Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anathema ...
Canim seninde ufak cocugun varmiydi benmi oyle hatirliyorum...takima ilk girdigimde emziren baska birileri daha vardı diye kalmis aklimda...

Benimde 10 aylık bebegım var bende emziriyorum kızlar :) 1. Olmuşuz tebriklern:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cNIM AWN DİYET MENÜNÜ PylŞIRSAN KIZLAR İÇİN DE ÖRNEK OLABİLİR EMZİREN ANNELER OALARAK

Günaydın canım ben özellikle yesıllık ve su ağırlıklı beslenıyorum hemen bugünkü menüme geceyim ;
Sabah
Iceberg-maydanoz-taze nane-limon
Yarım simit
Şekersiz adaçayı

Ara
Yeşilçay
1adet elma

Öğlen
3 adet Izgara köfte + 2 çorba kasığı bulgur pilavı ( yağsız salçasız)
Mevsim salata bol limonlu ( yağsız)

Ara
3 adet kuru erik

Akşam
Lahana çorbası
Yoğurt

3 litre su
45 dk ortA tempoda leslie

gayet güzel menü canım afiyet olsun şu lahana çorbasını hala içiyorsun helal olsun ben hiç sevmiyorum onu

Sabah: 1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim yulaf kepeği ekmeği salatalık havuç

ara: 1 elma

öğlen: 100 gr mantarlı tavuk sote 1 dilim light ekmek salatalık

ara: 2 mandalina 3 kuru kayısı 1 çay bardağı süt

akşam: 100 gr tavuklu mantar sote 1 dilim lıght ekmek salatalık

ara: 1 portakal 1 çay bardağı süt

sabah 2 saat akşam 2 saat 4 saatlik de yürüyüş düşnüyorum

Menün yine harika canım. Lahana çorbasını ılk günler içerken zorlanıyordum ama artık cok alıştım belki inanmazsın ama aksam olunca canım istiyor sıcak sıcak içiyorum iyi oluyor cok iyi ödem attırıyor aramız iyi yani lahanacıgımla :)

içebiliyorsan ne mutlu canım lahana zayıflmada da çok etkili

Aynen öyle:) ama bende sebze yiyemiyorum
biraz haşlanmış tavuk falan ye bari

Kızlarrr zayıflama yarışmasında 1. Olmuşuz ayrıcana da ben 3. Olmuşum çok mutlu mesudum haydi kızlar hem kilolarımızdan kurtulalım hem de yine derece yapalım ha gayret
Tebrik ederim canım süper gidiyorsun bende hasta oldum ya 1.5 kilo verdim 2 günde

Anathema ...
Canim seninde ufak cocugun varmiydi benmi oyle hatirliyorum...takima ilk girdigimde emziren baska birileri daha vardı diye kalmis aklimda...

Canim 20 aylık benim cadı ama emmiyo

Valla icebiliyosan süper zayıflatır ama benim çok midemi bulandirmisti hatta dedim sarmasini yesek olmazmi lahananin diye:)

Ceren cok guzel menun tebrik ederim lahana sutu azaltiyo diye duymustum ben nasil ? Gerci sen ek gida veriyorsundur artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ceren cok guzel menun tebrik ederim lahana sutu azaltiyo diye duymustum ben nasil ? Gerci sen ek gida veriyorsundur artik

Saol canım evet ek gıda veriyorum canım ama sütümde azalma olmadı benım canım aksıne günde 3 lıtre su ıctıgım ıcın sütümde artma oldu tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok guzel masallah ben korkuyorum valla azalcak diye gecen ay hastalanmistim bisey yiyemedim azaldi sutum mama vermek zorunda kaldim bir kac gun

Benimde 10 aylık bebegım var bende emziriyorum kızlar :) 1. Olmuşuz tebriklern:)

emziren annelerimiz 3 etti...

bende cok severimn lahanayi bir karadenizli olarak ...

Aynen öyle:) ama bende sebze yiyemiyorum

Tebrik ederim canım süper gidiyorsun bende hasta oldum ya 1.5 kilo verdim 2 günde

Canim 20 aylık benim cadı ama emmiyo
allah bagislasin kuzunu canim..nerden oyle kaldiysa artik emziriyo saniyorum seni...

Su cok iciyorum bende dahada arttircam bide aklima geldikce karnimi icime cekiyorum sezeryanli oldugum icin daha zor egzersiz yapamiyorum 6aydan sonra baslicam

aynen öyle:) ama bende sebze yiyemiyorum

tebrik ederim canım süper gidiyorsun bende hasta oldum ya 1.5 kilo verdim 2 günde

canim 20 aylık benim cadı ama emmiyo
çok geçmiş olsun canım :2::2:

gunaydin herkese nasilsiniz kizlar?

iyiyiz canım sen nasılsın bu arada 2 saat yürüverdim geldim hanımlar ara öğünümü yapıyorum

Cok guzel masallah ben korkuyorum valla azalcak diye gecen ay hastalanmistim bisey yiyemedim azaldi sutum mama vermek zorunda kaldim bir kac gun

Riske atma cnm istersen diyetisyen kontrolü ıle başla diyete

herkese merhaba
gecmisi okuyamiyorum cikmam gerek azicik yuruyecem insallah...
herkes icin guzel bir haftasonu olur insallah..

Kahvaltim gec oldu bugun ...yeni bir listeyle yeni bir diyete basladim esimde yok bu hafta sonu uygulamak kolay olur insallah...
Bugunku listem..
Kahvalti 11.30
Turp , 1kk peynir tam yagli
1 kizarmis yumurta yagsiz
1 patates kizartma

Saat 15 ara
1 porsiyon meyve
Aksam 17
1 porsiyon( 100gr) et yada sebze yemegi ayran
Saat 20 sut
Bugun bunlari yemeyi planliyorum insallah olur basaririm kizlar..esim memlekete gidiyor moralim cok bozuk 1 gunde olsa ayrilik cok zor dayanamıyorum. ..hayirlisiyla bir pazartesi aksami olsa offf :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…