Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba ben merve aranıza yeni katılmaktayım =) şu an 80.1 kg olmakta ve azimle zayıflamak istiyorum
boyum 170 27 yaşındayım. kendimi kısaca tanıtayım dedim=) başka yapmam gereken bişi varmı şimdilik siteninde yarısında acemisiyim=)

hoşgeldiiiiin :) paylaşım önemli özellikle canım. Bizler burada birbirimizi motive etmek görmesekte birbirimize tutunmak birbirimizden ders almak için bulunuyoruz. Hedefin kaç bu arada?

yarından ıtıbaren daha aktif olurum dıyetıme de yarın başlıyorum hedefım 58-60 ama yaklasayım o kılolara o zaman netlesecegım artık =)

Hoşgeldin cnm.

Kızlar merhaba bugün gorusemedik cunku cok hastayım midemi usutmuşüm hiçbirsey yiyemedim o yüzden bugün menü paylasamıyorum bilginize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba herkese bende yeniyim 34yasindayim 97kiloyum iki cocugum var biri 4aylik emziriyorum sutum etkilenmeden dikkat etmeye calisiyorum ama olmuyor tek basima

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaptigim sey 2saatte bir atistirmak ac kalmadan oglum cok yogun emiyo halim kalmiyor gece ozellikle cok acikiyorum sonra gelsin tatlilar gitsin cerezler:*

Günün özeti
sabah: 40 gr çikolatalı nesfit 100 gr yarım yağlı süt

ara: Yok

öğlen:200 gr kıymalı kabak 1 salatalık 1 havuç 1 dilim yulaf kepeği ekmeği

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 çay bardağı süt

akşam: 2 yumurta 1 dilim yulaf kepeği ekmeği 2 salatalık

ara: 2 mandalina 1 çay bardağı süt
Yürüyüş mutlaka yapacağım yürüyüş bandında olursa 1 saat dışarı çıkabilirsem 1.5 saati bulur

Kızlarrr zayıflama yarışmasında 1. Olmuşuz ayrıcana da ben 3. Olmuşum çok mutlu mesudum haydi kızlar hem kilolarımızdan kurtulalım hem de yine derece yapalım ha gayret

Ooo maşallah cigalmisiz senlenmisiz..yeni arkadaslar katilmis aramiza hosgeldiniz hepiniz ayri ayri...hep beraber saglikli kilo verelim insallah...

Kızlarrr zayıflama yarışmasında 1. Olmuşuz ayrıcana da ben 3. Olmuşum çok mutlu mesudum haydi kızlar hem kilolarımızdan kurtulalım hem de yine derece yapalım ha gayret
hadi yaa cok sevindim...
Canim takimim ve takim arkadaslarimi tebrik ederim makbulecim senide tebrik ederim ...dedigin gibi ha gayret bu hafta oldu darisi haftayada dereceye girelim ★★★★★

hoşgeldin canım merak etme burdaki motivasyon o kadar güçlü ki seni 58 kilo mezun ederiz inşallah

yarından ıtıbaren daha aktif olurum dıyetıme de yarın başlıyorum hedefım 58-60 ama yaklasayım o kılolara o zaman netlesecegım artık =)
hadi bakalım gitsin kilolar uyguladığın yöntem ne olacak canım özellikle yaptığın bir diyet var mı bence ilk haftanın değerini bil hem motivasyon yüksek hem irade yüksek olur ilk hafta hem de hızlı gider kilolar ama tabi hızlı vereceğim diye de eksik beslenip metobolizmayı yavaşlatmamak gerek

çok geçmiş olsun canım bahar çarpıyor aman dikkat :2::2:

hedefim 75 simdilik zor gorunuyor ama 22 kg

niye zor olsun canım 7-8 ayda düşülür o kiloya yeterki sen iradeni koru motivasyon da burda zaten bol bol gir yorumları oku başarı hikayelerini oku canım olacak olacak

hadi yaa cok sevindim...
Canim takimim ve takim arkadaslarimi tebrik ederim makbulecim senide tebrik ederim ...dedigin gibi ha gayret bu hafta oldu darisi haftayada dereceye girelim ★★★★★

teşekkür ederim tatlım bende hepimzi tebrik ederim ama benim kilo yanlış girilmiş yaa ben 62.3 e düştüm 62.1 girilmiş hakkım olan bişi değil aslında

Bi de arkadaşlar diyet konusunda bi fikri olmayan ve diyetisyene gitmek için imkanı olmayan arkadaşlara diyetkolik.comu önerebilirim. Aylık 15 lira durumunuzu belirten bir mesaj attığınızda size göre diyet hazırlayıp yolluyorlar hem diyetisyenlere hemde egzersiz uzmanına istediğin gibi soru sorabiliyorsun zaten girerseniz incelemek için 1 günlük demo hesabı var eğer beğenmezseniz de paranızı belli bir gün içinde iade alabiliyorsunuz bilinçlenmek ve doğru beslenmek adına bilerek başlamak gerekiyor diye düşünüyorum

Ben bugun yediklerimi yazayim yanlislarimi soylerseniz cok sevinirim
Sabah 7:30 haslanmis yumurta ve bir bardak teksekerli cay
10:30 iki dilim tam bugday ekmegi peynir zeytin az pekmez cay
12:00 bir kase puding
14:00 uc dort kasik makarna
16:00 yarim tabak zeytinyagli kereviz yogurt
17:30 yarim elma bir mandalina
18:00 bir dilim kek
19:00 yarim tabak mercimek 2kasik pilav yogurt yarim dilim ekmek

Yalniz yazinca farkettim oha necok yemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…