Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

niiye olmasın.yağı olmayan sonuçta kepekten yapılan bir yemek.hemde kepekli krep oldukça sağlıklı.sen sadece proteyin tüketmeyeceksin.bu yüzden değişik şeyler deneye bilirsin.

niiye olmasın.yağı olmayan sonuçta kepekten yapılan bir yemek.hemde kepekli krep oldukça sağlıklı.sen sadece proteyin tüketmeyeceksin.bu yüzden değişik şeyler deneye bilirsin.

sağol canım bunları deniyciğim ekmekle başladım harika oldu

sağol canım bunları deniyciğim ekmekle başladım harika oldu

dukan ekmeğimi yaptın.bende yapmıştım.ekmek olarak tükete bilirsin.hemde dukancıların tariflerini olduğu bir site vardı.oradan pekçok tarif bulabilirsin.yumurta süt ve et hakkını kulanabilirsin.aslında dukanın başlangıç evresini yapıp vücutaki suyu atabilirsin.kişiye göre değişiyor.bana giriş evresini ilk denediğimde 5 gün 2 denediğimde 7 gün vermişti.ancak malesef ben sürdüremedim.sürdürüp başaran arkadaşlarımda oldu.ama gerçek hayata kaç kişi başladıysa devam etiremedi.hele benimgibi akdenizliler için zor.ancak kalorisi düşük ve sağlıklı tarifler var.iyiki hatırlatın bende bakıp deneye bilirim.
karatay diyeti daha makul bir diyetti ben onu hiç yapmadım.ancak o kısır falan veriyordu.acıkmadan yemeyin diyordu.pek ilgilenmedim.şimdi eski usül 1 kutu peynir diyetiyle 9 kilo verdim.tabi spor ençek vermeme sebep olan faktör.neyse değişik birşeyler aklına gelir yada güzel birşeyler yaparsan paylaşta bizde deneyelim

2-3 gündür karnım kötü olduğu için kola içtim.tabi oda diyet kola midemi bulandırdığını hisetim.kolayı öyle çok sevmem ama iyice soğudum.

evet canım 10 kaşık yulaf kepeği 3 yumurta 3 kaşık yoğurt ve kabartma tozu bir kaşık da lor ben içine nane de koydum leziz olmuş

evet canım 10 kaşık yulaf kepeği 3 yumurta 3 kaşık yoğurt ve kabartma tozu bir kaşık da lor ben içine nane de koydum leziz olmuş

afiyet olsun tatlım.bendede yulaf ezmesi var.diyetisyenim yulaf ezmesi ve buğday ruşeymi vermişti 2 kaşık kadar aldım ancak hiç kulanmamıştım.bende değişiklik olsun yarın onlarla kırep yapayım hemde yumurta tüketmiş olayım.tabi sbah bir telaşla kalkıp yemek yemeyi unutmasam

canım karatayda bulgur serbest ama 2-3 kaşık yiyebiliyorsun ve yiyince zaten kio vermen ya duruyor yavaşlıyor bu tarz diyetlerin sonu yok ya hiç yemeyeceksin bir daha ekmek vb ya da kiloları geri alıyorsun ben karatayla 6 kilo vermiştim ama tabi sonra sıkılıp kaçamaklara başlayınca durdu hiç kaçamak affetmiyor bir de meyve de çok sınırlı ben meyve çok severim

arada değişik şeyler denemek hem meobolizmayı canlı tutmak adına hem de diyetten sıkılmamak adına güzel :)diyette çareler tükenmez her şeyin diyetini de buluruz biz kek de yaparız kurabiye de

takita 60 90 diye şeker vardı.hatta reçel yapma şekeride vardı.dukandayken tanışmıştım kendileriyle.sıcak tatlı yapmaya uygun şekerlerdi.onlarla kek ve reçel yapabilirsiniz.büyük marketlerin diyet şekeri reyonlerında bulabilirisniz.ben yapmıcama kandi kendime söz verdim bu yüzden yapmıyorum.yoksa diyet olan çok şey yapıyordum.busefer her sevdiğim şeyi dönüştürmeye çalıştım.buda nefsimi terbiye etmek yerine nefsimi hep çok çalıştırdı.daha aç gözlü yaptı.ancak çok uzun süren diyetlerde yapılabilir.mesela ben tatlı kabakla sütü kaynatıp kabaklı pudingi çok yapmıştım.hiç şeker koymuyorsun ve harika oluyorlar.yulaf kepeğinden kekler pohaçalar yapmıştım.neyse artık herşeyi yemek olarak görmüyorum.

işte kişiye uygun diyet burada çok önemli.bir diyet kişi için sürdürüle bilir olmalı gerisi işkence.yok karatay yok dukan boşver hepsini sen her guruptan ye ve sevdiğin şekilde beslenki diyeti bırakma.bizim yaptığımız diyetlerde minik kaçamaklar çok zorlamıyor.yada telafisi zor sonuçlar doğurmuyor.1 dilim baklavamı yedin ogün yağ yemez ekmek yemez telafi edersin.tek çekmen gereken acıkma duygunu biraz artırmak olur.ondada yemedinmi kayıp yok.ama diyerlerinde 1 meyve diyeti terketmene neden oluyor.varsın ödem tutayım ama meyvemi ve otumu yiyeyim.

aynen öyle canım herkesin kendini bilip ona göra ayarlaması yatıyor işin altında

şu detoksu düşünün ve araştırın gençler.bende ender saraçın elme kürü vardı.elmayı karanfil tarçın ve limonla kaynatıp 1 gün boyu içiyordun.ancak 1 haftalık güzel kürler vardır.bir kışın toksini 1 günlük elma suyuyla gitmez.

birde şu kürlerin içinde lahana olmasınben lahanayı hiçbir şekilde tüketemiyorum.1 gün 2 tabak yedimmi 3 tabağı göremem.ağrı dayanılmaz oluyor.yani benim mide lahanayı sevmiyor

saat 12 ye geliyor herifcezim nöbete olduğu için sate bakmamışım.yoksa 1 saatir uykuda olmalıydım.sabah 6 da kalkıp hiç dinlenmedim.haydi kızlar Allah hepinize güzel uyku nasip etsin hepiniz zayıflamış uyanın

canım önce arıyor senin yaşam şeklini öğreniyor ona göre sana bir diyet hazırlıyor tabi boyuna yaşına ve kilona göre de sonra haftada bir arıyor genelde sistem var oraya yeilerini giriyorsun her gün yediklerine yorum yazıyor ayrıca bir sorun varsa ister telefonla ister sistem üzerinden mesaj göndererek sorabiliyorsun gün içinde cevap veriyor fiyatları da diğerlerine göre çok uygun ben çok memnunum canım 1 ay kullandıktan sonra 6 aylık pkete geçtim hemen interaktif diyet sitenin adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…