur.. insallah belimden dolayi bacaklarim agrimiyordur cok korkuyorum yine birsey olucak diye.. hayirlisi artik....

sabah: nesfit 40 gr 125 gr yağsız süt 20 gr muz

ara: yarım paket limon lifli kepekli bisküvi

öğlen: 200 gr kıymalı ıspanak 1 salatalık 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek

ara: 1 elma 3 kuru kayısı

akşam: 200 gr kıymalı ıspanak 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek

ara: 1 bardak süt 1 portakal

tam 2 saat hızlı tempoda 8 km yüründü pilates yapasım var ama enerjım var mı bilmiyorum yediğim 1300 cal sporum 800 gidecek bu kilolar gidecek

tabiki vericeksin canım durma oluyor mutlaka bazısında 3 ay sonra bazısında 1 ay sonra oluyor o yüzden sakin ol canım sağlığın daha önemli unutma daha yeni ameliyt olmuşsun dikkat et çok yüklenme sen gerekeni yapıyorsun zaten yine hızlıca gidecek merak etme canım

bağırsakların için sakın form çay falan içme onlar yarardan çok tembelleştiriyor canım içinde sinemaki var ve sinemaki tembelleştiriyor kuru kayısıyı akşamdan ısla kaynar suya ağzını kapat sabah kalkınca o suyu iç canım müthiş bir badak da içine limon sıkılmış su ya da elma sirkeli su iç bi de öğünlerdeki yoğurtlar çekilmemiş keten tohmu ekle tohumları çğnemn önemli ya da taze çekebiliyorsan daha iyi olur ama onu da hemen kullanmadan önce çekmen lazım ben kabızlıkla da çok uğraştım canım keten tohumu uzun vadede kullanılınca tedavi ediyor çok ciddiyim ama düzenli bir şekilde kullanmalısın ay kendimi çok bilmişler olur ya her şeye bişi söyler öyle hissettim ama bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum belki bir işe yarar diye

Ooo menü güzel ama enerjin daha güzel cnm :)

Ooo menü güzel ama enerjin daha güzel cnm :)

teşekkür ederim hiöç enerjim yoktu aslında da spora başlamak gerekiyor bi de benim bu konudaki en önemli destekçim eşim benimle yürüyüşe geliyor bazen koşuyor kendisi zayıf olmasına rağmen bana çok yardımcı oluyor motive ediyor beraber olunca d zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor o yüzden spor yapmayı sevmeyenler için önerim spor yapacak arkadaş edinmeleri

Makbulecim harikasin maşallah diyorum ve dilimi ısırıyorum . İnşallah bende 2-3 haftaya daha rahat spor yapabilirim.

aslında cok sorunum yoktu ama birkackez ictim ondan sonra sorunlar çıkmaya başladı . Keten tohumunu edineyim bende Sağol canım yazdıkların beni her daim olumlu etkiliyor .tesekkur ederim

Spor aliskanlik yapiyor cqnim bjr sure devam edebilirsen sonra yapmayinca bosluk hissediliyor keten tohumu muthis tatlim ama cekilmis sekilde bekleyince özelliği kayboluyor ona dikkat et canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaa supersin ha gayret muthis gidiyorsun maasallah...evet gidecek gidiyorda aynen devam canim..

Mukemmel tavsiyeler...kulaklar kupe

Gunaydınnnn,
Bugün bomba gibiyim:)hemen menüme geçeyim ;
-yarım simit
-Şekersiz çay

Öğlen;
Izgara köfte
Salata
Ayran

Akşam;
Lahana çorbası
Yoğurt

Ara;
1 adet elma
3 adet badem
3 adet kuru erik

2,5 litre su
Leslie 3 mil programı
Kitap Nazım hıkmet- memleketimden insan manzaraları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…