- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.101
Güzel canım karnıbahardan kısır nasıl oluyor yenı duydumda merak ettim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güzel menü canımGünaydın kızlar ;
Dükkanı ben actım sanırım :) hemen menüme gecıyorum
Sabah
Light süt
Yarım simit
Maydonoz
Öğlen
Kabak yemeği
Salata
Akşam
Lahana çorbası
Yoğurt
Ara
1 adet elma
3 adet çilek
3 adet badem
2,5 su bardağı su
100 mekik
Leslie 3 mil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hiç sorma urfadan çok okulun bulunduğu bölge çok kötü adamlar hep iki evli her evde 5-10 çocuk ama veliler ilgilenmiyormadde kullanımı yaygın çocuklar saldırgan aile içi şiddet çok fazla ilk yılımda hayal ettiklerim bunlar değildi ilk dönem veli semineri yaptım tüm okula duyurdum düşün tam 1750 öğrencim var ama sadece 10 veli gelmişti zaten bi daha yapmadım
inşallah öyledir canım valla belim 75 kalça 95 baya bir incelmiş hali bu
spor mükemmel ya insan alışınca bırakamıyor hem de bize vaat ettikleri harika ben spor yapınca kendimi çok daha dinç hissediyorum
çok geçmiş olsun canım bu arada konu urfa olunca yazmayı unutmuşum bende nezle gibiyim halsizlik var ama üstüne gidiyorum nezle falan çekemem kilo vermem lazım
sozleyecek siz bulamadım. ..maasallahla yetinrceksin mecburen...aynen devam canim. ..
Belki erken diyeceksin ama kesinlikle katiliyorum dilerim rabbim öyle imtihanlarla imtihan eylemez...
sagol donbul abla. ..evet su siralar gecis donemi bebeklikten cocukluga bi yandan buyuyoruz artik...migrenimi sorma tum gün bomba gibi gezindim durdum şimdi rahatım cok şükür. ..
oyyyy cok zormus allah yardımcınız olsun..madde bagimliligi konusuna sastim kaldim ne diyelim rabbin yavrularimizi esirgesin..ben istanbuldayım ama inanin madde konusunda benim bulundugum bölgede çok fena...dogunun minyatür u gibi burasi...
geçmiş olsun tatlım.sen sağlığına kavuş elbet kendine göre spor yaparsın.dünyadaki annelerin çoğu cenetlik zaten.çok az anne vardır vicdansız umursamaz.bazılarıda salar ortaya çocuğa birşey oluncada dövünür kin besler intikam almak ister.Allah aklıbaşında anne olmayı ve çocuklarıma hep sahip çıkmayı nasip etsin.onlar bize Allahın emaneti.ben bu konuda biraz dertli bir anneyim.büyük kızımdan sorun yaşadım.okadar üzerine titredim gezmedim tozmadım der çalıştırdım takip etim.ünüversteye çalıştırdım kazanmasına yardım etim.daha 1 sınıfta iken ve ilk döneminde memurluğu kazandı 18 yaşında memur oldu.sıtajını yaptırdım peşinden çalişacağı şehre herşeyi geride bırakarak geldim.üstelik ortanca çocuğum 8 başlayacak ve sınava girecekti.okul değiştirmemesi gerekirken okul bile değiştirdim.okulu bırak memeleket değiştirdik.kızım ne yaptı maaşını aldığının 9 günü işi olmayan serbest çalışan bir çocuğa kaçtı düğününü derneğini kurup oynaya oynaya evlendi.nikahına 30 dk kala hiç tanımadığım biri arayıp haber verdi.düğününede 2 kala kayınbabası arayıp söyledi.beni cümle aleme rezil kepaze eti.işyerine ayağına kadar gidip yalvardık yapma diye ama ben böyle istiyorum diye kovmaktan beter eti.düğünden sonra ne geldi ne aradı.Rabimin işi yürüyüşteyken yolda buldum.dayanamadım aldım eve getirdim.kendi kinimi biryana koyup eşimi yumşatıp barıştırdım.damat iyi bir çocuk aileside temiz bir aile ama bize yapılanlar hiç hoş deyil.ama ne yapacaksın ben onu doğularda büyütüm.kurşunların önüne geçtim babası bir tarafına ben bir tarafına geçerek siper olduk.ama hak etiğimiz buymuş.Rabim bizi evladımızla deneyecekmiş.denedi.ben yine şükrediyorum.en azından soyu sopu belliAllah korkusu olan insanlar.ancak ben onlara analık hakımı helel etmedim.etmemde.beni çiyneyip geçtiler.hadi onlar genç hiç aklıbaşında biri yokmuydu anadan helelık almadan kız alınmaz diye.neyse dertlenmişim.dünden beri minik çocukları olanları okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi dertlendim.zaten kiloyuda bu sitresten aldım.neyse kimse benim yaşadığımı yaşamasınHerkese iyi geceler. Azminize ve cabaniza hayranim.sizin kadar olamasamda bende simdilik cabaliyorum . Saglik sorunlarimdan bir kurtuliyim hayirlisiyla carsamba ameliyat sonrasi fizik tedaviye basliycam. Ama bugun yine 1.5 saat civari yurudum.yediklerime dikkat ediyorum. Ama vicudumda odem olusmus bu hafta . Yinede - cikmayi cok istiyorum.evde degilim bugun eryamana annemin yanina geldim. Oglum Annem ve ablami da alarak goksu parkta keyif yaptik . Abim de geldi sonra .İzgaralar kizartmalar kofteler ama ben sadece 3 kofte ve salata yedim.:) canim cok gecmis olsun insallah bu gece rahat uyur yavrucak..
Ben daha cok heyecan yapiyorum . Cok korkuyorum destekten cok kostek olucam diyeeee
canim yillarca bende destekli kullandim . Simdide kucultucu olandan kullaniyorum :) tavsiye etmem .
Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin. Hem en buyuk sevincimiz hemde en buyuk uzuntumuz olabiliyorlar . Ama genc isen aklin bes karis havada oluyor malesef . Ama senin gibi anneye sahip olduklari icin cok sanslilar . Bunu
soylemeselerde bildiklerine eminim .
en cokda spora imreniyorum ... Bende bende bende ... Bu arada daha iyidir umarim migrenin.
Canim cok gecmis olsun. Eczaneden toz karisimi bir ilac almistim bendeki isal sorununu 2-3 saate kesti. İstersen ismini ogrenip yazabilirim ama senindurum daha Farkli dr a gitmeni oneririm .Cok gecmis olsun canim..
Makbulecim harikasin durmak yok ..masallah diyorum tekrar ... Sevgiler ...
canım inşallah annen hasta olmaz. Anne destegini geri çevirme yinede :)Kızlar günaydın.
Dün anneme nazar değdirdik sanırım, bu sabah değil yatağıma ılık su getirmeler, kahvaltı hazırlamalar, öğlen için yemek bile yapmadı bana
Sanırım hasta olacakYattı ondan hep. Tabi sabah uyanınca hemen "elmanı yememişssin!!!11" cırlamasını yaptıı ama "yemicem zorla mı allah allah yaaa" diye püskürttüm.
Ben de kalkıp ılık suyumu içtim, ara öğünlerimi poşetledim, kahvaltımı hazırladım çıktım. İşe gelirken marketten ton balığı aldım. Onu yiyeceğim öğlen. Zaten bakla sevmem çok sevindim buna valla
canım cok tesekkur ederim. İnsallah yavas yavas sporu artiricam.geçmiş olsun tatlım.sen sağlığına kavuş elbet kendine göre spor yaparsın.dünyadaki annelerin çoğu cenetlik zaten.çok az anne vardır vicdansız umursamaz.bazılarıda salar ortaya çocuğa birşey oluncada dövünür kin besler intikam almak ister.Allah aklıbaşında anne olmayı ve çocuklarıma hep sahip çıkmayı nasip etsin.onlar bize Allahın emaneti.ben bu konuda biraz dertli bir anneyim.büyük kızımdan sorun yaşadım.okadar üzerine titredim gezmedim tozmadım der çalıştırdım takip etim.ünüversteye çalıştırdım kazanmasına yardım etim.daha 1 sınıfta iken ve ilk döneminde memurluğu kazandı 18 yaşında memur oldu.sıtajını yaptırdım peşinden çalişacağı şehre herşeyi geride bırakarak geldim.üstelik ortanca çocuğum 8 başlayacak ve sınava girecekti.okul değiştirmemesi gerekirken okul bile değiştirdim.okulu bırak memeleket değiştirdik.kızım ne yaptı maaşını aldığının 9 günü işi olmayan serbest çalışan bir çocuğa kaçtı düğününü derneğini kurup oynaya oynaya evlendi.nikahına 30 dk kala hiç tanımadığım biri arayıp haber verdi.düğününede 2 kala kayınbabası arayıp söyledi.beni cümle aleme rezil kepaze eti.işyerine ayağına kadar gidip yalvardık yapma diye ama ben böyle istiyorum diye kovmaktan beter eti.düğünden sonra ne geldi ne aradı.Rabimin işi yürüyüşteyken yolda buldum.dayanamadım aldım eve getirdim.kendi kinimi biryana koyup eşimi yumşatıp barıştırdım.damat iyi bir çocuk aileside temiz bir aile ama bize yapılanlar hiç hoş deyil.ama ne yapacaksın ben onu doğularda büyütüm.kurşunların önüne geçtim babası bir tarafına ben bir tarafına geçerek siper olduk.ama hak etiğimiz buymuş.Rabim bizi evladımızla deneyecekmiş.denedi.ben yine şükrediyorum.en azından soyu sopu belliAllah korkusu olan insanlar.ancak ben onlara analık hakımı helel etmedim.etmemde.beni çiyneyip geçtiler.hadi onlar genç hiç aklıbaşında biri yokmuydu anadan helelık almadan kız alınmaz diye.neyse dertlenmişim.dünden beri minik çocukları olanları okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi dertlendim.zaten kiloyuda bu sitresten aldım.neyse kimse benim yaşadığımı yaşamasın
. Cok güzel tebrikler.Bugünkü listemi de yazayım o zaman.
07.30 kahvaltı
3 cherry domates
beyaz peynir
1 dilim light ekmek
şekersiz çay
ara 10.00
yarım havuç
öğlen 12.00
80 gr ton balığı
1 dilim light ekmek
ara 14.00
1 çengelköy salatalık
ara 16.00
1 kutu süt
ara 17.00
2 kuru kayısı
akşam 19.30
bakla
yoğurt
1,5 lt su içicem.
2 tane sade nescafe içicem
1 tane bitki çayı içicem.
Spor yapmaya üşeniyorum, arabadan eve giderken bile üşeniyorum ben.
Her akşam köpeğimi gezdiriyorum ama o sayılmaz, rutin oldu o.
ben arada sana yazıyorum ama sanirim görmüyorsun tatlım
Söyleyecek söz çok ama kelimelere dökmek istemiyorum kısaca; Allah islah eylesin böylelerini ve bunlardan yetişen neslin çarpık zihniyetinden, özene bezene yetiştirdiğimiz evlatlarımızı korusun inş..
geçmiş olsun canım şimdi sıra sende iyileştir anneciğini bitki çayları falan içerse ılık ılık iyi gelir :2:Kızlar günaydın.
Dün anneme nazar değdirdik sanırım, bu sabah değil yatağıma ılık su getirmeler, kahvaltı hazırlamalar, öğlen için yemek bile yapmadı bana
Sanırım hasta olacakYattı ondan hep. Tabi sabah uyanınca hemen "elmanı yememişssin!!!11" cırlamasını yaptıı ama "yemicem zorla mı allah allah yaaa" diye püskürttüm.
Ben de kalkıp ılık suyumu içtim, ara öğünlerimi poşetledim, kahvaltımı hazırladım çıktım. İşe gelirken marketten ton balığı aldım. Onu yiyeceğim öğlen. Zaten bakla sevmem çok sevindim buna valla
zor günler geçirmişsiniz canım neyseki evliliği iyiymiş zamanla hatasını anlayacaktır mutlaka canımgeçmiş olsun tatlım.sen sağlığına kavuş elbet kendine göre spor yaparsın.dünyadaki annelerin çoğu cenetlik zaten.çok az anne vardır vicdansız umursamaz.bazılarıda salar ortaya çocuğa birşey oluncada dövünür kin besler intikam almak ister.Allah aklıbaşında anne olmayı ve çocuklarıma hep sahip çıkmayı nasip etsin.onlar bize Allahın emaneti.ben bu konuda biraz dertli bir anneyim.büyük kızımdan sorun yaşadım.okadar üzerine titredim gezmedim tozmadım der çalıştırdım takip etim.ünüversteye çalıştırdım kazanmasına yardım etim.daha 1 sınıfta iken ve ilk döneminde memurluğu kazandı 18 yaşında memur oldu.sıtajını yaptırdım peşinden çalişacağı şehre herşeyi geride bırakarak geldim.üstelik ortanca çocuğum 8 başlayacak ve sınava girecekti.okul değiştirmemesi gerekirken okul bile değiştirdim.okulu bırak memeleket değiştirdik.kızım ne yaptı maaşını aldığının 9 günü işi olmayan serbest çalışan bir çocuğa kaçtı düğününü derneğini kurup oynaya oynaya evlendi.nikahına 30 dk kala hiç tanımadığım biri arayıp haber verdi.düğününede 2 kala kayınbabası arayıp söyledi.beni cümle aleme rezil kepaze eti.işyerine ayağına kadar gidip yalvardık yapma diye ama ben böyle istiyorum diye kovmaktan beter eti.düğünden sonra ne geldi ne aradı.Rabimin işi yürüyüşteyken yolda buldum.dayanamadım aldım eve getirdim.kendi kinimi biryana koyup eşimi yumşatıp barıştırdım.damat iyi bir çocuk aileside temiz bir aile ama bize yapılanlar hiç hoş deyil.ama ne yapacaksın ben onu doğularda büyütüm.kurşunların önüne geçtim babası bir tarafına ben bir tarafına geçerek siper olduk.ama hak etiğimiz buymuş.Rabim bizi evladımızla deneyecekmiş.denedi.ben yine şükrediyorum.en azından soyu sopu belliAllah korkusu olan insanlar.ancak ben onlara analık hakımı helel etmedim.etmemde.beni çiyneyip geçtiler.hadi onlar genç hiç aklıbaşında biri yokmuydu anadan helelık almadan kız alınmaz diye.neyse dertlenmişim.dünden beri minik çocukları olanları okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi dertlendim.zaten kiloyuda bu sitresten aldım.neyse kimse benim yaşadığımı yaşamasın
canım okuldayken telefondan giriyorum ya belki ondan gözümden kaçıyor olabilir çünkü mutlka herkeze yazmaya çalışıyorum tatlımcanım inşallah annen hasta olmaz. Anne destegini geri çevirme yinede :)
canım cok tesekkur ederim. İnsallah yavas yavas sporu artiricam.
Evet zor bir durum. Annem hep söyle derdi evlat benim ama huyu benim değil .oda gençliğinin ve cahilliğinin esiri olmuş.malesefff.
Yine allahtan doğru düzgün birini secmiş. Hatasını anlayıp özür diliycektir eminim.
üzmeyin
. Cok güzel tebrikler.
eminim canım zaten İstanbul ve urfa en fazla sirkülasyonun olduğu yer inan ki bazı duyduğum şeyler karşısında çok tuhaf oluyorum öğrenciler de yavrlarım o kadar saflar ki evde ne olursa anlatıyorlar çok çarpıklaşmış bir aile yapısı var maalesef veli ilgisi olmayınca da okul napsınsozleyecek siz bulamadım. ..maasallahla yetinrceksin mecburen...aynen devam canim. ..
Belki erken diyeceksin ama kesinlikle katiliyorum dilerim rabbim öyle imtihanlarla imtihan eylemez...
sagol donbul abla. ..evet su siralar gecis donemi bebeklikten cocukluga bi yandan buyuyoruz artik...migrenimi sorma tum gün bomba gibi gezindim durdum şimdi rahatım cok şükür. ..
oyyyy cok zormus allah yardımcınız olsun..madde bagimliligi konusuna sastim kaldim ne diyelim rabbin yavrularimizi esirgesin..ben istanbuldayım ama inanin madde konusunda benim bulundugum bölgede çok fena...dogunun minyatür u gibi burasi...
ah sen bi görsen benim okulu 1750 öğrenci var 50 ilgili veli çıkmaz veli toplantılarında sınıflarda 3-5 veli geliyor geneldeEn cok kizdigim nokta biz yavrularimizi nasil guzel terbiye ederiz vatanina milletine nasil faydali yetistiririz, ailesi ve buyuklerine karsi nasik edepli saygili olmasini saglariz bunu onlara nasim asilariz diye düşünüp çalışırken onlarin saldim cayira mevlam kayira diyip sahip cikmamalarina umursamamalarina dayanamiyorum...boyle yapan dogulu batili guneyli kuzeyli kim olursa olsun...
yok canım gözüm yemedi zaten bakalım yarın ne olacak görcez bu hafta hiçkaçamaksız yağsız ve tuzsuz geçti günde 3 saat spor yaptım artık bu hafta da göremezsem şu 62 yi bilemiyorum bu arada canım bürge hanım bu aralar bi kaç soruma cevap yazmadı küstümü bana diye düşünmeye başladım gerçi dün menümü çok beğenmiş güzel bi yorum yazmış altına da memlekete gidene kadar olcaz 55 demiş ama nesfit muhabbetinden çok kızgın bana herhalde yeni geçiyor daha siniri :18::18:Canim diyetin pek dışına çıkma bence metabolizman yavaslamasin
canım ben ilk geldiğim gün buraya mahalle arasına girmişiz arabayla yollarda arık var burda fazla suyun gitmesi için çocuğun biri elindeki şişe kapağını daldırdı o arığın içine içti o çocuğa musluktan akan su bişi yapar mı allah aşkınagittim canım doktora bu Güneydoğu da hep kuyu suyu ya ondan salgın var dedi rota virüsü zaten çocukta hasta o kadarda icmiyoruz Suyu millet içiyo onlara bişey olmuyo bağışıklık kazanmışlar artik
Canım aynı bildiğin kısır a bulgur yerine
karnıbahar koyuyosun robota geçir Soğanları kavurdum tamamdır
Sen yine de dikkatli ol daha kötü hasta olma en azından meyve falan ye
Aminnnn bu devirde cok zor dis etkenler en buyuk sorun zaten...Söyleyecek söz çok ama kelimelere dökmek istemiyorum kısaca; Allah islah eylesin böylelerini ve bunlardan yetişen neslin çarpık zihniyetinden, özene bezene yetiştirdiğimiz evlatlarımızı korusun inş..
aminn donbul abla bizler cok şükür hayirli evlat olabildik ailemize bir laf söz getirmeden onların bizim için çizdiği yolda yadasik yasadim halada yaşıyorum. ..Allah hayırlı evlat versin.vicdanlı ve Allah korkusu olan evlat versin.
oyyyy valla donbul abla cok cefakar bi annesin senin hem deneyimin hemde tecruben cok..yinede sabirlisin..ben sana sunu soyleyebilirim anne baba hic bir zaman hakkimizda kötü olani istemiyor bu dogru simdi kendi çocuklarım da olunca anladim bunu...17 yasimda ailemin munasip gördüğü kisiyle ailemin istegi uzerine evlendim ama iyiki evlenmisim benim tek sorunum zamanlama cok erken olmasi ve ailemin beni okutmamasi oldu yinede mutluyum sebep olduklari icin anne babamdan allah razi olsun..kizinda anlayacak ne zaman taki kendi de anne olup evladinin gelecek kaygilari baslayinca...geçmiş olsun tatlım.sen sağlığına kavuş elbet kendine göre spor yaparsın.dünyadaki annelerin çoğu cenetlik zaten.çok az anne vardır vicdansız umursamaz.bazılarıda salar ortaya çocuğa birşey oluncada dövünür kin besler intikam almak ister.Allah aklıbaşında anne olmayı ve çocuklarıma hep sahip çıkmayı nasip etsin.onlar bize Allahın emaneti.ben bu konuda biraz dertli bir anneyim.büyük kızımdan sorun yaşadım.okadar üzerine titredim gezmedim tozmadım der çalıştırdım takip etim.ünüversteye çalıştırdım kazanmasına yardım etim.daha 1 sınıfta iken ve ilk döneminde memurluğu kazandı 18 yaşında memur oldu.sıtajını yaptırdım peşinden çalişacağı şehre herşeyi geride bırakarak geldim.üstelik ortanca çocuğum 8 başlayacak ve sınava girecekti.okul değiştirmemesi gerekirken okul bile değiştirdim.okulu bırak memeleket değiştirdik.kızım ne yaptı maaşını aldığının 9 günü işi olmayan serbest çalışan bir çocuğa kaçtı düğününü derneğini kurup oynaya oynaya evlendi.nikahına 30 dk kala hiç tanımadığım biri arayıp haber verdi.düğününede 2 kala kayınbabası arayıp söyledi.beni cümle aleme rezil kepaze eti.işyerine ayağına kadar gidip yalvardık yapma diye ama ben böyle istiyorum diye kovmaktan beter eti.düğünden sonra ne geldi ne aradı.Rabimin işi yürüyüşteyken yolda buldum.dayanamadım aldım eve getirdim.kendi kinimi biryana koyup eşimi yumşatıp barıştırdım.damat iyi bir çocuk aileside temiz bir aile ama bize yapılanlar hiç hoş deyil.ama ne yapacaksın ben onu doğularda büyütüm.kurşunların önüne geçtim babası bir tarafına ben bir tarafına geçerek siper olduk.ama hak etiğimiz buymuş.Rabim bizi evladımızla deneyecekmiş.denedi.ben yine şükrediyorum.en azından soyu sopu belliAllah korkusu olan insanlar.ancak ben onlara analık hakımı helel etmedim.etmemde.beni çiyneyip geçtiler.hadi onlar genç hiç aklıbaşında biri yokmuydu anadan helelık almadan kız alınmaz diye.neyse dertlenmişim.dünden beri minik çocukları olanları okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi dertlendim.zaten kiloyuda bu sitresten aldım.neyse kimse benim yaşadığımı yaşamasın
canım inşallah annen hasta olmaz. Anne destegini geri çevirme yinede :)
canım cok tesekkur ederim. İnsallah yavas yavas sporu artiricam.
Evet zor bir durum. Annem hep söyle derdi evlat benim ama huyu benim değil .oda gençliğinin ve cahilliğinin esiri olmuş.malesefff.
Yine allahtan doğru düzgün birini secmiş. Hatasını anlayıp özür diliycektir eminim.
üzmeyin
. Cok güzel tebrikler.
Aminnnn bu devirde cok zor dis etkenler en buyuk sorun zaten...
aminn donbul abla bizler cok şükür hayirli evlat olabildik ailemize bir laf söz getirmeden onların bizim için çizdiği yolda yadasik yasadim halada yaşıyorum. ..
oyyyy valla donbul abla cok cefakar bi annesin senin hem deneyimin hemde tecruben cok..yinede sabirlisin..ben sana sunu soyleyebilirim anne baba hic bir zaman hakkimizda kötü olani istemiyor bu dogru simdi kendi çocuklarım da olunca anladim bunu...17 yasimda ailemin munasip gördüğü kisiyle ailemin istegi uzerine evlendim ama iyiki evlenmisim benim tek sorunum zamanlama cok erken olmasi ve ailemin beni okutmamasi oldu yinede mutluyum sebep olduklari icin anne babamdan allah razi olsun..kizinda anlayacak ne zaman taki kendi de anne olup evladinin gelecek kaygilari baslayinca...
amin canım amin
geçmiş olsun canım şimdi sıra sende iyileştir anneciğini bitki çayları falan içerse ılık ılık iyi gelir :2:
zor günler geçirmişsiniz canım neyseki evliliği iyiymiş zamanla hatasını anlayacaktır mutlaka canım
canım okuldayken telefondan giriyorum ya belki ondan gözümden kaçıyor olabilir çünkü mutlka herkeze yazmaya çalışıyorum tatlım
hoş geldin canım.zaman zaman hepimiz geri alıp vermişizdir.neyse herhelde okul sitresi kilo aldırdı pek gençsin veririsinMerhabalar aranıza katılmayı düşünüyorum :) kendimi kısaca tanıtayım adım ece üniversite 1. sınıftayım. daha önce bu yarışmadan mezun oldum ancak geri aldım kiloları. Konu uzun ve moralimde bozulduğundan fazla ayrıntıya girmiyorum :)
eminim canım zaten İstanbul ve urfa en fazla sirkülasyonun olduğu yer inan ki bazı duyduğum şeyler karşısında çok tuhaf oluyorum öğrenciler de yavrlarım o kadar saflar ki evde ne olursa anlatıyorlar çok çarpıklaşmış bir aile yapısı var maalesef veli ilgisi olmayınca da okul napsınolan çocuklara oluyor
ah sen bi görsen benim okulu 1750 öğrenci var 50 ilgili veli çıkmaz veli toplantılarında sınıflarda 3-5 veli geliyor genelde
yok canım gözüm yemedi zaten bakalım yarın ne olacak görcez bu hafta hiçkaçamaksız yağsız ve tuzsuz geçti günde 3 saat spor yaptım artık bu hafta da göremezsem şu 62 yi bilemiyorum bu arada canım bürge hanım bu aralar bi kaç soruma cevap yazmadı küstümü bana diye düşünmeye başladım gerçi dün menümü çok beğenmiş güzel bi yorum yazmış altına da memlekete gidene kadar olcaz 55 demiş ama nesfit muhabbetinden çok kızgın bana herhalde yeni geçiyor daha siniri :18::18:
canım ben ilk geldiğim gün buraya mahalle arasına girmişiz arabayla yollarda arık var burda fazla suyun gitmesi için çocuğun biri elindeki şişe kapağını daldırdı o arığın içine içti o çocuğa musluktan akan su bişi yapar mı allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?