- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #99.281
Anathema ...
Canim seninde ufak cocugun varmiydi benmi oyle hatirliyorum...takima ilk girdigimde emziren baska birileri daha vardı diye kalmis aklimda...
Benimde 10 aylık bebegım var bende emziriyorum kızlar :) 1. Olmuşuz tebriklern:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cNIM AWN DİYET MENÜNÜ PylŞIRSAN KIZLAR İÇİN DE ÖRNEK OLABİLİREMZİREN ANNELER OALARAK
gayet güzel menü canım afiyet olsun şu lahana çorbasını hala içiyorsun helal olsun ben hiç sevmiyorum onugünaydın canım ben özellikle yesıllık ve su ağırlıklı beslenıyorum hemen bugünkü menüme geceyim ;
sabah
ıceberg-maydanoz-taze nane-limon
yarım simit
şekersiz adaçayı
ara
yeşilçay
1adet elma
öğlen
3 adet ızgara köfte + 2 çorba kasığı bulgur pilavı ( yağsız salçasız)
mevsim salata bol limonlu ( yağsız)
ara
3 adet kuru erik
akşam
lahana çorbası
yoğurt
3 litre su
45 dk orta tempoda leslie
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah: 1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim yulaf kepeği ekmeği salatalık havuç
ara: 1 elma
öğlen: 100 gr mantarlı tavuk sote 1 dilim light ekmek salatalık
ara: 2 mandalina 3 kuru kayısı 1 çay bardağı süt
akşam: 100 gr tavuklu mantar sote 1 dilim lıght ekmek salatalık
ara: 1 portakal 1 çay bardağı süt
sabah 2 saat akşam 2 saat 4 saatlik de yürüyüş düşnüyorum
içebiliyorsan ne mutlu canım lahana zayıflmada da çok etkilimenün yine harika canım. Lahana çorbasını ılk günler içerken zorlanıyordum ama artık cok alıştım belki inanmazsın ama aksam olunca canım istiyor sıcak sıcak içiyorum iyi oluyor cok iyi ödem attırıyor aramız iyi yani lahanacıgımla :)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen öyle:) ama bende sebze yiyemiyorumaslında yanlış yapıyorum hiç proteyin tüketmeden kas yapmaya çalışıyorum.günde kilo başına 0.8 gr ile 1,5 gr arası proteyin alınmalı.sporu çok yapan sporcular 1,5 gr kadar almalı.şimdi ben orta düzeyde yaptığıma göre 1 gr dersek günde 73 gr proteyin tüketmeliyim.buda 2.5 köfte kadar yapıyor.neyse okadarını yerim.tavukda yerim aslındada kanat severim.bende ne zararlıysa onu yiyorum ve seviyorum.tatlının şıralısını tavuğun kanadını etin köftesini severim.seversende dayanırsın 90 kiloya
Tebrik ederim canım süper gidiyorsun bende hasta oldum ya 1.5 kilo verdim 2 gündeKızlarrr zayıflama yarışmasında 1. Olmuşuz ayrıcana da ben 3. Olmuşum çok mutlu mesudumhaydi kızlar hem kilolarımızdan kurtulalım hem de yine derece yapalım ha gayret
Anathema ...
Canim seninde ufak cocugun varmiydi benmi oyle hatirliyorum...takima ilk girdigimde emziren baska birileri daha vardı diye kalmis aklimda...
Menün yine harika canım. Lahana çorbasını ılk günler içerken zorlanıyordum ama artık cok alıştım belki inanmazsın ama aksam olunca canım istiyor sıcak sıcak içiyorum iyi oluyor cok iyi ödem attırıyor aramız iyi yani lahanacıgımla :)
Valla icebiliyosan süper zayıflatır ama benim çok midemi bulandirmisti hatta dedim sarmasini yesek olmazmi lahananin diye:)
Ceren cok guzel menun tebrik ederim lahana sutu azaltiyo diye duymustum ben nasil ? Gerci sen ek gida veriyorsundur artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
emziren annelerimiz 3 etti...Benimde 10 aylık bebegım var bende emziriyorum kızlar :) 1. Olmuşuz tebriklern:)
bende cok severimn lahanayi bir karadenizli olarak ...Menün yine harika canım. Lahana çorbasını ılk günler içerken zorlanıyordum ama artık cok alıştım belki inanmazsın ama aksam olunca canım istiyor sıcak sıcak içiyorum iyi oluyor cok iyi ödem attırıyor aramız iyi yani lahanacıgımla :)
allah bagislasin kuzunu canim..nerden oyle kaldiysa artik emziriyo saniyorum seni...Aynen öyle:) ama bende sebze yiyemiyorum
biraz haşlanmış tavuk falan ye bari
Tebrik ederim canım süper gidiyorsun bende hasta oldum ya 1.5 kilo verdim 2 günde
Canim 20 aylık benim cadı ama emmiyo
çok geçmiş olsun canım :2::2:aynen öyle:) ama bende sebze yiyemiyorum
biraz haşlanmış tavuk falan ye bari
tebrik ederim canım süper gidiyorsun bende hasta oldum ya 1.5 kilo verdim 2 günde
canim 20 aylık benim cadı ama emmiyo
iyiyiz canım sen nasılsın bu arada 2 saat yürüverdim geldim hanımlar ara öğünümü yapıyorumgunaydin herkese nasilsiniz kizlar?
Cok guzel masallah ben korkuyorum valla azalcak diye gecen ay hastalanmistim bisey yiyemedim azaldi sutum mama vermek zorunda kaldim bir kac gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?