- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.041
menü gayet güzel olmuş canım sen bu hafta süper kilo verecekmişsin gibi geliyorGunaydınnnn,
Bugün bomba gibiyim:)hemen menüme geçeyim ;
-yarım simit
-Şekersiz çay
Öğlen;
Izgara köfte
Salata
Ayran
Akşam;
Lahana çorbası
Yoğurt
Ara;
1 adet elma
3 adet badem
3 adet kuru erik
2,5 litre su
Leslie 3 mil programı
Kitap Nazım hıkmet- memleketimden insan manzaraları :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
menü gayet güzel olmuş canım sen bu hafta süper kilo verecekmişsin gibi geliyor
bence müthiş olacak bende çok heyecanlıyım canım yaa eşim izin vermiyor tartılmaya her sabah tarıtılmaya alışınca ben acaba kilo aldım mı diye korkuyorum :18::18::18:aslında hiç kaçamak yapmadım ama ne bileyim işte gene de düşünmekten kendimi alamıyorum nası takıntı haline getirdiysemKendimi hafiflemiş gibi hissediyorum canım ama bilerek tartılmıyorum Perşembe bakalım ne kadar vermişim Yada vermemişim bana sürpriz olacak :)
Rokadan zarar gelmez canim afiyet olsun gayet guzel menu
Donbulcum valla ekmek sicakken porsiyonu ayarlayabiliyorsan ne mutlu sana ben sicak ekmek yiyince bir ekmegi yesem doymiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın hatunlar dün denize girme havası vardı bugün yağmur yağıyor.hava kapalı.insanın yatağa girip uyuyası geliyor.ama çalışan arkadaşlarıma haksızlık olmasın.şimdi kahvaltımı yaptım
22 gr beyaz ekmek
25 gr köy peyniri
1 domates
1 muz
öğleye karnıyarık yiyeceğim.patlıcanı hafif yağladığım tavada kızartım.yağını çok az kulandım.kıymada yeterince yağ var.domates ve soğanını bol koydumki azıcık daha diyetik olsun.neyse öğlene götüreceğim güzelim karnıyarığı.akşama Allah kerim.
işte orada dur dicen.benim günlük 120 gr ekmeğim var.işte o bir seferde gitti.güzel ve sıcak bir sandiviç oldu.içine köy peyniri ve domates koydum.makarna yada pilavım vardı oda gümledi.yani bütün karbonhidrat hakkımı sıcacık eıkmeğe teslim ettim.sıcak ekmek binde bir oluyor.aslında hergün olur ancak ben osaate denk gelmemeye çalışıyorum.yada pakette alıyorum.aslında bimin 196 calik diyet ekmeği var genelde bulursam ondan alıyorum.birkaç kere gitim yok.şimdi tambuğdayın 100 gr 250 cal falan o ekmeğin 196.nerdeyse 120 gr rkmrkte 60 cal tasaruf ediyorum.onuda meyvede falan kulanıyorum.işte onu indir bunu çıkar diyeti yapıp gidiyoruz tatlım.
Senin hesaplar mukemmel tatlim bende dun esime tereyagli makarna yapmistim yaparken yedim 1 kasik ekmegimi yarim dilim yedim o yuzden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar günaydın.
Beni zayıflatacak diye annem zayıflayacak galiba. Kilo vereyim diye tabiri caizse bir taraflarından ter akıyor. Sabah 6,30'da kalkmış öğlen için yemek yapmış bana. Kahvaltımı da hazırlamış. Ara öğünümde havuç var, onu da çubuk çubuk dilimlemiş limonlu suda bekletmiş. salatalığımı ayrı poşetlemiş, kuru meyvelerimi ayrı poşetlemiş, sütümü bile dolaptan çıkartıp onların yanına koymuş ki unutmayayım.
7de geldi tepeme elinde limonlu ılık suyla, iç bunu uyanırsın diyo.Onu bile düşünüyor ya çok utanmaya başladım.
çoook şanslısın.benimde çocuklarım kapıma dayanıp açız açççç diye bağrışıyorlar.
Canım beslenme ve diyet ile ilgili mi kitap okumamız gerekiyor bilgi alabilir miyim cunku ben şuanda Nazım HIKMET memleketimden insan manzaralı kitabı okuyorum :)
benim bağırmama fırsat kalmıyor ki yoksa ben de farklı değilim
dün gece 1e geliyor saat, annem 10da elmanı yemedin diye kıyameti kopardı.Unutmuştum hakkaten ama ikna olmadı, gizli gizli listemi de yemediğimi düşünüyor.
---------
Bu arada kızlar kalori takibi yapıyor musunuz?
Sağol tatlım ayy içimi rahatlattın birden bire noldu bana demiştim..bahar çarpmış tatlım geçmiş olsun.benim oğlanda seningibi oldu.banada bir gelip bir gitti.titremede midede aynen oldu.bünye bahara alışmaya çalışıyor.
Harikasın, ben de bu sabah çıktım tempolu yürüyüş yaptım çok güzel oldu, afiyet olsun canım pek severim o müthiş ikiliyimerhaba hatunlar.bugün sabah gidip 1 saat koştum.dönüşte marketin fırınından sıcacık çıkmış tam buğday ekmeği aldım.evde domates ve peynirle sandiviç yapıp yedim.peyniri köy peyniri almıştım bu sefer bana çok tuzlu geldi akşamdan suya yatırınca tuzu azalmış sıcacık ekmekle çok güzel oldu.
Kesinlikle haklısın hayatımdiyetisyenim sıcak ekmek yeme dedi.ama okadar güzel kokuyor.insanız nasıl dayanacağız.zaten 1 lokma yiyorsun oda lezetli olsun diyorsun.
Ayy evet yaa, ben de cumartesi iyi ayarladım ama pazar tozuttum gün içinde, iyiki komple hafta evde değilimEvet erken oldu. 9a doğru yapıyordum şimdi evden çıkmadan yapıyorum.
-----
Haftasonu diyete devam etmek çok zormuş kızlar. Devamlı ne yesem, hmm kuruyemiş, hmmm dondurma, hmmm kahvenin yanına çikolata yok mu diye gezip durdum. :2:
Sağol tatlım..cok gecmis olsun canim
.
Ahh canım şu an ben de aynı durumdayım, inat ediyor kilolar ama biz daha inat olucaz hiç bozmadan devam edicez ve güzel güzel kilo vericez inş.herkese iyi aksamlar...
3 gundur yedigime ictigime son derece dikkat ediyorum. sadece pazar aksam 5-6 kaju yedim .. kendimi tutamadim. cumartesi yogun bir ev temizligi yaptim yurumedim.pazar ve pazartesi toplam 5 saate yakin yurudum ustelik 2 kere leslie 1 mile yaptim.....aksam 6 dan sonra birsey yemedim ( kaju kacamagi disinda) ama anlayamadigim kilo artisi var.3 haftadir farkli birsey yapmadim.neden boyle oldu anlamiyorum.birakin vermeyi 1 kilo almis gibiyim...:44::26:
cok uzuluyorum.. diyetisyene gitmiyorum ama daha once cok gittigim icin dengeli beslendigimi dusunuyorum... uf yaa ne oldu bana...
canımcım bak aynı şeyleri bende yaşadım senin gibi kilo veremiyorum diye deli gibi spora verdim kendimi ilk zamanlarda bende de kilo artışı oldu neyseki spor salonunda o günlerde tekrar ölçümüm vardı ve ben aslında 5 kilo yağ kaybetmiş ve 2 kilo kas kazanmıştım vücudumun su miktarı da artmıştı yani aslında kilo vermiştim ama kas ve su oranı değişiyordu şimdi canım yapman gereken istikrarlı bi şekilde devam etmek spora birden yüklenince vücut ne olduğunu anlamıyor bi de o yağ hücreleri kaybolmuyor küçülüyor küçülürken de önce o boşluklar su topluyor sonra süzülüyor sen diyetine ve sporuna sadık kal sakın veremiyorum diye bırakma emin ol bi süre böyle devam ettikten sonra hızlıca gidecek bak ben 63.9 u gördüm sonra sadece 1 tabak makarna yedim ve 65.5 oldum 2 hafta sürdü 64.5 a inmek ama 64.5 tan sonra sırasıyka 63.9 63.6 ve bugünde 62.7 yi gördüm şimdi sanki o gitmeyen günleri telafi eder gibi hızlıca gitmeye başladı. merak etme sende de gidecek sakın kaçamaklara yönelme yemeni azaltmada metobolik hızında beslen günlük 500 cal gibi bi miktar spor yap ve inan bugün değil belki ama gidecek sabır diyette iradeden bile önemli bi de tavsiyem elinden geldiğince kaçamak yapma bir kaçamak 2 hafta geriye götürüyor unutma ödül olarak yemek verme mesela kendine benim yaptığım en büyük hata kaçamaklar oldu hep onlar beni mahvetti bir de tuzu ve yağı mümkün olduğunca azalt peynirde zeytinde yoğurtta falan zaten varüzülme sabırlı olmaya çalış ve asla bırakma vücudun inat ediyorsa sende inat edeceksin senin değil onun inadı kırılsın canım
Sağol tatlım ayy içimi rahatlattın birden bire noldu bana demiştim..
Harikasın, ben de bu sabah çıktım tempolu yürüyüş yaptım çok güzel oldu, afiyet olsun canım pek severim o müthiş ikiliyi
Kesinlikle haklısın hayatım
Ayy evet yaa, ben de cumartesi iyi ayarladım ama pazar tozuttum gün içinde, iyiki komple hafta evde değilim
Sağol tatlım..
Ahh canım şu an ben de aynı durumdayım, inat ediyor kilolar ama biz daha inat olucaz hiç bozmadan devam edicez ve güzel güzel kilo vericez inş.
Ne güzel açıklamışsın şekercik.. Özellikle kiloların gittiği kısma bayıldım, ben de görücem inş o durumları..
Kızlar günaydın.
Beni zayıflatacak diye annem zayıflayacak galiba. Kilo vereyim diye tabiri caizse bir taraflarından ter akıyor. Sabah 6,30'da kalkmış öğlen için yemek yapmış bana. Kahvaltımı da hazırlamış. Ara öğünümde havuç var, onu da çubuk çubuk dilimlemiş limonlu suda bekletmiş. salatalığımı ayrı poşetlemiş, kuru meyvelerimi ayrı poşetlemiş, sütümü bile dolaptan çıkartıp onların yanına koymuş ki unutmayayım.
7de geldi tepeme elinde limonlu ılık suyla, iç bunu uyanırsın diyo.Onu bile düşünüyor ya çok utanmaya başladım.
sabah: nesfit 40 gr 125 gr yağsız süt 20 gr muz
ara: yarım paket limon lifli kepekli bisküvi
öğlen: 200 gr kıymalı ıspanak 1 salatalık 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek
ara: 1 elma 3 kuru kayısı
akşam: 200 gr kıymalı ıspanak 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek
ara: 1 bardak süt 1 portakal
tam 2 saat hızlı tempoda 8 km yüründüpilates yapasım var ama enerjım var mı bilmiyorum yediğim 1300 cal sporum 800 gidecek bu kilolar gidecek
Harikasın canım, tabiki bildiğimizi paylaşıcaz bazen bildiğimiz halde unuttuğumuzda olabiliyor bu paylaşımlarda hatırlatıcı oluyor, teşekkürler canım paylaşımlartın için devamını da bekleriz tabikibağırsakların için sakın form çay falan içme onlar yarardan çok tembelleştiriyor canım içinde sinemaki var ve sinemaki tembelleştiriyor kuru kayısıyı akşamdan ısla kaynar suya ağzını kapat sabah kalkınca o suyu iç canım müthiş bir badak da içine limon sıkılmış su ya da elma sirkeli su iç bi de öğünlerdeki yoğurtlar çekilmemiş keten tohmu ekle tohumları çğnemn önemli ya da taze çekebiliyorsan daha iyi olur ama onu da hemen kullanmadan önce çekmen lazım ben kabızlıkla da çok uğraştım canım keten tohumu uzun vadede kullanılınca tedavi ediyor çok ciddiyim ama düzenli bir şekilde kullanmalısınay kendimi çok bilmişler olur ya her şeye bişi söyler öyle hissettim ama bildiklerimi aktarmaya çalışıyorum belki bir işe yarar diye
Kesinlikle haklısın ama bende yok maalesef, ben o şansa sahip değilim ama olsun durmak yok yola devammteşekkür ederim hiöç enerjim yoktu aslında da spora başlamak gerekiyor bi de benim bu konudaki en önemli destekçim eşim benimle yürüyüşe geliyor bazen koşuyor kendisi zayıf olmasına rağmen bana çok yardımcı oluyor motive ediyor beraber olunca d zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor o yüzden spor yapmayı sevmeyenler için önerim spor yapacak arkadaş edinmeleri
Gunaydınnnn,
Bugün bomba gibiyim:)hemen menüme geçeyim ;
-yarım simit
-Şekersiz çay
Öğlen;
Izgara köfte
Salata
Ayran
Akşam;
Lahana çorbası
Yoğurt
Ara;
1 adet elma
3 adet badem
3 adet kuru erik
2,5 litre su
Leslie 3 mil programı
Kitap Nazım hıkmet- memleketimden insan manzaraları :)
ya şimdi sevgili diyetisyenim koruma evresinde bana hangi yiyeceklerin hangisinin yerine kulanacağımı söyliyecekmiş.aynen devletin uyguladığı ilaç muadili gibi.ancak ben aslında hepsini biliyorum.ancak benim diyetisyen benim çok bilmişliğimden sıkılıp çok takıntılısınız deyince bildiğimi kendime sakladım.onun yaşı kadar benim diyet yapmışlığım var ancak iyi niyetli bir genç olunca şevkini kırmak istemedim.mantık olarak makarna yrine ekmek yiyebilirsin.makarnanın kalorisi pişmiş haldeyken ekmekten düşüktür.birde biz makarnayı yıkayan miletiz yani karbonhidratın yarısınıda yıkayarak yok ediyoruz.bu yüzden 3-4 kaşık makarna 1 dilim ekmek yerine geçer.günlük yağ hakını karbonhidrat hakını değişik şeylerde kulanabilirsin.mesela kendine tambuğday unu alıp kırep yapabilirsin.unu tartıp kulanırsan kaç gr ekmege denk geldiğini hesaplarsın.mesela benim 120 gr ekmek hakım var buda 300 kalori ediyor.300 kalorilik unu tartıp buda 75 gr falan yapıyor bununla kendine güzel kırepler yapıp kahvaltını şenlendirebilirsin.ancak ben şuan bunlara çok dalmıyorum arada sırada.yoksa nefsi terbiye etmesi zorlaşır.önce nefsin terbiyesini bir tamamlıyalım sonra azıcık nefsi şenlendiririz.
Kendimi hafiflemiş gibi hissediyorum canım ama bilerek tartılmıyorum Perşembe bakalım ne kadar vermişim Yada vermemişim bana sürpriz olacak :)
Ben de tartılmamaya karar verdim ama sabah kendimi zor tuttum, nasıl alışkanlık yaptıysam ayaklarım beni tartıya götürüyor, tabiki tartılmadım perşembeyi beklicem:18::18:bence müthiş olacak bende çok heyecanlıyım canım yaa eşim izin vermiyor tartılmaya her sabah tarıtılmaya alışınca ben acaba kilo aldım mı diye korkuyorum :18::18::18:aslında hiç kaçamak yapmadım ama ne bileyim işte gene de düşünmekten kendimi alamıyorum nası takıntı haline getirdiysem
Sabah yürüyüş sonrası bende ütü yaptım ve ben de benim kızı fırçaladım6 gömlek ve bir pantolon ütülüyerek ve dağınık ve pasaklı çocuklarımı azarlayarak güne başladım.biraz duygu sömürüsü yaptım.kızım hergün banyo yapıp okula gidiyor.bende kızdım-tabi arkadaşların seni kirli görmesin ama evde anan sana hizmetçilik etsin-gibi laflarla acitasyon yaptım.ancak benim vicdansız ve pasaklı evlatlarıma nekadar söker bilmem.bukadar acitasyonla kız yatağını toplamış oğlanda çantasından çıkardığı kitapları kitaplığa koymuş.ancak söyleneceğim diye harcadığım enerji o dağınıklığı toplamak için harcıyacağımın tam 3 katı.karlımı oldum zararlımı bilmeme.
Yiyecek seçen insan zor olur yaa, bende de var bi tane ve cidden zorlanıyorum..dışarda güzel yağmur var.kendimi dışarı atıp yürüyesim var.kış kıyamete üzerimdeki kaban buz tuttu ben yine yürüdüm.şimdi bir yağmur beni durdurmaz.ancak burada yağmur bazen okadar şidetli oluyorki sel götürüyor.ama okadar şidetli gözükmüyor.şimdi çay keyfimi yapayım evimi toplayayım.dün dip bucak temizleyip sabah koşusuna gititm.sadece süpürgemi gelince yaptım.önce silip sonra kurutup enson süpürge yaparım.bugün biraz iş yapsam yeter.ancak benim huysuz herif karnıyarık sevmez onu bir şekilde akşam çok güzel birşey pişirecem diye kandırırsam karnıyarığı yediririm.ama iş akşama ne yapmalı.canımda hiçbirşey istemiyor.artık canımda birşey çekmez oldu.
Hmmm not alınıyorregli olunca vicut yine su toplamış.önce 82.5 dan 79 düştüğümde su topladımmı tekrar83-84 lere çıkıyordum.şimdi aşağı indikçe çıktığım noktada aşağı indi.ödemli halim çok şükür artık 80 leri geçmiyor.76 lara çıkıyorum.inanaın buna çok seviniyorum.yani 73 lere iniyorsun ama ödemle 76 oldunmu seviniyorsun.
Annen çok tatlıymış ama yaaKızlar günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?