- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.261
Ben bugun yediklerimi yazayim yanlislarimi soylerseniz cok sevinirim
Sabah 7:30 haslanmis yumurta ve bir bardak teksekerli cay
10:30 iki dilim tam bugday ekmegi peynir zeytin az pekmez cay
12:00 bir kase puding
14:00 uc dort kasik makarna
16:00 yarim tabak zeytinyagli kereviz yogurt
17:30 yarim elma bir mandalina
18:00 bir dilim kek
19:00 yarim tabak mercimek 2kasik pilav yogurt yarim dilim ekmek
Yalniz yazinca farkettim oha necok yemisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kredi kartı ya da telefon numaranı yazıyorsun faturana yansıtıyorlar kontörüyse hattından düşüyorArkadasim 15tl nasil oduyoruz?
himm bi sor istersen ama yinede sonuna kadar hakkin...hakettin sen bu hafta birinciliği ... gonullerin birincisiteşekkür ederim tatlım bende hepimzi tebrik ederim ama benim kilo yanlış girilmiş yaa ben 62.3 e düştüm 62.1 girilmişhakkım olan bişi değil aslında
hosgeldin sende bendensin ...ucundan kiyisindan derken aksam yazdıklarıma bakınca koca bi dag oluyor cogu zaman. ..emziren annelerin kaderi..ama dikkatli olucaz artik...Ben bugun yediklerimi yazayim yanlislarimi soylerseniz cok sevinirim
Sabah 7:30 haslanmis yumurta ve bir bardak teksekerli cay
10:30 iki dilim tam bugday ekmegi peynir zeytin az pekmez cay
12:00 bir kase puding
14:00 uc dort kasik makarna
16:00 yarim tabak zeytinyagli kereviz yogurt
17:30 yarim elma bir mandalina
18:00 bir dilim kek
19:00 yarim tabak mercimek 2kasik pilav yogurt yarim dilim ekmek
Yalniz yazinca farkettim oha necok yemisim
yaa ne guzel yazmissin cok acik ve aydinlatici olmuşşimdi canımcım nerdeyse yarım saate bir bişiler yemişsin bunun yerine dengeli öğünler hazırlamalısın mesela sabah yumurta peynir 2 dilim ekmek ve yeşillik güzel olur kilo verme sürecinde mümkün olduğunca şeker tüketmemek gerekiyor çünkü yağ yakımını durduruyor o yüzden tek şeker bile olsa çaya atmamaya çalış tabi böyle olunca pudingde uygn değil kek de deği benim tavsiyem öğün aralarını en az 2 saat yapman mesela sabah 8 de kahvaltı 10 da araöğün 1 meyve öğlen içinde et sebze yoğurt ve ekmek grubunun bulunduğu yemek 3 gibi tekrar ara bu biraz daha güçlü olmalı 2 meyve gibi 1 bardak sütle olabilir akşamda yine öğlenin aynısı
tatlım bence sen internetten metebolik hızını bul ona göre mesela 1400 çıktı 1400 cal diyet yaz örnek listeler çıkar onlar sana fikir verir
canım kredi kartı ya da telefon numaranı yazıyorsun faturana yansıtıyorlar kontörüyse hattından düşüyor
himm bi sor istersen ama yinede sonuna kadar hakkin...hakettin sen bu hafta birinciliği ... gonullerin birincisi
hosgeldin sende bendensin ...ucundan kiyisindan derken aksam yazdıklarıma bakınca koca bi dag oluyor cogu zaman. ..emziren annelerin kaderi..ama dikkatli olucaz artik...
Canım bazen sebepsiz yere vücut ödem yapabiliyor. Bagirsaklarda eklenince...bu haftada böyle olsun üzülme...Malesef artıdayım kızlar hemde 500 gr
Bu terslikde bir iş var....
Salıdan bu yana tempolu yürüyüşlerime inatla devam ediyorum hatta dün menü sonrası 100 kez zıplamalarıma da başladım..Akşam 6 / 6:30 sonrası yemedim..Pantolonlarım daha rahat oluyor, görenler kilo vermişsin ne güzel olmuşsun diyor ve ben artıda çıkıyorum
..... amaaaaa bağırsaklar halaa grevde
Dün akşam saat 18:00 sonrası yemekten uzak durma yasağı bitti, bugün 1 saat daha aşağı çekiyorum saat 17:00 ye kadar yiyebilicem sonrası cısss
hosgeldin canım. Yanlış mı görüyorum. 48 kilo olmayi planlıyorsun.boyun kac bu arada ?Merhaba sıra kendimi tanıtmakta :) Adım ece. 20 yaşındayım üniversite okuyorum. Daha önce 5. takımda yarışmış, kaptanlık yapmıştım.
Şaşırtıcı bir başarıyla mezun olmuştum. Ancak üniversite sınavlarına hazırlık, tercih dönemi, üniversiteye hazırlık, başlangıç sınavlar yeni arkadaşlar yeni ortam derken üzücü bir şekilde kilolarım geri geldi. Moralimi bozmamak açısından bu konuya girmemeye özen gösteriyorum.Aslında yarışmak için dönmüştüm geri ama bundan vazgeçtim. Bunun yerine ihtiyacı olan takımlara yardım etmek istiyorum. Bu daha iyi geliyor bana.şu an 66.3 kiloyum. Hedefim 48 e inmek..
Hosgeldin canım... Hepberaber vercez inşallah...merhaba ben merve aranıza yeni katılmaktayım =) şu an 80.1 kg olmakta ve azimle zayıflamak istiyorum
boyum 170 27 yaşındayım. kendimi kısaca tanıtayım dedim=) başka yapmam gereken bişi varmı şimdilik siteninde yarısında acemisiyim=)
Hoşgeldin cnm.
Kızlar merhaba bugün gorusemedik cunku cok hastayım midemi usutmuşüm hiçbirsey yiyemedim o yüzden bugün menü paylasamıyorum bilginize
canım cok gecmis olsun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hosgeldin aramıza... Aslında emzirmen bir avantaj. Cunki emzirirken Cook daha kolay kilo vermek.... Sütun icin bol bol suuuuu... Asla onu aksatma ne yesen olur...ama suuuuu cok onemli..Yaptigim sey 2saatte bir atistirmak ac kalmadan oglum cok yogun emiyo halim kalmiyor gece ozellikle cok acikiyorum sonra gelsin tatlilar gitsin cerezler:*
Yine bir makbule klasiğiGünün özeti
sabah: 40 gr çikolatalı nesfit 100 gr yarım yağlı süt
ara: Yok
öğlen:200 gr kıymalı kabak 1 salatalık 1 havuç 1 dilim yulaf kepeği ekmeği
ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 çay bardağı süt
akşam: 2 yumurta 1 dilim yulaf kepeği ekmeği 2 salatalık
ara: 2 mandalina 1 çay bardağı süt
Yürüyüş mutlaka yapacağım yürüyüş bandında olursa 1 saat dışarı çıkabilirsem 1.5 saati bulur
Wawwww süper... Gurup başarısında da büyük katkın var... Tebrikler canimKızlarrr zayıflama yarışmasında 1. Olmuşuz ayrıcana da ben 3. Olmuşum çok mutlu mesudumhaydi kızlar hem kilolarımızdan kurtulalım hem de yine derece yapalım ha gayret
Canım bazen sebepsiz yere vücut ödem yapabiliyor. Bagirsaklarda eklenince...bu haftada böyle olsun üzülme...
hosgeldin canım. Yanlış mı görüyorum. 48 kilo olmayi planlıyorsun.boyun kac bu arada ?
Hosgeldin canım... Hepberaber vercez inşallah...
Canım hosgeldin aramıza... Aslında emzirmen bir avantaj. Cunki emzirirken Cook daha kolay kilo vermek.... Sütun icin bol bol suuuuu... Asla onu aksatma ne yesen olur...ama suuuuu cok onemli..
Yine bir makbule klasiği
Wawwww süper... Gurup başarısında da büyük katkın var... Tebrikler canim
teşekkürler canım aylardır ilk defa bu kadar kilo verdim biliyosunuz en fazla yarım kilo gidiyordu benim derdim tuzlaymış kızlar tuzu çıkarınca otomatik olarak gitti tabi bir de çok önemli olan şey sıfır kaçamak
Bu sadece tuz meselesi değil... Azim.çaba ve özen le bu güzel sonuc geldi...
Tebrikler arkadasim..
seker konusunda katiliyorum zaten emzirmede sut yapan seker degil onemli olan boool sivi tuketmek ...ama sunu da belirteyim her emzirme sonrasin vücut oyle bir tatli ihtiyaci istiyor ki anlatamam kendi adima beni zorlayan bu tatlı istegi emzirdikten sonra kendimi zor tutuyorum ama dayaniyorum galiba :)teşekkür ederim canım kaptna yazmıştım aslında dün ama farketmedi sanırım neyse haftaya daha çok vercez artık
bu arada musmutlu canım emzirdiğini unutmuşum öyleyse iş değişir ve beni aşar bence bi diyetisyenden yardım al canım emzirme dönemi beslenmesi ile ilgilli ama şekerden uzak durmakta her zaman fayda var
Zaten bi anda kesmen cok zor..ben bi bardak caya 3 cay kasigi atardim bi yakinimin tek bir lafina kizdim bi anda kestim sekeri caydan aslinda simdi kizgin degilim bana iyilik yapmis oldu..4 yildir sekersiz icerim cayi ...sende alisirsin zamanla. ..Bende artik dayancam :) tesekkur ederim arkadaslar alinti nasil yapilir bilmiyorum elma sirkesi icerdim eskiden baya faydasi oluyor ama sute gecer diye simdi icmiyorum bide inanilmaz halsizlik aclik yorgunluk surekli zaten 2oglanla o yuzden tatlisiz duramiyordum kesemem birden biliyorumda mesela yarim kase yiyebilirim cayi kahveyi sekersiz icemiyorum ama cok azalttim insallah onuda birakicam
Seninkinin yaninda benimki koca kiz sayilir 17 aylik benim prensesim ve utanmadan hala emiyor...4 kez biraktirmaya çalıştım ama olmadi ne yapti etti emdi ...bende pes ettim ..anne sutune guvendegi icin ek biseyde yemiyor isin kötüsü. .5 yasinda da bir oglim var bu arada. ..ayni durumda sayiliriz...Bluemoon2009 senin bebisin ne kadarlik makbule007 tesekkur ederim ayrintili bilgilerin
Bluemoon2009 senin bebisin ne kadarlik makbule007 tesekkur ederim ayrintili bilgilerin
canımcım dediğim gibi emzirdiğin için bu mesele aşar biraz beni aslında en iyisi bu dönemde uzman yardımıyla zayıflamak diye düşünüyorum sonuçta emziren annelerde vitamin ve mineral ihtiyacı çok dahaBende artik dayancam :) tesekkur ederim arkadaslar alinti nasil yapilir bilmiyorum elma sirkesi icerdim eskiden baya faydasi oluyor ama sute gecer diye simdi icmiyorum bide inanilmaz halsizlik aclik yorgunluk surekli zaten 2oglanla o yuzden tatlisiz duramiyordum kesemem birden biliyorumda mesela yarim kase yiyebilirim cayi kahveyi sekersiz icemiyorum ama cok azalttim insallah onuda birakicam
en iyisiDogru gideyim bir diyetisyene ben
hoşgeldin canım merak etme burdaki motivasyon o kadar güçlü ki seni 58 kilo mezun ederiz inşallah
hadi bakalım gitsin kilolar uyguladığın yöntem ne olacak canım özellikle yaptığın bir diyet var mı bence ilk haftanın değerini bil hem motivasyon yüksek hem irade yüksek olur ilk hafta hem de hızlı gider kilolar ama tabi hızlı vereceğim diye de eksik beslenip metobolizmayı yavaşlatmamak gerek
çok geçmiş olsun canım bahar çarpıyor aman dikkat :2::2:
niye zor olsun canım 7-8 ayda düşülür o kiloya yeterki sen iradeni koru motivasyon da burda zaten bol bol gir yorumları oku başarı hikayelerini oku canım olacak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?