Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Güzel canım karnıbahardan kısır nasıl oluyor yenı duydumda merak ettim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzel menü canım anethema cevpalamış zaten ama karnıbaharı robotton geçirince kokusu geçip rengi hafifi sararıncaya kadar yanmaz tavada döndürüyorsun canım. sonrası dediği gibi aynı kısır salçayı baharatları koy yoğur sonra da yeşillikleri ekme 1 kaşık zeytin yağından fazla koyup kalorisini yükseltme sakın ama

Söyleyecek söz çok ama kelimelere dökmek istemiyorum kısaca; Allah islah eylesin böylelerini ve bunlardan yetişen neslin çarpık zihniyetinden, özene bezene yetiştirdiğimiz evlatlarımızı korusun inş..

Kızlar günaydın.

Dün anneme nazar değdirdik sanırım, bu sabah değil yatağıma ılık su getirmeler, kahvaltı hazırlamalar, öğlen için yemek bile yapmadı bana

Sanırım hasta olacak Yattı ondan hep. Tabi sabah uyanınca hemen "elmanı yememişssin!!!11" cırlamasını yaptıı ama "yemicem zorla mı allah allah yaaa" diye püskürttüm.

Ben de kalkıp ılık suyumu içtim, ara öğünlerimi poşetledim, kahvaltımı hazırladım çıktım. İşe gelirken marketten ton balığı aldım. Onu yiyeceğim öğlen. Zaten bakla sevmem çok sevindim buna valla

Bugünkü listemi de yazayım o zaman.

07.30 kahvaltı
3 cherry domates
beyaz peynir
1 dilim light ekmek
şekersiz çay

ara 10.00
yarım havuç

öğlen 12.00
80 gr ton balığı
1 dilim light ekmek

ara 14.00
1 çengelköy salatalık

ara 16.00
1 kutu süt

ara 17.00
2 kuru kayısı

akşam 19.30
bakla
yoğurt

1,5 lt su içicem.
2 tane sade nescafe içicem
1 tane bitki çayı içicem.

Spor yapmaya üşeniyorum, arabadan eve giderken bile üşeniyorum ben.
Her akşam köpeğimi gezdiriyorum ama o sayılmaz, rutin oldu o.

ne güzel tatlım belin ve kalçan benim inmek istediğim ölçüde.benim bel 87 kalçada 107 civarında.geçen ay sıkışma oldu kilo azdı buay kilo gitti sıkışma yok.kilomda senden 10 kilo fazla gibi.ben 65 de dur dicem.ama siz gençsiniz daha inebilirsiniz.spor yaparak diyetin sitresini azaltabilirsin.1 paket çikolatanın verdiği mutluluğu 1 saatlik sporda veriyor.üstelik birinde zayıflarken birinde şişmanlıyorsun.

Allah hayırlı evlat versin.vicdanlı ve Allah korkusu olan evlat versin.

geçmiş olsun tatlım.sen sağlığına kavuş elbet kendine göre spor yaparsın.dünyadaki annelerin çoğu cenetlik zaten.çok az anne vardır vicdansız umursamaz.bazılarıda salar ortaya çocuğa birşey oluncada dövünür kin besler intikam almak ister.Allah aklıbaşında anne olmayı ve çocuklarıma hep sahip çıkmayı nasip etsin.onlar bize Allahın emaneti.ben bu konuda biraz dertli bir anneyim.büyük kızımdan sorun yaşadım.okadar üzerine titredim gezmedim tozmadım der çalıştırdım takip etim.ünüversteye çalıştırdım kazanmasına yardım etim.daha 1 sınıfta iken ve ilk döneminde memurluğu kazandı 18 yaşında memur oldu.sıtajını yaptırdım peşinden çalişacağı şehre herşeyi geride bırakarak geldim.üstelik ortanca çocuğum 8 başlayacak ve sınava girecekti.okul değiştirmemesi gerekirken okul bile değiştirdim.okulu bırak memeleket değiştirdik.kızım ne yaptı maaşını aldığının 9 günü işi olmayan serbest çalışan bir çocuğa kaçtı düğününü derneğini kurup oynaya oynaya evlendi.nikahına 30 dk kala hiç tanımadığım biri arayıp haber verdi.düğününede 2 kala kayınbabası arayıp söyledi.beni cümle aleme rezil kepaze eti.işyerine ayağına kadar gidip yalvardık yapma diye ama ben böyle istiyorum diye kovmaktan beter eti.düğünden sonra ne geldi ne aradı.Rabimin işi yürüyüşteyken yolda buldum.dayanamadım aldım eve getirdim.kendi kinimi biryana koyup eşimi yumşatıp barıştırdım.damat iyi bir çocuk aileside temiz bir aile ama bize yapılanlar hiç hoş deyil.ama ne yapacaksın ben onu doğularda büyütüm.kurşunların önüne geçtim babası bir tarafına ben bir tarafına geçerek siper olduk.ama hak etiğimiz buymuş.Rabim bizi evladımızla deneyecekmiş.denedi.ben yine şükrediyorum.en azından soyu sopu belliAllah korkusu olan insanlar.ancak ben onlara analık hakımı helel etmedim.etmemde.beni çiyneyip geçtiler.hadi onlar genç hiç aklıbaşında biri yokmuydu anadan helelık almadan kız alınmaz diye.neyse dertlenmişim.dünden beri minik çocukları olanları okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi dertlendim.zaten kiloyuda bu sitresten aldım.neyse kimse benim yaşadığımı yaşamasın

sabah sporuma gidip koştum.önceleri 1 saate 16 tur atıyordum şimdi 18 tur atıyorum.hızlanmışım.bugün aktif spor günüm.öğleden sonrada eğimli banta yürüyeceğim depar atacağım ağırlık kaldırıp platesle bitireceğim.kısmet olur bir akşilik olmasa 2 saatte hepsi biter.

canım inşallah annen hasta olmaz. Anne destegini geri çevirme yinede :)
canım cok tesekkur ederim. İnsallah yavas yavas sporu artiricam.
Evet zor bir durum. Annem hep söyle derdi evlat benim ama huyu benim değil .oda gençliğinin ve cahilliğinin esiri olmuş.malesefff.
Yine allahtan doğru düzgün birini secmiş. Hatasını anlayıp özür diliycektir eminim.
üzmeyin
. Cok güzel tebrikler.

ben arada sana yazıyorum ama sanirim görmüyorsun tatlım

Söyleyecek söz çok ama kelimelere dökmek istemiyorum kısaca; Allah islah eylesin böylelerini ve bunlardan yetişen neslin çarpık zihniyetinden, özene bezene yetiştirdiğimiz evlatlarımızı korusun inş..
amin canım amin

geçmiş olsun canım şimdi sıra sende iyileştir anneciğini bitki çayları falan içerse ılık ılık iyi gelir :2:

zor günler geçirmişsiniz canım neyseki evliliği iyiymiş zamanla hatasını anlayacaktır mutlaka canım
canım okuldayken telefondan giriyorum ya belki ondan gözümden kaçıyor olabilir çünkü mutlka herkeze yazmaya çalışıyorum tatlım

eminim canım zaten İstanbul ve urfa en fazla sirkülasyonun olduğu yer inan ki bazı duyduğum şeyler karşısında çok tuhaf oluyorum öğrenciler de yavrlarım o kadar saflar ki evde ne olursa anlatıyorlar çok çarpıklaşmış bir aile yapısı var maalesef veli ilgisi olmayınca da okul napsın olan çocuklara oluyor

ah sen bi görsen benim okulu 1750 öğrenci var 50 ilgili veli çıkmaz veli toplantılarında sınıflarda 3-5 veli geliyor genelde

Canim diyetin pek dışına çıkma bence metabolizman yavaslamasin
yok canım gözüm yemedi zaten bakalım yarın ne olacak görcez bu hafta hiçkaçamaksız yağsız ve tuzsuz geçti günde 3 saat spor yaptım artık bu hafta da göremezsem şu 62 yi bilemiyorum bu arada canım bürge hanım bu aralar bi kaç soruma cevap yazmadı küstümü bana diye düşünmeye başladım gerçi dün menümü çok beğenmiş güzel bi yorum yazmış altına da memlekete gidene kadar olcaz 55 demiş ama nesfit muhabbetinden çok kızgın bana herhalde yeni geçiyor daha siniri :18::18:

canım ben ilk geldiğim gün buraya mahalle arasına girmişiz arabayla yollarda arık var burda fazla suyun gitmesi için çocuğun biri elindeki şişe kapağını daldırdı o arığın içine içti o çocuğa musluktan akan su bişi yapar mı allah aşkına

Aminnnn bu devirde cok zor dis etkenler en buyuk sorun zaten...
Allah hayırlı evlat versin.vicdanlı ve Allah korkusu olan evlat versin.
aminn donbul abla bizler cok şükür hayirli evlat olabildik ailemize bir laf söz getirmeden onların bizim için çizdiği yolda yadasik yasadim halada yaşıyorum. ..

oyyyy valla donbul abla cok cefakar bi annesin senin hem deneyimin hemde tecruben cok..yinede sabirlisin..ben sana sunu soyleyebilirim anne baba hic bir zaman hakkimizda kötü olani istemiyor bu dogru simdi kendi çocuklarım da olunca anladim bunu...17 yasimda ailemin munasip gördüğü kisiyle ailemin istegi uzerine evlendim ama iyiki evlenmisim benim tek sorunum zamanlama cok erken olmasi ve ailemin beni okutmamasi oldu yinede mutluyum sebep olduklari icin anne babamdan allah razi olsun..kizinda anlayacak ne zaman taki kendi de anne olup evladinin gelecek kaygilari baslayinca...

teşekürler tatlım

sabah 1 yumurta 1 dilim az yağlı peynir 2 dilim light ekmek domates salatalık

ara: yok çok yoğundum yapamadım

öğlen: karnabahardan kısır 1 dilim ekmek 1 bardak ayran

ara: 1 elma 1 bardak süt +++30 dk pilates

akşam: 1 alabalık buğulama yağsız ve tuzsuz 1 tabak yağsız ve tuzsuz salata

ara: 1 çay bardağı süt 1 portakal ++ 1,5 saat yürüyüş

ben biraz hayatını yaşasın azıcık gezsin istedim.yine gönlünün istediğiyle olsun ama biraz tanısın istedim.4 ay tanıdığın bir insanla hayat nasıl geçer.birde mülayim bir kız deyil bencildir.bu benciliğinin biraz törpülenip hayatı tanımalıydı.

sende 17 yaşında çok erken evlendirmişler.eşinin iyi olması şans.ancak be güzelim keşke okutsalarmış.hani uzağa göndermeselerde bulunduğun şehirde okutsalarmış.bende kızların başka memleketlerde okumalarını istemem.kız olsun erkek olsun önce kendi memeleketinde bakacak yoksa başka şehre.ancak daha vücudun oturmadan çocukluktan çıkmadan evlenmişsin.ailen çok büyük hata yapmış.kızların vücudunun oturup evlilik olayına hazır olması 22 yaşında tamamlanıyor.diğer türlü daha çocuk vücudu oluyor.benim kızımda acele etti.ilerde bunun sorunlarını vücut olarak yaşayacak.inşallah yaşamaz büyük Allahım önünü açık eder üzülmez.ancak kızımı tanıyorum yaşanmamışlık onu hep ezecek.babası araba alacak ev almasına yardım edecekti.hayata 2-0 önde başlıyacaktı.şimdi bizi çiğnedi geçti.Allahın sopası yok bu dünyanın yarısı cennetse yarısıda cehennem.hiç beddua etmedim.beddua şeytan işi bence.ancak adalet ve hak denen birşeyde var.

Merhabalar aranıza katılmayı düşünüyorum :) kendimi kısaca tanıtayım adım ece üniversite 1. sınıftayım. daha önce bu yarışmadan mezun oldum ancak geri aldım kiloları. Konu uzun ve moralimde bozulduğundan fazla ayrıntıya girmiyorum :)

teşekürler tatlım

hoş geldin canım.zaman zaman hepimiz geri alıp vermişizdir.neyse herhelde okul sitresi kilo aldırdı pek gençsin veririsin

Sakınan göze çöp batar diye buna diyolar iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…