- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.241
Ececim 2gunluk princ lapasini duwunuyorum saglikli olurmu?bence kisa surede aldigim icin oylede vermeliyim?))
merhaba ben merve aranıza yeni katılmaktayım =) şu an 80.1 kg olmakta ve azimle zayıflamak istiyorum
boyum 170 27 yaşındayım. kendimi kısaca tanıtayım dedim=) başka yapmam gereken bişi varmı şimdilik siteninde yarısında acemisiyim=)
merhaba ben merve aranıza yeni katılmaktayım =) şu an 80.1 kg olmakta ve azimle zayıflamak istiyorum
boyum 170 27 yaşındayım. kendimi kısaca tanıtayım dedim=) başka yapmam gereken bişi varmı şimdilik siteninde yarısında acemisiyim=)
Esınız farkında olmadan size bir güzellik yapmış. :)
hadi yaa cok sevindim...Kızlarrr zayıflama yarışmasında 1. Olmuşuz ayrıcana da ben 3. Olmuşum çok mutlu mesudumhaydi kızlar hem kilolarımızdan kurtulalım hem de yine derece yapalım ha gayret
merhaba ben merve aranıza yeni katılmaktayım =) şu an 80.1 kg olmakta ve azimle zayıflamak istiyorum:d
boyum 170 27 yaşındayım. Kendimi kısaca tanıtayım dedim=) başka yapmam gereken bişi varmı şimdilik siteninde yarısında acemisiyim=)
hadi bakalım gitsin kilolar uyguladığın yöntem ne olacak canım özellikle yaptığın bir diyet var mı bence ilk haftanın değerini bil hem motivasyon yüksek hem irade yüksek olur ilk hafta hem de hızlı gider kilolar ama tabi hızlı vereceğim diye de eksik beslenip metobolizmayı yavaşlatmamak gerekyarından ıtıbaren daha aktif olurum dıyetıme de yarın başlıyorum hedefım 58-60 ama yaklasayım o kılolara o zaman netlesecegım artık =)
çok geçmiş olsun canım bahar çarpıyor aman dikkat :2::2:hoşgeldin cnm.
Kızlar merhaba bugün gorusemedik cunku cok hastayım midemi usutmuşüm hiçbirsey yiyemedim o yüzden bugün menü paylasamıyorum bilginize
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
niye zor olsun canım 7-8 ayda düşülür o kiloya yeterki sen iradeni koru motivasyon da burda zaten bol bol gir yorumları oku başarı hikayelerini oku canım olacak olacakhedefim 75 simdilik zor gorunuyor ama 22 kg
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi yaa cok sevindim...
Canim takimim ve takim arkadaslarimi tebrik ederim makbulecim senide tebrik ederim ...dedigin gibi ha gayret bu hafta oldu darisi haftayada dereceye girelim ★★★★★
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?