- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.021
akrebin saatli zayıflama macerası devam etmekte
Dediğim gibi bu hafta akşam 6 son saat amaaaa tartı milim oynamıyor ve dün sabah da artı görünce çok moralim bozuldu ne olursa yedim tabi akşam 6 ya kadar ve akşam fenalaştım bilmiyorum çok karıştırdım ondanmı anlamadım, yatmadan önce dişimi fırçaladım ve midem bir an acaip oldu ve çıkardım yani bi anda oldu herşey sonra kollarım uyuştu özellikle sağ kolum böyle kendimi yatak odasına zor attım ve başımı tutamadım noldu anlamadım hiç bişeyim yoktu yahu.. sadece ilk akşam midem taş gibi olmuştu, hatta bizimkine soda kalmamış alırmısın dedim, ben fenalaşınca o da hemen kalktı ben soda alıp geliim dedişimdi aklıma gelince çok komik geldi, o an ilacım oymuş gibi adam ilk akşam almamanın suçunumu bastırmak istedi ne???
Zehirlendimmi diye yoğurt getirdi 1 kaşık zor yedim tadı çok kötü geldi. Sonra bir soda içtim yavaş yavaş acaba alakası varmı diye..Belli bi zaman sonra geçti ve midemde de gaz birikmesi olmuş sanki, soda iyi geldi ve üşüme ile yattım, hava iyiydi oysa ama ben yorgan battaniye sarılarak uyudum.Sabah kalktım iyiydim, lavaboya koştum, kaç gün bağırsak sıkıntım var gibiydi biraz o da halloldu daha iyi oldum amaaaa tartılmadımmmmtatılmicam işte sinir ve gıcık tartı hep onun yüzünden belkide bakalım perşembe sabahı nolucak :18:
güzel menu olmus kahvaltı cok erken çok iyi olmus ...
Gerçekten zor gelir bir hafta sonra işe gitmek..
Tatlım menüne kitap da eklermisin
Bu siralar rokaya sardim bol limonlu eksi eksi roka. ..
Bu sabah kahvaltida da yedim kivircik ve roka salatasi yag yok ama...koca bir tabak bol limon siktim
7 tane yesil zeytin biraz peynir ile guzel oldu iyi geldi bana...
1 fincanda nescafe ictim cay yapmaya usendim napiim ..yürüyüşe cikacaktik yengecikle yigenim ateslendi gidemedik bende ev isine sardim cam falan silerim spor niyetine vaktim kalirsa cikarin cocuklarla biraz disari...
diyetisyenim sıcak ekmek yeme dedi.ama okadar güzel kokuyor.insanız nasıl dayanacağız.zaten 1 lokma yiyorsun oda lezetli olsun diyorsun.
afiyet olsun canim menu guzwl e spor da harika daha nw olsunGünaydın kızlar ,
1 haftadır raporluudum su an işe gidiyorum cok zor geliyor inanın :) neyse dün uğrayamadım gezmelerdeydim menüde fire vermedim iyi. Bir gündü 3 litre su ve 45 dk leslie ile 3 mil programını uyguladım
Bugüne gelince
Sabah;
Yarım simit
Maydanoz-nane
Şekersiz çay
Öğle;
Sezar salata
Ayran
1 dilim kepek ekmeği
Akşam;
Lahana çorbası
Yoğurt
3 litre su ve aksam eve gidince en az 45 dk leslie yapmak istiyorum
Ara öğünler ;
3 adet kayısı
1 elma
3 tane badem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
akrebin saatli zayıflama macerası devam etmekte
Dediğim gibi bu hafta akşam 6 son saat amaaaa tartı milim oynamıyor ve dün sabah da artı görünce çok moralim bozuldu ne olursa yedim tabi akşam 6 ya kadar ve akşam fenalaştım bilmiyorum çok karıştırdım ondanmı anlamadım, yatmadan önce dişimi fırçaladım ve midem bir an acaip oldu ve çıkardım yani bi anda oldu herşey sonra kollarım uyuştu özellikle sağ kolum böyle kendimi yatak odasına zor attım ve başımı tutamadım noldu anlamadım hiç bişeyim yoktu yahu.. sadece ilk akşam midem taş gibi olmuştu, hatta bizimkine soda kalmamış alırmısın dedim, ben fenalaşınca o da hemen kalktı ben soda alıp geliim dedişimdi aklıma gelince çok komik geldi, o an ilacım oymuş gibi adam ilk akşam almamanın suçunumu bastırmak istedi ne???
Zehirlendimmi diye yoğurt getirdi 1 kaşık zor yedim tadı çok kötü geldi. Sonra bir soda içtim yavaş yavaş acaba alakası varmı diye..Belli bi zaman sonra geçti ve midemde de gaz birikmesi olmuş sanki, soda iyi geldi ve üşüme ile yattım, hava iyiydi oysa ama ben yorgan battaniye sarılarak uyudum.Sabah kalktım iyiydim, lavaboya koştum, kaç gün bağırsak sıkıntım var gibiydi biraz o da halloldu daha iyi oldum amaaaa tartılmadımmmmtatılmicam işte sinir ve gıcık tartı hep onun yüzünden belkide bakalım perşembe sabahı nolucak :18:[/QUOTEcok gecmis olsun canim
Ben geldimevett napıyoruz şimdi
Hosgeldin ywmiyoruz icmiyoruz spor yapiyoruz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
reglin yakın olabilirmi acaba...herkese iyi aksamlar...
3 gundur yedigime ictigime son derece dikkat ediyorum. sadece pazar aksam 5-6 kaju yedim .. kendimi tutamadim. cumartesi yogun bir ev temizligi yaptim yurumedim.pazar ve pazartesi toplam 5 saate yakin yurudum ustelik 2 kere leslie 1 mile yaptim.....aksam 6 dan sonra birsey yemedim ( kaju kacamagi disinda) ama anlayamadigim kilo artisi var.3 haftadir farkli birsey yapmadim.neden boyle oldu anlamiyorum.birakin vermeyi 1 kilo almis gibiyim...:44::26:
cok uzuluyorum.. diyetisyene gitmiyorum ama daha once cok gittigim icin dengeli beslendigimi dusunuyorum... uf yaa ne oldu bana...
herkese iyi aksamlar...
3 gundur yedigime ictigime son derece dikkat ediyorum. sadece pazar aksam 5-6 kaju yedim .. kendimi tutamadim. cumartesi yogun bir ev temizligi yaptim yurumedim.pazar ve pazartesi toplam 5 saate yakin yurudum ustelik 2 kere leslie 1 mile yaptim.....aksam 6 dan sonra birsey yemedim ( kaju kacamagi disinda) ama anlayamadigim kilo artisi var.3 haftadir farkli birsey yapmadim.neden boyle oldu anlamiyorum.birakin vermeyi 1 kilo almis gibiyim...:44::26:
cok uzuluyorum.. diyetisyene gitmiyorum ama daha once cok gittigim icin dengeli beslendigimi dusunuyorum... uf yaa ne oldu bana...
canim ona daha var ama 1 ay once bel fitigi ameliyati olmustum ilaclar fialn biraz metabolizmam sarsildi sanki.. belkide yakindir..:26:reglin yakın olabilirmi acaba...
kuzuuummm veririm dimi ... oyle hevesim kirildiki kac haftadir cok guzel gidiyordu aslinda.. bagirsak duzenim de bozuldu. sadece 1 aksam kaju kacamagi yaptim birde cok hareket ettim sanirim bacaklarim agriyo iki gundur.. insallah belimden dolayi bacaklarim agrimiyordur cok korkuyorum yine birsey olucak diye.. hayirlisi artik....canımcım bak aynı şeyleri bende yaşadım senin gibi kilo veremiyorum diye deli gibi spora verdim kendimi ilk zamanlarda bende de kilo artışı oldu neyseki spor salonunda o günlerde tekrar ölçümüm vardı ve ben aslında 5 kilo yağ kaybetmiş ve 2 kilo kas kazanmıştım vücudumun su miktarı da artmıştı yani aslında kilo vermiştim ama kas ve su oranı değişiyordu şimdi canım yapman gereken istikrarlı bi şekilde devam etmek spora birden yüklenince vücut ne olduğunu anlamıyor bi de o yağ hücreleri kaybolmuyor küçülüyor küçülürken de önce o boşluklar su topluyor sonra süzülüyor sen diyetine ve sporuna sadık kal sakın veremiyorum diye bırakma emin ol bi süre böyle devam ettikten sonra hızlıca gidecek bak ben 63.9 u gördüm sonra sadece 1 tabak makarna yedim ve 65.5 oldum 2 hafta sürdü 64.5 a inmek ama 64.5 tan sonra sırasıyka 63.9 63.6 ve bugünde 62.7 yi gördüm şimdi sanki o gitmeyen günleri telafi eder gibi hızlıca gitmeye başladı. merak etme sende de gidecek sakın kaçamaklara yönelme yemeni azaltmada metobolik hızında beslen günlük 500 cal gibi bi miktar spor yap ve inan bugün değil belki ama gidecek sabır diyette iradeden bile önemli bi de tavsiyem elinden geldiğince kaçamak yapma bir kaçamak 2 hafta geriye götürüyor unutma ödül olarak yemek verme mesela kendine benim yaptığım en büyük hata kaçamaklar oldu hep onlar beni mahvetti bir de tuzu ve yağı mümkün olduğunca azalt peynirde zeytinde yoğurtta falan zaten varüzülme sabırlı olmaya çalış ve asla bırakma vücudun inat ediyorsa sende inat edeceksin senin değil onun inadı kırılsın canım
canim ona daha var ama 1 ay once bel fitigi ameliyati olmustum ilaclar fialn biraz metabolizmam sarsildi sanki.. belkide yakindir..:26:
kuzuuummm veririm dimi ... oyle hevesim kirildiki kac haftadir cok guzel gidiyordu aslinda.. bagirsak duzenim de bozuldu. sadece 1 aksam kaju kacamagi yaptim birde cok hareket ettim sanirim bacaklarim agriyo iki gundur.. insallah belimden dolayi bacaklarim agrimiyordur cok korkuyorum yine birsey olucak diye.. hayirlisi artik....
bağırsakların için sakın form çay falan içme onlar yarardan çok tembelleştiriyor canım içinde sinemaki var ve sinemaki tembelleştiriyor kuru kayısıyı akşamdan ısla kaynar suya ağzını kapat sabah kalkınca o suyu iç canım müthiş bir badak da içine limon sıkılmış su ya da elma sirkeli su iç bi de öğünlerdeki yoğurtlar çekilmemiş keten tohmu ekle tohumları çğnemn önemli ya da taze çekebiliyorsan daha iyi olur ama onu da hemen kullanmadan önce çekmen lazım ben kabızlıkla da çok uğraştım canım keten tohumu uzun vadede kullanılınca tedavi ediyor çok ciddiyim ama düzenli bir şekilde kullanmalısıncanim ona daha var ama 1 ay once bel fitigi ameliyati olmustum ilaclar fialn biraz metabolizmam sarsildi sanki.. belkide yakindir..:26:
kuzuuummm veririm dimi ... oyle hevesim kirildiki kac haftadir cok guzel gidiyordu aslinda.. bagirsak duzenim de bozuldu. sadece 1 aksam kaju kacamagi yaptim birde cok hareket ettim sanirim bacaklarim agriyo iki gundur.. insallah belimden dolayi bacaklarim agrimiyordur cok korkuyorum yine birsey olucak diye.. hayirlisi artik....
sabah: nesfit 40 gr 125 gr yağsız süt 20 gr muz
ara: yarım paket limon lifli kepekli bisküvi
öğlen: 200 gr kıymalı ıspanak 1 salatalık 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek
ara: 1 elma 3 kuru kayısı
akşam: 200 gr kıymalı ıspanak 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek
ara: 1 bardak süt 1 portakal
tam 2 saat hızlı tempoda 8 km yüründüpilates yapasım var ama enerjım var mı bilmiyorum yediğim 1300 cal sporum 800 gidecek bu kilolar gidecek
teşekkür ederim hiöç enerjim yoktu aslında da spora başlamak gerekiyor bi de benim bu konudaki en önemli destekçim eşim benimle yürüyüşe geliyor bazen koşuyor kendisi zayıf olmasına rağmen bana çok yardımcı oluyor motive ediyor beraber olunca d zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor o yüzden spor yapmayı sevmeyenler için önerim spor yapacak arkadaş edinmeleriOoo menü güzel ama enerjin daha güzel cnm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Makbulecim harikasin maşallah diyorum ve dilimi ısırıyorum . İnşallah bende 2-3 haftaya daha rahat spor yapabilirim.sabah: nesfit 40 gr 125 gr yağsız süt 20 gr muz
öğlen: 200 gr kıymalı ıspanak 1 salatalık 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek
tam 2 saat hızlı tempoda 8 km yüründüpilates yapasım var ama enerjım var mı bilmiyorum yediğim 1300 cal sporum 800 gidecek bu kilolar gidecek
aslında cok sorunum yoktu ama birkackez ictim ondan sonra sorunlar çıkmaya başladı . Keten tohumunu edineyim bende Sağol canım yazdıkların beni her daim olumlu etkiliyor .tesekkur ederimbağırsakların için sakın form çay falan içme onlar yarardan çok tembelleştiriyor canım içinde sinemaki var ve sinemaki tembelleştiriyor kuru kayısıyı akşamdan ısla kaynar suya ağzını kapat sabah kalkınca o suyu iç canım müthiş bir badak da içine limon sıkılmış su ya da elma sirkeli su iç bi de öğünlerdeki yoğurtlar çekilmemiş keten tohmu ekle tohumları çğnemn önemli ya da taze çekebiliyorsan daha iyi olur ama onu da hemen kullanmadan önce çekmen lazım ben kabızlıkla da çok uğraştım canım keten tohumu uzun vadede kullanılınca tedavi ediyor çok ciddiyim ama düzenli bir şekilde kullanmalısınay kendimi çok bilmişler olur ya her şeye bişi söyler öyle hissettim ama bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum belki bir işe yarar diye
Makbulecim harikasin maşallah diyorum ve dilimi ısırıyorum . İnşallah bende 2-3 haftaya daha rahat spor yapabilirim.
aslında cok sorunum yoktu ama birkackez ictim ondan sonra sorunlar çıkmaya başladı . Keten tohumunu edineyim bende Sağol canım yazdıkların beni her daim olumlu etkiliyor .tesekkur ederim
yaa supersin ha gayret muthis gidiyorsun maasallah...evet gidecek gidiyorda aynen devam canim..sabah: nesfit 40 gr 125 gr yağsız süt 20 gr muz
Mukemmel tavsiyeler...kulaklar kupebağırsakların için sakın form çay falan içme onlar yarardan çok tembelleştiriyor canım içinde sinemaki var ve sinemaki tembelleştiriyor kuru kayısıyı akşamdan ısla kaynar suya ağzını kapat sabah kalkınca o suyu iç canım müthiş bir badak da içine limon sıkılmış su ya da elma sirkeli su iç bi de öğünlerdeki yoğurtlar çekilmemiş keten tohmu ekle tohumları çğnemn önemli ya da taze çekebiliyorsan daha iyi olur ama onu da hemen kullanmadan önce çekmen lazım ben kabızlıkla da çok uğraştım canım keten tohumu uzun vadede kullanılınca tedavi ediyor çok ciddiyim ama düzenli bir şekilde kullanmalısınay kendimi çok bilmişler olur ya her şeye bişi söyler öyle hissettim ama bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum belki bir işe yarar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?