Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende aksamlari azaltmaya calisiyorum yemekten sonra yürüyüşe cikmaya özen gosteriyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy ne güldüm şimdi bendemi öyle olucamki gerçi benim kız tombiş değil öncesi öyleydi ama çocuk ben konuştukça benden öğrendiklerini uygulayaraktan incecik oldu, Doğru duydunuz yaşı küçük ama çok akıllı maşallah..Bu arada ben çevremin kilosunu da kontrol altına aldığım için o da örnek alıyor..
Kesinlikle haklısın canım..Ben geçen yaza hazırlık yapamadım, bahar ayındaki uyuşukluğum yaz boyu devam etti ama bu yıl daha dikkatliyim hamdolsun, yürüyüşüme de start verdim ohh deymeyin keyfime

Menümü yazmamışım bugün ben.

Uyanır uyanmaz bir bardak limonlu ılık su (annem yatağa kadar getirdi uyku sersemi içtim içmiyordum normalde. )

07,30 - kahvaltı-
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
1 dilim light ekmek
Tek şekerli çay

10.00 - ara -
Yarım havuç

12.00 - öğlen -
Haşlanmış karnıbahar
Yoğurt
1 dilim light ekmek

14.00 - ara -
1 salatalık

16.00 - ara -
1 kutu süt

18.00 - ara -
1 incir
1 kayısı

19.30 - akşam -
ızgara köfte
karnıbahar salatası

22.00 - ara -
tarçınlı yeşil elma

Bugün 1,5 lt su içeceğim.
Gün içerisinde 2 bardak sade nescafe ve 1 bardak yeşil çay içeceğim.

Egzersizim yok, canım istemiyor. Regl olacağım bir yandan hava kötü bir yandan, hiç modumda değilim.

biliyorum canım.bir şey eklersen onun içeriğindeki diğer yiyeceği çıkaracaksın.dönüşüm yapacaksın.ama elde hazır liste olmesı avantaj olur.ölçüp biçmeden direkt değişiklik yapabilirsin.yoksa herşey için oturup hesaplama yaparsın.hele bir ogünlere gelelimde hazır liste işime gelir

genel olarak kadınların sorunları aynı birde anne olunca hepimizin ortak sorunu sıpalarımız ve bitmek bilmeyen sorumsuzlukalrı.

Bende aksamlari azaltmaya calisiyorum yemekten sonra yürüyüşe cikmaya özen gosteriyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah baharı niye vermiş yaza alışalım diye birden sıcağa dalmayalım diye.yavaş yavaş alışırz.sadece dikat çekmek istedim.çünkü herkese baktım herkeste aynı rehavet kırgınlık ve hastalık var.dikatlice yavaş yavaş yeme saatlerini değiştirmeliki uzun güneşli günkerde vücut az yemeye dayansın

çocuklar herşeyi küçük yaşta öğrenir.ama içinde yoksa ne yaparsan yap ayrı bir karakter geliştiriyor.hazırlık için 2 ayımız var.bu arada yeni hava sıcaklığına yavaş yavaş alışır vücudu yaza hazırlarız.aslında yazın kilo verme kıştan daha hızlıdır.ancak günlerin uzun olması ve sebzelerin meyvelerin çeşitliliği dezavantaj

Anne farki kiymetini bi canim..aaah ah koca evine gidince oyle olmuyor...heleki çocuklar olunca sen onların pesinden koşturan oluyorsun. ..aslinda dusundumde annenin sana yaptiklarini bende ogluma hazirliyorum usenmeden sebze ve meyveleri patates dilimi gibi dugrayip onune koyarim tv izlerken ama is kendim icin hazirlamaya gelince usengeclik diz boyu nedense....

Ah annelerin hakkı ödenmez . İnsanin doya doya naz yaptıgı tek insandır .... Bende bazen oğluma dağıttığı oyuncaklarını toplatmak icin uğraşıyorum.ben toplasam emin ol cok daha kolay.. Biraz büyüyünce bizde böyle olucaz demek ...
Bu günlerin kıymetini bil yinede . Aradan yıllar geçip kendi evine çıkınca arıyor insan o günleri . Biz 6 kardesiz Annemde evden cikmadan once herkesin kahvaltısını hazırlar tek tek kontrol edip zorla yedirtirdi
Ahh canım şu an ben de aynı durumdayım, inat ediyor kilolar ama biz daha inat olucaz hiç bozmadan devam edicez ve güzel güzel kilo vericez inş.

..
Bende az inatçı degilimdir ama insanin keyfi kaçıyor maalesef .
Akrepcim ben daha yeni gelenlerin listesine yazmadan önce başka gurupların yazılanlarını filan okumuştum. Sen birilerini sıkı motive ediyordun.Hayran kaldım,, Keske dedim bu gurupta olsam. Simdi bu kadar istekliyken ve cabalarken kilo verememek ayrı bir Uzuntu.:26::26:
Ben bu hafta listeye giricekmiyim bu arada ?

Gunaydin kizlar...
Gunaydin diyorum cunku kalkali 1 saat oldu. ..dun gece leslie yaparken kizim uyandı aglayarak ateslenmisti dis cikariyor cok zorlanıyor haliyle...sabaha kadar nobete dikti beni dusmedi atesi gece hic uyumadim sabahta uyumadim taki saat onda esim geldi migrenin var tetikler uykusuzluk 1 saat uyu dedi uyuyttu beni sağolsun. ..
Uykusuzluk bişey degilde mahvoldu kizim atesler icinde...bu arada 4 mil de olsa yapabildim leslie...bugun gunumuz var bakalim gazam mubarek ola )

Bence 3 ton falan olduğumu düşünüyor.
Bir aksilik olmazsa bir dahaki ay bu zamanlar göğüslerimi büyütücem, onun için iyice zayıflayayım istiyor.
Hayırdır canım?? Gerek varmı operasyona??
Yalnız tatlım benim memleketimde bahar yaşamayız, bi bakmışız çok sıcak. Şu an bile yazlık giyenler var ve bende de yarım kollu gömlek giydim bugün üzerine ince hırka giydim temkinli davrandım..Nisan 15 sonrası yaz gelmiş sayılır buralara
Tabiki canım bu hafta listedesin inş. Perşembe sabahı buraya işlk geldiğin zamanki kilonu ve perşembe sabahı olan kilonu yaz canikom..
Darısı yeni gelenlerin başına olsun..
Ayyy heyycann yaptım bakalım perşembe sabahı kaç kilo olucaz, ne kadar kara yağlardan kurtulucazz:92::92::92::92:

Ahh canım benim kıyamam çok geçmiş olsuun prensesine Rabbim tez elden şifasını göndersin inş.

Ahh canım benim kıyamam çok geçmiş olsuun prensesine Rabbim tez elden şifasını göndersin inş.
Amin Sağol akrepcim fitil verdim rahatladi elhamdulillah. ..gece soguk kompres falan yaptıysam da fayda etmedi. . Oglumda böyleydi dis cikarmak buyuk sorun bizde..acaba annelerimizde bizi boyle zahmetlemi buyuttu

kıymetini bilmem mi canım, her şeyim o benim.

ben tek çocuğum, küçükken babaannem koştururdu peşimde 23 yaşına geldim şimdi annem koşuyor.

Hayırdır canım?? Gerek varmı operasyona??

Aslında çok gerekli değil ama, istiyorum ya hu. Destekli 75 kullanıyorum, bayağı küçük zaten beni zayıf gösteren de hep o. Destekli 85e çıksın.

Hayatım sen bilirsin ama bence hiç gerek yok.. Ben de önce 75 dim. Hamile iken 95 e kadar çıktı. Şimdi 85 kullanıyorum..Bence gereksiz hiç girme ameliyat işlerine..

vallahi dur demeyi başarıyorsan ne mutlu sana canım bu günlerde canım tuzlu kurabiye çekiyor tatlılar bitti tuzlulara geldik tuzu kestim ya ondan olsa gerek ama direniyorum kçamak diye bişi söz konusu olmaz istediğim kiloya ulaşana kadar yok ondan sonra en çok istediklerimden başlayarak sıralayacağım haftada 1 kaçamak hakkım olacak 1 öğün sadece daha şimdiden korkuyorum geri alırsam diye şimdi de bu takıntı oldu mesela bu hafta 1 kilo verdim ya haftaya geri aır mıyım diye korku oluşuyor içimde aslında her şeye dikkat ediyorum spor full time diyet gayet iyi ama yine de çok korkuyorum nasıl takıntılı hale geldim ya

inşallah canım inşallah bende yavaş yavaş akşam yemeği saatini 5.30 çektim ara öğün de 7.30 da yapıp yeme işini bitiriyorum sonra akşam yürüyüşü şurda iki ay sonra sıcaktan dışarı çıkılmaz gündüz bu havaların kıymetini bilmek lazım bende o yüzden yükleniyorum spora 2 ayda ne versek kar hele ramazandan en çok da ondan korkuyorum ramazanda memlekete gideceğiz benim babam da imam her gün bir davette oluruz biz ramazanda bakalım nasıl dayanacağım :18::18::18:tekrar kilo almaktan çok korkuyorum :18::18:
hiç sorma canım bende her sabah baskülüm diye ağlıyorum ama eşim vermiyor hala da bulamadım nasıl sakladıysa

menü mükemmel canım hadi kalkıver bu menüyü sporla taçlandır ya da yattığın yerden şöyle bi 30 dk lık pilates yapıver canım

ah gelsin de o günler canım biz her türlü ayarlarız

evet yaa bende nezle olmuum halsizlik var ama nezleyim diye yatınca daha kötü oluyo sanki ben yine de sporumu yapıp iyice ter attım ve şimdi daha iyi hissediyorum yarım saatlik cardio yapıldı akşam da yürüyüşe gideceğim yapabilirsem bi 45 dk pilates de düşünüyorum sabahtan beri okuldaki koşuşturma cabası

ah o yaz meyveleri kıp kırmızı kirazlar bir dilimle sınırlı kalan karpuzlar kavunlar
geçmiş olsun canım kızına spor için de bravo hem bebek hem spor da zor valla
bende tek çocuğum canım benim de annem öyleydi ama şimdi yaban ellerde kaldım ahh ahhh özledim bıktım şu urfadan

Muhabbet güzelmiş bugün kızlar. Bende işten yeni çıktım katılamadım sizlere bu arada hepınız cok tatlısınız candansınız bayıldım bu topiğe birde bu hafta iyi kilo verip 1. Olursak daha da mutlu olacağım :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canım inşallah ben 62 li bişilere düştüm ama yarın protei yapıp 61 leri mi görsemki diye şımarıyorum gözüm doymuyor yaaa

inşallah canım inşallah ben 62 li bişilere düştüm ama yarın protei yapıp 61 leri mi görsemki diye şımarıyorum gözüm doymuyor yaaa

Evet ya insan hırslanıyor bence 61 leri görebilirsin canım ben sana güveniyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…