Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menü gayet güzel olmuş canım sen bu hafta süper kilo verecekmişsin gibi geliyor

menü gayet güzel olmuş canım sen bu hafta süper kilo verecekmişsin gibi geliyor

Kendimi hafiflemiş gibi hissediyorum canım ama bilerek tartılmıyorum Perşembe bakalım ne kadar vermişim Yada vermemişim bana sürpriz olacak :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendimi hafiflemiş gibi hissediyorum canım ama bilerek tartılmıyorum Perşembe bakalım ne kadar vermişim Yada vermemişim bana sürpriz olacak :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence müthiş olacak bende çok heyecanlıyım canım yaa eşim izin vermiyor tartılmaya her sabah tarıtılmaya alışınca ben acaba kilo aldım mı diye korkuyorum :18::18::18:aslında hiç kaçamak yapmadım ama ne bileyim işte gene de düşünmekten kendimi alamıyorum nası takıntı haline getirdiysem

günaydın hatunlar dün denize girme havası vardı bugün yağmur yağıyor.hava kapalı.insanın yatağa girip uyuyası geliyor.ama çalışan arkadaşlarıma haksızlık olmasın.şimdi kahvaltımı yaptım
22 gr beyaz ekmek
25 gr köy peyniri
1 domates
1 muz
öğleye karnıyarık yiyeceğim.patlıcanı hafif yağladığım tavada kızartım.yağını çok az kulandım.kıymada yeterince yağ var.domates ve soğanını bol koydumki azıcık daha diyetik olsun.neyse öğlene götüreceğim güzelim karnıyarığı.akşama Allah kerim.

işte orada dur dicen.benim günlük 120 gr ekmeğim var.işte o bir seferde gitti.güzel ve sıcak bir sandiviç oldu.içine köy peyniri ve domates koydum.makarna yada pilavım vardı oda gümledi.yani bütün karbonhidrat hakkımı sıcacık eıkmeğe teslim ettim.sıcak ekmek binde bir oluyor.aslında hergün olur ancak ben osaate denk gelmemeye çalışıyorum.yada pakette alıyorum.aslında bimin 196 calik diyet ekmeği var genelde bulursam ondan alıyorum.birkaç kere gitim yok.şimdi tambuğdayın 100 gr 250 cal falan o ekmeğin 196.nerdeyse 120 gr rkmrkte 60 cal tasaruf ediyorum.onuda meyvede falan kulanıyorum.işte onu indir bunu çıkar diyeti yapıp gidiyoruz tatlım.

Son düzenleme:
6 gömlek ve bir pantolon ütülüyerek ve dağınık ve pasaklı çocuklarımı azarlayarak güne başladım.biraz duygu sömürüsü yaptım.kızım hergün banyo yapıp okula gidiyor.bende kızdım-tabi arkadaşların seni kirli görmesin ama evde anan sana hizmetçilik etsin-gibi laflarla acitasyon yaptım.ancak benim vicdansız ve pasaklı evlatlarıma nekadar söker bilmem.bukadar acitasyonla kız yatağını toplamış oğlanda çantasından çıkardığı kitapları kitaplığa koymuş.ancak söyleneceğim diye harcadığım enerji o dağınıklığı toplamak için harcıyacağımın tam 3 katı.karlımı oldum zararlımı bilmeme.

dışarda güzel yağmur var.kendimi dışarı atıp yürüyesim var.kış kıyamete üzerimdeki kaban buz tuttu ben yine yürüdüm.şimdi bir yağmur beni durdurmaz.ancak burada yağmur bazen okadar şidetli oluyorki sel götürüyor.ama okadar şidetli gözükmüyor.şimdi çay keyfimi yapayım evimi toplayayım.dün dip bucak temizleyip sabah koşusuna gititm.sadece süpürgemi gelince yaptım.önce silip sonra kurutup enson süpürge yaparım.bugün biraz iş yapsam yeter.ancak benim huysuz herif karnıyarık sevmez onu bir şekilde akşam çok güzel birşey pişirecem diye kandırırsam karnıyarığı yediririm.ama iş akşama ne yapmalı.canımda hiçbirşey istemiyor.artık canımda birşey çekmez oldu.

regli olunca vicut yine su toplamış.önce 82.5 dan 79 düştüğümde su topladımmı tekrar83-84 lere çıkıyordum.şimdi aşağı indikçe çıktığım noktada aşağı indi.ödemli halim çok şükür artık 80 leri geçmiyor.76 lara çıkıyorum.inanaın buna çok seviniyorum.yani 73 lere iniyorsun ama ödemle 76 oldunmu seviniyorsun.

Senin hesaplar mukemmel tatlim bende dun esime tereyagli makarna yapmistim yaparken yedim 1 kasik ekmegimi yarim dilim yedim o yuzden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar günaydın.

Beni zayıflatacak diye annem zayıflayacak galiba. Kilo vereyim diye tabiri caizse bir taraflarından ter akıyor. Sabah 6,30'da kalkmış öğlen için yemek yapmış bana. Kahvaltımı da hazırlamış. Ara öğünümde havuç var, onu da çubuk çubuk dilimlemiş limonlu suda bekletmiş. salatalığımı ayrı poşetlemiş, kuru meyvelerimi ayrı poşetlemiş, sütümü bile dolaptan çıkartıp onların yanına koymuş ki unutmayayım.
7de geldi tepeme elinde limonlu ılık suyla, iç bunu uyanırsın diyo. Onu bile düşünüyor ya çok utanmaya başladım.

Senin hesaplar mukemmel tatlim bende dun esime tereyagli makarna yapmistim yaparken yedim 1 kasik ekmegimi yarim dilim yedim o yuzden

ya şimdi sevgili diyetisyenim koruma evresinde bana hangi yiyeceklerin hangisinin yerine kulanacağımı söyliyecekmiş.aynen devletin uyguladığı ilaç muadili gibi.ancak ben aslında hepsini biliyorum.ancak benim diyetisyen benim çok bilmişliğimden sıkılıp çok takıntılısınız deyince bildiğimi kendime sakladım.onun yaşı kadar benim diyet yapmışlığım var ancak iyi niyetli bir genç olunca şevkini kırmak istemedim.mantık olarak makarna yrine ekmek yiyebilirsin.makarnanın kalorisi pişmiş haldeyken ekmekten düşüktür.birde biz makarnayı yıkayan miletiz yani karbonhidratın yarısınıda yıkayarak yok ediyoruz.bu yüzden 3-4 kaşık makarna 1 dilim ekmek yerine geçer.günlük yağ hakını karbonhidrat hakını değişik şeylerde kulanabilirsin.mesela kendine tambuğday unu alıp kırep yapabilirsin.unu tartıp kulanırsan kaç gr ekmege denk geldiğini hesaplarsın.mesela benim 120 gr ekmek hakım var buda 300 kalori ediyor.300 kalorilik unu tartıp buda 75 gr falan yapıyor bununla kendine güzel kırepler yapıp kahvaltını şenlendirebilirsin.ancak ben şuan bunlara çok dalmıyorum arada sırada.yoksa nefsi terbiye etmesi zorlaşır.önce nefsin terbiyesini bir tamamlıyalım sonra azıcık nefsi şenlendiririz.

çoook şanslısın.benimde çocuklarım kapıma dayanıp açız açççç diye bağrışıyorlar.

çoook şanslısın.benimde çocuklarım kapıma dayanıp açız açççç diye bağrışıyorlar.

benim bağırmama fırsat kalmıyor ki yoksa ben de farklı değilim

dün gece 1e geliyor saat, annem 10da elmanı yemedin diye kıyameti kopardı. Unutmuştum hakkaten ama ikna olmadı, gizli gizli listemi de yemediğimi düşünüyor.

---------

Bu arada kızlar kalori takibi yapıyor musunuz?

Yeterki kitap olsun, okuma olsun canım hiç farketmez..

annen bayağı bayağı şüpheciymiş.işin var.ama analık öyle birşey be tatalım.çocuğun kursağına gireni takip edersin.aslında benim aneneden farkım yoktu.büyük kızım lise sondayken yazın ünüversteye başlamadan 2 ay çalıştı.o aradada kilo aldım diye diyet yapmaya başlamıştı.ben yemeğini yapıp işyerine götürmüştüm.hemde hergün.yemek yemez tansiyonu düşüp bayılır diye korkmuştum.şimdi küçük kızım ergenlikten kilo aldı azıcık yazın şu liseye girme sınavı bitsin spora salonuna yazdırıp diyet yaptırırım gelişme çağında olduğu içinde yiyip yemediğini kontrol ederim.gördünmü aslında bütün anneler birer paranoyak.

bahar çarpmış tatlım geçmiş olsun.benim oğlanda seningibi oldu.banada bir gelip bir gitti.titremede midede aynen oldu.bünye bahara alışmaya çalışıyor.
Sağol tatlım ayy içimi rahatlattın birden bire noldu bana demiştim..
Harikasın, ben de bu sabah çıktım tempolu yürüyüş yaptım çok güzel oldu, afiyet olsun canım pek severim o müthiş ikiliyi
diyetisyenim sıcak ekmek yeme dedi.ama okadar güzel kokuyor.insanız nasıl dayanacağız.zaten 1 lokma yiyorsun oda lezetli olsun diyorsun.
Kesinlikle haklısın hayatım
Ayy evet yaa, ben de cumartesi iyi ayarladım ama pazar tozuttum gün içinde, iyiki komple hafta evde değilim
cok gecmis olsun canim

.
Sağol tatlım..
Ahh canım şu an ben de aynı durumdayım, inat ediyor kilolar ama biz daha inat olucaz hiç bozmadan devam edicez ve güzel güzel kilo vericez inş.

Ne güzel açıklamışsın şekercik.. Özellikle kiloların gittiği kısma bayıldım, ben de görücem inş o durumları..

kışın vucudun ısınması uzun sürdüğü için yağ yakmayada daha geç başlıyorduk.ancak yaz geldikçe vücut daha çabuk ısınacak ve eskisinden daha hızlı ya yakmaya başlıyacağız.baharın ve yazın tehlikeli yanıda yemek olarak bize sunduğu nimetler artı günlerin uzun olması.şimdi yaz gelmeden baharda bu tenpoya vücudu alıştırmaya bakalım.yani günler uzadıkça acıkma riskimizde artacak.tedbir alıp akşamın belli bir bölümünden sonra yemeğe yönelmeyi bırakmalı.mesela ben 6 da bırakıyorum.önce 6 da hava karanlık oluyordu şimdi güneş var.okuduğum bir yazıda güneş batıktan sonra yemek yameyin diyordu.ayrıca çok güneşli saatlerdede uyumayın.bunlar mtebolizmayı yavaşlatıyormuş.şimdi yaz ayarı çekersek yazın daha hızlı zayıflama olayından yararlanırız.

Canim ne kadar sanslisin yaa ben de sabah kendim kalkip balik pisirdim bugulama :)

Harikasın canım, tabiki bildiğimizi paylaşıcaz bazen bildiğimiz halde unuttuğumuzda olabiliyor bu paylaşımlarda hatırlatıcı oluyor, teşekkürler canım paylaşımlartın için devamını da bekleriz tabiki
Kesinlikle haklısın ama bende yok maalesef, ben o şansa sahip değilim ama olsun durmak yok yola devamm

Canim korumada su anda yasakli olan seyleri de veriyorlar bi arkadasim browni yiyordu mesela 2 ekmek 2 yag azaltmak gerekiyormus bi listesi vardi harika bisi :) belki oyle bisi vericektir canim :)

Ben de tartılmamaya karar verdim ama sabah kendimi zor tuttum, nasıl alışkanlık yaptıysam ayaklarım beni tartıya götürüyor, tabiki tartılmadım perşembeyi beklicem:18::18:
Sabah yürüyüş sonrası bende ütü yaptım ve ben de benim kızı fırçaladım ama sonra da vicdan yapıyorum acaba daha küçükmü diye pöff
Yiyecek seçen insan zor olur yaa, bende de var bi tane ve cidden zorlanıyorum..
Hmmm not alınıyor
Annen çok tatlıymış ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…