- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.201
yok canım ben dukan yapmam zaten bende dukan değil ama karatay yaptım zamanında ama benim amacım herşeyden yiyebileceğim bir sistem oluşturmak o da ancak şimdi yaptığımız diyetisyen diyetleriyle mümkün hani çok gözüm döndüğü zaman mesala ben mantıyı çok severim kendi diyetimde 3 köfte yerine bundan 1 porsiyon yerim diyette bozulmaz diye düşündüm yağ yok nasılsa
niiye olmasın.yağı olmayan sonuçta kepekten yapılan bir yemek.hemde kepekli krep oldukça sağlıklı.sen sadece proteyin tüketmeyeceksin.bu yüzden değişik şeyler deneye bilirsin.
sağol canım bunları deniyciğim ekmekle başladım harika oldu
evet canım 10 kaşık yulaf kepeği 3 yumurta 3 kaşık yoğurt ve kabartma tozu bir kaşık da lor ben içine nane de koydum leziz olmuşdukan ekmeğimi yaptın.bende yapmıştım.ekmek olarak tükete bilirsin.hemde dukancıların tariflerini olduğu bir site vardı.oradan pekçok tarif bulabilirsin.yumurta süt ve et hakkını kulanabilirsin.aslında dukanın başlangıç evresini yapıp vücutaki suyu atabilirsin.kişiye göre değişiyor.bana giriş evresini ilk denediğimde 5 gün 2 denediğimde 7 gün vermişti.ancak malesef ben sürdüremedim.sürdürüp başaran arkadaşlarımda oldu.ama gerçek hayata kaç kişi başladıysa devam etiremedi.hele benimgibi akdenizliler için zor.ancak kalorisi düşük ve sağlıklı tarifler var.iyiki hatırlatın bende bakıp deneye bilirim.
Karatay diyeti daha makul bir diyetti ben onu hiç yapmadım.ancak o kısır falan veriyordu.acıkmadan yemeyin diyordu.pek ilgilenmedim.şimdi eski usül 1 kutu peynir diyetiyle 9 kilo verdim.tabi spor ençek vermeme sebep olan faktör.neyse değişik birşeyler aklına gelir yada güzel birşeyler yaparsan paylaşta bizde deneyelim
evet canım 10 kaşık yulaf kepeği 3 yumurta 3 kaşık yoğurt ve kabartma tozu bir kaşık da lor ben içine nane de koydum leziz olmuş
canım karatayda bulgur serbest ama 2-3 kaşık yiyebiliyorsun ve yiyince zaten kio vermen ya duruyor yavaşlıyor bu tarz diyetlerin sonu yok ya hiç yemeyeceksin bir daha ekmek vb ya da kiloları geri alıyorsun ben karatayla 6 kilo vermiştim ama tabi sonra sıkılıp kaçamaklara başlayınca durdu hiç kaçamak affetmiyor bir de meyve de çok sınırlı ben meyve çok severimdukan ekmeğimi yaptın.bende yapmıştım.ekmek olarak tükete bilirsin.hemde dukancıların tariflerini olduğu bir site vardı.oradan pekçok tarif bulabilirsin.yumurta süt ve et hakkını kulanabilirsin.aslında dukanın başlangıç evresini yapıp vücutaki suyu atabilirsin.kişiye göre değişiyor.bana giriş evresini ilk denediğimde 5 gün 2 denediğimde 7 gün vermişti.ancak malesef ben sürdüremedim.sürdürüp başaran arkadaşlarımda oldu.ama gerçek hayata kaç kişi başladıysa devam etiremedi.hele benimgibi akdenizliler için zor.ancak kalorisi düşük ve sağlıklı tarifler var.iyiki hatırlatın bende bakıp deneye bilirim.
Karatay diyeti daha makul bir diyetti ben onu hiç yapmadım.ancak o kısır falan veriyordu.acıkmadan yemeyin diyordu.pek ilgilenmedim.şimdi eski usül 1 kutu peynir diyetiyle 9 kilo verdim.tabi spor ençek vermeme sebep olan faktör.neyse değişik birşeyler aklına gelir yada güzel birşeyler yaparsan paylaşta bizde deneyelim
arada değişik şeyler denemek hem meobolizmayı canlı tutmak adına hem de diyetten sıkılmamak adına güzel :)diyette çareler tükenmez her şeyin diyetini de buluruz biz kek de yaparız kurabiye deafiyet olsun tatlım.bendede yulaf ezmesi var.diyetisyenim yulaf ezmesi ve buğday ruşeymi vermişti 2 kaşık kadar aldım ancak hiç kulanmamıştım.bende değişiklik olsun yarın onlarla kırep yapayım hemde yumurta tüketmiş olayım.tabi sbah bir telaşla kalkıp yemek yemeyi unutmasam
canım karatayda bulgur serbest ama 2-3 kaşık yiyebiliyorsun ve yiyince zaten kio vermen ya duruyor yavaşlıyor bu tarz diyetlerin sonu yok ya hiç yemeyeceksin bir daha ekmek vb ya da kiloları geri alıyorsun ben karatayla 6 kilo vermiştim ama tabi sonra sıkılıp kaçamaklara başlayınca durdu hiç kaçamak affetmiyor bir de meyve de çok sınırlı ben meyve çok severim
işte kişiye uygun diyet burada çok önemli.bir diyet kişi için sürdürüle bilir olmalı gerisi işkence.yok karatay yok dukan boşver hepsini sen her guruptan ye ve sevdiğin şekilde beslenki diyeti bırakma.bizim yaptığımız diyetlerde minik kaçamaklar çok zorlamıyor.yada telafisi zor sonuçlar doğurmuyor.1 dilim baklavamı yedin ogün yağ yemez ekmek yemez telafi edersin.tek çekmen gereken acıkma duygunu biraz artırmak olur.ondada yemedinmi kayıp yok.ama diyerlerinde 1 meyve diyeti terketmene neden oluyor.varsın ödem tutayım ama meyvemi ve otumu yiyeyim.
arada değişik şeyler denemek hem meobolizmayı canlı tutmak adına hem de diyetten sıkılmamak adına güzel :)diyette çareler tükenmez her şeyin diyetini de buluruz biz kek de yaparız kurabiye de
aynen öyle canım herkesin kendini bilip ona göra ayarlaması yatıyor işin altında
saat 12 ye geliyor herifcezim nöbete olduğu için sate bakmamışım.yoksa 1 saatir uykuda olmalıydım.sabah 6 da kalkıp hiç dinlenmedim.haydi kızlar Allah hepinize güzel uyku nasip etsin hepiniz zayıflamış uyanın
canım senin su ankara'da ki diyetisyenin varya . Burge hanım di dımı?
Nasıl bir programa tabi tutuyor seni.farkli seçenekler sunuyor sanirim.sen hangisini alıyorsun.hangi sıklıkla görüşüyorsun telefon mu online mı? Biraz anlatırmısin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?