- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.081
sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 dilim az yağlı peynir 1 yumurta 5 zeytin maydonoz domates salatalık
ara: yarım paket limon lifli kepekli
öğlen: 1 tane alabalık 90 gr civarı bol limonlu yağsız ve tuzsuz salata 1 dilim lıght ekmek
ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 bardak yarım yağlı süt (öğünlerde yoğurt yemeyince buraya süt ekledim. )++yarım saat aerobik
akşam: 1 tabak karnabahar kısırı yağ ve tuz eklemedim salçanın tuzu yetiyor bi de bol acılıydı Urfalı olmaya başladım galiba 1 bardak lıght kola 1 dilim lıght ekmek
++45 dk pilates
ara:1 portakal bir bardak yarım yağlı süt ++1,5 saat yürüyüş
Ah annelerin hakkı ödenmez . İnsanin doya doya naz yaptıgı tek insandır .... Bende bazen oğluma dağıttığı oyuncaklarını toplatmak icin uğraşıyorum.ben toplasam emin ol cok daha kolay.. Biraz büyüyünce bizde böyle olucaz demek ...
Bu günlerin kıymetini bil yinede . Aradan yıllar geçip kendi evine çıkınca arıyor insan o günleri . Biz 6 kardesiz Annemde evden cikmadan once herkesin kahvaltısını hazırlar tek tek kontrol edip zorla yedirtirdi
Bende az inatçı degilimdir ama insanin keyfi kaçıyor maalesef .
Akrepcim ben daha yeni gelenlerin listesine yazmadan önce başka gurupların yazılanlarını filan okumuştum. Sen birilerini sıkı motive ediyordun.Hayran kaldım,, Keske dedim bu gurupta olsam.Simdi bu kadar istekliyken ve cabalarken kilo verememek ayrı bir Uzuntu.:26::26:
Ben bu hafta listeye giricekmiyim bu arada ?
Hayırdır canım?? Gerek varmı operasyona??
Yalnız tatlım benim memleketimde bahar yaşamayız, bi bakmışız çok sıcak. Şu an bile yazlık giyenler var ve bende de yarım kollu gömlek giydim bugün üzerine ince hırka giydim temkinli davrandım..Nisan 15 sonrası yaz gelmiş sayılır buralara
Tabiki canım bu hafta listedesin inş. Perşembe sabahı buraya işlk geldiğin zamanki kilonu ve perşembe sabahı olan kilonu yaz canikom..
Darısı yeni gelenlerin başına olsun..
Ayyy heyycann yaptım bakalım perşembe sabahı kaç kilo olucaz, ne kadar kara yağlardan kurtulucazz:92::92::92::92:
vallahi dur demeyi başarıyorsan ne mutlu sana canım bu günlerde canım tuzlu kurabiye çekiyor tatlılar bitti tuzlulara geldik tuzu kestim ya ondan olsa gerek ama direniyorum kçamak diye bişi söz konusu olmaz istediğim kiloya ulaşana kadar yok ondan sonra en çok istediklerimden başlayarak sıralayacağım haftada 1 kaçamak hakkım olacak 1 öğün sadecedaha şimdiden korkuyorum geri alırsam diye şimdi de bu takıntı oldu mesela bu hafta 1 kilo verdim ya haftaya geri aır mıyım diye korku oluşuyor içimde aslında her şeye dikkat ediyorum spor full time diyet gayet iyi ama yine de çok korkuyorum nasıl takıntılı hale geldim ya
inşallah canım inşallah bende yavaş yavaş akşam yemeği saatini 5.30 çektim ara öğün de 7.30 da yapıp yeme işini bitiriyorum sonra akşam yürüyüşü şurda iki ay sonra sıcaktan dışarı çıkılmaz gündüz bu havaların kıymetini bilmek lazım bende o yüzden yükleniyorum spora2 ayda ne versek kar hele ramazandan en çok da ondan korkuyorum ramazanda memlekete gideceğiz benim babam da imam her gün bir davette oluruz biz ramazanda bakalım nasıl dayanacağım :18::18::18:tekrar kilo almaktan çok korkuyorum :18::18:
hiç sorma canım bende her sabah baskülüm diye ağlıyorum ama eşim vermiyor hala da bulamadım nasıl sakladıysa
menü mükemmel canım hadi kalkıver bu menüyü sporla taçlandır ya da yattığın yerden şöyle bi 30 dk lık pilates yapıver canım
ah gelsin de o günler canım biz her türlü ayarlarız
evet yaa bende nezle olmuum halsizlik var ama nezleyim diye yatınca daha kötü oluyo sanki ben yine de sporumu yapıp iyice ter attım ve şimdi daha iyi hissediyorum yarım saatlik cardio yapıldı akşam da yürüyüşe gideceğim yapabilirsem bi 45 dk pilates de düşünüyorum sabahtan beri okuldaki koşuşturma cabası
ah o yaz meyveleri kıp kırmızı kirazlar bir dilimle sınırlı kalan karpuzlar kavunlar
geçmiş olsun canım kızına spor için de bravo hem bebek hem spor da zor valla
bende tek çocuğum canım benim de annem öyleydi ama şimdi yaban ellerde kaldım ahh ahhh özledim bıktım şu urfadan
bugün diyetinde sporunda harika.buşekilde devam edersen verdiğin kilodan en az 5 kilo aşağıya gösterirsin.sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 dilim az yağlı peynir 1 yumurta 5 zeytin maydonoz domates salatalık
öğlen: 1 tane alabalık 90 gr civarı bol limonlu yağsız ve tuzsuz salata 1 dilim lıght ekmek
ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 bardak yarım yağlı süt (öğünlerde yoğurt yemeyince buraya süt ekledim. )++yarım saat aerobik
akşam: 1 tabak karnabahar kısırı yağ ve tuz eklemedim salçanın tuzu yetiyor bi de bol acılıydı Urfalı olmaya başladım galiba 1 bardak lıght kola 1 dilim lıght ekmek
++45 dk pilates
Gunaydin kizlar...
Gunaydin diyorum cunku kalkali 1 saat oldu. ..dun gece leslie yaparken kizim uyandı aglayarak ateslenmisti dis cikariyor cok zorlanıyor haliyle...sabaha kadar nobete dikti beni dusmedi atesi gece hic uyumadim sabahta uyumadim taki saat onda esim geldi migrenin var tetikler uykusuzluk 1 saat uyu dedi uyuyttu beni sağolsun. ..
Uykusuzluk bişey degilde mahvoldu kizim atesler icinde...bu arada 4 mil de olsa yapabildim leslie...bugun gunumuz var bakalim gazam mubarek ola)
Evet ya insan hırslanıyorbence 61 leri görebilirsin canım ben sana güveniyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hiç sorma urfadan çok okulun bulunduğu bölge çok kötü adamlar hep iki evli her evde 5-10 çocuk ama veliler ilgilenmiyorKızlar bugünkü menüm çok kötü çok hastayım çünkü ishal kusma o yüzden sadece peynir ekmek 1 tanede muz yiyebildim bugün bol bol su içiyorum kitap
Mart menekşeleri Sarah jio nun harika bi yazarmis ya
Makbule sen bikmissin Urfadan ben erganiden hiç bahsetmiyim bari:)
inşallah öyledir canım valla belim 75 kalça 95 baya bir incelmiş hali bubugün diyetinde sporunda harika.buşekilde devam edersen verdiğin kilodan en az 5 kilo aşağıya gösterirsin.
spor mükemmel ya insan alışınca bırakamıyor hem de bize vaat ettikleri harika ben spor yapınca kendimi çok daha dinç hissediyorumbugün öğle migrenim tuttu artmadan ilacımı içtim ve 2 saat gözümü kapatıp dinlendim.sonrada yürüyüşe çıktım 2 saat yürüdüm.bugün hafif spor günüm.yarın sabah koşar öğleden sonrada eğimli bantta yürür depar atarım.sonra arkasından ağırlık ve plates.2-2.5 saatimi spor salonunda geçirip gelirim.haftanın 3 günü yoğun spor iyi oluyor.artık terbezlerimde açıldı.çok ter atmaya başladım.sabah koştuğumdada ter içinde kalıyorum.eğimli banta 30 dk yürüyüş ve 30 dk 10 da koşu 6 da yürüyüş değişimiyle spor yaptıktan sonra su içinde kaldımçağırlık kaldırırken artık atacak ter kalmıyor.bunların arkasından plates spor gibi deyilde bana dinlenme gibi geliyor.bu yüzden 3 gün bukadar ağır spor yeter.karın kaslarımı sıkınca altından görünmeye başladı.ancak regli olduğum için koşu biraz zorlayabilir.ama olsun insanın koşudan sonra hisetiği mutluluk çok hoş.insan kendini rahatlamış hisediyor.koşarken canın yansada zorlansada sonunda kendimi çok mutlu hisediyorum.eve gelipte sıcak bir sudan sonra dünyanın en mutlu insanı oluyorsun.
çok geçmiş olsun canım bu arada konu urfa olunca yazmayı unutmuşum bende nezle gibiyim halsizlik var ama üstüne gidiyorum nezle falan çekemem kilo vermem lazımKızlar bugünkü menüm çok kötü çok hastayım çünkü ishal kusma o yüzden sadece peynir ekmek 1 tanede muz yiyebildim bugün bol bol su içiyorum kitap
sozleyecek siz bulamadım. ..maasallahla yetinrceksin mecburen...aynen devam canim. ..sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 dilim az yağlı peynir 1 yumurta 5 zeytin maydonoz domates salatalık
++45 dk pilates
Belki erken diyeceksin ama kesinlikle katiliyorum dilerim rabbim öyle imtihanlarla imtihan eylemez...inan çocuken nasılsalar büyüyüncede öyleler.kimi okadar emeğin arkasından sana dirsek bile gösterebilir.çocuklar biraz vicdansız olabilir.
sagol donbul abla. ..evet su siralar gecis donemi bebeklikten cocukluga bi yandan buyuyoruz artik...migrenimi sorma tum gün bomba gibi gezindim durdum şimdi rahatım cok şükür. ..geçmiş olsun tatlım en zor zamanlardan biri.uykusuzluk çok zor.ben çok çektim.büyüyünce rahatlarsın.sporunuda yapmışsın tebrik ederim.migrenede bu arada dikat et.havaların durumu migreni tetikleyecek durumda.
oyyyy cok zormus allah yardımcınız olsun..madde bagimliligi konusuna sastim kaldim ne diyelim rabbin yavrularimizi esirgesin..ben istanbuldayım ama inanin madde konusunda benim bulundugum bölgede çok fena...dogunun minyatür u gibi burasi...canım hiç sorma urfadan çok okulun bulunduğu bölge çok kötü adamlar hep iki evli her evde 5-10 çocuk ama veliler ilgilenmiyormadde kullanımı yaygın çocuklar saldırgan aile içi şiddet çok fazla ilk yılımda hayal ettiklerim bunlar değildi ilk dönem veli semineri yaptım tüm okula duyurdum düşün tam 1750 öğrencim var ama sadece 10 veli gelmişti zaten bi daha yapmadım
tam protein yapmayacağım ama ekmek de yemeyeceğim şöyle planladım sabah 2 yumurta ve 1 dilim peynir ara: 2 mandalina öğlen: karnabahardan kısır yanında salatalık ve ayran ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 bardk süt akşam: 1 palamut salata ara: 1 portakal 1 bardak süt bunun bana bi 100-200 gr faydası olur diye düşünüyorum
canim cok gecmis olsun insallah bu gece rahat uyur yavrucak..Gunaydin kizlar...
Gunaydin diyorum cunku kalkali 1 saat oldu. ..dun gece leslie yaparken kizim uyandı aglayarak ateslenmisti dis cikariyor cok zorlanıyor haliyle...sabaha kadar nobete dikti beni dusmedi atesi gece hic uyumadim sabahta uyumadim taki saat onda esim geldi migrenin var tetikler uykusuzluk 1 saat uyu dedi uyuyttu beni sağolsun. ..
Uykusuzluk bişey degilde mahvoldu kizim atesler icinde...bu arada 4 mil de olsa yapabildim leslie...bugun gunumuz var bakalim gazam mubarek ola)
Ben daha cok heyecan yapiyorum . Cok korkuyorum destekten cok kostek olucam diyeeeeHayırdır canım?? Gerek varmı operasyona??
Yalnız tatlım benim memleketimde bahar yaşamayız, bi bakmışız çok sıcak. Şu an bile yazlık giyenler var ve bende de yarım kollu gömlek giydim bugün üzerine ince hırka giydim temkinli davrandım..Nisan 15 sonrası yaz gelmiş sayılır buralara
Tabiki canım bu hafta listedesin inş. Perşembe sabahı buraya işlk geldiğin zamanki kilonu ve perşembe sabahı olan kilonu yaz canikom..
Darısı yeni gelenlerin başına olsun..
Ayyy heyycann yaptım bakalım perşembe sabahı kaç kilo olucaz, ne kadar kara yağlardan kurtulucazz:92::92::92::92:
canim yillarca bende destekli kullandim . Simdide kucultucu olandan kullaniyorum :) tavsiye etmem .kıymetini bilmem mi canım, her şeyim o benim.
ben tek çocuğum, küçükken babaannem koştururdu peşimde23 yaşına geldim şimdi annem koşuyor.
Aslında çok gerekli değil ama, istiyorum ya hu. Destekli 75 kullanıyorum, bayağı küçük zaten beni zayıf gösteren de hep o. Destekli 85e çıksın.
Menü cok iyi afiyet olsun :)
Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin. Hem en buyuk sevincimiz hemde en buyuk uzuntumuz olabiliyorlar . Ama genc isen aklin bes karis havada oluyor malesef . Ama senin gibi anneye sahip olduklari icin cok sanslilar . Bunuinan çocuken nasılsalar büyüyüncede öyleler.kimi okadar emeğin arkasından sana dirsek bile gösterebilir.çocuklar biraz vicdansız olabilir.
en cokda spora imreniyorum ... Bende bende bende ... Bu arada daha iyidir umarim migrenin.bugün öğle migrenim tuttu artmadan ilacımı içtim ve 2 saat gözümü kapatıp dinlendim.sonrada yürüyüşe çıktım 2 saat yürüdüm.bugün hafif spor günüm.yarın sabah koşar öğleden sonrada eğimli bantta yürür depar atarım.sonra arkasından ağırlık ve plates.2-2.5 saatimi spor salonunda geçirip gelirim.haftanın 3 günü yoğun spor iyi oluyor.artık terbezlerimde açıldı.çok ter atmaya başladım.sabah koştuğumdada ter içinde kalıyorum.eğimli banta 30 dk yürüyüş ve 30 dk 10 da koşu 6 da yürüyüş değişimiyle spor yaptıktan sonra su içinde kaldımçağırlık kaldırırken artık atacak ter kalmıyor.bunların arkasından plates spor gibi deyilde bana dinlenme gibi geliyor.bu yüzden 3 gün bukadar ağır spor yeter.karın kaslarımı sıkınca altından görünmeye başladı.ancak regli olduğum için koşu biraz zorlayabilir.ama olsun insanın koşudan sonra hisetiği mutluluk çok hoş.insan kendini rahatlamış hisediyor.koşarken canın yansada zorlansada sonunda kendimi çok mutlu hisediyorum.eve gelipte sıcak bir sudan sonra dünyanın en mutlu insanı oluyorsun.
Canim cok gecmis olsun. Eczaneden toz karisimi bir ilac almistim bendeki isal sorununu 2-3 saate kesti. İstersen ismini ogrenip yazabilirim ama senindurum daha Farkli dr a gitmeni oneririm .Cok gecmis olsun canim..Kızlar bugünkü menüm çok kötü çok hastayım çünkü ishal kusma o yüzden sadece peynir ekmek 1 tanede muz yiyebildim bugün bol bol su içiyorum kitap
tam protein yapmayacağım ama ekmek de yemeyeceğim şöyle planladım sabah 2 yumurta ve 1 dilim peynir ara: 2 mandalina öğlen: karnabahardan kısır yanında salatalık ve ayran ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 bardk süt akşam: 1 palamut salata ara: 1 portakal 1 bardak süt bunun bana bi 100-200 gr faydası olur diye düşünüyorum
gittim canım doktora bu Güneydoğu da hep kuyu suyu ya ondan salgın var dedi rota virüsü zaten çocukta hasta o kadarda icmiyoruz Suyu millet içiyo onlara bişey olmuyo bağışıklık kazanmışlar artikHerkese iyi geceler . Azminize ve cabaniza hayranim.sizin kadar olamasamda bende simdilik cabaliyorum . Saglik sorunlarimdan bir kurtuliyim hayirlisiyla carsamba ameliyat sonrasi fizik tedaviye basliycam. Ama bugun yine 1.5 saat civari yurudum.yediklerime dikkat ediyorum. Ama vicudumda odem olusmus bu hafta . Yinede - cikmayi cok istiyorum.evde degilim bugun eryamana annemin yanina geldim. Oglum Annem ve ablami da alarak goksu parkta keyif yaptik . Abim de geldi sonra .İzgaralar kizartmalar kofteler ama ben sadece 3 kofte ve salata yedim.:) canim cok gecmis olsun insallah bu gece rahat uyur yavrucak..
Ben daha cok heyecan yapiyorum . Cok korkuyorum destekten cok kostek olucam diyeeee
canim yillarca bende destekli kullandim . Simdide kucultucu olandan kullaniyorum :) tavsiye etmem .
Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin. Hem en buyuk sevincimiz hemde en buyuk uzuntumuz olabiliyorlar . Ama genc isen aklin bes karis havada oluyor malesef . Ama senin gibi anneye sahip olduklari icin cok sanslilar . Bunu
soylemeselerde bildiklerine eminim .
en cokda spora imreniyorum ... Bende bende bende ... Bu arada daha iyidir umarim migrenin.
Canim cok gecmis olsun. Eczaneden toz karisimi bir ilac almistim bendeki isal sorununu 2-3 saate kesti. İstersen ismini ogrenip yazabilirim ama senindurum daha Farkli dr a gitmeni oneririm .Cok gecmis olsun canim..
Makbulecim harikasin durmak yok ..masallah diyorum tekrar ... Sevgiler ...
Güzel canım karnıbahardan kısır nasıl oluyor yenı duydumda merak ettim :)
inşallah öyledir canım valla belim 75 kalça 95 baya bir incelmiş hali bu
spor mükemmel ya insan alışınca bırakamıyor hem de bize vaat ettikleri harika ben spor yapınca kendimi çok daha dinç hissediyorum
çok geçmiş olsun canım bu arada konu urfa olunca yazmayı unutmuşum bende nezle gibiyim halsizlik var ama üstüne gidiyorum nezle falan çekemem kilo vermem lazım
gittim canım doktora bu Güneydoğu da hep kuyu suyu ya ondan salgın var dedi rota virüsü zaten çocukta hasta o kadarda icmiyoruz Suyu millet içiyo onlara bişey olmuyo bağışıklık kazanmışlar artik
Canım aynı bildiğin kısır a bulgur yerine
karnıbahar koyuyosun robota geçir Soğanları kavurdum tamamdır
Sen yine de dikkatli ol daha kötü hasta olma en azından meyve falan ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?