Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya aynen öyle sanki altın tartar gibi deyilmi.bende bugün bildirim var diye dün ödem atmak için manyakgibi spor yaptım.sabah 1 saat koştum öğleden sonra 30 dk tırmanış yürüyüşü 10dk 10 ayarında koşu 20 dk 6 ayarında yürüyüş ağırlık kaldırma plates ve tekrar yürüyüş.dün rekorumu kırmışım.tam 30000 adım atmışım.bunun 1 saatı koşu 30 dk tırmanış 10 dk depar atma geriside yürüyüş.dün plates ve ağırlığıda eklersem 5 saat spor yapmışım.bugün karşılığında 200 gr eksi.yinede çok iyi.ben ödem tutumu 76-77 leri tekrar gördüğüm oluyor.

Tamam canım..Kadınlar kulübüne 3 hafta önce üye olduğuna göre daha önce farklı takımda yarışmadın seni yeni üye olarak kabul ediyoruz o zaman..Vatana millete ve takıma hayırlı uğurlu olsuunnn
Teşekkür ederim...
Cok samimi ve sevdiğim bir arkadasim var.oda üniversite bitip de işini garantileyince önce evden ayrılıp arkadasinın yanına taşındı , sonra kendine ev yaptı.aile ekonomik durum cok iyi kendi simdi zar zor ay sonunu ediyor. Şükür iyi yazaniyor ama iyi de harcıyor.3 binalarının üzeri maaşı var Allah bereketini versin.ama aile daha iyi olanaklar sunuyordu. Cok tatlı bir annesi var. Cok ta severim kendisini.ama yeni nesil artık aile ile oturmak istemiyor.ozgur olmak istiyor.kararlarimi sadece ben alırım kimseye hesap vermem diyor.annesi öğretmen emeklisi anlayışı bir hanım.ama sonuçta her insan başka bir dünya ... Onada cok zor geldi kızının evden ayrılıp 2-3 mahalle ötede ev tutması . Ama kabul etti.arkadasima gelince halinden cok mutlu... Geçenlerde hastalandı ilk kosan kardesi ve annesi oldu... Hayatimizin sonuna kadar Anmeyiz biz....

Sozen canım hedef kilon kaç ?
Yoooo yazmamam onu utanırım....
Şimdilik 8 li rakamlara inmek dielim

Hayatım ne utanması, hedef kilolarımızı belirleyip listeye yazmamız gerekiyor o yüzden sordum

***14. TAKIM 354. ETAP***

anathema8( 83,9 / 83,5 / 0,4 / 0,48%)
makbule007 ( 63,6 / 62,1 / 1,5 / 2,38%)
BLUEmoon2009 ( 73,6 / 73 / 0,6 / 0,82% / 0,41%)Kilo ikiye bölündü
donbul ( 73,7 / 73,5 / 0,2 / 0,27%)
Sozen ( 98 / 94 / 4 / 4,08% / 1,36%) Yeni üye. Kilosu üçe bölündü Hedef:60

14. TAKIM ORTALAMASI: 0,98%

harikasın 14. takım

Son düzenleme:
Tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Saat 13 de fizik tedavi randevum var ... Ancak giderim...
Öpüyorum hepinizi... Aranızda olmak güzel ....

kaptancım benim 62.1 değil bu hafta 62.3 yüzde de 2.044

ya aynen öyle sanki altın tartar gibi deyilmi.bende bugün bildirim var diye dün ödem atmak için manyakgibi spor yaptım.sabah 1 saat koştum öğleden sonra 30 dk tırmanış yürüyüşü 10dk 10 ayarında koşu 20 dk 6 ayarında yürüyüş ağırlık kaldırma plates ve tekrar yürüyüş.dün rekorumu kırmışım.tam 30000 adım atmışım.bunun 1 saatı koşu 30 dk tırmanış 10 dk depar atma geriside yürüyüş.dün plates ve ağırlığıda eklersem 5 saat spor yapmışım.bugün karşılığında 200 gr eksi.yinede çok iyi.ben ödem tutumu 76-77 leri tekrar gördüğüm oluyor.

ekip ruhu
Azmin elinden pismis tavuk kurtulamazmis :) bide guzel bi derece ile taclandimmi super olacak...arkadaslar hepimizi tebrik ediyorum

amin canım amin mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun valla donbul abla çok özeniyorum sana idolümsün benim daha yaşım küçük yeni evliyim sizin gibi ablalarımızdan öğrenecek çok şeyimiz var

teşekür ederim tatlım.onca emekle buduruma geldim.hiçbirşey emeksiz ve sevgisiz olmaz.kendin için istediğini eşin içinde isteyeceksin.ozaman adaletli bir evlilik olur

teşekür ederim tatlım.onca emekle buduruma geldim.hiçbirşey emeksiz ve sevgisiz olmaz.kendin için istediğini eşin içinde isteyeceksin.ozaman adaletli bir evlilik olur

çok haklısın canım bende yeni evliyim ama eşimle uzun bir ilişkiden sonra evlendik kayınvalidem vefat edince en zor günleri geçirdik henüz bi kaç aylık evliyim ama yıllar geçmiş gibi hissediyorum öyle olunca çok da seviyorum eşimi allah herkesin yuvasında huzur versin

Tebrikler kızlaaaaarrrr

ben de söyleyeceğim ama kıskanıyorum yaaa. Yarışmaya bir katkım olmasa da....

Ben 71,5 idim geçen cuma (önceki hafta da öyleydim ama tartı farklıydı)
Geçen cuma kendi tartımda 71,5
Bu sabah 68,6

71,5 - 68,6 - 2,9 %4,05

Son düzenleme:
Amin....
ooooo super bi baslangic hadi bakalim haftaya listeye giresen eger sıkı bir giris olacak..aynen devam canım. ..

Harikalar yaratmışsınız kızlar keşke bende olsaydım bu 3 hafta bana cok uzun gelecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 litre su muu ay darısı başıma inşallah :) beğendim menünü canım tebrikler..

Hoşgeldin canım 14. takımaa
Hoşbuldum canım :) bir şey söylemek istiyorum sanıım takımda paylaşım ile ilgili bir sorun yok. Ben biraz daha beklemek istiyorum ihtiyacı olan bir takımı kalkındırmak istiyorum da. Sorun olmaz değil mi :)
aaaa ben seni hatirladim daha once ayni takimda yarismistik ...hos geldin aramiza....
hoşbuldum canım. da hangi takımda yarışmıştık ben hatırlayamadım da. Daha önce 2 takımda yer aldım. :) :)

Son düzenleme:
sabah: 40 gr nesfit çikolatalı 100 gr yarım yağlı süt

ara: limon lifli kepekli bisküvi

öğlen: 200 gr kıymalı kabak yağsız tuzsuz 1 dilim light ekmek++yarım saat pilates

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 mandalina 1 çay bardağı süt

akşam: 200 gr kıymalı kabak 1 dilim light ekmek

ara: 1 armut 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıcım ama bilemiyorum pek halim yok gibi bugün fena bir baş ağrısıyla uyandım midem falan da bulanıyordu halsizlik var :18:

uzun bir ilişki sonunda ya çok iyi bir evlilik oluyor yada kötü bir ayrılık.siz birbirinizden bıkmadan evlenmişsin.Allah mutluluğunu daim etsin.eşine ve sana uzun ve sağlıklı ömür versin.tabi sanada kilosuz bir hayat.erkek şişmanlasada oluyor.

bugün internete doğru dürüst giremedim.dünde öyle.bir yazıyı 1 saate yazıp yollayamadım.neyse şimdi internet bağlanmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…