- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.221
Günaydın kızlaaar.
Reglim bi türlü bitmiyor. Bitse de şu şişkinliğimi atsam. Hoş 4. gün bugün, biter zaten ama sıkıldım.
Pazartesiden itibaren spor da yapacağım.
Su içemiyorum iki gündür, bir insan bu kadar keyifsiz olur. Yemeklerimi bile bitiresim gelmiyor.
Galiba bahar yorgunluğu başladı. Hava da ne kasvetli bugün. :26:
Malesef artıdayım kızlar hemde 500 gr
Bu terslikde bir iş var....
Salıdan bu yana tempolu yürüyüşlerime inatla devam ediyorum hatta dün menü sonrası 100 kez zıplamalarıma da başladım..Akşam 6 / 6:30 sonrası yemedim..Pantolonlarım daha rahat oluyor, görenler kilo vermişsin ne güzel olmuşsun diyor ve ben artıda çıkıyorum
..... amaaaaa bağırsaklar halaa grevde
Dün akşam saat 18:00 sonrası yemekten uzak durma yasağı bitti, bugün 1 saat daha aşağı çekiyorum saat 17:00 ye kadar yiyebilicem sonrası cısss
OMEGA3 kullan canım, çok iyi gelir, keyifsizliğe ve yorgunluğa ve tabi kilo vermeye..
İyi geceler canimmm...
OMEGA3 kullan canım, çok iyi gelir, keyifsizliğe ve yorgunluğa ve tabi kilo vermeye..
Bağırsaklardandır canım o. duphalac kullan ya da her gün kayısı-incir falan ye. Ben kayısı ile inciri her gün yememe rağmen 2 günde 1 anca, benimkiler değil grev direk işi bırakıyorlar çünkü
araştırayım onu da bi. haftada 2 gün balık yiyorum gerçi. balıkta mıydı omega 3 :26:
Canim 5.takimda sen kaptandin gaydirigubbak ta yardimcindi...benim eski nickim alew2187 idi bilmem hatirladinmi ..doğrusu cok guzel gunlerdi ..maway vardi sonra sirine35 vardi ayy eski gunler geldi aklima yaslandimmi ne :))
şehirde ufak işim vardı eşim ticari taksisiyle beni bıraktı ben fotokopi çektiririken müşteri binmiş.bakınıyorum bakınıyorum herifimi göremiyorum.sonunda telefonla aradım.ondada meşgul beyfendi.sonunda ulaştı.benim işim çok sen eve dönebilirmisin dedi.öyle biryerki otobüs durağı ters baktım nakit yok para çekecek bankomat zaten eve yakın.ayağımda yumurta topuk enaz 4 kilometre mesafe.neyse sen sporcu hatunsun dedim vurdum kendimi yolara döndüm evime.neyse ben herifimden birşekilde intikamımı alırım.
sanada tunaydin donbul abla :)herkese günaydın ve hayırlı cumalar hatunlar.
Esine kizma aslinda sana iyilik bile yapmis sayilir...benin esimde 5 dk yere arabayla gider..utanmasa annemin karnindan arabayla dogdum diyecek...şehirde ufak işim vardı eşim ticari taksisiyle beni bıraktı ben fotokopi çektiririken müşteri binmiş.bakınıyorum bakınıyorum herifimi göremiyorum.sonunda telefonla aradım.ondada meşgul beyfendi.sonunda ulaştı.benim işim çok sen eve dönebilirmisin dedi.öyle biryerki otobüs durağı ters baktım nakit yok para çekecek bankomat zaten eve yakın.ayağımda yumurta topuk enaz 4 kilometre mesafe.neyse sen sporcu hatunsun dedim vurdum kendimi yolara döndüm evime.neyse ben herifimden birşekilde intikamımı alırım.
aynen canim o zaman lisede dersaneye gidiyordun universiteli olmussun maasallah...bizse ayni tas ayni hamam...ama güzel kilo vermistik o takimimda burasi gibi cok candandi..sende yabancilik cekmezsinyeni nickinden dolayı hatırlayamamışım :) unutur muyum yoksam :) :) ne günlerdi yaa insan özlüyor valla..
aynen canim o zaman lisede dersaneye gidiyordun universiteli olmussun maasallah...bizse ayni tas ayni hamam...ama güzel kilo vermistik o takimimda burasi gibi cok candandi..sende yabancilik cekmezsinzaten sicak kanlisin...
Merhaba seng daha once kilo vermiw biri olarak bana yardim ede bilirmisin vermem gereken 3,4 kilo var ve ben bunu 2Ayda aldim uzerime yapiwmasini istemiyorum(
Telawli yazdim ama aslinda oglede degilim))Ama moralimi cok bozuyorSpor yapamam cunki hic vaktim yok aslin sporu cok seviyorum saglik icin mutlaka yapilmali spor salonuna gidemem ama universiteye yuruyerek gide bilirim onada zaman bulursam)nasil bir program uygulasam sonuc alirim nasil dikkat edim? (
Ececim 2gunluk princ lapasini duwunuyorum saglikli olurmu?bence kisa surede aldigim icin oylede vermeliyim?))canım bu konuda birçok kişinin tecrübesini edinip kendinde uygulayabileceğin bir program çıkarmalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?