Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah: 2 dilim lıght ekmek 1 dilim az yağlı peynir 1 yumurta 5 zeytin maydonoz domates salatalık

ara: yarım paket limon lifli kepekli

öğlen: 1 tane alabalık 90 gr civarı bol limonlu yağsız ve tuzsuz salata 1 dilim lıght ekmek

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 bardak yarım yağlı süt (öğünlerde yoğurt yemeyince buraya süt ekledim. )++yarım saat aerobik

akşam: 1 tabak karnabahar kısırı yağ ve tuz eklemedim salçanın tuzu yetiyor bi de bol acılıydı Urfalı olmaya başladım galiba 1 bardak lıght kola 1 dilim lıght ekmek

++45 dk pilates

ara:1 portakal bir bardak yarım yağlı süt ++1,5 saat yürüyüş

Menü cok iyi afiyet olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inan çocuken nasılsalar büyüyüncede öyleler.kimi okadar emeğin arkasından sana dirsek bile gösterebilir.çocuklar biraz vicdansız olabilir.

benim yaşadığım memeleketede dün denize girerdin bugün ise donduk.ben akdenizliyim bizdede geçiş zamanı çok kısa sürede olur.birden sıcağa dalarız.ama burası böyle deyil sıcak gelip gidiyor

korkunun ecele faydası yok.elbet koruma evresinde mecburen yeni düzen kurmak zorundayız.korumayı erteledikçe diyetten sıkıla bilirsin.kilo alacağım korkusuylada koruma evresine hiç giremiyebilir ve uzun süre sonundada pes edersin.neyse sen başarırsın.

bugün öğle migrenim tuttu artmadan ilacımı içtim ve 2 saat gözümü kapatıp dinlendim.sonrada yürüyüşe çıktım 2 saat yürüdüm.bugün hafif spor günüm.yarın sabah koşar öğleden sonrada eğimli bantta yürür depar atarım.sonra arkasından ağırlık ve plates.2-2.5 saatimi spor salonunda geçirip gelirim.haftanın 3 günü yoğun spor iyi oluyor.artık terbezlerimde açıldı.çok ter atmaya başladım.sabah koştuğumdada ter içinde kalıyorum.eğimli banta 30 dk yürüyüş ve 30 dk 10 da koşu 6 da yürüyüş değişimiyle spor yaptıktan sonra su içinde kaldımçağırlık kaldırırken artık atacak ter kalmıyor.bunların arkasından plates spor gibi deyilde bana dinlenme gibi geliyor.bu yüzden 3 gün bukadar ağır spor yeter.karın kaslarımı sıkınca altından görünmeye başladı.ancak regli olduğum için koşu biraz zorlayabilir.ama olsun insanın koşudan sonra hisetiği mutluluk çok hoş.insan kendini rahatlamış hisediyor.koşarken canın yansada zorlansada sonunda kendimi çok mutlu hisediyorum.eve gelipte sıcak bir sudan sonra dünyanın en mutlu insanı oluyorsun.

bugün diyetinde sporunda harika.buşekilde devam edersen verdiğin kilodan en az 5 kilo aşağıya gösterirsin.

geçmiş olsun tatlım en zor zamanlardan biri.uykusuzluk çok zor.ben çok çektim.büyüyünce rahatlarsın.sporunuda yapmışsın tebrik ederim.migrenede bu arada dikat et.havaların durumu migreni tetikleyecek durumda.

Kızlar bugünkü menüm çok kötü çok hastayım çünkü ishal kusma o yüzden sadece peynir ekmek 1 tanede muz yiyebildim bugün bol bol su içiyorum kitap
Mart menekşeleri Sarah jio nun harika bi yazarmis ya
Makbule sen bikmissin Urfadan ben erganiden hiç bahsetmiyim bari:)

Evet ya insan hırslanıyor bence 61 leri görebilirsin canım ben sana güveniyorum :)

tam protein yapmayacağım ama ekmek de yemeyeceğim şöyle planladım sabah 2 yumurta ve 1 dilim peynir ara: 2 mandalina öğlen: karnabahardan kısır yanında salatalık ve ayran ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 bardk süt akşam: 1 palamut salata ara: 1 portakal 1 bardak süt bunun bana bi 100-200 gr faydası olur diye düşünüyorum

canım hiç sorma urfadan çok okulun bulunduğu bölge çok kötü adamlar hep iki evli her evde 5-10 çocuk ama veliler ilgilenmiyor madde kullanımı yaygın çocuklar saldırgan aile içi şiddet çok fazla ilk yılımda hayal ettiklerim bunlar değildi ilk dönem veli semineri yaptım tüm okula duyurdum düşün tam 1750 öğrencim var ama sadece 10 veli gelmişti zaten bi daha yapmadım

bugün diyetinde sporunda harika.buşekilde devam edersen verdiğin kilodan en az 5 kilo aşağıya gösterirsin.
inşallah öyledir canım valla belim 75 kalça 95 baya bir incelmiş hali bu
spor mükemmel ya insan alışınca bırakamıyor hem de bize vaat ettikleri harika ben spor yapınca kendimi çok daha dinç hissediyorum
çok geçmiş olsun canım bu arada konu urfa olunca yazmayı unutmuşum bende nezle gibiyim halsizlik var ama üstüne gidiyorum nezle falan çekemem kilo vermem lazım

sozleyecek siz bulamadım. ..maasallahla yetinrceksin mecburen...aynen devam canim. ..

inan çocuken nasılsalar büyüyüncede öyleler.kimi okadar emeğin arkasından sana dirsek bile gösterebilir.çocuklar biraz vicdansız olabilir.
Belki erken diyeceksin ama kesinlikle katiliyorum dilerim rabbim öyle imtihanlarla imtihan eylemez...
geçmiş olsun tatlım en zor zamanlardan biri.uykusuzluk çok zor.ben çok çektim.büyüyünce rahatlarsın.sporunuda yapmışsın tebrik ederim.migrenede bu arada dikat et.havaların durumu migreni tetikleyecek durumda.
sagol donbul abla. ..evet su siralar gecis donemi bebeklikten cocukluga bi yandan buyuyoruz artik...migrenimi sorma tum gün bomba gibi gezindim durdum şimdi rahatım cok şükür. ..

oyyyy cok zormus allah yardımcınız olsun..madde bagimliligi konusuna sastim kaldim ne diyelim rabbin yavrularimizi esirgesin..ben istanbuldayım ama inanin madde konusunda benim bulundugum bölgede çok fena...dogunun minyatür u gibi burasi...

En cok kizdigim nokta biz yavrularimizi nasil guzel terbiye ederiz vatanina milletine nasil faydali yetistiririz, ailesi ve buyuklerine karsi nasik edepli saygili olmasini saglariz bunu onlara nasim asilariz diye düşünüp çalışırken onlarin saldim cayira mevlam kayira diyip sahip cikmamalarina umursamamalarina dayanamiyorum...boyle yapan dogulu batili guneyli kuzeyli kim olursa olsun...

Güzel canım karnıbahardan kısır nasıl oluyor yenı duydumda merak ettim :)

Herkese iyi geceler. Azminize ve cabaniza hayranim.sizin kadar olamasamda bende simdilik cabaliyorum . Saglik sorunlarimdan bir kurtuliyim hayirlisiyla carsamba ameliyat sonrasi fizik tedaviye basliycam. Ama bugun yine 1.5 saat civari yurudum.yediklerime dikkat ediyorum. Ama vicudumda odem olusmus bu hafta . Yinede - cikmayi cok istiyorum.evde degilim bugun eryamana annemin yanina geldim. Oglum Annem ve ablami da alarak goksu parkta keyif yaptik . Abim de geldi sonra .İzgaralar kizartmalar kofteler ama ben sadece 3 kofte ve salata yedim.:) canim cok gecmis olsun insallah bu gece rahat uyur yavrucak..

Ben daha cok heyecan yapiyorum . Cok korkuyorum destekten cok kostek olucam diyeeee
canim yillarca bende destekli kullandim . Simdide kucultucu olandan kullaniyorum :) tavsiye etmem .

Menü cok iyi afiyet olsun :)

Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin. Hem en buyuk sevincimiz hemde en buyuk uzuntumuz olabiliyorlar . Ama genc isen aklin bes karis havada oluyor malesef . Ama senin gibi anneye sahip olduklari icin cok sanslilar . Bunu
soylemeselerde bildiklerine eminim .

en cokda spora imreniyorum ... Bende bende bende ... Bu arada daha iyidir umarim migrenin.

Canim cok gecmis olsun. Eczaneden toz karisimi bir ilac almistim bendeki isal sorununu 2-3 saate kesti. İstersen ismini ogrenip yazabilirim ama senindurum daha Farkli dr a gitmeni oneririm .Cok gecmis olsun canim..
Makbulecim harikasin durmak yok ..masallah diyorum tekrar ... Sevgiler ...

Son düzenleme:

Canim diyetin pek dışına çıkma bence metabolizman yavaslamasin

gittim canım doktora bu Güneydoğu da hep kuyu suyu ya ondan salgın var dedi rota virüsü zaten çocukta hasta o kadarda icmiyoruz Suyu millet içiyo onlara bişey olmuyo bağışıklık kazanmışlar artik

Güzel canım karnıbahardan kısır nasıl oluyor yenı duydumda merak ettim :)

Canım aynı bildiğin kısır a bulgur yerine
karnıbahar koyuyosun robota geçir Soğanları kavurdum tamamdır

Sen yine de dikkatli ol daha kötü hasta olma en azından meyve falan ye

Ya süpermiş o zamn yarın menüme kesin ekliyorum :)

Günaydın kızlar ;
Dükkanı ben actım sanırım :) hemen menüme gecıyorum
Sabah
Light süt
Yarım simit
Maydonoz

Öğlen
Kabak yemeği
Salata

Akşam
Lahana çorbası
Yoğurt

Ara
1 adet elma
3 adet çilek
3 adet badem

2,5 su bardağı su
100 mekik
Leslie 3 mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…