Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlaaar.

Reglim bi türlü bitmiyor. Bitse de şu şişkinliğimi atsam. Hoş 4. gün bugün, biter zaten ama sıkıldım.
Pazartesiden itibaren spor da yapacağım.
Su içemiyorum iki gündür, bir insan bu kadar keyifsiz olur. Yemeklerimi bile bitiresim gelmiyor.
Galiba bahar yorgunluğu başladı. Hava da ne kasvetli bugün. :26:

Malesef artıdayım kızlar hemde 500 gr

Bu terslikde bir iş var....
Salıdan bu yana tempolu yürüyüşlerime inatla devam ediyorum hatta dün menü sonrası 100 kez zıplamalarıma da başladım..Akşam 6 / 6:30 sonrası yemedim..Pantolonlarım daha rahat oluyor, görenler kilo vermişsin ne güzel olmuşsun diyor ve ben artıda çıkıyorum
..... amaaaaa bağırsaklar halaa grevde

Dün akşam saat 18:00 sonrası yemekten uzak durma yasağı bitti, bugün 1 saat daha aşağı çekiyorum saat 17:00 ye kadar yiyebilicem sonrası cısss

OMEGA3 kullan canım, çok iyi gelir, keyifsizliğe ve yorgunluğa ve tabi kilo vermeye..

Bağırsaklardandır canım o. duphalac kullan ya da her gün kayısı-incir falan ye. Ben kayısı ile inciri her gün yememe rağmen 2 günde 1 anca, benimkiler değil grev direk işi bırakıyorlar çünkü

OMEGA3 kullan canım, çok iyi gelir, keyifsizliğe ve yorgunluğa ve tabi kilo vermeye..

araştırayım onu da bi. haftada 2 gün balık yiyorum gerçi. balıkta mıydı omega 3 :26:

benim bağırsakların 1 hafta işbırakma eylemi yaptığını bilirim.banada koşu iyi geldi.o biraz hareketlendirdi.hoş hayatımda bağırsaklarımın bozulduğunu bilmeme ancak 3 gündür bozuk ve süper çalışıyor.spor hızlandırıyor.ancak sporun ilk 2-3 ayı bekleme 2-3 aydan sonra faydası oluyor.dahaçok koşu hızlandırıyor.koştukça durmuyor.

şehirde ufak işim vardı eşim ticari taksisiyle beni bıraktı ben fotokopi çektiririken müşteri binmiş.bakınıyorum bakınıyorum herifimi göremiyorum.sonunda telefonla aradım.ondada meşgul beyfendi.sonunda ulaştı.benim işim çok sen eve dönebilirmisin dedi.öyle biryerki otobüs durağı ters baktım nakit yok para çekecek bankomat zaten eve yakın.ayağımda yumurta topuk enaz 4 kilometre mesafe.neyse sen sporcu hatunsun dedim vurdum kendimi yolara döndüm evime.neyse ben herifimden birşekilde intikamımı alırım.

Son düzenleme:
Canim 5.takimda sen kaptandin gaydirigubbak ta yardimcindi...benim eski nickim alew2187 idi bilmem hatirladinmi ..doğrusu cok guzel gunlerdi ..maway vardi sonra sirine35 vardi ayy eski gunler geldi aklima yaslandimmi ne :))

yeni nickinden dolayı hatırlayamamışım :) unutur muyum yoksam :) :) ne günlerdi yaa insan özlüyor valla..

Esınız farkında olmadan size bir güzellik yapmış. :)

herkese günaydın ve hayırlı cumalar hatunlar.
sanada tunaydin donbul abla :)
Hayirli cymalar...

Esine kizma aslinda sana iyilik bile yapmis sayilir...benin esimde 5 dk yere arabayla gider..utanmasa annemin karnindan arabayla dogdum diyecek...
yeni nickinden dolayı hatırlayamamışım :) unutur muyum yoksam :) :) ne günlerdi yaa insan özlüyor valla..
aynen canim o zaman lisede dersaneye gidiyordun universiteli olmussun maasallah...bizse ayni tas ayni hamam...ama güzel kilo vermistik o takimimda burasi gibi cok candandi..sende yabancilik cekmezsin zaten sicak kanlisin...

Son düzenleme:
Merhaba sıra kendimi tanıtmakta :) Adım ece. 20 yaşındayım üniversite okuyorum. Daha önce 5. takımda yarışmış, kaptanlık yapmıştım.
Şaşırtıcı bir başarıyla mezun olmuştum. Ancak üniversite sınavlarına hazırlık, tercih dönemi, üniversiteye hazırlık, başlangıç sınavlar yeni arkadaşlar yeni ortam derken üzücü bir şekilde kilolarım geri geldi. Moralimi bozmamak açısından bu konuya girmemeye özen gösteriyorum.Aslında yarışmak için dönmüştüm geri ama bundan vazgeçtim. Bunun yerine ihtiyacı olan takımlara yardım etmek istiyorum. Bu daha iyi geliyor bana.şu an 66.3 kiloyum. Hedefim 48 e inmek..

Merhaba seng daha once kilo vermiw biri olarak bana yardim ede bilirmisin vermem gereken 3,4 kilo var ve ben bunu 2Ayda aldim uzerime yapiwmasini istemiyorum(

Merhaba seng daha once kilo vermiw biri olarak bana yardim ede bilirmisin vermem gereken 3,4 kilo var ve ben bunu 2Ayda aldim uzerime yapiwmasini istemiyorum(

canım öncelikle bu konuyu sürekli endişe telaş haline getirmekten vazgeç bu şekilde yapman gerekenler için motivasyonun kalmaz. enerjini boş yere kullanmış olursun.. yediklerine dikkat edeceksin ve spor yapacaksın. Su içeceksin. bittiii :) :)

Telawli yazdim ama aslinda oglede degilim))Ama moralimi cok bozuyor Spor yapamam cunki hic vaktim yok aslin sporu cok seviyorum saglik icin mutlaka yapilmali spor salonuna gidemem ama universiteye yuruyerek gide bilirim onada zaman bulursam)nasil bir program uygulasam sonuc alirim nasil dikkat edim?(

canım bu konuda birçok kişinin tecrübesini edinip kendinde uygulayabileceğin bir program çıkarmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…